#Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- pvstegi.gov.gr: Πως να κάνετε αίτηση για φωτοβολταϊκά στη στέγη

ekklisiaonline.gr
Άνοιξε χθες (02.05.2023) η πλατφόρμα pvstegi.gov.gr για όσους είναι δικαιούχοι να κάνουν αίτηση για φωτοβολταϊκά στη στέγη. Το άρθρο Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- pvstegi.gov.gr: Πως να κάνετε αίτηση για φωτοβολταϊκά στη στέγη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:36 03/05/2023

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ στον ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού α21- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
Τέταρτη δόση: Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τέταρτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους. Η πληρωμή αυτή αφορά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Το άρθρο ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ στον ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού α21- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:18 16/07/2021

Ταξίδι με πλοίο δικαιολογητικά: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- Εμβολιασμός πλατφόρμα

ekklisiaonline.gr
Μιλώντας για τις μεταναστευτικές ροές είπε ότι «τα στελέχη του λιμενικού επιχειρούν με απόλυτο σεβασμό στο διεθνές δίκαιο» και πρόσθεσε: «Το 2020 διαχειριστήκαμε πάνω από 800 περιστατικά, χωρίς να υπάρξει απώλεια σε ανθρώπινη ζωή». Το άρθρο Ταξίδι με πλοίο δικαιολογητικά: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- Εμβολιασμός πλατφόρμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:14 15/07/2021

ΚΑΥΣΩΝΑΣ στις πληρωμές: Καιρός για Συντάξεις Αυγούστου – Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
Τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης. Το άρθρο ΚΑΥΣΩΝΑΣ στις πληρωμές: Καιρός για Συντάξεις Αυγούστου – Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:44 15/07/2021

ΑΙΤΗΣΕΙΣ LIVE: ΑΣΕΠ 7Κ/2021 προκηρύξεις, κοινωφελής εργασία- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
Υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς. Συγκεκριμένα υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς σε περίπτωση που δεν προσκομίσει κανένα απολύτως σχετικό δικαιολογητικό, για την απόδειξη αυτών. Το άρθρο ΑΙΤΗΣΕΙΣ LIVE: ΑΣΕΠ 7Κ/2021 προκηρύξεις, κοινωφελής εργασία- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:04 05/07/2021

ΑΣΕΠ πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών: Πανελλαδικές εξετάσεις- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Το άρθρο ΑΣΕΠ πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών: Πανελλαδικές εξετάσεις- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:54 02/07/2021

Johnson & Johnson εμβόλιο: Καιρός αρναούτογλου- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αιτήσεις

ekklisiaonline.gr
Ενδεικτικά, μέχρι την Τρίτη, έχει χορηγηθεί πάνω από το 90% των περίπου 250 εκατομμυρίων εμβολίων της Pfizer και σχεδόν το 85% των τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων της Moderna Το άρθρο Johnson & Johnson εμβόλιο: Καιρός αρναούτογλου- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αιτήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:54 26/06/2021

Μηχανογραφικό ΕΠΑΛ 2021- Πανελλήνιες: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αιτήσεις LIVE

ekklisiaonline.gr
Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021 και παραπέμπονται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, καταθέτουν μηχανογραφικό μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις, οπότε και θα μπορέσουν να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Το άρθρο Μηχανογραφικό ΕΠΑΛ 2021- Πανελλήνιες: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αιτήσεις LIVE εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:48 25/06/2021

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΙΚΑ 2021: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- Κοινωφελής εργασία ΑΣΕΠ

ekklisiaonline.gr
Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021- Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021. Το άρθρο ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΙΚΑ 2021: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ- Κοινωφελής εργασία ΑΣΕΠ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:44 23/06/2021

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αιτήσεις

ekklisiaonline.gr
Λίγο νωρίτερα, παράνομη είχε κρίνει το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά και την απεργία των ναυτεργατικών σωματείων, τα οποία κάνουν γνωστό, ωστόσο, πως η κινητοποίηση τους θα εξελιχθεί κανονικά. Το άρθρο ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αιτήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:48 15/06/2021

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αίτηση

ekklisiaonline.gr
Μόνο οι δικαιούχοι ΑμεΑ ή οι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει ωφελούμενο μέλος ΑμεΑ στην αίτησή τους μπορούν να λαμβάνουν Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού σε συνεχόμενα προγράμματα. Το άρθρο Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Αίτηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:48 15/06/2021

Ουρά στις Αιτήσεις: Voucher 200 ευρώ- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι

ekklisiaonline.gr
Εκδώστε τις επιταγές και χρησιμοποιήστε τις για αγορά επιλέξιμου εξοπλισμού σε κάποιον από τους εγκεκριμένους προμηθευτές του Προγράμματος. Με τα voucher 200 ευρώ μπορεί να επιδοτηθεί η αγορά των παρακάτω κατηγοριών προϊόντων. Το άρθρο Ουρά στις Αιτήσεις: Voucher 200 ευρώ- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:20 10/06/2021

24ΩΡΗ απεργία μμμ: Φάρμακο αλτσχάιμερ- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι

ekklisiaonline.gr
Υπογραμμίζει ότι «το νομοσχέδιο αυτό επιχειρεί να δώσει ένα νέο συντριπτικό χτύπημα στα εναπομείναντα εργατικά δικαιώματα, που όλα τα τελευταία χρόνια της κρίσης βρίσκονται στο στόχαστρο των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων και της εργοδοσίας». Το άρθρο 24ΩΡΗ απεργία μμμ: Φάρμακο αλτσχάιμερ- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:02 08/06/2021

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ: Αιτήσεις φορολογικές δηλώσεις προθεσμία- Συντάξεις Ιουλίου

ekklisiaonline.gr
«Βάζουμε πλάτη όλοι. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρωταγωνιστεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των τουριστών. Στόχος είναι να πιάσουμε το 50% της κίνησης του 2019. Είναι σημαντικό να έχουμε και ποιότητα στις υπηρεσίες και αίσθημα ασφάλειας. Πέρυσι αυτό το κερδίσαμε και κερδίσαμε και διεθνείς διακρίσεις για αυτό. Κάνουμε σοβαρή προσπάθεια με επικαιροποιημένα πρωτόκολλα, με πολλά τεστ, και τον εμβολιασμό, να επαναφέρουμε τη χώρα μας πιο ψηλά στο ενδιαφέρον του παγκόσμιο ταξιδιώτη», τόνισε η ίδια αναφορικά με τους φετινούς στόχους για τον τουρισμό. Το άρθρο Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ: Αιτήσεις φορολογικές δηλώσεις προθεσμία- Συντάξεις Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLI
16:30 08/06/2021

ΑΛΛΑΓΕΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι, Επίδομα 534 ευρώ- Πληρωμή Μαίου

ekklisiaonline.gr
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι, κατά το προηγούμενο έτος, πληρούσαν κάποιες από τις παρακάτω προϋποθέσεις. Το άρθρο ΑΛΛΑΓΕΣ: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι, Επίδομα 534 ευρώ- Πληρωμή Μαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:46 07/06/2021

ΣΚ πληρωμών: ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ Α21- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι

ekklisiaonline.gr
Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων. Το άρθρο ΣΚ πληρωμών: ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ Α21- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:18 29/05/2021

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 534 ευρώ επιδόματα πληρωμή- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ

ekklisiaonline.gr
Δήλωση στο ΕΡΓΑΝΗ υποβάλλουν και επιχειρήσεις κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, οι οποίες πληρούν το κριτήριο που αφορά τον κύκλο εργασιών. Το άρθρο Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 534 ευρώ επιδόματα πληρωμή- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:22 27/05/2021

DEADLINE: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι- Συντάξεις Χηρείας μειώσεις Ιουλίου

ekklisiaonline.gr
Υπάρχει σε έντυπη μορφή και εκτυπώνεται υποχρεωτικά για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για να επιδειχθεί για την έκδοση του εισιτηρίου. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μετάβαση σε προορισμό άλλον από αυτόν που βρίσκεται το τουριστικό κατάλυμα. Το άρθρο DEADLINE: Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι- Συντάξεις Χηρείας μειώσεις Ιουλίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:02 27/05/2021

35 39 εμβολιασμός: Self testing εργάνη- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι

ekklisiaonline.gr
Ενώ για το θέμα της ηλικίας ανέφερε ότι το κάθε κράτος αποφασίζει περίπου ότι θέλει και πως «ο κόσμος πρέπει να ακούει τους ειδικούς την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμός Φαρμάκων, που έχουν κρίνει τον κίνδυνο και το όφελος που είναι πολύ μεγαλύτερο από τον κίνδυνο.». Το άρθρο 35 39 εμβολιασμός: Self testing εργάνη- Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:30 24/05/2021

Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι live: Πληρωμή συντάξεων Ιουνίου 2021 ΙΚΑ ΟΓΑ

ekklisiaonline.gr
Το σύστημα επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα Κοινωνικού βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων οικονομικών, οικογενειακών και ασφαλιστικών κριτηρίων. Το άρθρο Κοινωνικός τουρισμός ΟΑΕΔ Δικαιούχοι live: Πληρωμή συντάξεων Ιουνίου 2021 ΙΚΑ ΟΓΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:10 24/05/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load