#Πέτρος Πυλαρινός

Alcatrash: Κυκλοφόρησε το νέο τους τραγούδι «Κόψε» με ένα ανατρεπτικό βίντεο

govastileto.gr
Οι Alcatrash, η πιο ανατρεπτική μπάντα της ελληνικής δισκογραφίας, παρουσιάζουν το νέο τους single, «Κόψε», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records. Το «Κόψε» είναι ένα άκρως δυναμικό τραγούδι, σε ποπ – ροκ ύφος, που αντικατοπτρίζει την ενέργεια των Alcatrash. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο frontman της μπάντας, Πέτρος Πυλαρινός. […]
02:00 06/04/2024

Ο Πέτρος Πυλαρινός επέστρεψε στο Tik Tok και οι fans αποθεώνουν την «πονεμένη» ερμηνεία του

queen.gr
Από τον Σεπτέμβριο του 2023, ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός επέστρεψε πριν μερικές μόνο ημέρες στο Tik Tok και τα cover του μιλούν μόνα τους.Περισσότερα...
11:17 08/02/2024

Πέτρος Πυλαρινός: Η αντίδρασή του on camera για την προσωπική του ζωή

govastileto.gr
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεισε τα 50 του χρόνια και διοργάνωσε ένα λαμπερό πάρτι με επώνυμους προσκεκλημένους το βράδυ της Κυριακής στα βόρεια προάστια. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το event. Ο τραγουδιστής έδωσε τις ευχές τους στον […]
20:00 18/12/2023

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Πέτρος Πυλαρινός: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

NewsBomb
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός χώρισαν πριν από ένα μήνα σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού.Περισσότερα...
14:00 18/10/2023

Πέτρος Πυλαρινός: «Δεν θα κάνουμε τίποτα τηλεοπτικά στην μετά-Μουτσινά εποχή»

neolaia.gr
Ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός, μιλάει για τα σχέδια του συγκροτήματος μετά το τέλος της εκπομπής με τον Νίκο Μουτσινά.
16:46 27/05/2023

Πέτρος Πυλαρινός: «Κάθε χρόνο κερδίζουν οι Μέλισσες στα MAD, πρέπει να αλλάξει αυτό»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Πέτρος Πυλαρινός. Ο frontman των Alcatrash ξεκαθάρισε πως […] The post Πέτρος Πυλαρινός: «Κάθε χρόνο κερδίζουν οι Μέλισσες στα MAD, πρέπει να αλλάξει αυτό» appeared first on Zappit.
15:30 27/05/2023

Βάλια Χατζηθεοδώρου για τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό: «Στεναχωριέται που θα τελειώσει το Καλό Μεσημεράκι»

tlife.gr
Το πως αντιμετωπίζει ο σύντροφός της Πέτρος Πυλαρινός την απόφαση του Νίκου Μουτσινά, το “Καλό Μεσημεράκι” To άρθρο Βάλια Χατζηθεοδώρου για τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό: «Στεναχωριέται που θα τελειώσει το Καλό Μεσημεράκι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:04 15/03/2023

Πέτρος Πυλαρινός: Στο Fame Story είχα ακούσει να κάνουν σεξ στην τουαλέτα

Newsbeast.gr
Ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε για την εποχή που είχε λάβει μέρος στο Fame Story και ισχυρίστηκε ότι παίχτες είχαν ερωτικές περιπτύξεις και μάλιστα ο ίδιος είχε ακούσει κάποιους να κάνουν σεξ στην τουαλέτα. «Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story. Δηλαδή στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα. Τους είχα ακούσει. Την ώρα που “δίδασκε” ο Γιώργος Λιανός δεν ήμουν μπροστά να τον παρακολουθήσω και να του δώσω τα συγχαρητήρια μου» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Επίσης, ανέφερε ότι «ήταν λίγο άβολη για μένα αυτή η διαδικασία του ριάλιτι και για αυτό δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Την ώρα που δεν έγραφαν οι κάμερες προσπαθούσα να κοιμηθώ γιατί χαμήλωναν λίγο τα φώτα. Τα άτομα αυτά ό
16:46 15/12/2022

«Στην τουαλέτα του Fame Story τους είχα ακούσει να κάνουν σεξ» – Για ποιους λέει ο Πέτρος Πυλαρινός

eleftherostypos.gr
Ο Πέτρος Πυλαρινός σε δηλώσεις του στην κάμερα του «Super Κατερίνα» κλήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη ατάκα του Γιώργου Λιανού περί σεξ στο σπίτι τoυ fame story. Όπως αποκάλυψε, έχει υπάρξει μάρτυρας σε ένα τέτοιο συμβάν: «Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story. Δηλαδή στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα. Τους είχα ακούσει. Την […] Το άρθρο «Στην τουαλέτα του Fame Story τους είχα ακούσει να κάνουν σεξ» – Για ποιους λέει ο Πέτρος Πυλαρινός εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:02 15/12/2022

Πέτρος Πυλαρινός: «Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο Fame Story, τους είχα ακούσει»

okmag.gr
Ο Πέτρος Πυλαρινός υπήρξε ένας από τους συμμετέχοντες της μουσικής ακαδημίας του Fame Story. Βρισκόταν στο μουσικό reality την 3η σεζόν μαζί με τον Γιώργο Λιανό ο οποίος έκανε πρόσφατα δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση για τα όσα είχε ζήσει εκεί. «Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο Fame Story. Και μέσα στο σπίτι, δηλαδή στην τουαλέτα. Τους είχα […] The post Πέτρος Πυλαρινός: «Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο Fame Story, τους είχα ακούσει» appeared first on OK! Magazine.
12:34 15/12/2022

Γενέθλια για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου – Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος στους καλεσμένους

okmag.gr
Με μια τούρτα βγαλμένη από κάποιο παιδικό όνειρο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Στο πλευρό της ο σύντροφός της Πέτρος Πυλαρινός. Η όμορφη παρουσιάστρια έσβησε τα 30 της χρόνια και η τούρτα της ήταν στολισμένη με έναν χαριτωμένο μονόκερο και γλειφιτζούρια. Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το άνιμαλ πριντ σακάκι που είχε […] The post Γενέθλια για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου – Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος στους καλεσμένους appeared first on OK! Magazine Greece.
09:40 05/12/2022

Καλό Μεσημεράκι: Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής και η έκπληξη – Εκτός ο Πέτρος Πυλαρινός

zappit.gr
Λίγο διαφορετικά ξεκίνησε σήμερα το Καλό μεσημεράκι. Η εκπομπή άρχισε με τη Βάνια να βρίσκεται στη θέση του Πέτρου Πυλαρινού […] The post Καλό Μεσημεράκι: Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής και η έκπληξη – Εκτός ο Πέτρος Πυλαρινός appeared first on Zappit.
15:30 08/11/2022

Πάγωσε η Σκορδά με τον Πατρινό Πέτρο Πυλαρινό: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου»

thebest.gr
Καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά ήταν σήμερα ο Πέτρος Πυλαρινός με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.
15:10 27/10/2022

Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με τον Πέτρο Πυλαρινό: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου»

zappit.gr
Καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» και στη Φαίη Σκορδά ήταν σήμερα ο Πέτρος Πυλαρινός με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ο frontman τον […] The post Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με τον Πέτρο Πυλαρινό: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου στην εκπομπή σου» appeared first on Zappit.
13:08 26/10/2022

Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου – Βίντεο

tlife.gr
Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας To άρθρο Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:34 21/04/2022

Alcatrash: O Πέτρος Πυλαρινός και ο Ανδρέας Βούλγαρης αποκάλυψαν πως προέκυψε το όνομα της μπάντας

govastileto.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή  του Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ ήταν οι Πέτρος Πυλαρινός και Ανδρέας Βούλγαρης, από το band των Alcatrash, οι οποίοι αποκάλυψαν...
19:36 27/02/2022

Πέτρος Πυλαρινός για Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Κάνω τον σταυρό μου κάθε μέρα και λέω πως γύρισε να με κοιτάξει»

tlife.gr
Ο Πέτρος Πυλαρινός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα». Ο frontman του συγκροτήματος To άρθρο Πέτρος Πυλαρινός για Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Κάνω τον σταυρό μου κάθε μέρα και λέω πως γύρισε να με κοιτάξει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:00 27/01/2022

«Καλό Μεσημεράκι»: Ξεκίνησε χωρίς τον Νίκο Μουτσινά -Τι εξήγηση έδωσε η Μαλέσκου;

Παραπολιτικά
Τον λόγο πήρε προηγουμένως από το στούντιο ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός που χρησιμοποιώντας το τηλεκοντρόλ της Χρυσής Τηλεόρασης μεταφέροντας την εικόνα στα καμαρίνια του ΣΚΑΪ.
20:12 02/11/2021

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η αποκάλυψη για τη ζήλια στη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

tlife.gr
Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας To άρθρο Βάλια Χατζηθεοδώρου: Η αποκάλυψη για τη ζήλια στη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:44 07/09/2021

Ζευγάρι στη ζωή και στην tv ο πατρινός Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου – Πού θα τους δούμε μαζί

dete.gr
Το J2US επιστρέφει για τρίτη σεζόν, ανανεωμένο και σε νέα τηλεοπτική στέγη! Το λαμπερό show τραγουδιού με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη μετακόμισε στον Alpha και για ακόμη μια χρονιά θα μας χαρίσει μοναδικές μουσικές βραδιές.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, εκτός από την Βάλια Χατζηθεοδώρου και τον πατρινό Πέτρο Πυλαρινό – frontman των Alcatrash – […]
11:32 28/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load