#Marc Jacobs

Marc Jacobs: Στο επετειακό του fashion show τα μοντέλα είχαν spider lashes και φουτουριστικά hair looks

tlife.gr
H εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ξεκινά την επόμενη εβδομάδα αλλά ο Marc Jacobs παρουσίασε τις To άρθρο Marc Jacobs: Στο επετειακό του fashion show τα μοντέλα είχαν spider lashes και φουτουριστικά hair looks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 04/02/2024

Η Selena Gomez βγήκε βόλτα στο Παρίσι και «φυλάκισε» τα βλέμματα

Newsbeast.gr
Εδώ και μερικά 24ωρα η Selena Gomez βρίσκεται στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας που έχει ήδη αρχίσει και θα διαρκέσει ως τις 3 Οκτωβρίου στην «Πόλη του Φωτός». Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, μάλιστα, βγήκε βόλτα το βράδυ της Δευτέρας (25/9) φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο με κορσέ Marc Jacobs και ανοικτό ντεκολτέ που «φυλάκιζε» τα βλέμματα. Επιπλέον, στο Παρίσι οι paparazzi, αλλά και πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στα ίδια events με εκείνη, άρχισαν να αμφιβάλλουν για την… ειλικρίνειά της μιας και πρόσφατα σε βίντεο της στο TikTok αποκάλυψε πως δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο. «Μαντέψτε ποια έχει αγόρι; Όχι εγώ! Να προσέχετε εκεί έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, στ
05:00 26/09/2023

Linda Evangelista: Η… γυναικάρα με τα μαύρα – Λαμπερή σε δημόσια εμφάνισή της μετά τη σοκαριστική εξομολόγησή της

instyle.gr
Μία λαμπερή και χαμογελαστή Linda Evangelista χαιρέτησε τους θαυμαστές της πηγαίνοντας στο βιβλιοπωλείο του Marc Jacobs για την υπογραφή του βιβλίου της, ενώ ξεκινούσε η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Το supermodel, ντυμένο στα μαύρα, επισκέφθηκε το Bookmarc, το πρώτο κατάστημα βιβλίων και αξεσουάρ του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας, στη γειτονιά West Village. Περιγράφεται ως ο […] The post Linda Evangelista: Η… γυναικάρα με τα μαύρα – Λαμπερή σε δημόσια εμφάνισή της μετά τη σοκαριστική εξομολόγησή της appeared first on InStyle.
22:46 08/09/2023

Kim Kardashian και Marc Jacobs: Η συνεργασία που κανείς δεν περίμενε

tlife.gr
Οι συνεργασίες είναι πλέον ο καλύτερος τρόπος να απογειώσουν τα fashion brands τις πωλήσεις τους! Η To άρθρο Kim Kardashian και Marc Jacobs: Η συνεργασία που κανείς δεν περίμενε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 10/08/2023

Η Kim Kardashian είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs και όλοι αναρωτιούνται το γιατί

queen.gr
Η είδηση που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες και δυστυχώς απογοήτευσε τη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού. Δικαιολογημένα.Περισσότερα...
14:17 09/08/2023

To show-αστραπή του Marc Jacobs -Κράτησε μόλις 3 λεπτά αφήνοντας τους καλεσμένους έκπληκτους

instyle.gr
Xθες ο Marc Jacobs παρουσίασε στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης το show του για την Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, το οποίο έμοιαζε να τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει! Τα μοντέλα περπάτησαν το ένα πίσω από το άλλο κάνοντας δύο μόνο γύρους και αμέσως ο σχεδιαστής βγήκε για να χαιρετήσει τους καλεσμένους του, οι οποίοι παρακολουθούσαν […] The post To show-αστραπή του Marc Jacobs -Κράτησε μόλις 3 λεπτά αφήνοντας τους καλεσμένους έκπληκτους appeared first on InStyle.
17:46 28/06/2023

Η Kendall Jenner άφησε ελάχιστα στη φαντασία με την εμφάνισή της στο afterparty του Met Gala

Newsbeast.gr
Η Kendall Jenner βγήκε με τις φίλες της για το afterparty του Met Gala το βράδυ της Δευτέρας και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Το 27χρονο μοντέλο φόρεσε ένα στενό, διάφανο look στο Zero Bond της Νέας Υόρκης. Η Jenner φόρεσε ένα see-through κορμάκι, μαύρο στρινγκ, τακούνια και αξεσουάρ με πέρλες. Η σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» ήταν μαζί με το φημολογούμενο αγόρι της Bad Bunny, την Olivia Wilde, την Emily Ratajkowski και τη Rita Ora. Στην κεντρική εκδήλωση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, η Jenner φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Marc Jacobs με παγιέτες -χωρίς παντελόνι στο πλαίσιο της τάσης της A-list pantsless- και μακριά φουσκωτά μανίκια.
07:16 04/05/2023

Πάρτε μια γεύση από τη νέα συλλογή του οίκου Marc Jacobs για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2023

govastileto.gr
Προκλητικά και συνάμα εκλεπτυσμένα, τα γυαλιά Ήλιου και οράσεως icon διαθέτουν μοντέρνα, έντονα σχήματα από ασετατ κατασκευασμένα με ειδική τρισδιάστατη επεξεργασία λείανσης, που χαρίζει δυνατή προσωπικότητα στα μοντέλα της σειράς. Η εμβληματική λεπτομέρεια του καθρεφτισμένου jj ξεχωρίζει στον σκελετό, ενώ το λογότυπο Marc Jacobs διακρίνεται τόσο στην κορυφή του σκελετού όσο και χαραγμένο στη μεταλλική […]
11:32 19/04/2023

Στο μνημόσυνο της Vivienne Westwood το dress code ήταν αφιερωμένο στο έργο της μεγάλης σχεδιάστριας

queen.gr
Οι Kate Moss, Victoria Beckham, Marc Jacobs και πολλοί ακόμη βρέθηκαν στο μνημόσυνο της Vivienne Westwood και μικρές στιγμές από τα catwalks της αναβίωσαν έξω από τον καθεδρικό ναό του Southwark. Περισσότερα...
12:22 17/02/2023

Kendall Jenner – Irina Shayk: Ποζάρουν topless στην νέα καμπάνια του Marc Jacobs

tlife.gr
Τα δύο super model Κendall Jenner και Irina Shayk είναι οι πρωταγωνίστριες στην Ανοιξιάτικη καμπάνια του To άρθρο Kendall Jenner – Irina Shayk: Ποζάρουν topless στην νέα καμπάνια του Marc Jacobs δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:10 13/02/2023

Η μεταμόρφωση της Emily Ratajkowski – H μεγάλη αλλαγή στο look της

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski επιδεικνύει την πρόσφατη μεταμόρφωσή της, καθώς επέλεξε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Το μοντέλο εμφανίστηκε με διαφορετικό look στο show του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη, καθώς αποχωρίστηκε τα μακριά καστανά μαλλιά της. Η Emily επέλεξε ένα κοντό καρέ αλλά και αφέλειες, ενώ, επίσης, εμφανίστηκε με σκούρο καστανό, αλλάζοντας και τις […] The post Η μεταμόρφωση της Emily Ratajkowski – H μεγάλη αλλαγή στο look της appeared first on InStyle.
16:18 03/02/2023

4+1 φορές που ακομπλεξάριστοι άντρες επέλεξαν φούστα σε δημόσια εμφάνισή τους

okmag.gr
Την Παρασκευή ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Marc Jacobs στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ο σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο πλαίσιο της Νεοϋρκέζικης Εβδομάδας Μόδας. Με αφορμή την εμφάνισή του Μarc Jacobs θυμηθήκαμε τη πρόσφατη εμφάνιση του Ρόμπερτ Πάτινσον στο fashion show του οίκου Dior στο Παρίσι. Ο 36χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο fashion […] The post 4+1 φορές που ακομπλεξάριστοι άντρες επέλεξαν φούστα σε δημόσια εμφάνισή τους appeared first on OK! Magazine.
15:52 03/02/2023

O Marc Jacobs εμπνέεται από την θρυλική Vivienne Westwood

tlife.gr
Ο Marc Jacobs παρουσίασε εχθές την νέα του συλλογή, κάνοντας και ανεπίσημα την έναρξη της New To άρθρο O Marc Jacobs εμπνέεται από την θρυλική Vivienne Westwood δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:58 03/02/2023

Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna “έφαγε πόρτα” στην επίδειξη μόδας του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη

instyle.gr
“Πόρτα έφαγε” η Lourdes Leon, κόρη της Madonna, στην επίδειξη μόδας του Marc Jacobs στο Μανχάταν, χθες Πέμπτη. Η 26χρονη βρέθηκε μπροστά σε άνδρες ασφαλείας που της απαγόρευσαν την είσοδο. Μάλιστα, σε βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, οι άνδρες ασφαλείας λένε στη Lourdes Leon ότι έφθασε αργά στο Park Avenue Armory, καθώς οι […] The post Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna “έφαγε πόρτα” στην επίδειξη μόδας του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη appeared first on InStyle.
12:24 03/02/2023

Λούρδη: Εμπόδισαν την κόρη της Μαντόνα να δει το fashion show του Μarc Jacobs – Βίντεο

okmag.gr
Κι όμως συνέβη, Την Πέμπτη η Λούρδη Λεόν Τσικόνε, η μεγάλη κόρη της Μαντόνα αναγκάστηκε να περιμένει έξω στο κρύο την ώρα που γινόταν η επίδειξη μόδας του Marc Jacobs. Η 26χρονη κόρη της Madonna φέρεται να έφτασε για την επίδειξη μόδας ακριβώς στις 6 το απόγευμα, ακριβώς όταν ξεκίνησε η επίδειξη, το βράδυ της […] The post Λούρδη: Εμπόδισαν την κόρη της Μαντόνα να δει το fashion show του Μarc Jacobs – Βίντεο appeared first on OK! Magazine.
09:48 03/02/2023

Η Κέιτ Μος έβαψε τα μαλλιά της ροζ

okmag.gr
Το Κέιτ Μος εμφανίζεται σε μια νέα καμπάνια του Marc Jacobs που κυκλοφόρησε την Τρίτη και οι γνωστές ξανθές της μπούκλες έχουν πλέον σε μια έντονη ροζ απόχρωση. Παραπέμποντας σε μια περίοδο της δεκαετίας του 1990, όταν και η ίδια είχε ροζ μαλλιά, οι νέες φωτογραφίες της Κέιτ Mος την παρουσιάζουν ως το πρόσωπο της […] The post Η Κέιτ Μος έβαψε τα μαλλιά της ροζ appeared first on OK! Magazine.
18:16 21/12/2022

Η Kate Moss ποζάρει για την καμπάνια του Marc Jacobs με το iconic 90s look της

instyle.gr
Το 2015, ο Marc Jacobs ήταν φρέσκος στο Instagram και για το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε μοιραστεί ένα βίντεο με τον ίδιο και την Kate Moss ξαπλωμένους σε ένα ανάκλινδρο να περιστρέφουν τα πόδια τους, αναπαράγοντας το project του YouTuber Lohanthony «Calling All the Basic Bitches» (2012). Το iconic δίδυμο της μόδας […] The post Η Kate Moss ποζάρει για την καμπάνια του Marc Jacobs με το iconic 90s look της appeared first on InStyle.
11:58 21/12/2022

Ξέρετε ποια νέα τάση φρυδιών κάνει πάταγο;

instyle.gr
Μιλάμε για την τάση που έκανε την εμφάνισή της στο fashion show του Marc Jacobs για το φετινό φθινόπωρο και υιοθετήθηκε από τα πιο τολμηρά celebrities. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@marcjacobs) Ο λόγος για τα “Bleached Brows” ή αλλιώς τον αποχρωματισμό των φρυδιών. Είναι ένα αρκετά […] The post Ξέρετε ποια νέα τάση φρυδιών κάνει πάταγο; appeared first on InStyle.
10:00 20/10/2022

NYFW: O οίκος Fendi και ο Marc Jacobs γιόρτασαν τα 25 χρόνια της Baguette Bag - Tα highlights του show

govastileto.gr
Ένα φαντασμαγορικό show - ωδή στην υψηλή αισθητική οργάνωσε το ιταλικό brand, Fendi, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης αυτή τη season. Το βράδυ της...
15:42 13/09/2022

Το επικό show του οίκου Fendi στην Νέα Υόρκη μαζί με τον Marc Jacobs

tlife.gr
H Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη μόλις ξεκίνησε! Φωτογραφίες Reuters   Το show του οίκου Fendi To άρθρο Το επικό show του οίκου Fendi στην Νέα Υόρκη μαζί με τον Marc Jacobs δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:40 10/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load