#Superleague

Αλλαγή στις ημερομηνίες του πρωταθλήματος και στον Τελικό Κυπέλλου

aek1924.gr
Αυξάνονται οι πιθανότητες για την καθυστέρηση μίας εβδομάδας στη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει επίσης σε αναβολή.  Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Conference League δημιουργεί νέα δεδομένα και στο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague, καθώς οι δύο ημιτελικοί των Περαιωτών με την Άστον Βίλα είναι προγραμματισμένοι […] The post Αλλαγή στις ημερομηνίες του πρωταθλήματος και στον Τελικό Κυπέλλου appeared first on AEK1924.gr.
20:38 19/04/2024

Superleague 2: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των Play Off και Play Out

Gazzetta
Η Superleague 2 ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα για την 6η αγωνιστική των Play Off και των Play Out των δύο ομίλων της.
02:00 18/04/2024

Live Streaming: Oλυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’

tanea.gr
Παρακολουθήστε σε Live Streaming στις 16:00 την αναμέτρηση Oλυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ για την 5η αγωνιστική των play-out της Superleague 2.
16:00 15/04/2024

Live Streaming: Καλαμάτα – Athens Kallithea

in.gr
Live Streaming: Καλαμάτα – Athens Kallithea. Παρακολουθήστε μέσω Live Streaming την αναμέτρηση Καλαμάτα – Athens Kallithea για τη 5η αγωνιστική των play-offs της Superleague 2.
16:00 14/04/2024

ΑΕΚ ΑΡΗΣ live streaming

koolnews.gr
Επιστροφή στους αγώνες των play off της superleague  με την Αεκ να υποδέχεται τον Άρη στο ΟΠΑΠ arena.  Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη για να ανέβει έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας σε ένα πρωτάθλημα όπου 4 ομάδες, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, διεκδικούν το τίτλο σχεδόν με τις ίδιες πιθανότητες. ΑΕΚ ΑΡΗΣ […] The post ΑΕΚ ΑΡΗΣ live streaming appeared first on Koolnews.gr.
15:58 14/04/2024

Play out – Superleague, η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής: Ο Παναιτωλικός στο +2 από την Κηφισιά (+videos)

sportstonoto.gr
Ο Παναιτωλικός πήρε τη μεγάλη νίκη στο… ματς της χρονιάς με την Κηφισιά, επικράτησε στην Καισαιριάνη και είναι πλέον στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Στον δρόμο προς τη Superleague2 ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στον… τελικό της ημέρας ο Παναιτωλικός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος. Όντας με την πλάτη στον τοίχο έψαχνε μόνο τη νίκη στην Καισαριανή […]
00:46 14/04/2024

Gov.gr.wallet: Ξεκινά σήμερα η εφαρμογή του ψηφιακού εισιτηρίου στη SuperLeague

empisteutiko.gr
Με τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ ξεκινά η εφαρμογή του ψηφιακού εισιτηρίου – Έχουν τσυτοοιηθεί στο Gov.gr πάνω από 10.000 εισιτήρια διαρκείας – Ως το τέλος της σεζόν η περίοδος προσαρμογής Ανοίγει η αυλαία του νέου συστήματος εισόδου στα γήπεδα με το ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr.wallet σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για […] The post Gov.gr.wallet: Ξεκινά σήμερα η εφαρμογή του ψηφιακού εισιτηρίου στη SuperLeague appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 13/04/2024

Κάνει πρεμιέρα το ψηφιακό εισιτήριο

pressaris.gr
Ανοίγει η αυλαία του νέου συστήματος εισόδου στα γήπεδα με το ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr.wallet σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Superleague μεταξύ Πανσερραϊκού - ΟΦΗ. The post Κάνει πρεμιέρα το ψηφιακό εισιτήριο appeared first on pressaris.gr.
10:09 13/04/2024

Μπάκου: «Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό»

Gazzetta
Ο Μακάνα Μπάκου αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική των play out της Stoiximan Superleague.
03:00 13/04/2024

Μπράτσος: «Ο Παναιτωλικός έχει μεγάλη εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις»

agrinionews.gr
Το Σάββατο (13/4) η Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στις 20:00 σε ένα ματς... ο θάνατος σου η ζωή μου! Με τη νίκη της στην Τρίπολη επί του Αστέρα η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ανέβηκε στη 12η θέση με 25 βαθμούς και προσπέρασε τους Αγρινιώτες που ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον Βόλο, για έναν πόντο (25-24), τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε των Play Out της Stoiximan Superleague. Ο Έλληνας κόουτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων και έστειλε το μήνυμα του για τον «τελικό» παραμονής με τα Καναρίνια. Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου: «Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις.
17:46 11/04/2024

Εξωφρενικό: Ο Παναιτωλικός καλείται σε απολογία για το υπέροχο πανό με την Καρυστιανού – Τους ενοχλεί η στήριξη του κόσμου και τον φιμώνουν!

sportime.gr
Κινδυνεύει με τιμωρία ο Παναιτωλικός - Παρέμβαση ντροπής από τη Superleague, για ένα πανό που αφορά το έγκλημα στα Τέμπη και επαινέθηκε από το πανελλήνιο Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.
14:46 10/04/2024

Super League Playouts: Αποτελέσματα και βαθμολογία – 3η Αγωνιστική

blueskytv.gr
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των Playouts. Αποτελέσματα Stoiximan Super League Playouts-3η αγωνιστική.#slgr #StoiximanSuperLeague #matchday3 #Playouts #Stoiximan #Football pic.twitter.com/c8YQpQPIyF — Super League Greece (@Super_League_GR) April 6, 2024 Βαθμολογία Stoiximan Super League Playouts-3η αγωνιστική.#slgr #StoiximanSuperLeague #matchday3 #Playouts #Stoiximan #Football pic.twitter.com/tLhFETSrK4 — Super League Greece (@Super_League_GR) April 6, […] Super League Playouts: Αποτελέσματα και βαθμολογία – 3η Αγωνιστική on BLUE SKY.
13:46 08/04/2024

Βόκολος: «Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ήταν εμφανής, συνεχίζουμε αποκτώντας εμπειρίες»

lamianow.gr
Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την ήττα της Λαμίας από τον Ολυμπιακό. Η Λαμία δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε εντός έδρας με το ευρύ 5-1 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Για την ήττα της Λαμίας: «Όταν χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι με αυτό το σκορ δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ήταν εμφανής, για άλλο ένα παιχνίδι εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε, αποκτώντας εμπειρίες, προσπαθώντας να βελτιωθούμε στη συνέχεια, για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνετε στα παιχνίδια». Για το τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσει: «Μεγαλύτερη πίστη, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εαυτ
22:37 07/04/2024

Παναιτωλικός: «Κατακλυζόμαστε από ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις»

aek1924.gr
Ο Παναιτωλικός εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων με ανακοίνωσή του για την κατάσταση που υπάρχει με την διαιτησία στα παιχνίδια των Play Out της Stoiximan Superleague ζητώντας ξένους διαιτητές για τα εναπομείναντα παιχνίδια. Την επομένη της εντός έδρας ήττας του Παναιτωλικού από τον Βόλο για την 3η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague, η ομάδα […] The post Παναιτωλικός: «Κατακλυζόμαστε από ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις» appeared first on AEK1924.gr.
17:37 07/04/2024

ΑΕΚ ΠΑΟΚ live streaming: Μάχη για την κορυφή σε ζωντανη ροη βίντεο

koolnews.gr
Η ΑΕΚ με 65 βαθμούς, φιλοξενεί απόψε το βράδι τον ΠΑΟΚ, που είναι πρώτος με 66 βαθμούς για την τρίτη αγωνιστικη των play off του πρωταθλήματος της Superleague στο OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 8:30 Ο αγώνας κρίνει πολλά για την κατάκτηση του τίτλου. Η “Ένωση” θέλει τη νίκη […] The post ΑΕΚ ΠΑΟΚ live streaming: Μάχη για την κορυφή σε ζωντανη ροη βίντεο appeared first on Koolnews.gr.
15:58 07/04/2024

Superleague: Τέσσερις ομάδες στη μάχη της παραμονής

pressaris.gr
Μαίνεται η μάχη της παραμονής στη Super League, με την 3η αγωνιστική των play out να περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια. Τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε απόσταση έξι βαθμών στην ουρά της βαθμολογίας και η μάχη της παραμονής στα play out της Super League καλά κρατεί. Στην 3η αγωνιστική, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις. Στις 19:30 ο Παναιτωλικός […] The post Superleague: Τέσσερις ομάδες στη μάχη της παραμονής appeared first on pressaris.gr.
10:09 06/04/2024

Super League Playoffs: Αποτελέσματα και βαθμολογία – 3η Αγωνιστική

blueskytv.gr
Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των Playoffs. Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής Stoiximan Super League Playoffs #slgr #StoiximanSuperLeague #Playoffs #matchday3 #AEKFC #Arisfc #Lamiafc #Olympiacos #Panathinaikos #PAOK #Stoiximan #Football pic.twitter.com/DvdIbLcxwv — Super League Greece (@Super_League_GR) April 3, 2024 Βαθμολογία 3ης Αγωνιστικής Stoiximan Super League Playoffs #slgr #StoiximanSuperLeague #Playoffs #matchday3 […] Super League Playoffs: Αποτελέσματα και βαθμολογία – 3η Αγωνιστική on BLUE SKY.
16:46 04/04/2024

Ο Στίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια, διαιτητής από τη Βόρεια Μακεδονία στο Αρης – Παναθηναϊκός

tanea.gr
Αυτοί είναι οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Superleague
16:00 04/04/2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΕΚ live streaming: Ζωντανή ροή βίντεο

koolnews.gr
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με ακόμα ένα συναρπαστικό ντέρμπι, καθώς ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο των play off της Superleague. Μάχη για την κορυφή: Και οι δύο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη για να φτάσει τους 62 βαθμούς και να […] The post ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΕΚ live streaming: Ζωντανή ροή βίντεο appeared first on Koolnews.gr.
16:58 03/04/2024

Ο Διαγόρας εν όψει Παναχαϊκής: Δεν περισεύει κανείς….

sportstonoto.gr
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας: Δεν περισεύει κανείς…   Η ΠΑΕ Διαγόρας δίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15.00 στο στάδιο “Διαγόρας” της Ρόδου, το μεγαλύτερο ζωτικής σημασίας παιχνίδι, για τα πλέη αουτ της Superleague 2 . Η τρίτη αγωνιστική αυτής της διαδικασίας, φέρνει στο νησί μας την Παναχαική, που κι αυτή εχει στον σχεδιασμό […]
17:46 01/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load