#Joker

Στο τρέιλερ του Joker 2, η Lady Gaga «κλέβει» την παράσταση ως Harley Quinn

queen.gr
Tι καλύτερο από το να ξαναβλέπεις τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του Joker; Mα το να βλέπεις την Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn.Περισσότερα...
19:09 10/04/2024

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ του Joker 2

matrix24.gr
Η Warner Bros Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο υπέροχο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux», με τον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον οσκαρικό του ρόλο και τη Lady Gaga ως «Harley Quinn». Το στούντιο αποκάλυψε το [...]
11:46 10/04/2024

Joaquin Phoenix-Lady Gaga: Αυτή είναι η πρώτη αφίσα του “Joker: Folie à Deux”

instyle.gr
Σε αναμονή είμαστε για το πολυαναμενόμενο “Joker: Folie à Deux”. H Lady Gaga αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips, ανέβασαν στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στα social media την επίσημη αφίσα της ταινίας ενώ προανήγγειλαν και το επίσημο trailer. Όπως έγραψαν στις αναρτήσεις τους “ο κόσμος είναι μια σκηνή. Το trailer του Joker: Folie […] The post Joaquin Phoenix-Lady Gaga: Αυτή είναι η πρώτη αφίσα του “Joker: Folie à Deux” appeared first on InStyle.
13:46 04/04/2024

«Joker: Folie à Deux»: Κυκλοφόρησε η πρώτη αφίσα της ταινίες – Πότε θα δούμε το τρέιλερ

neolaia.gr
«Joker: Folie à Deux»: Η Lady Gaga μοιράστηκε μέσα από τα social media της την πρώτη υπέροχη αφίσα της δεύτερης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joker.
11:46 03/04/2024

Joker 2: Οι νέες εικόνες από τα γυρίσματα επιβεβαιώνουν ότι αξίζει να έχουμε υψηλές προσδοκίες

queen.gr
Η Lady Gaga έρχεται για να δώσει έναν νέο αέρα στη μοναχική ζωή του Joker - Joaquin Phoenix.Περισσότερα...
18:09 17/02/2024

Από το Dune μέχρι το Joker: 12 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 2024

monopoli.gr
Συγκεντρώσαμε δώδεκα ταινίες αγαπημένων και καταξιωμένων σκηνοθετών που επιτέλους θα απολαύσουμε στις αίθουσες μέσα στο 2024.
09:53 08/01/2024

Νίκολα Γιοκιτς: Παίρνει 55 εκατ. δολάρια ετησίως για να παίζει μπάσκετ, αλλά από το πραγματικό του πάθος έβγαλε 4.700 ευρώ

Newsbeast.gr
Ο Νίκολα Γιόκιτς λατρεύει τις ιπποδρομίες κι αυτό είναι το μεγάλο του πάθος σε σημείο πολλές φορές να έχει αμφισβητηθεί και η αφοσίωσή του στο μπάσκετ και πόση σημασία δίνει στο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό που έγινε γνωστό από τα σερβικά ΜΜΕ είναι η μεγάλη οικονομική διαφορά μεταξύ του επαγγέλματός του και της… αγάπης του. Ο 28χρονος Σέρβος σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, που αποφάσισε να μην λάβει μέρος στο φετινό Μουντομπάσκετ (25/8-10/9) υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA που θα του αποφέρει περισσότερα από 276 εκατομμύρια δολάρια σε βάθος 5ετίας, ήτοι περίπου 55 εκατομμυρια δολάρια κατά μέσο όρο το χρόνο. Τη νέα σεζόν (2023-24) ο «Joker»
03:00 02/08/2023

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Πισάρο-Αύριο πάει Σπάτα

aek1924.gr
Όλες οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του νέο μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ Ροδόλφο Πισάρο. Στην ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς Ροδόλφο Πισάρο, με την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του «Joker» να αναμένεται μέσα στη μέρα. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο 29χρονος Μεξικανός πρόκειται να είναι κλειστό διετές, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών […] The post Αυτό είναι το συμβόλαιο του Πισάρο-Αύριο πάει Σπάτα appeared first on AEK1924.gr.
17:37 17/07/2023

Ένας… Joker στα χνάρια του Τόνι, του Ντίρκ και του Γιάννη

to10.gr
Ο Νίκολα Γιόκιτς συνεχίζει την παράδοση των κορυφαίων Ευρωπαίων που κλέβουν την παράσταση στο ΝΒΑ.
20:46 13/06/2023

Γιόκιτς: Έδειξε... δαχτυλίδι ο Joker μετά το triple double (vid)

Gazzetta
Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει στο μυαλό του μόνο το πρωτάθλημα και το έδειξε μετά τη νίκη των Νάγκετς στον πρώτο τελικό.
08:00 02/06/2023

Γιόκιτς: Joker σταμάτα πια, δεν έχει πλέον πλάκα... (vids, poll)

Gazzetta
Ο Νίκολα Γιόκιτς πραγματοποιεί εξωφρενικές εμφανίσεις στα play-offs και οδηγεί τους Ντένβερ Νάγκετς στις καλύτερες ημέρες της ιστορίας τους.
12:14 12/05/2023

Eurovision 2023 – Τζένη Μελιτά: «Το ωραίο το παιδί, δεν είναι ο Χρήστος Μάστορας, μην μπερδευτείτε»

Newsbeast.gr
Η Σλοβενία ήταν μια από τις χώρες που το βράδυ της Πέμπτης (11/5) διαγωνίστηκαν στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2023 και η οποία πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (13/5). Η Σλοβενία, μάλιστα, πέρασε σε τελικό για πρώτη φορά μετά από το 2019 όπου και τερμάτισε στη 15η θέση. Το συγκρότημα Joker Out, μετά από εσωτερική επιλογή του κρατικού καναλιού εκπροσώπησε στον διαγωνισμού τραγουδιού τη χώρα παροτρύνοντας το κοινό να «αδράξει τη μέρα». Το τραγούδι τους «Carpe Diem» ερμηνεύεται αποκλειστικά στην σλοβενική γλώσσα αν και η μπάντα έχει φροντίσει να κυκλοφορήσει και μια έκδοση της συμμετοχής τους και στα αγγλικά. Ύστερα από την διάλυση του συγκροτήματος Apokalipsa τρία από
05:40 12/05/2023

Αινιγματικός Νταμπό: «Άνθρωπος- Ανέκδοτο»

thessports.gr
Σε μια αινιγματική ανάρτηση, στην οποία δεν ξεκαθαρίζει τι ακριβώς εννοεί, προχώρησε ο μέσος του Άρη, Μπράιαν Νταμπό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» ανάρτησε μόνο τη λέξη Jokerman (άνθρωπος- ανέκδοτο), χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για τον αποδέκτη του συγκεκριμένου «χτυπήματος». Δείτε την ανάρτηση: The post Αινιγματικός Νταμπό: «Άνθρωπος- Ανέκδοτο» first appeared on ThesSports.
19:06 10/04/2023

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Joker 2»

NewsBomb
Η συνέχεια του Joker με τίτλο «Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 4 Οκτωβρίου 2024.Περισσότερα...
12:04 06/04/2023

Joker 2: Folie a Deux: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας – Πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024

Newsbeast.gr
Mε στιγμιότυπα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Joker 2: Folie a Deux», Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν και Χοακίν Φίνιξ ως Άρθουρ Φλεκ ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο instagram ότι τα γυρίσματα του σίκουελ ολοκληρώθηκαν. «Αυτό ήταν. Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (+ όλο το καστ) και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πλήρωμα που έχει να προσφέρει η κινηματογραφική βιομηχανία. Από πάνω μέχρι κάτω. Θα «συρθώ σε μια σπηλιά» τώρα (μοντάζ) και θα τα βάλω όλα μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης στη λεζάντα. Σημειωτέον τα γυρίσματα του σίκουελ που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Τρέλα για Δύο» ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2022 και πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Νέας Υόρκης με τις τ
10:12 06/04/2023

Η Lady Gaga κατεβαίνει τα διάσημα σκαλιά στα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux»

Newsit
Την ώρα που όλος ο κόσμος περιμένει την ταινία «Joker: Folie à Deux», οι φανς μπορούν να πάρουν μια πρώτη «γεύση» από τα γυρίσματα με τη Lady Gaga στο ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν (Harley Quinn), όσο κατεβαίνει τα διάσημα σκαλιά στο Μπρονξ, που έγιναν σήμα κατατεθέν της πρώτης ταινίας. Για τις ανάγκες της δεύτερης ταινίας ... Περισσότερα To άρθρο Η Lady Gaga κατεβαίνει τα διάσημα σκαλιά στα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:26 04/04/2023

Στα γυρίσματα της Lady Gaga για την ταινία «Joker» – Xορεύει στα σκαλιά του Μπρονξ [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία, δεύτερη κατά σειρά, του Joker, με τον τίτλο «Folie à Deux» συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο με φόντο τα διάσημα σκαλιά στην περιοχή Μπρονξ της Νέας Υόρκης και πρωταγωνίστρια την Lady Gaga. Oπως αναφέρει η Dailymail, τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς […] Το άρθρο Στα γυρίσματα της Lady Gaga για την ταινία «Joker» – Xορεύει στα σκαλιά του Μπρονξ [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:56 03/04/2023

Στα γυρίσματα του «Joker 2» η Lady Gaga χορεύει στα περίφημα σκαλιά της Νέας Υόρκης

NewsBomb
Η Lady Gaga ως Χάρλεϊ Κουίν ανεβαίνει τα διάσημα σκαλιά του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη.Περισσότερα...
11:56 03/04/2023

Lady Gaga: Φίλησε στο στόμα μια γυναίκα στα γυρίσματα του Joker

ProtoThema.gr
Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάνει καριέρα και στην υποκριτική
10:40 27/03/2023

Xοακίν Φίνιξ – Lady Gaga: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Joker: Folie à Deux

okmag.gr
H Lady Gaga επιστρέφει στη δράση ως Harley Quinn. Η 36χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια εθεάθη να γυρίζει σκηνές από το σίκουελ της ταινίας Joker το Σαββατοκύριακο στο κέντρο του Μανχάταν στο κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Μαζί της ήταν και ο Χιοακίν Φίνιξ. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Gaga εθεάθη να πιάνει το […] The post Xοακίν Φίνιξ – Lady Gaga: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Joker: Folie à Deux appeared first on OK! Magazine.
23:30 26/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load