#Καλό καλοκαίρι

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για μπάνιο στην Πάρο μαζί με την κουνιάδα της Αγγελική Σοφού

okmag.gr
Οι διακοπές ξεκίνησαν για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Αlpha έχει ήδη ταξιδέψει στην αγαπημένη της Πάρο μαζί με την οικογένειά της. Μάλιστα η οικοδέσποινα του Ηappy Day ανέβασε φωτογραφίας από το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα στο νησί. «Σήμερα λέω επισήμως “Καλό καλοκαίρι”» έγραψε η ίδια. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε στην παραλία μαζί […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για μπάνιο στην Πάρο μαζί με την κουνιάδα της Αγγελική Σοφού appeared first on OK! Magazine.
09:58 10/07/2023

Ανακοίνωσε τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός - «Καλό καλοκαίρι σε όλους τους Παναθηναϊκούς» (photo)

lykavitos.gr
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:  Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κώστα Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια!
16:17 08/07/2023

Η Γη της Ελιάς: Τα μηνύματα των συντελεστών για το φινάλε της δεύτερης σεζόν

in.gr
«Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι!»
08:00 06/07/2023

Βασίλης Σπανάκης: Όταν ο βουλευτής της ΝΔ ανακαλύπτει το TikTok και διαλαλεί ότι είναι γραφείο

lamianow.gr
Επιχειρεί να προσεγγίσει το κοινό του και από αυτή την πλατφόρμα - «Ήρθε ο Αύγουστος και είμαστε ακόμα στο γραφείο», ακούγεται να λέει σε βίντεο Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης, ανέβασε ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, TikTok, στο οποίο διαβεβαιώνει ότι η δουλειά συνεχίζεται και είναι στο γραφείο παρότι έχει μπει ο Αύγουστος. Την ώρα που ήδη οι πρώτοι αδειούχοι έχουν φύγει από τα μεγάλα αστικά κέντρα επιλέγοντας τους φετινούς τους προορισμούς για να κάνουν διακοπές, οι πολιτικοί δεν παίρνουν ρεπό, όπως διαλαλεί ο κ. Σπανάκης στο βίντεό του, καθώς είναι ακόμα στις... επάλξεις. «Ήρθε ο Αύγουστος και είμαστε ακόμα στο γραφείο. Όμως, είμαστε έτοιμοι ν
17:12 04/08/2022

Χρήστος Δάντης: Η πρώτη κοινή ανάρτηση με την αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου

Newsbeast.gr
Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου διατηρούν σχέση όμως κανείς από τους δυο δεν έκανε δημόσιες τοποθετήσεις πριν η ποδοσφαιρίστρια λάβει μέρος στο Survivor. Όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ανυπομονούσε να λάβει μήνυμα από τον αγαπημένο της κατά το έπαθλο επικοινωνίας. Και εκείνος δεν της χάλασε το χατίρι. Όταν η νεαρή είδε μήνυμα του τραγουδιστή πλάνταξε στο κλάμα και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν την σχέση τους. Όταν δε, ο Χρήστος Δάντης, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Survivor είπε τραγουδιστά στην αγαπημένη του «Σ’ αγαπώ» εκείνη έλαμψε από ευτυχία. Τώρα ήρθε και η… επιβεβαίωση στον κόσμο του Instagram αφού ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέ
21:38 20/07/2022

Ιωάννα Μαλέσκου: Φινάλε για το Love it και την συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ – «Η ζωή είναι στιγμές – Ένας κύκλος κλείνει»

Newsbeast.gr
Η συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΪ έφτασε και επίσημα στο τέλος της το μεσημέρι της Παρασκευής (15/07) και η παρουσιάστρια όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη καθώς αποχαιρετούσε συνεργάτες με τους οποίους δεν θα βρισκόταν ξανά στο ίδιο πλατό. Η παρουσιάστρια του «Love It», σήμερα αποχαιρέτησε και τους υπόλοιπους συνεργάτες ενώ είπε το δικό της «αντίο» στους τηλεθεατές οι οποίοι της κρατούσαν συντροφιά τα τελευταία δυο χρόνια. Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε για τελευταία φορά στο πλατό ενώ με ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από όλη τη σεζόν και ένα τεράστιο «Καλό καλοκαίρι» από την ομάδα του «Love it», η εκπομπή της Ιωάννας
17:56 15/07/2022

Έκκληση Πλακιωτάκη για χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων: «Καλό καλοκαίρι είναι το ασφαλές καλοκαίρι»

real.gr
Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε επίσης ότι το λιμενικό σώμα ενισχύει την ασφάλεια στις θάλασσες και στις παραλίες όμως χρειάζεται η ατομική και η προσωπική ευθύνη όλων μας.
15:10 05/07/2022

Πλακιωτάκης: Κάλεσμα στους επιβάτες των πλοίων να φορούν τις μάσκες ενόψει διακοπών

ProtoThema.gr
«Καλό καλοκαίρι είναι το ασφαλές καλοκαίρι» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης
14:14 05/07/2022

Ραφήνα: Καλοκαιρινές συναντήσεις της χορωδίας & της εφορείας δημοσίων σχέσεων του Λυκείου Ελληνίδων

irafina.gr
Η χορωδία του ΛΕΡ αποχαιρετίστηκε σε εξοχική ταβέρνα της Ραφήνας με τραγούδια και χαμόγελα! Η ομάδα της Εφορείας Δημοσίων Σχέσεων απόλαυσε ένα δροσερό απόγευμα συζητώντας και σχεδιάζοντας τα πλάνα για τη νέα χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!
12:30 30/06/2022

"Καλό καλοκαίρι" για τις Ακαδημίες του Αθηνόδωρου

thebest.gr
Με πολλές γλυκές και δροσερές εκπλήξεις έγινε στο Στάδιο του Αιγίου η λήξη των προπονήσεων για τις ακαδημίες του Αθηνόδωρου.
12:10 15/06/2022

Ολυμπιακός: Καλό καλοκαίρι από το One Team

Gazzetta
Το πρόγραμμα One Team του Ολυμπιακού, το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της Euroleague, για τη σεζόν 2021-22 ολοκληρώθηκε, ανανεώνοντας το «ραντεβού» του για την επόμενη χρονιά.
14:14 07/06/2022

Καλό καλοκαίρι – Τέλος η μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

lamiafm1.gr
Από σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου καταργείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με ορισμένες βέβαια εξαιρέσεις. Η άρση της υποχρεωτικότητας θα ισχύσει έως 15 Σεπτεμβρίου 2022 οπότε και αναμένεται νέα απόφαση με βάση τα τότε επιδημιολογικά δεδομένα. Από σήμερα,επομένως, η μάσκα καταργείται στα αεροπλάνα και στις υπεραστικές συγκοινωνίες, όπου υπάρχει […] The post Καλό καλοκαίρι – Τέλος η μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
06:44 01/06/2022

Έσπερος Λαμίας: Καλό καλοκαίρι με ευχαριστίες και Οδυσσέα Ελύτη (ηχητικό)

lamiafm1.gr
Ευχαριστήριος Επιστολή προς ανιδιοτελείς αυθεντικούς υποστηρικτές μας και διαβεβαιώνουμε, ότι θα επιβιώσουμε γιατί ….. ’’έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα ’’. Με μια ανακοίνωση στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς ο Έσπερος Λαμίας συγχαίρει τους αθλητές του και ευχαριστεί όλους όλους στήριξαν την ομάδα στην φετινή της προσπάθεια ενώ ο τεχνικός της […] The post Έσπερος Λαμίας: Καλό καλοκαίρι με ευχαριστίες και Οδυσσέα Ελύτη (ηχητικό) appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
01:52 17/05/2022

Ferrari 296 GTS. Καλό καλοκαίρι!

enkinisi.gr
Όσο ο κόσμος περιμένει να δει (και να μισήσει προκαταβολικά) το πρώτο crossover με σήμα το “cavallino rampante” η Ferrari έχει άλλα σχέδια και καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, είπε να παρουσιάσει την ανοιχτή εκδοχή του entry-level supercar της – entry level για τα δεδομένα της ιταλικής φίρμας φυσικά με τιμή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Αυτή […] The post Ferrari 296 GTS. Καλό καλοκαίρι! first appeared on Εν Κινήσει.
14:02 25/04/2022

Ηλιόπουλος: «Τρολάρει» τον Μητσοτάκη και εύχεται «καλό φθινόπωρο»

ieidiseis.gr
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο  ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε διάθεση για τρολάρισμα. Διάθεση για «τρολάρισμα» είχε ο Νάσος Ηλιόπουλος , κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Στο τέλος της συνέντευξης, αφού ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την υπομονή τους, καθώς η διαδικασία διήρκησε τρεις ώρες και τριάντα λεπτά, είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι μετά από αυτή τη συνέντευξη Τύπου μπορούμε να πούμε πια καλό φθινόπωρο».  Με αυτό το σχόλιο ο Νάσος Ηλιόπουλος φαίνεται πως δεν ήθελε να αφήσει ασχολίαστη την… ατάκα του πρωθυπουργού στη συνάντηση που είχε πριν λίγες ημέρες, στο Μέγαρο Μαξίμου, με νέες και
20:52 19/09/2021

Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Πολυϊατρείο Διονύσου τον Αύγουστο

otavoice.gr
Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Πολυϊατρείο του Δήμου Διονύσου από 1 έως και 31 Αυγούστου και θα ανοίξει και πάλι από 1η Σεπτεμβρίου. Οι ιατροί, εθελοντές και υπάλληλοι του Πολυϊατρείου εύχονται Καλό καλοκαίρι σε όλους τους κατοίκους.
10:58 28/07/2021

Καλό καλοκαίρι λέμε και μήπως τελικά θα κλαίμε;

olympia.gr
Γράφει η Αναλίνα Λάμπρου Έχοντας ανοίξει τον τουρισμό στις 15 Μαιου ποιος το περίμενε πως όταν θα γινόταν άρση του λοκνταουν και τον περιορισμών αντί να μας κολλήσουν οι τουρίστες θα κόλλαγαν οι νέοι μας. Η μετάλλαξη Δ(ινδική)έχει περικυκλώσει όχι μόνο την Ελλαδα αλλά και όλο τον πλανήτη. Οι εμβολιασμοί σε ποσοστά δεν ξεπερνάνε το […] Καλό καλοκαίρι λέμε και μήπως τελικά θα κλαίμε; - olympia
08:04 12/07/2021

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς τον αποχαιρέτησαν Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας

ieidiseis.gr
Οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά και δεν θα είναι μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τη νέα σεζόν.Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν βρίσκεται και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην παρέα του «Πρωινού».  Σήμερα (9/7) οι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας εκτός από τις ευχές τους για καλό καλοκαίρι που έδωσαν στο τηλεοπτικό κοινό, αποχαιρέτησαν από την ομάδα της εκπομπής τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Δημητρό, στα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά, σε αγαπάμε πολύ! Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτοι και οι μεγάλοι αποχαιρετισμοί. Καλό καλοκαίρι, να είστε όλοι καλά». Η Φαίη Σκορδά είπε στους τηλεθεατές: «Να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους
19:22 09/07/2021

«Καλό καλοκαίρι» από το Πρωινό και η συγκίνηση του Ουγγαρέζου

Παραπολιτικά
Η ιδιαίτερη αναφορά των παρουσιαστών στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που αποχωρεί από την εκπομπή και η συγκίνηση του τελευταίου.
15:04 09/07/2021

Survivor: Το αντίο του Γιώργου Λιανού - «Ήρθε η ώρα να κρεμάσω τη σφυρίχτρα»

ieidiseis.gr
Δείτε πώς αποχαιρέτησε το Survivor ο Γιώργος Λιανός.    Ένας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Survivor, που... τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στο αέρα, ήταν ο Γιώργος Λιανός.  Ο παρουσιαστής του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, προσέδωσε χιουμοριστικές νότες στο παιχνίδι και διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διάφορες καταστάσεις που προέκυψαν στον Άγιο Δομίνικο.  Σήμερα (6/7), ο Γιώργος Λιανός αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό με ένα ιδιαίτερο μήνυμα και παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι έβαλαν το χέρι τους για να πραγματοποιηθεί το επιτυχημένο ριάλιτι.  «Ήρθε η ώρα να κρεμάσω τη σφυρίχτρα και να γίνει και αυτή η εμπειρία, ανάμνηση», γράφει στη λεζάντα της σχετική
20:46 06/07/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load