#Χάρι Πότερ

Τζ. Κ. Ρόλινγκ: «Ελάτε να με συλλάβετε» - Τι συμβαίνει με τη συγγραφέα του Χάρι Πότερ

Cnn.gr
Κάλεσμα στη αστυνομία να τη συλλάβει απηύθυνε η  συγγραφέας του Χάρι Πότερ Τζ. Κ. Ρόλινγκ μετά τις αλλαγές στον σκωτσέζικο νόμο περί εγκλημάτων μίσουςΠερισσότερα...
18:37 02/04/2024

Χάρι Πότερ: Βιβλίο της πρώτης έκδοσης, που είχε αγοραστεί για 13 πέννες, πουλήθηκε 11.000 λίρες

Newsit
Ένα σπάνιο βιβλίο της σειράς Χάρι Πότερ πωλήθηκε για χιλιάδες λίρες, ενώ είχε αγοραστεί μόλις για 13 πέννες πριν από 30 χρόνια. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα της πρώτης έκδοσης της σειράς Χάρι Πότερ το οποίο πωλήθηκε σε δημοπρασία για 11.000 λίρες Αγγλίας. Το χωρίς διορθώσεις αντίτυπο του μυθιστορήματος «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» ... Περισσότερα To άρθρο Χάρι Πότερ: Βιβλίο της πρώτης έκδοσης, που είχε αγοραστεί για 13 πέννες, πουλήθηκε 11.000 λίρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 28/02/2024

Βρετανία: Συναγερμός σε ξενοδοχείο για «άνδρα με μαχαίρι» που τελικά ήταν φαν του… Χάρι Πότερ

documentonews.gr
Ενα αλλόκοτο συμβάν έλαβε χώρα στη Βρετανία, όπου η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ξενοδοχείο, μετά από αναφορές ότι ένας άντρας… Το άρθρο Βρετανία: Συναγερμός σε ξενοδοχείο για «άνδρα με μαχαίρι» που τελικά ήταν φαν του… Χάρι Πότερ εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:09 12/02/2024

Γκάρι Όλντμαν: «Η ερμηνεία μου στις ταινίες ”Χάρι Πότερ” ήταν μέτρια»

naftemporiki.gr
Μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» του Τζος Χόροβιτς ο θρυλικός ηθοποιός Γκάρι Όλντμαν παραδέχτηκε ότι η ερμηνεία του ως Σίριους Μπλακ στο franchise του «Χάρι Πότερ» ήταν «μέτρια». Να… Γκάρι Όλντμαν: «Η ερμηνεία μου στις ταινίες ”Χάρι Πότερ” ήταν μέτρια» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
17:00 29/12/2023

Ο κασκαντέρ του Χάρι Πότερ, το ατύχημα στα γυρίσματα και η στάση ζωής απέναντι στην αναπηρία.

newsitamea.gr
Ο μαγικός κόσμος του Πότερ δεν ξέρω πότε θα σταματήσει να μας απασχολεί. Εγώ ως μεγάλός θαυμαστής από το πρώτο βιβλίο ακόμα, το βρισκω απολαυστικό να μαθαίνω συνεχώς και κάτι νέο. Αυτή τη φορά όμως το παρασκήνιο είναι που θα κερδίσει το ενδιαφέρον όλων μας. Ο κασκαντέρ που έκανε όλες...
19:09 16/11/2023

Μάγκι Σμιθ: Μούσα της μόδας στα 88 της

protagon.gr
Η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Χάρι Πότερ» και της σειράς «Downton Abbey», μια από τις πιο σημαντικές βρετανίδες ηθοποιούς, είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του ισπανικού οίκου Loewe και η πιο πρόσφατη αγαπημένη στη λίστα των ηλικιωμένων που αξιοποιεί η βιομηχανία της μόδας The post Μάγκι Σμιθ: Μούσα της μόδας στα 88 της appeared first on Protagon.gr.
21:09 30/10/2023

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ έκανε ντοκιμαντέρ τη ζωή του ντουμπλέρ του στο Χάρι Πότερ

monopoli.gr
Ο Ντέιβιντ Χολμς έμεινε παράλυτος αντικαθιστώντας τον Ντάνιελ Ράντκλιφ στις επικίνδυνες σκηνές του Χάρι Πότερ.
19:53 30/10/2023

Ο Στίβεν Κινγκ δέχθηκε κριτική επειδή επαίνεσε βιβλίο της συγγραφέως του Χάρι Πότερ

Newsit
Ο Στίβεν Κινγκ βρέθηκε αντιμέτωπος με επικριτικά σχόλια, επειδή εγκωμίασε ένα από τα βιβλία της συγγραφέως του Χάρι Πότερ, της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Συγκεκριμένα ο Στίβεν Κινγκ επαίνεσε το «The Running Grave» που έγραψε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με το ψευδώνυμο Ρόμπρερτ Γκάλμπρεϊθ. «Είναι η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ στα καλύτερά της, θυμίζει την απόλυτη συγγραφική δεινότητα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Στίβεν Κινγκ δέχθηκε κριτική επειδή επαίνεσε βιβλίο της συγγραφέως του Χάρι Πότερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 27/10/2023

Συγκίνηση για 12χρονη Ισραηλινή αυτιστική: Η Νόγια που αγαπούσε τον Χάρι Πότερ, δολοφονήθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς της

logiastarata.gr
Το μαρτύριο της μητέρας της Νόγια Νταν έλαβε τέλος με τον πιο τραγικό τρόπο. Η 12χρονη κόρη της, ένα παιδί που είχε δηλωθεί αγνοούμενο από τις 7 Οκτωβρίου και αναφερόταν μεταξύ των ομήρων που είχε αρπάξει η Χαμάς από τους εβραϊκούς οικισμούς, βρέθηκε νεκρή, δολοφονημένη από τη Χαμάς. Το κορίτσι για το οποίο γίνονταν συνεχείς […] The post Συγκίνηση για 12χρονη Ισραηλινή αυτιστική: Η Νόγια που αγαπούσε τον Χάρι Πότερ, δολοφονήθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς της appeared first on Λόγια-Σταράτα.
18:00 19/10/2023

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Harry Potter» Ντέιβιντ Γέιτς θα βραβευτεί στο Λονδίνο

Newsit
Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Χάρι Πότερ», Ντέιβιντ Γέιτς θα βραβευθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Raindance στο Λονδίνο. Στον Βρετανό σκηνοθέτη θα απονεμηθεί το βραβείο στο γκαλά έναρξης του Φεστιβάλ, στις 25 Οκτωβρίου. Ο Ντέιβιντ Γέιτς, γνωστός για το έργο του στο σύμπαν του «Harry Potter», θα τιμηθεί με το βραβείο Εμβληματικού Καλλιτέχνη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Raindance ... Περισσότερα To άρθρο Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Harry Potter» Ντέιβιντ Γέιτς θα βραβευτεί στο Λονδίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 03/10/2023

Μάικλ Γκάμπον: Πέθανε ο ηθοποιός - Πρωταγωνιστής στις ταινίες Χάρι Πότερ

Παραπολιτικά
«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απώλεια του Μάικλ Γκάμπον».
17:00 28/09/2023

Michael Gambon: Πέθανε ο «Ντάμπλντορ» από το Χάρι Πότερ σε ηλικία 82 ετών

tlife.gr
Σε πένθος βυθίστηκε ο παγκόσμιος κινηματογράφος, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την Daily Mail πέθανε To άρθρο Michael Gambon: Πέθανε ο «Ντάμπλντορ» από το Χάρι Πότερ σε ηλικία 82 ετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 28/09/2023

Πέθανε ο Άλμπους Ντάμπλντορ του Χάρι Πότερ – Θλίψη για τον ηθοποιό Μάικλ Γκάμπον

eleftherostypos.gr
Στο πένθος βυθίστηκε ο παγκόσμιος κινηματογράφος καθώς σε ηλικία 82 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Μάικλ Γκάμπον. Ο Σερ Μάικλ Τζον Γκάμπον, ήταν Άγγλος, γεννημένος στην Ιρλανδία, ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Μερικές από τις πιο γνωστές του τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στις βρετανικές σειρές The Singing Detective και Maigret (1992). […] Το άρθρο Πέθανε ο Άλμπους Ντάμπλντορ του Χάρι Πότερ – Θλίψη για τον ηθοποιό Μάικλ Γκάμπον εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:00 28/09/2023

Μίριαμ Μάργκολιζ: «Δεν μπορώ να περπατήσω, θα βρεθώ σε αναπηρικό αμαξίδιο πριν γεράσω»

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός γνωστή από το «Χάρι Πότερ» μίλησε με ειλικρίνεια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει
13:00 07/09/2023

Το Αμβούργο έγινε... Hogwarts - Ρεκόρ σε διαγωνισμό μεταμφίεσης «Χάρι Πότερ»

onsports.gr
Η πόλη του Αμβούργου σημείωσε σήμερα νέο παγκόσμιο ρεκόρ της…
03:17 28/08/2023

Βίντεο – ντοκουμέντο: Τραγικός θάνατος για την εκδότρια των βιβλίων Χάρι Πότερ (video)

sportstonoto.gr
Ο οδηγός του ταχύπλοου βρισκόταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών:
19:46 05/08/2023

Ξαφνικός θανατος της 44χρονης εκδότριας των βιβλίων «Χάρι Πότερ» – Σκοτώθηκε σε ναυτικό δυστύχημα

olympia.gr
«Παγωμένη» είναι ολόκληρη η Αμερική μετά τον τραγικό δυστύχημα που έγινε στην θάλασσα της ιταλικής περιοχής Αμάλφι με ένα ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury των ΗΠΑ που κυκλοφορεί τα βιβλία του «Happy Potter», Έιντριεν Βόγκαν, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο. Η άτυχη 44χρονη εκδότρια Ο 30χρονος οδηγός του σκάφους στο […] Ξαφνικός θανατος της 44χρονης εκδότριας των βιβλίων «Χάρι Πότερ» – Σκοτώθηκε σε ναυτικό δυστύχημα - olympia
19:28 05/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load