#Απόδοση του Πάσχα

Τι σημαίνει η Απόδοση της εορτής του Πάσχα που γιορτάζουμε σήμερα

Zougla
Αν και οι περισσότερες εορτές έχουν την απόδοσή τους την όγδοη μέρα, η Απόδοση του Πάσχα εορτάζεται την 39ημέρα και σημαίνει την κατάκλειση (ολοκλήρωση) της εορτής...
08:16 24/05/2023

Η Απόδοση του Πάσχα στο Μοναστηριακό Προσκύνημα της Παναγίας Χρυσοπηγής, στη Σίφνο

ekklisiaonline.gr
Ι.Μ. ΣΥΡΟΥ, ΤΗΝΟΥ, ΑΝΔΡΟΥ, ΚΕΑΣ ΚΑΙ ΜΗΛΟΥ Το άρθρο Η Απόδοση του Πάσχα στο Μοναστηριακό Προσκύνημα της Παναγίας Χρυσοπηγής, στη Σίφνο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:02 01/06/2022

Η Απόδοση του Πάσχα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως

ekklisiaonline.gr
Την εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα τίμησαν σήμερα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Το πρωί εψάλη ο Όρθρος και τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή του Πατριάρχοη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και Αγιοταφιτών Πατέρων στον μοναστηριακό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Το άρθρο Η Απόδοση του Πάσχα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:24 01/06/2022

Η Απόδοση του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ekklisiaonline.gr
Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια και προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε το βράδυ της Τρίτης 31 Μαΐου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας, η Ιερά Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα. Το άρθρο Η Απόδοση του Πάσχα στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:12 01/06/2022

Ιερά Αγρυπνία επί τη Απόδοση του Πάσχα στην Ι.Μ. Λαγκαδά

ekklisiaonline.gr
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τελέσθηκε το εσπέρας της 31ης Μαΐου ε.έ., τελευταία ημέρα της Πασχαλίου περιόδου, η Ιερά Αγρυπνία επί τη Αποδόση της Εορτής του Πάσχα, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Το άρθρο Ιερά Αγρυπνία επί τη Απόδοση του Πάσχα στην Ι.Μ. Λαγκαδά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
01:42 01/06/2022

1 Ιουνίου Γιορτή Σήμερα: Απόδοση του Πάσχα

ekklisiaonline.gr
Την Τετάρτη της έκτης εβδομάδας μετά το Πάσχα εορτάζουμε την Απόδοση της εορτής του Πάσχα. Αν και οι περισσότερες εορτές έχουν τη απόδοση τους την όγδοη ημέρα, η Απόδοση του Πάσχα εορτάζεται την 39η ημέρα. Το άρθρο 1 Ιουνίου Γιορτή Σήμερα: Απόδοση του Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:12 01/06/2022

Απόδοση του Πάσχα: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 1 Ιουνίου – Εορτολόγιο 2022

ekklisiaonline.gr
Την Τετάρτη της έκτης εβδομάδας μετά το Πάσχα εορτάζουμε την Απόδοση της εορτής του Πάσχα. Αν και οι περισσότερες εορτές έχουν τη απόδοση τους την όγδοη ημέρα, η Απόδοση του Πάσχα εορτάζεται την 39η ημέρα. Το άρθρο Απόδοση του Πάσχα: ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ 1 Ιουνίου – Εορτολόγιο 2022 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
00:00 01/06/2022

Απόδοση του Πάσχα: Η Προσευχή που κάνουμε απόψε

ekklisiaonline.gr
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ : Την Τετάρτη της έκτης εβδομάδας μετά το Πάσχα εορτάζουμε την Απόδοση της εορτής του Πάσχα. Αν και οι περισσότερες εορτές έχουν τη απόδοση τους την όγδοη ημέρα, η Απόδοση του Πάσχα εορτάζεται την 39η ημέρα. Το άρθρο Απόδοση του Πάσχα: Η Προσευχή που κάνουμε απόψε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:20 31/05/2022

Απόδοσις του Πάσχα – Η απόδοσις του Χριστός ανέστη

ekklisiaonline.gr
Η Ανάσταση συνεχίζεται! Αυτό δείχνει και η γιορτή της Αποδόσεως του Πάσχα. Τα ιδία γράμματα της νύχτας της Αναστάσεως, ακούγονται και κατά την Απόδοση του Πάσχα. Τελείται μια μέρα πριν απ’ τη γιορτή της Αναλήψεως. Το άρθρο Απόδοσις του Πάσχα – Η απόδοσις του Χριστός ανέστη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:50 31/05/2022

Σκιάθος: Η Απόδοση του Πάσχα και η Θεία Ανάληψη στον Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου

ekklisiaonline.gr
ΣΚΙΑΘΟΣ ΝΕΑ: Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα Αποδόσεως του Πάσχα και της Θείας Αναλήψεως του Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Σκιάθο. Το άρθρο Σκιάθος: Η Απόδοση του Πάσχα και η Θεία Ανάληψη στον Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:46 31/05/2022

1 ΙΟΥΝΙΟΥ- Η Ανάσταση συνεχίζεται ! Αυτό δείχνει και η εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα

ekklisiaonline.gr
Η Ανάσταση συνεχίζεται! Αυτό δείχνει και η γιορτή της Αποδόσεως του Πάσχα. Τα ίδια γράμματα της νύχτας της Αναστάσεως, ακούγονται και κατά την Απόδοση του Πάσχα. Τελείται μια μέρα πριν απ’ τη γιορτή της Αναλήψεως. Το άρθρο 1 ΙΟΥΝΙΟΥ- Η Ανάσταση συνεχίζεται ! Αυτό δείχνει και η εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:12 31/05/2022

ΛΑΡΙΣΑ: Αγρυπνία για την Απόδοση του Πάσχα στον Άγ. Αχίλλιο

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο ΛΑΡΙΣΑ: Αγρυπνία για την Απόδοση του Πάσχα στον Άγ. Αχίλλιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:30 28/05/2022

Απόδοση του Πάσχα στην Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδας

ekklisiaonline.gr
Στον ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδας, τελέσθηκε Αναστάσιμη αγρυπνία επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021. Το άρθρο Απόδοση του Πάσχα στην Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο Αργολίδας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:10 09/06/2021

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Τι εορτάζουμε σήμερα

ekklisiaonline.gr
Στις 27 Μαΐου, την Τετάρτη της έκτης εβδομάδας μετά το Πάσχα εορτάζουμε την Απόδοση της εορτής του Πάσχα. Αν και οι περισσότερες εορτές έχουν τη απόδοση τους την όγδοη ημέρα, η Απόδοση του Πάσχα εορτάζεται την 39η ημέρα. Το άρθρο ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Τι εορτάζουμε σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:14 09/06/2021

Πανελλήνιες 2021: Ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον των παιδιών μας

ekklisiaonline.gr
Του π. Αντωνίου Χρήστου- Αγαπητοί Αναγνώστες Χριστός Ανέστη! Με τη χάρη Του Θεού φτάσαμε στο μήνα Ιούνιο, που εκτός από τις μεγάλες Εορτές (Απόδοση του Πάσχα, Ανάληψη Του Κυρίου, Πεντηκοστή, των Αγίων Πάντων και των Αγίων Αποστόλων) ταυτίζεται για τους τελειόφοιτους ή απόφοιτους Λυκείου, αλλά και τις οικογένειές τους με τηδοκιμασίατωνΠανελληνίων Εξετάσεων. Το άρθρο Πανελλήνιες 2021: Ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον των παιδιών μας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:40 09/06/2021

Απόδοση του Πάσχα- Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν σήμερα

ekklisiaonline.gr
Η Ανάσταση συνεχίζεται! Αυτό δείχνει και η γιορτή της Αποδόσεως του Πάσχα. Τα ίδια γράμματα της νύχτας της Αναστάσεως, ακούγονται και κατά την Απόδοση του Πάσχα. Τελείται μια μέρα πριν απ’ τη γιορτή της Αναλήψεως. Το άρθρο Απόδοση του Πάσχα- Εορτολόγιο ποιοι γιορτάζουν σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:36 09/06/2021

Ιερά αγρυπνία απόψε και την Πέμπτη στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

thebest.gr
Την  Απόδοση του Πάσχα τιμά απόψε με ιερά αγρυπνία στις 21.00 με περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο Μητροπολιτικός ιερός ναός Ευαγγελιστρίας Πατρών.
18:52 08/06/2021

Αγρυπνεί την Απόδοση του Πάσχα η Φανερωμένη Χολαργού

ekklisiaonline.gr
Mε την αναστάσιμη λαμπάδα στη Φανερωμένη! Το άρθρο Αγρυπνεί την Απόδοση του Πάσχα η Φανερωμένη Χολαργού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:02 28/05/2021

Ο Θαυμακού Ιάκωβος στην Απόδοση του Πάσχα

ekklisiaonline.gr
Απόδοση του Πάσχα. Το άρθρο Ο Θαυμακού Ιάκωβος στην Απόδοση του Πάσχα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:40 29/05/2020

Η Απόδοση του Πάσχα στη Μητρόπολη Πατρών

dete.gr
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη Πατρών με αφορμή την Απόδοση του Πάσχα αναφέρει τα εξής: "Μέ λαμπρότητα ἑορτάσθη στήν Ἱερά Μητρόπολη Πατρῶν ἡ ἀπόδοση τῆς μεγάλης ἑορτῆς τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου μας. Σέ ὃλους τούς Ἱερούς Ναούς τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Πατρῶν ἐτελέσθη τήν Τρίτη τό βράδυ Ἱερά Ἀγρυπνία μέ τήν συμμετοχή τοῦ εὐσεβοῦς Λαοῦ. Ὁ Σεβασμιώτατος προεξῆρχε τῆς Ἱερᾶς Ἀγρυπνίας στόν νέο Ἱερό Ναό τοῦ Ἁγίου Ἀποστόλου Ἀνδρέου Πατρῶν καί ὡμίλησε ἀναφερθείς στό μέγα θαῦμα τῆς Ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου καί στό μήνυμα τῆς χαρᾶς καί τῆς ἀθανασίας πού πηγάζει ἀπό τόν Πανάγιο Τάφο τοῦ Ἀναστάντος Χριστοῦ. Ἐπίσης ἀνεφέρθη στίς […]
07:05 29/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load