#Madonna

Τα κοσμήματα της Madonna έρχονται από τους On Aura Tout Vu στην Πάρο

Παραπολιτικά
Ο διάσημος οίκος κοσμημάτων On Aura Tout Vu αποφάσισε να ανοίξει την πρώτη του μπουτίκ στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Νάουσα
12:02 22/04/2024

Με νέο τραγούδι και ανανεωμένο look η Μάρω Λύτρα κάνει comeback στη μουσική

queen.gr
Το τραγούδι της Μάρως Λύτρα έχει τίτλο «Gone» και έχει vibes Madonna.Περισσότερα...
18:17 20/04/2024

Αφοσιωμένη μαμά η Madonna – Στο πλευρό του Rocco στη νέα έκθεση ζωγραφικής του

real.gr
Η Madonna έδειξε πόσο αφοσιωμένη μαμά είναι, καθώς βρέθηκε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης της συλλογής έργων ζωγραφικής του γιου της Rocco Ritchie.
00:09 13/04/2024

Ricky Martin: Έκανε σόου με σέξι χορευτές σε συναυλία της Madonna και… αναστατώθηκε

govastileto.gr
Ο Ricky Martin ήταν ο καλεσμένος που συμμετείχε στο σόου της Madonna σε μια από τις πιο πρόσφατες συναυλίες της. Πιο αναλυτικά, ο Πορτορικανός τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να συνοδεύσει την ποπ σταρ στη δημοφιλή performance της με τους χορευτές της και τις βαθμολογίες. Το συγκεκριμένο είναι μέρος της περιοδείας της Madonna και έχει […]
19:00 10/04/2024

Madonna: Έκανε ερωτικά ξόρκια σε μουσικό παραγωγό που ποθούσε

instyle.gr
Η Madonna παραήταν ειλικρινής για το ερωτικό της παρελθόν, αφού έφθασε στο σημείο να εξομολογηθεί ότι χρησιμοποίησε ακόμη και μάγια για να… σαγηνεύσει άνδρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη. Κατά τη συναυλία της στο πλαίσιο της περιοδείας Celebration στην Ατλάντα, η Madonna έκανε τους θαυμαστές της να γελάσουν όταν εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένη με έναν […] The post Madonna: Έκανε ερωτικά ξόρκια σε μουσικό παραγωγό που ποθούσε appeared first on InStyle.
22:46 06/04/2024

Madonna: Μάχη να απορριφθεί η αγωγή για την υποτιθέμενη καθυστέρηση έναρξης της συναυλίας

instyle.gr
Οι δικηγόροι της Madonna επιδιώκουν να απορριφθεί η αγωγή που κατέθεσαν δύο θεατές συναυλιών, οι οποίοι κατηγόρησαν τη βασίλισσα της pop για “ψευδή διαφήμιση” μετά την καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας της Celebration Tour τον Δεκέμβριο στο Barclays Center στο Μπρούκλιν. Σχεδόν τρεις μήνες αφού η Madonna και η Live Nation μηνύθηκαν για την υποτιθέμενη καθυστερημένη […] The post Madonna: Μάχη να απορριφθεί η αγωγή για την υποτιθέμενη καθυστέρηση έναρξης της συναυλίας appeared first on InStyle.
20:46 05/04/2024

Madonna και Κάιλι Μινόγκ τραγουδούν στη σκηνή το “I Will Survive” και αποθεώνονται

thebest.gr
H σούπερ σταρ Madonna χθες βράδυ υποδέχτηκε στη σκηνή του Κia Forum, στο Λος ‘Αντζελες τη βραβευμένη Αυστραλή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) στο πλαίσιο της περιοδείας της «Celebration Tour».
18:00 08/03/2024

Madonna: H πρώτη λέξη που είπε μόλις συνήλθε από το κώμα

instyle.gr
H Madonna νιώθει ευγνωμοσύνη που πατά και πάλι τη σκηνή μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της το περασμένο καλοκαίρι. Η βασίλισσα της pop τέθηκε σε κώμα για τέσσερις ημέρες έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη. Ωστόσο, κατάφερε να αναρρώσει πλήρως και να επανέλθει στη μουσική προσφέροντας στους θαυμαστές της μια αξιομνημόνευτη περιοδεία. Κατά τη διάρκεια μιας συγκινητικής […] The post Madonna: H πρώτη λέξη που είπε μόλις συνήλθε από το κώμα appeared first on InStyle.
12:46 06/03/2024

Αγνώριστη η 65χρονη Madonna στη σκηνή του Λας Βέγκας

instyle.gr
Η Madonna έδειχνε σχεδόν αγνώριστη -και αγέραστη- στη σκηνή του Λας Βέγκας, ενώ συνεχίζει την περιοδεία της, Celebration. Η 65χρονη σουπερστάρ επέδειξε τη νεανική όψη και τη λεία επιδερμίδα της σε ένα νέο στιγμιότυπο που μοιράστηκε από τη συναυλία της στο Λας Βέγκας στην αρένα T-Mobile. Η βασίλισσα της pop εντυπωσίασε με το μαύρο κορμάκι […] The post Αγνώριστη η 65χρονη Madonna στη σκηνή του Λας Βέγκας appeared first on InStyle.
14:46 04/03/2024

Pamela Anderson: Στη σκηνή μαζί με τη Madonna

instyle.gr
Η Madonna εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν ανέβασε στη σκηνή του Rogers Arena στον Καναδά την Pamela Anderson. Η σταρ ήταν η ειδική καλεσμένη της, ενώ η βασίλισσα της pop ερμήνευε το κλασικό “Vogue” του 1990. Best legs in Town! New photos of Madonna and Pamela Anderson, the latest guest judge for the #MadonnaCelebrationTour ! […] The post Pamela Anderson: Στη σκηνή μαζί με τη Madonna appeared first on InStyle.
09:46 23/02/2024

Η Madonna έπεσε από καρέκλα σε συναυλία και μας έδειξε πως όταν πέφτεις απλώς πρέπει να συνεχίζεις

queen.gr
Η Madonna έπεσε από την καρέκλα, την οποία χρησιμοποιούσε για το show της στο Seattle, το περασμένο Σαββατοκύριακο και η αντίδρασή της σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότερα...
14:09 20/02/2024

Ατύχημα για τη Madonna στη σκηνή – Η στιγμή που πέφτει από καρέκλα

instyle.gr
Μία κακιά στιγμή για την Madonna έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες με το βίντεο από τη συναυλία της στο Σιάτλ να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η «βασίλισσα της ποπ» τραγουδούσε το κομμάτι «Open your Heart» κι ένας από τους χορευτές της τραβούσε την καρέκλα που καθόταν, στο πλαίσιο του σόου. Κάποια στιγμή ωστόσο […] The post Ατύχημα για τη Madonna στη σκηνή – Η στιγμή που πέφτει από καρέκλα appeared first on InStyle.
08:46 20/02/2024

Χορευτής έριξε τη Μαντόνα από καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας

Newsit
Μια αμήχανη στιγμή είχε πάνω στη σκηνή η Μαντόνα. Η «βασίλισσα της ποπ», πάντως, δεν έχασε την ψυχραιμία της. Το ατύχημα έγινε ενώ η Μαντόνα ερμήνευε γνωστές επιτυχίες της σε συναυλία στο Σιάτλ, στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebration». Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «Open your Heart», η σκηνοθεσία της συναυλίας ήθελε τη Madonna να κάθεται ... Περισσότερα To άρθρο Χορευτής έριξε τη Μαντόνα από καρέκλα κατά τη διάρκεια συναυλίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:00 20/02/2024

STAGES A/LIVE: Οι cumgirl8 έρχονται στο Onassis Channel

protagon.gr
Με επιρροές από τη Madonna και τους Cocteau Twins μέχρι τη Nina Hagen και τους Strawberry Switch Blade, Chris & Cosey, Delta 5 και άλλους, οι cumgirl8 έρχονται στο Onassis Channel στο YouTube για μία μοναδική εμπειρία. Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, και ώρα 21:00, η ψηφιακή πρεμιέρα The post STAGES A/LIVE: Οι cumgirl8 έρχονται στο Onassis Channel appeared first on Protagon.gr.
19:09 16/02/2024

Αξίζει να πάρεις ένα Dodge Challenger SRT Demon της Madonna;

Newsauto.gr
Εάν είσαι μεγάλος φαν της Madonna, σίγουρα θα έδινες κάτι παραπάνω για αυτό το Challenger. Ή μήπως όχι; Κάποιοι θαυμαστές τραγουδιστών και καλλιτεχνών είναι λίγο πιο φανατικοί από τον μέσο άνθρωπο. Αν για παράδειγμα ακούει κανείς την Madonna όλη του τη ζωή και την έχει είδωλο, πιθανότατα να τον εξιτάρει το γεγονός πως πωλούταν ένα […]
22:00 30/01/2024

Lourdes Leon: H κόρη της Madonna σε μια προκλητική φωτογράφιση

instyle.gr
Η Lourdes Leon είναι κόρη της μαμάς της και ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι της πρόκλησης. Η 27χρονη κόρη της Madonna κοσμεί το εξώφυλλο του Perfect και ποζάρει προκλητικά και εξίσου αισθησιακά. Η Lourdes έμεινε με τα εσώρουχα, έναν κορσέ, και τη ζώνη από τις ζαρτιέρες για τη φωτογράφισή της επιδεικνύοντας τις θηλυκές […] The post Lourdes Leon: H κόρη της Madonna σε μια προκλητική φωτογράφιση appeared first on InStyle.
14:46 29/01/2024

Tori Spelling: Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Luke Perry – “Με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε…”

instyle.gr
Μια αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Luke Perry έκανε η συμπρωταγωνίστριά του στα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, Tori Spelling. Η ηθοποιός μιλώντας στο podcast της Jennie Garth, επίσης συμπρωταγωνίστριας της σειράς, αποκάλυψε ότι ο Luke Perry έβγαινε κρυφά με τη Madonna. Επρόκειτο για μια σχέση που συνέβη κάποια στιγμή στη διάρκεια της 10ετούς σειράς […] The post Tori Spelling: Η αποκάλυψη για την ερωτική ζωή του Luke Perry – “Με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε…” appeared first on InStyle.
14:46 25/01/2024

Madonna: “Πλήρωσε” την καθυστέρηση της συναυλίας με μήνυση

instyle.gr
Η Madonna και η Live Nation δέχθηκαν μήνυση από δύο θαυμαστές για “ψευδή διαφήμιση”, αφού η βασίλισσα της pop ξεκίνησε τις συναυλίες της με καθυστέρηση. Οι θεατές των συναυλιών Michael Fellows και Jonathan Hadden υποστήριξαν στην ομαδική αγωγή τους που περιήλθε στην κατοχή του TMZ, ότι η 65χρονη Madonna δεν ήταν συνεπής κατά τη διάρκεια […] The post Madonna: “Πλήρωσε” την καθυστέρηση της συναυλίας με μήνυση appeared first on InStyle.
23:46 19/01/2024

H Madonna δέχθηκε μήνυση από τους θαυμαστές της για την αργοπορία της

queen.gr
H Madonna γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στη μουσική βιομηχανία με ένα εντυπωσιακό tour. Η αργοπορία που εξόργισε τους fans και η μήνυση εναντίον της τραγουδίστριας. Περισσότερα...
23:09 19/01/2024

Madonna: Μήνυση της έκαναν θαυμαστές της επειδή καθυστέρησε 2 ώρες να ξεκινήσει τη συναυλία της

Newsit
Μήνυση έκαναν στη Madonna δύο θαυμαστές της και την κατηγορούν ότι έπαθαν «ζημιά», επειδή η βασίλισσα της ποπ καθυστέρησε για πάνω από 2 ώρες να ξεκινήσει τη συναυλία της στο Barclays Center του Μπρούκλιν, που σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα και «δεν είχαν τρόπο να γυρίσουν σπίτι» αλλά και ότι «δούλευαν νωρίς το πρωί ... Περισσότερα To άρθρο Madonna: Μήνυση της έκαναν θαυμαστές της επειδή καθυστέρησε 2 ώρες να ξεκινήσει τη συναυλία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 19/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load