#Parker

Sarah Jessica Parker: Οι ευχές της Kristin Davis και της Cynthia Nixon για τα 59α γενέθλιά της

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 59α γενέθλιά της και οι συμπρωταγωνιστές της στο Sex and the City τιμούν την ξεχωριστή μέρα της φίλης τους. Οι δύο αγαπημένες συμπρωταγωνίστριες της Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon έσπευσαν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η Kristin Davis ανέβασε φωτογραφίες […] The post Sarah Jessica Parker: Οι ευχές της Kristin Davis και της Cynthia Nixon για τα 59α γενέθλιά της appeared first on InStyle.
19:46 26/03/2024

Dua Lipa: Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Radical Optimism» – Πότε κυκλοφορεί

instyle.gr
H δημοφιλής τραγουδίστρια Dua Lipa αποκάλυψε τον τρίτο της άλμπουμ με τίτλο «Radical Optimism». Αποτελείται από 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Houdini» και «Training Season» τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει.  Το «Radical Optimism» είναι μία συνεργασία με τον Αυστραλό μουσικό και παραγωγό Kevin Parker των Tame Impala, την Αμερικανίδα τραγουδοποιό Caroline Polachek, τον Danny […] The post Dua Lipa: Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Radical Optimism» – Πότε κυκλοφορεί appeared first on InStyle.
22:46 14/03/2024

Η Ναταλία Γερμανού είδε από κοντά την Sara Jessica Parker στο Λονδίνο και με μια λέξη τα είπε όλα

queen.gr
«Καλύτερα δε γινόταν» για την Ναταλία Γερμανού που και στο Λονδίνο πήγε με τους φίλους της και τη Sara Jessica Parker απόλαυσε στο θέατρο.Περισσότερα...
12:09 01/03/2024

Η Selena Gomez ψηφίζει Sarah Jessica Parker με τα ψηλοτάκουνά της

instyle.gr
Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές επέλεξε να φορέσει τα ψηλοτάκουνα που υπογράφει η Sarah Jessica Parker στο νέο της βίντεο κλιπ. Η Selena Gomez με outfits που «φωνάζουν» αριστοκρατία τραγουδά στη διαπασών “Love On”. Το νέο της single κυκλοφόρησε μόλις δύο μέρες πριν και αναμένεται να γίνει το hit της άνοιξης. Ωστόσο, εμείς […] The post Η Selena Gomez ψηφίζει Sarah Jessica Parker με τα ψηλοτάκουνά της appeared first on InStyle.
14:46 24/02/2024

Sarah Jessica Parker: Σπάνια πόζα του γιου της James με τον μπαμπά του Matthew Broderick

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές με τον μεγαλύτερο γιο τους. Ο James Wilkie Broderick, 21 ετών, μοιράστηκε σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες με τους διάσημους γονείς του στο Instagram αφού η οικογένεια απόλαυσε έναν περίπατο στη φύση. Σε ένα από τα στιγμιότυπα βλέπουμε τον πατέρα και τον γιο πλάι πλάι, ενώ σε […] The post Sarah Jessica Parker: Σπάνια πόζα του γιου της James με τον μπαμπά του Matthew Broderick appeared first on InStyle.
15:46 20/02/2024

Madame Web στο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας

karditsanews.gr
Από την Πέμπτη 15/2 έως την Τετάρτη 21/2 το πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας θα έχει ως εξής: MADAME WEB ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σκηνοθεσία: S.J. Clarkson Σενάριο: Matt Sazama, Burk Sharpless & Claire Parker Ηθοποιοί: Emma Roberts, Zosia Mamet, Tahar Rahim, Sydney Sweeney, Isabela Merced, Dakota Johnson, Adam Scott Διάρκεια: 116 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 ... The post Madame Web στο πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας first appeared on KARDITSA NEWS.
17:58 14/02/2024

Sarah Jessica Parker: Οι κριτικοί κατακεραυνώνουν τη θεατρική της πρεμιέρα – Στις 400 λίρες τα εισιτήρια

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker έκανε πρεμιέρα με τη θεατρική της παράσταση στο West End. Ωστόσο, έγινε δεκτή με καυστικές κριτικές και ο βασικός λόγος ήταν οι εξωφρενικά υψηλές τιμές των εισιτηρίων, που αγγίζουν ακόμη και τις 400 λίρες. Η σταρ του Sex & the City πρωταγωνιστεί μαζί με τον πραγματικό σύζυγό της Matthew Broderick στο […] The post Sarah Jessica Parker: Οι κριτικοί κατακεραυνώνουν τη θεατρική της πρεμιέρα – Στις 400 λίρες τα εισιτήρια appeared first on InStyle.
20:46 29/01/2024

Carrie Bradshaw: Στο “σφυρί” η εμβληματική tutu φούστα του Sex and the City – Το αστρονομικό ποσό πώλησης

instyle.gr
Ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της θρυλικής γκαρνταρόμπας της Carrie Bradshaw μόλις πουλήθηκε για 52.000 δολάρια! Ένα αστρονομικό ποσό για μια φούστα που κόστισε μόλις 5 δολάρια! Η φούστα που φοράει η Sarah Jessica Parker στους τίτλους αρχής του Sex and the City ήταν ένα από τα πολλά εμβληματικά αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο Unstoppable […] The post Carrie Bradshaw: Στο “σφυρί” η εμβληματική tutu φούστα του Sex and the City – Το αστρονομικό ποσό πώλησης appeared first on InStyle.
10:47 25/01/2024

Sarah Jessica Parker: Πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση με τον σύζυγό υιοθετώντας το ωραιότερο retro hair look που έχεις δει τελευταία

tlife.gr
Η Sarah Jessica Parker είναι το μεγαλύτερο fashion icon των τελευταίων δεκαετιών. Συνεχίζει να εμπνέει τόσο To άρθρο Sarah Jessica Parker: Πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση με τον σύζυγό υιοθετώντας το ωραιότερο retro hair look που έχεις δει τελευταία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 20/01/2024

Sarah Jessica Parker: Η φωτογραφία που προκάλεσε παραλήρημα στους θαυμαστές της

real.gr
Η Sarah Jessica Parker πόζαρε στους δρόμους του Λονδίνου την Τετάρτη δείχνοντας υπέρκομψη.
09:09 05/01/2024

Το Parker Solar Probe της NASA σχεδιάζει να «αγγίξει τον Ήλιο» το 2024!

el.gr
Το Parker Solar Probe της NASA πρόκειται να περάσει μπροστά από τον ήλιο με απίστευτη ταχύτητα, 195 km/s, ή 435.000 mph στις 24 Δεκεμβρίου 2024. Το άρθρο Το Parker Solar Probe της NASA σχεδιάζει να «αγγίξει τον Ήλιο» το 2024! εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
15:09 31/12/2023

Σε έναν χρόνο ο άνθρωπος θα «αγγίξει τον Ήλιο» - Το Parker Solar Probe ξεκινά την ιστορική αποστολή

Skai.gr
«Αυτό ισοδυναμεί με την προσγείωση στη Σελήνη το 1969», δήλωσε ο Dr Nour Raouafi - Το διαστημόπλοιο θα περάσει με ταχύτητα 435.000 mph, δηλαδή... Νέα Υόρκη - Λονδίνο σε 30 δευτερόλεπτά
20:37 30/12/2023

Η Sarah Jessica Parker μετακομίζει στη Βρετανία και οι Λονδρέζοι ανυπομονούν να τη δουν στο θέατρο

queen.gr
Η Sarah Jessica Parker έρχεται στην Ευρώπη για έναν σημαντικό σκοπό και αυτό έχει ενθουσιάσει τους fans της!Περισσότερα...
18:09 22/12/2023

The Crown: Το σύντομο αλλά έντονο ειδύλλιο της Diana με τον Dodi Fayed – Oι αποκαλύψεις

instyle.gr
Σε συνέντευξή της το 1995, η πριγκίπισσα Diana είπε χαρακτηριστικά πως ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν «λίγο στριμωγμένος». Φυσικά, το απέδωσε στην εξωσυζυγική του σχέση με την Camilla Parker Bowles. Στο «The Crown» λοιπόν, οι δημιουργοί «φωτίζουν» την εικόνα μιας ακόμη σχέσης της Diana. Που δεν είναι άλλη από το σύντομο ειδύλλιό […] The post The Crown: Το σύντομο αλλά έντονο ειδύλλιο της Diana με τον Dodi Fayed – Oι αποκαλύψεις appeared first on InStyle.
19:46 03/12/2023

Η Sarah Jessica Parker αποδεικνύει πως το διάφανο φόρεμα φοριέται σε όλες τις ηλικίες

instyle.gr
Στον σύγχρονο κόσμο της μόδας, τα κλισέ εκλείπουν. Πλέον δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το τι μπορεί να φορεθεί από μια γυναίκα κάτω των 50 ή μια γυναίκα άνω των 50. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι η στιλιστική τόλμη και η διάθεση να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw, αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα, αποδεικνύοντας […] The post Η Sarah Jessica Parker αποδεικνύει πως το διάφανο φόρεμα φοριέται σε όλες τις ηλικίες appeared first on InStyle.
16:46 02/12/2023

Sarah Jessica Parker: Ποζάρει στο κρεβάτι με ολόκληρη την οικογένειά της – H σπάνια στιγμή

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker βρέθηκε κοντά στον σύζυγό της Matthew Broderick στην Καλιφόρνια στη διάρκεια της αργίας των Ευχαριστιών. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και 26 χρόνια, πόζαρε για μια σπάνια φωτογραφία και με τα τρία του παιδιά: τον 21χρονο γιο του James και τις 14χρονες δίδυμες κόρες του, Tabitha και Marion. Ο James […] The post Sarah Jessica Parker: Ποζάρει στο κρεβάτι με ολόκληρη την οικογένειά της – H σπάνια στιγμή appeared first on InStyle.
22:46 28/11/2023

Η NASA βράβευσε Ελληνίδα αστροφυσικό για τη συμμετοχή της στη μελέτη του Ήλιου

thebest.gr
Η Όλγα Μαλανδράκη πήρε το βραβείο της NASA το Group Achievement Award για την δουλειά της με την Parker Solar Probe Team για την αποστολή που μελετά τον Ήλιο .
10:00 25/11/2023

H πόλη – φάντασμα της Ισλανδίας που εκκενώθηκε λόγω του ηφαιστείου – Δρόμος άνοιξε στη μέση από τους σεισμούς

Newsbeast.gr
Τεράστιες ρωγμές καταγράφηκαν σε έναν δρόμο στην ισλανδική πόλη Γκρίνταβικ μετά το σεισμό που έπληξε την πόλη. Χιλιάδες άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν, καθώς οι αξιωματούχοι φοβούνται ότι οι πολλαπλές δονήσεις μπορεί να σημαίνουν ότι έρχεται μια ηφαιστειακή έκρηξη. Στους κατοίκους του Γκρίνταβικ επετράπη να επιστρέψουν στα σπίτια τους για περιορισμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να πάρουν τα υπάρχοντά τους, αλλά η κατάσταση παραμένει αβέβαιη. Η ανταποκρίτρια του BBC, Jessica Parker, έκανε ρεπορτάζ από την ισλανδική πόλη όταν οι αρχές διέταξαν την άμεση εκκένωση της περιοχής. Οι αρχές ανέφεραν αργότερα ότι η περιοχή γύρω από την πόλη εκκενώθηκε μετά τον εντοπισμό διοξειδίου του θείο
08:00 15/11/2023

Kourtney Kardashian:Ο Travis Barker είναι (ήδη) πολύ δεμένος με το μωρό τους

instyle.gr
Ο ντράμερ των Blink-182 απέδειξε ότι έχει ήδη δεθεί με τον γιο του Rocky Thirteen μέσω της μουσικής. O Travis Parker μοιράστηκε ένα βίντεο όπου χτυπούσε ένα drum pad κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού με τον γιατρό. Στη λεζάντα, ο Travis σημείωσε ότι «έκανε εξάσκηση με τους χτύπους της καρδιάς του μωρού του». Ο μουσικός […] The post Kourtney Kardashian:Ο Travis Barker είναι (ήδη) πολύ δεμένος με το μωρό τους appeared first on InStyle.
10:46 11/11/2023

Breaking News! H Anne Hathaway θα παρουσιάσει τα CFDA Fashion Awards 2023, αντικαθιστώντας την Sara Jessica Parker

tlife.gr
Τα CFDA Fashion Awards 2023 είναι προγραμματισμένα για την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. Είμαστε δηλαδή μια ανάσα To άρθρο Breaking News! H Anne Hathaway θα παρουσιάσει τα CFDA Fashion Awards 2023, αντικαθιστώντας την Sara Jessica Parker δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:10 01/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load