#Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker: Οι ευχές της Kristin Davis και της Cynthia Nixon για τα 59α γενέθλιά της

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker γιόρτασε τα 59α γενέθλιά της και οι συμπρωταγωνιστές της στο Sex and the City τιμούν την ξεχωριστή μέρα της φίλης τους. Οι δύο αγαπημένες συμπρωταγωνίστριες της Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon έσπευσαν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Η Kristin Davis ανέβασε φωτογραφίες […] The post Sarah Jessica Parker: Οι ευχές της Kristin Davis και της Cynthia Nixon για τα 59α γενέθλιά της appeared first on InStyle.
19:46 26/03/2024

Η Selena Gomez ψηφίζει Sarah Jessica Parker με τα ψηλοτάκουνά της

instyle.gr
Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές επέλεξε να φορέσει τα ψηλοτάκουνα που υπογράφει η Sarah Jessica Parker στο νέο της βίντεο κλιπ. Η Selena Gomez με outfits που «φωνάζουν» αριστοκρατία τραγουδά στη διαπασών “Love On”. Το νέο της single κυκλοφόρησε μόλις δύο μέρες πριν και αναμένεται να γίνει το hit της άνοιξης. Ωστόσο, εμείς […] The post Η Selena Gomez ψηφίζει Sarah Jessica Parker με τα ψηλοτάκουνά της appeared first on InStyle.
14:46 24/02/2024

Sarah Jessica Parker: Σπάνια πόζα του γιου της James με τον μπαμπά του Matthew Broderick

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές με τον μεγαλύτερο γιο τους. Ο James Wilkie Broderick, 21 ετών, μοιράστηκε σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες με τους διάσημους γονείς του στο Instagram αφού η οικογένεια απόλαυσε έναν περίπατο στη φύση. Σε ένα από τα στιγμιότυπα βλέπουμε τον πατέρα και τον γιο πλάι πλάι, ενώ σε […] The post Sarah Jessica Parker: Σπάνια πόζα του γιου της James με τον μπαμπά του Matthew Broderick appeared first on InStyle.
15:46 20/02/2024

Sarah Jessica Parker: Οι κριτικοί κατακεραυνώνουν τη θεατρική της πρεμιέρα – Στις 400 λίρες τα εισιτήρια

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker έκανε πρεμιέρα με τη θεατρική της παράσταση στο West End. Ωστόσο, έγινε δεκτή με καυστικές κριτικές και ο βασικός λόγος ήταν οι εξωφρενικά υψηλές τιμές των εισιτηρίων, που αγγίζουν ακόμη και τις 400 λίρες. Η σταρ του Sex & the City πρωταγωνιστεί μαζί με τον πραγματικό σύζυγό της Matthew Broderick στο […] The post Sarah Jessica Parker: Οι κριτικοί κατακεραυνώνουν τη θεατρική της πρεμιέρα – Στις 400 λίρες τα εισιτήρια appeared first on InStyle.
20:46 29/01/2024

Carrie Bradshaw: Στο “σφυρί” η εμβληματική tutu φούστα του Sex and the City – Το αστρονομικό ποσό πώλησης

instyle.gr
Ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της θρυλικής γκαρνταρόμπας της Carrie Bradshaw μόλις πουλήθηκε για 52.000 δολάρια! Ένα αστρονομικό ποσό για μια φούστα που κόστισε μόλις 5 δολάρια! Η φούστα που φοράει η Sarah Jessica Parker στους τίτλους αρχής του Sex and the City ήταν ένα από τα πολλά εμβληματικά αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο Unstoppable […] The post Carrie Bradshaw: Στο “σφυρί” η εμβληματική tutu φούστα του Sex and the City – Το αστρονομικό ποσό πώλησης appeared first on InStyle.
10:47 25/01/2024

Sarah Jessica Parker: Πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση με τον σύζυγό υιοθετώντας το ωραιότερο retro hair look που έχεις δει τελευταία

tlife.gr
Η Sarah Jessica Parker είναι το μεγαλύτερο fashion icon των τελευταίων δεκαετιών. Συνεχίζει να εμπνέει τόσο To άρθρο Sarah Jessica Parker: Πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση με τον σύζυγό υιοθετώντας το ωραιότερο retro hair look που έχεις δει τελευταία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 20/01/2024

Sarah Jessica Parker: Η φωτογραφία που προκάλεσε παραλήρημα στους θαυμαστές της

real.gr
Η Sarah Jessica Parker πόζαρε στους δρόμους του Λονδίνου την Τετάρτη δείχνοντας υπέρκομψη.
09:09 05/01/2024

Η Sarah Jessica Parker μετακομίζει στη Βρετανία και οι Λονδρέζοι ανυπομονούν να τη δουν στο θέατρο

queen.gr
Η Sarah Jessica Parker έρχεται στην Ευρώπη για έναν σημαντικό σκοπό και αυτό έχει ενθουσιάσει τους fans της!Περισσότερα...
18:09 22/12/2023

Η Sarah Jessica Parker αποδεικνύει πως το διάφανο φόρεμα φοριέται σε όλες τις ηλικίες

instyle.gr
Στον σύγχρονο κόσμο της μόδας, τα κλισέ εκλείπουν. Πλέον δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το τι μπορεί να φορεθεί από μια γυναίκα κάτω των 50 ή μια γυναίκα άνω των 50. Αυτό που πραγματικά μετράει είναι η στιλιστική τόλμη και η διάθεση να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Η τηλεοπτική Carrie Bradshaw, αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα, αποδεικνύοντας […] The post Η Sarah Jessica Parker αποδεικνύει πως το διάφανο φόρεμα φοριέται σε όλες τις ηλικίες appeared first on InStyle.
16:46 02/12/2023

Sarah Jessica Parker: Ποζάρει στο κρεβάτι με ολόκληρη την οικογένειά της – H σπάνια στιγμή

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker βρέθηκε κοντά στον σύζυγό της Matthew Broderick στην Καλιφόρνια στη διάρκεια της αργίας των Ευχαριστιών. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και 26 χρόνια, πόζαρε για μια σπάνια φωτογραφία και με τα τρία του παιδιά: τον 21χρονο γιο του James και τις 14χρονες δίδυμες κόρες του, Tabitha και Marion. Ο James […] The post Sarah Jessica Parker: Ποζάρει στο κρεβάτι με ολόκληρη την οικογένειά της – H σπάνια στιγμή appeared first on InStyle.
22:46 28/11/2023

Sarah Jessica Parker: Η πριγκιπική εμφάνιση στο Kensington Palace στο Λονδίνο

govastileto.gr
Η Sarah Jessica Parker πρόσφατα βρέθηκε στο καλοκαιρινό πάρτι του ATG στο Kensington Palace στο Λονδίνο μαζί με τον σύζυγό της, Mathew Broderick. Η Sarah Jessica Parker ήταν εκθαμβωτική  φορώντας ένα έντονο πράσινο φόρεμα με βαθύ σκίσιμο, ντεκολτέ και διάφανα μανίκια. Η Sarah Jessica Parker συνδύασε το φόρεμα με ένα μωβ αστραφτερό τσαντάκι το οποίο […]
16:00 19/09/2023

Γιατί η Sarah Jessica Parker δεν έκανε γυμνές σκηνές στο “Sex and the City”;

monopoli.gr
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Sarah Jessica Parker εξήγησε τον λόγο που είχε κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με τις γυμνές σκηνές την εποχή που υποδυόταν την Carrie Bradshaw.
12:53 03/07/2023

Sarah Jessica Parker: “Έχασα το καλό, παλιομοδίτικο λίφτινγκ στα 44 μου” – Το Χόλιγουντ και ο ηλικιακός ρατσισμός

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker μιλά ειλικρινά για την εικόνα του σώματος και τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχθηκε. Στη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “The Howard Stern Show”, η 58χρονη σταρ δήλωσε πως έχει μετανιώσει που δεν έκανε αισθητική επέμβαση όταν ήταν νεότερη. “Ειλικρινά νομίζω ότι έχασα το λίφτινγκ προσώπου, το παλιομοδίτικο, το καλό, που κάνεις […] The post Sarah Jessica Parker: “Έχασα το καλό, παλιομοδίτικο λίφτινγκ στα 44 μου” – Το Χόλιγουντ και ο ηλικιακός ρατσισμός appeared first on InStyle.
09:46 01/07/2023

Sarah Jessica Parker: Γιατί δεν την είδαμε ποτέ γυμνή στο “Sex and the City”

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker έκανε πολύ σεξ στο “Sex and the City” αλλά ποτέ δεν την είδαμε γυμνή. Η 58χρονη ηθοποιός εξήγησε τους δισταγμούς και τα διλήμματά της κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή The Howard Stern Show του SiriusXM την Πέμπτη. Όπως τόνισε η Sarah Jessica Parker, αρχικά είχε επιφυλάξεις για να […] The post Sarah Jessica Parker: Γιατί δεν την είδαμε ποτέ γυμνή στο “Sex and the City” appeared first on InStyle.
09:46 30/06/2023

Γιατί η Sarah Jessica Parker θα είναι για πάντα η Carrie Bradshaw, σε όποια άλλη σειρά ή ταινία κι αν πρωταγωνιστήσει;

ProtoThema.gr
«And Just Like That...», είμαστε πανέτοιμοι για τη σημερινή πρεμιέρα της 2ης σεζόν!
14:00 26/06/2023

Sarah Jessica Parker: Η αναφορά στην Kim Cattrall παρά τη διαμάχη τους

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker θέλησε να υποβαθμίσει τη διαμάχη της με την Kim Cattrall εγκωμιάζοντας το cameo της ως Samantha Jones στη 2η σεζόν του “And Just Like That…” παρά τη συνεχιζόμενη κρίση στη σχέση τους. “Η Samantha είναι παρούσα στην 1η σεζόν και περισσότερο στη 2η σεζόν μέσω κειμένου“, δήλωσε η 58χρονη σταρ στο […] The post Sarah Jessica Parker: Η αναφορά στην Kim Cattrall παρά τη διαμάχη τους appeared first on InStyle.
11:46 21/06/2023

Bradley Cooper: To λευκό ψέμα του για να παίξει με τη Sarah Jessica Parker στο Sex and the City

instyle.gr
O Bradley Cooper φέρεται να είπε ένα λευκό ψέμα για να κλείσει τoν πρώτο του ρόλο στη μικρή οθόνη, σε ένα επεισόδιο του Sex and the City το 1999. Ενώ μιλούσε για τους guest star της σειράς στο podcast And Just Like That… The Writers Room του Max, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Sex and […] The post Bradley Cooper: To λευκό ψέμα του για να παίξει με τη Sarah Jessica Parker στο Sex and the City appeared first on InStyle.
10:46 20/06/2023

Kim Cattrall: Μπαίνει στο “And Just Like That” παρά τη διαμάχη με τη Sarah Jessica Parker

instyle.gr
Είναι μια είδηση που οι φανατικές της Samantha Jones του Sex & the City την επιθυμούσαμε διακαώς. Η Kim Cattrall επιστρέφει στο Sex and the City! Ή έστω στο reboot της λατρεμένης σειράς, το And Just Like That… και συγκεκριμένα στη δεύτερη σεζόν. Η 66χρονη σταρ θα υποδυθεί και πάλι την εμβληματική Samantha Jones και […] The post Kim Cattrall: Μπαίνει στο “And Just Like That” παρά τη διαμάχη με τη Sarah Jessica Parker appeared first on InStyle.
09:46 01/06/2023

Sarah Jessica Parker: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Matthew Broderick

instyle.gr
Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick γιόρτασαν 26 χρόνια γάμου και η σταρ επέλεξε έναν πολύ γλυκό τρόπο να ευχηθεί στον άνδρα της ζωής της. Η 58 σταρ μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για το πώς γιόρτασε την επέτειο με τον σύζυγό της σε μια γλυκιά ανάρτηση αφιερωμένη σε εκείνον. “Ευτυχισμένη 26η επέτειο, άνδρα μου“, […] The post Sarah Jessica Parker: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Matthew Broderick appeared first on InStyle.
10:32 21/05/2023

«And Just Like That»: H Carrie φοράει τη μεγαλύτερη ροζέτα που έχουμε δει στην αφίσα του νέου κύκλου

instyle.gr
H δεύτερη σεζόν του And Just Like That έρχεται στις 22 Ιουνίου όπως ανακοίνωσε η HBO Max, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη αφίσα του νέου κύκλου με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis και την παρέα τους καθισμένες γύρω από ένα τραπέζι. Η Carrie φυσικά βρίσκεται στο κέντρο φορώντας μία από […] The post «And Just Like That»: H Carrie φοράει τη μεγαλύτερη ροζέτα που έχουμε δει στην αφίσα του νέου κύκλου appeared first on InStyle.
13:58 19/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load