#Μείωση ενοικίου

51ο Φεστιβάλ Ολύμπου: Ο «Ματωμένος Γάμος» που καθήλωσε τους θεατές στο αρχαίο θέατρο Δίου

grtimes.gr
Μια συγκλονιστική ερμηνεία από τη Μαρία Τζομπανάκη στο ρόλο της μάνας, στον «Ματωμένο Γάμο», το αριστούργημα του Λόρκα, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές, στο αρχαίο θέατρο Δίου, το βράδι της Κυριακής. Στην πρώτη παράσταση των φετινών εκδηλώσεων του 51ου Φεστιβάλ Ολύμπου, ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών - μουσικών, χάρισε μοναδικές θεατρικές στιγμές, στη τραγωδία του μεγάλου Ισπανού ποιητή Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα. Η μουσική της παράστασης ήταν πρωτότυπη με την υπογραφή του Αλκίνοου Ιωαννίδη κα στίχους του Νίκου Γκάτσου, ενώ η μουσική παιζόταν ζωντανά από τους ηθοποιούς. Εκτός από τη Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση κρατούν επίσ
20:34 04/07/2022

Μείωση ενοικίου ΚΑΔ: ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός- ΕΦΚΑ Αναδρομικά συνταξιούχων

ekklisiaonline.gr
96.04 Δραστηριότητες σχετικές με τη φυσική ευεξία, με εξαίρεση των υπηρεσιών διαιτολογίας (96.04.10.01), των υπηρεσιών διαιτολογικών μονάδων (96.04.10.02) και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος (96.04.10.06). Το άρθρο Μείωση ενοικίου ΚΑΔ: ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός- ΕΦΚΑ Αναδρομικά συνταξιούχων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:16 23/07/2021

Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης: «Μείωση ενοικίου κατά 40% στο λιανικό εμπόριο για το μήνα Ιούνιο»

e-ptolemeos.gr
Η καταβολή μειωμένου ενοικίου κατά 40% σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ισχύει τον μήνα Ιούνιο για το λιανεμπόριο, για την κύρια κατοικία των εργαζόμενων που τίθενται σε αναστολή εργασίας τον μήνα Ιούνιο, καθώς και για τη φοιτητική κατοικία των εξαρτώμενων μελών αυτών. Επίσης, συνεχίζεται και για τον μήνα Ιούνιο η ρύθμιση που προβλέπει πλήρη ... The post Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης: «Μείωση ενοικίου κατά 40% στο λιανικό εμπόριο για το μήνα Ιούνιο» appeared first on e-ptolemeos.gr.
17:28 01/06/2021

Μείωση ενοικίου και για τον Ιούνιο – Ποιοι το δικαιούνται

eleftherostypos.gr
Συνεχίζεται και για τον μήνα Ιούνιο η ρύθμιση που προβλέπει πλήρη απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής ενοικίου για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης, του τουρισμού, του πολιτισμού, του αθλητισμού, των μεταφορών, τα γυμναστήρια και επιχειρήσεις στις οποίες επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η καταβολή... The post Μείωση ενοικίου και για τον Ιούνιο – Ποιοι το δικαιούνται appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
13:16 01/06/2021

Μείωση ενοικίου Μαρτίου 2021: Πληττόμενες επιχειρήσεις για την υποχρεωτική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής

Newsit
ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ: Προσδιορισμός πληττόμενων επιχειρήσεων για την υποχρεωτική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% ή του συνόλου του μισθώματος για το μήνα Μάρτιο 2021. Απαλλάσσεται από την υποχρέωση από την υποχρέωση καταβολής του συνολικού μισθώματος ή του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Μάρτιο 2021, ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης προς ... Περισσότερα To άρθρο Μείωση ενοικίου Μαρτίου 2021: Πληττόμενες επιχειρήσεις για την υποχρεωτική απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:54 30/03/2021

Μείωση ενοικίων: «Ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ για να διορθωθούν λάθη στις δηλώσεις covid - Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

pronews.gr
H AAΔΕ στέλνει σήμερα «ραβασάκια» προκειμένου να διορθωθούν λάθη στις δηλώσεις covid για τη μείωση ενοικίου. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας κατά την εμφάνισή του στην ΕΡΤ, όπου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η ελληνική οικονομία θα αντέξει και πως η δημοσιονομική προσαρμογή θα έρθει με ανάπτυξη και όχι με «μνημονιακά» μέτρα λιτότητας. Σε ό,τι αφορά τη μείωση ενοικίου, ο κ. Σταϊκούρας εξήγησε ότι εντός της ημέρας θα σταλούν ειδοποιητήρια από την ΑΑΔΕ στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν λάβει τις αποζημιώσεις τους. Ο στόχος, σημείωσε, είναι να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις που έχουν γίνει με αποτέλεσμα να μην έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα στους δικαιούχους τα ποσά των αποζημιώσεων.
10:50 19/03/2021

534 ευρώ επίδομα, Μείωση ενοικίου, 400 ευρώ σε επιστήμονες : Τα τελευταία ΝΕΑ

tilegrafimanews.gr
534 ευρώ επίδομα, Μείωση ενοικίου, 400 ευρώ σε επιστήμονες : Τα τελευταία ΝΕΑ – Σκέψεις για μείωση των δικαιούχων. Ειδήσεις: Στο τραπέζι της κυβέρνησης βρίσκεται η μείωση του αριθμού των δικαιούχων του επιδόματος των 534 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο επειδή οι αντοχές του προϋπολογισμού για οριζόντια μέτρα δεν είναι απεριόριστες. Όλες οι ειδήσεις από […]
13:32 15/03/2021

Μείωση ενοικίου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου: Ποιοι ιδιοκτήτες έχουν δεύτερη ευκαιρία

sinidisi.gr
Δεύτερη ευκαιρία σε όσους ιδιοκτήτες εκμισθούμενων ακινήτων δεν αποζημιώθηκαν για τα κουρεμένα κατά 40% ενοίκια τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2020, είτε λόγω λαθών που διέπραξαν οι ίδιοι στη συμπλήρωση των αρχικών δηλώσεων είτε λόγω ψευδών ισχυρισμών... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μείωση ενοικίου Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου: Ποιοι ιδιοκτήτες έχουν δεύτερη ευκαιρία
15:40 14/03/2021

Μείωση ενοικίου και αναστολή οφειλών στην Εφορία: Τι ισχύει για τον Μάρτιο

Newsit
Διευκρινίσεις για τη μείωση των μισθωμάτων και τις αναστολές των ρυθμισμένων φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ειδικότερα επισήμανε ότι επεκτείνεται ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Μείωση ενοικίου και αναστολή οφειλών στην Εφορία: Τι ισχύει για τον Μάρτιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:18 11/03/2021

Μείωση ενοικίου: Σχεδόν 110.000 ιδιοκτήτες υπέβαλλαν αίτηση για αποζημίωση χωρίς να το δικαιούνται

Newsit
Ελληνική κουτοπονηριά, λάθος, άγνοια ή παραπλάνηση ή κάτι ανάμεσα στα όλα; Απάντηση δεν πρόκειται ποτέ να δοθεί αλλά η αλήθεια είναι ότι σχεδόν 110.000 ιδιοκτήτες ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Μείωση ενοικίου: Σχεδόν 110.000 ιδιοκτήτες υπέβαλλαν αίτηση για αποζημίωση χωρίς να το δικαιούνται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:57 02/03/2021

Λιναεμπόριο : Μείωση ενοικίου στα καταστήματα 100% ζητούν οι έμποροι

tovima
Επιστολή με αίτημα τη διευθέτηση του θέματος της μείωσης των ενοικίων κατά 100% των υποκαταστημάτων λιανικής πώλησης που παραμένουν κλειστά με κρατική εντολή, ανεξαρτήτως του κύριου ΚΑΔ της επιχείρησης έστειλε σήμερα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.
20:48 24/02/2021

ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ! Μείωση ενοικίου Μαρτίου- Συντάξεις Απριλίου 2021 ΙΚΑ ΟΓΑ- Επικουρικές

ekklisiaonline.gr
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, μετά από εισήγηση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), προσδιορίζονται οι πληγείσες επιχειρήσεις του προηγούμενου εδαφίου ανά κλάδο και ανά μήνα, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος. Το άρθρο ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ! Μείωση ενοικίου Μαρτίου- Συντάξεις Απριλίου 2021 ΙΚΑ ΟΓΑ- Επικουρικές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:08 20/02/2021

Μείωση ενοικίου: Ποιες επιχειρήσεις «γλιτώνουν» όλο τον Μάρτη, ποιες δικαούνται μείωση 40%

sinidisi.gr
Πέρασε η τροπολογία που προβλέπει δυο κατηγορίες μείωσης ενοικίου και για τον Μάρτιο. Ψηφίστηκε χθες στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το μισθολόγιο της ΑΑΔΕ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η διάταξη για το σύστημα μείωσης ενοικίων. Ποιες... Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μείωση ενοικίου: Ποιες επιχειρήσεις «γλιτώνουν» όλο τον Μάρτη, ποιες δικαούνται μείωση 40%
10:19 19/02/2021

Μείωση ενοικίου ή πλήρης απαλλαγή και για το μήνα Μάρτιο 2021

spoilers
Μείωση ενοικίου ή πλήρης απαλλαγή και για το μήνα Μάρτιο 2021 Πλήρης απαλλαγή (100%) ή απαλλαγή 40% επιχειρήσεων για τα μισθώματα Μαρτίου 2021 Με σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο απαλλάσσεται και για το μήνα Μάρτιο 2021 από την υποχρέωση καταβολής του συνολικού μισθώματος, ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης (πλήρης απαλλαγή ή απαλλαγή 40%) Η απαλλαγή ή μείωση αφορά τις επιχειρήσεις για τις οποίες έχουν ληφθεί ειδικά και έκτακτα μέτρα περί αναστολής ή προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους, που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19, ή πλήττονται οικονομικά Οι ΚΑΔ των επιχειρήσεων για την μείωση ή την πλήρη απαλλαγή θα καθοριστούν με υπουργική α
22:59 15/02/2021

Μείωση ενοικίου: Τι ισχύει για ενοικιαστές, ιδιοκτήτες – Ποιοι δεν θα πληρώσουν μίσθωμα τον Μάρτιo

tromaktiko.gr
Επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές, αλλά και το λιανεμπόριο απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή του ενοικίου Μαρτίου. Όμως και χιλιάδες επιχειρήσεις που είναι ανοιχτές αλλά έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση θα πληρώσουν για έναν ακόμη μήνα μείωση ενοικίου κατά 40%. Επίσης οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας θα συνεχίσουν να πληρώνουν το 60% του […] The post Μείωση ενοικίου: Τι ισχύει για ενοικιαστές, ιδιοκτήτες – Ποιοι δεν θα πληρώσουν μίσθωμα τον Μάρτιo appeared first on tromaktiko.
08:09 09/02/2021

Υπουργικό συμβούλιο: Μείωση ενοικίου 100% Ιανουάριο-Φεβρουάριο για πληγείσες επιχειρήσεις - Επιδότηση παγίων δαπανών

ProtoThema.gr
Στα μέτρα στήριξης εντάσσονται και οι επιχειρήσεις του τουρισμού, όπως ξενοδοχεία, καταλύματα και τουριστικά γραφεία, αλλά και οι υπηρεσίες μεταφορών, καθώς πλήττονται ιδιαίτερα από την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό - Το 80% του μηνιαίου συμφωνημένου μισθώματος θα καταβληθεί ως αποζημίωση στους εκμισθωτές-φυσικά πρόσωπα από το κράτος
15:15 28/01/2021

Μείωση ενοικίου: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή

tromaktiko.gr
Ποιες είναι οι διατάξεις για τη στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων από την πανδημία του κορονοϊού Nέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία κατατέθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή, με μηδενικά ενοίκια για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο για τις επιχειρήσεις που ήταν κλειστές με κρατική εντολή έως τις 15 Ιανουαρίου, […] The post Μείωση ενοικίου: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή appeared first on tromaktiko.
07:54 27/01/2021

Μείωση ενοικίου: Ποιες επιχειρήσεις μπορεί να έχουν «κούρεμα» 100% τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο

e-ptolemeos.gr
Το μέτρο της μείωσης ενοικίου έως και κατά 100% έχει δώσει σημαντικές «ανάσες» στις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές ή πλήττονται από την πανδημία. Μέχρι στιγμής, έχει «κλειδώσει» η επέκταση της μείωσης ενοικίου κατά 100% για τον μήνα Φεβρουάριο. Το μεγάλο «κούρεμα» στα ενοίκια Φεβρουαρίου δικαιούνται οι επιχειρήσεις που ήταν κλειστές με κρατική εντολή το πρώτο ... The post Μείωση ενοικίου: Ποιες επιχειρήσεις μπορεί να έχουν «κούρεμα» 100% τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο appeared first on e-ptolemeos.gr.
10:13 22/01/2021

Μείωση ενοικίου: Επεκτείνεται και τον Φεβρουάριο – Ποιους αφορά

Newsit
Νέα μέτρα για τον περιορισμό των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, επεκτείνεται ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Μείωση ενοικίου: Επεκτείνεται και τον Φεβρουάριο – Ποιους αφορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:48 15/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load