#Beatles

Το τέλος των Beatles – O ρόλος του «κουμπάρου»

in.gr
Χτισμένο πάνω σε κλειδωμένες συνεντεύξεις μέσα από το «Beatle-καπηλειό» του 1983, το νέο βιβλίο, All You Need Is Love, ρίχνει φως σε έναν πρώην υπάλληλο των Beatles και έναν μουσικό συγγραφέα, οι οποίοι εμφανίζονται απασχολημένοι με την αναμόχλευση σκανδάλων γύρω από τη διάλυση του συγκροτήματος.
17:02 24/04/2024

Η κιθάρα που έπαιζε ο Τζον Λένον στο «Help!», χαμένη για 50 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία

Newsit
Μια κιθάρα που χρησιμοποιήθηκε από τον Τζον Λένον στην ηχογράφηση του άλμπουμ των Beatles και της ταινίας «Help!» βγαίνει σε δημοπρασία αφού βρέθηκε σε σοφίτα. Η 12χορδη ακουστική κιθάρα του Τζον Λένον η οποία ήταν ξεχασμένη τα τελευταία 50 χρόνια σε μια σοφίτα ενός ζευγαριού Βρετανών πρόκειται να βγει σε δημοπρασία από την Julien’s Auctions. ... Περισσότερα To άρθρο Η κιθάρα που έπαιζε ο Τζον Λένον στο «Help!», χαμένη για 50 χρόνια, βγαίνει σε δημοπρασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/04/2024

Σειρά «Βιογραφήματα»: Abba, Beatles, Bowie, Hendrix

sportime.gr
Μία σειρά από το Όγδοο που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
12:47 22/04/2024

Η «άβολη» συνάντηση Mick Jagger – John Lennon: Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο για τους Beatles

instyle.gr
Ένα νέο βιβλίο για τους Beatles αποκαλύπτει συνάντηση του John Lennon που έκανε τον Mick Jagger να αισθανθεί «άβολα». Το βιβλίο με τίτλο «All You Need Is Love» των Στίβεν Γκέινς και Πίτερ Μπράουν για το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου. Συνεντεύξεις που είχαν πάρει οι συγγραφείς από τα μέλη του […] The post Η «άβολη» συνάντηση Mick Jagger – John Lennon: Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο για τους Beatles appeared first on InStyle.
13:46 08/04/2024

Yoko Ono: Οδηγίες… χρήσης ηρωίνης στον John Lennon

instyle.gr
Η Yoko Ono φέρεται να εξήγησε στον εκλιπόντα John Lennon πώς να παίρνει ηρωίνη, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο για τους Beatles. Μια σειρά από νέα αποσπάσματα από το βιβλίο All You Need Is Love δημοσίευσαν οι Sunday Times. Το βιβλίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 με τα πρώην μέλη των […] The post Yoko Ono: Οδηγίες… χρήσης ηρωίνης στον John Lennon appeared first on InStyle.
23:46 07/04/2024

Γιατί υπάρχουν «κυματιστές» γραμμές στον δρόμο; Τι ...

gocar.gr
Η πιο διάσημη διάβαση πεζών στον κόσμο, βρίσκεται στον Abbey Road. Το θρυλικό άλμπουμ των Beatles έχει φέρει εκατομμύρια τουριστών στο σημείο, για να περάσουν τον δρόμο και να αισθανθούν για λίγο τη μοναδική αύρα του εμβληματικού συγκροτήματος. Οι φωτογραφίες ...
10:09 06/04/2024

Οι έπαινοι του Πολ Μακ Κάρντει στην Μπιγιονσέ για την ερμηνεία της στο «Blackbird»

Cnn.gr
Με επαινετικά λόγια αναφέρθηκε ο θρύλος των Beatles, Πολ ΜακΚάρτνεϊ στην Beyoncé για την ερμηνεία της στο «Blackbird».Περισσότερα...
19:37 05/04/2024

Paris Jackson: Πλάι πλάι με τον Paul McCartney 40 χρόνια μετά τη διαμάχη του “Σκαθαριού” με τον βασιλιά της pop

instyle.gr
Η Paris Jackson απολαμβάνει στιγμές στο Παρίσι, όπου βρίσκεται για την Εβδομάδα Μόδας. Η κόρη του αείμνηστου βασιλιά της pop έδωσε το “παρών” στο show Stella McCartney και είχε την ευκαιρία να καθίσει δίπλα στον πατέρα της σχεδιάστριας, το διάσημο Σκαθάρι, Paul McCartney. Το μέλος των Beatles είχε διαμάχη με τον Michael Jackson το 1985, […] The post Paris Jackson: Πλάι πλάι με τον Paul McCartney 40 χρόνια μετά τη διαμάχη του “Σκαθαριού” με τον βασιλιά της pop appeared first on InStyle.
23:46 04/03/2024

«Yesterday»: Η άγνωστη ιστορία των στίχων της επιτυχίας των Beatles

matrix24.gr
Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ (Paul McCartney) αποκάλυψε την ιστορία που κρύβει ο στίχος του τραγουδιού «Yesterday» των Beatles «I said something wrong, now I long for yesterday». Μιλώντας στο podcast «A Life in Lyrics» στο οποίο μαζί με τον Ιρλανδό ποιητή [...]
14:46 26/02/2024

Οι Beatles αποκτούν τη δική τους ταινία - ο καθένας ξεχωριστά

e-daily.gr
Η διάσημη τετράδα θα βγει στη μεγάλη οθόνη ... τέσσερις φορές!
01:09 25/02/2024

Bonhams: Σε δημοπρασία αντικείμενα θρυλικών καλλιτεχνών – Ξεχωρίζoυν το φόρεμα της Tina Turner και το Grammy του Duke Ellington

instyle.gr
Στις 27 Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται η ξεχωριστή δημοπρασία του οίκου Bonhams που τιμά εμβληματικές στιγμές και προσωπικότητες από την ιστορία της μουσικής. Σ’ αυτήν τη δημοπρασία υπό τον τίτλο Synesthesia: Music Meets Art⁠, βγαίνουν στο “σφυρί” ιδιαίτερα αντικείμενα από θρυλικούς καλλιτέχνες όπως οι Beatles, η Tina Turner, ο Kurt Cobain και άλλοι. Αυτή η πώληση είναι […] The post Bonhams: Σε δημοπρασία αντικείμενα θρυλικών καλλιτεχνών – Ξεχωρίζoυν το φόρεμα της Tina Turner και το Grammy του Duke Ellington appeared first on InStyle.
19:46 23/02/2024

Τέσσερις ταινίες για τους τέσσερις Beatles – από τον Σαμ Μέντες

protagon.gr
Τα Σκαθάρια έχουν εμπνεύσει πολλά ντοκιμαντέρ, με πιο πρόσφατο το «Get Back» του Πίτερ Τζάκσον. Στο εγχείρημα του Μέντες, η αφήγηση κάθε ταινίας θα γίνεται από την οπτική γωνία ενός διαφορετικού μέλους του συγκροτήματος: ο πρόεδρος του Sony Pictures Motion Picture Group περιέγραψε την ιδέα ως τολμηρή, «έναν πολιτιστικό σεισμό» The post Τέσσερις ταινίες για τους τέσσερις Beatles – από τον Σαμ Μέντες appeared first on Protagon.gr.
18:09 23/02/2024

Στον Πωλ Μακάρτνεϊ ξανά το θρυλικό μπάσο Höfner που είχε κλαπεί το 1972

myvolos.net
Φωτ.: Apple Films Ltd To εγχείρημα «Lost Bass» απέδωσε καρπούς και έτσι ο Πωλ Μακάρτνεϊ κράτησε ξανά στα χέρια του, μετά από 51 ολόκληρα χρόνια, τη θρυλική κιθάρα Höfner που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 1972 από το πίσω μέρος ενός βαν, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Get Back από τους Beatles.  Το «σπουδαιότερο μπάσο […]
16:46 17/02/2024

Paul McCartney: Του επέστρεψαν το κλεμμένο μπάσο του 50 χρόνια μετά

instyle.gr
Χάρη στους φανατικους θαυμαστές των Beatles, ο Paul McCartney ξαναβρήκε το μπάσο του που είχε κλαπεί πριν από δεκαετίες. Την Τετάρτη, μια επίσημη δήλωση κοινοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του θρύλου της μουσικής για να ανακοινώσει ότι η εμβληματική ηλεκτρική κιθάρα του Höfner, που είχε κλαπεί πριν από 50 χρόνια, επέστρεψε στην κατοχή του. Η είδηση ήρθε […] The post Paul McCartney: Του επέστρεψαν το κλεμμένο μπάσο του 50 χρόνια μετά appeared first on InStyle.
14:46 17/02/2024

John Lennon: Δεν συμπαθούσε καθόλου τον Muhammad Ali και αυτή είναι η αιτία

instyle.gr
Οι Beatles δεν άντεχαν τον Muhammad Ali, όπως αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας στην πρώτη συνάντηση των θρυλικών Σκαθαριών με το είδωλο της πυγμαχίας. Το συγκρότημα συνάντησε τον πυγμάχο στο πρώτο του ταξίδι στις ΗΠΑ, όταν και οι δύο εκτοξεύονταν στη σφαίρα της παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας. Αλλά οι τέσσερις μουσικοί, -ιδιαίτερα ο John Lennon- ήταν έξαλλοι μαζί του […] The post John Lennon: Δεν συμπαθούσε καθόλου τον Muhammad Ali και αυτή είναι η αιτία appeared first on InStyle.
20:46 12/02/2024

Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Beatles στην αμερικανική τηλεόραση

Newsit
Την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 1964, πάνω από 73 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν στηθεί μπροστά από τις τηλεοράσεις για να δουν τους Beatles στο σόου του Εντ Σάλιβαν. Πριν από 60 χρόνια, στις 9 Φεβρουαρίου του 1964, οι Beatles έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην Αμερική και στην εκπομπή «The Ed Sullivan Show» και ό,τι ακολούθησε αποτελεί ... Περισσότερα To άρθρο Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση των Beatles στην αμερικανική τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 09/02/2024

Beatles: Στο “σφυρί” πίνακας που ζωγράφισαν και τα τέσσερα “Σκαθάρια”

instyle.gr
Οι Beatles συνεχίζουν να συγκινούν τους αφοσιωμένους θαυμαστές τους, ακόμη και μισό αιώνα μετά τη διάλυσή τους. Ένας πίνακας ζωγραφικής που φιλοτεχνήθηκε και από τα τέσσερα θρυλικά “Σκαθάρια”, τον John Lennon, τον Paul McCartney, τον George Harrison και τον Ringo Starr, πουλήθηκε πρόσφατα για 1,7 εκατ. δολάρια. Μάλιστα, η τιμή πώλησης ξεπέρασε κατά πολύ την […] The post Beatles: Στο “σφυρί” πίνακας που ζωγράφισαν και τα τέσσερα “Σκαθάρια” appeared first on InStyle.
13:46 07/02/2024

Πίνακας που ζωγράφισαν οι Beatles στο Τόκιο πωλήθηκε 1,7 εκατ. δολάρια

naftemporiki.gr
Πίνακας που ζωγράφισαν τέσσερις θρυλικοί καλλιτέχνες, οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Τζορτζ Χάρισον,  Ρίνγκο Σταρ και Τζον Λένον και φέρει την υπογραφή τους πωλήθηκε σε δημοπρασία του Οίκου Christie’s στη Νέα Υόρκη.… Πίνακας που ζωγράφισαν οι Beatles στο Τόκιο πωλήθηκε 1,7 εκατ. δολάρια - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:00 06/02/2024

Οι Beatles και ζωγράφοι – Έργο τους βγαίνει σε δημοπρασία

Newsit
Η καλλιτεχνική ποιότητα των θρυλικών Beatles δεν περιορίζεται στη μουσική. Πίνακας ζωγραφικής που έκαναν τα μέλη του συγκροτήματος και που εκτιμάται ότι αξίζει από 400.000 μέχρι 600.000 δολάρια, βγαίνει σε δημοπρασία. Τον πίνακα υπογράφουν οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Τζορτζ Χάρισον, Ρίνγκο Σταρ και φυσικά Τζον Λένον. Ο πίνακας ζωγραφικής που δημιούργησαν τα μέλη των Beatles θα ... Περισσότερα To άρθρο Οι Beatles και ζωγράφοι – Έργο τους βγαίνει σε δημοπρασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 12/01/2024

Απεργίες στο Χόλιγουντ, το τελευταίο τραγούδι των Beatles και «Το φαινόμενο Σουίφτ»: οι ειδήσεις που κυριάρχησαν στην showbusiness το 2023

matrix24.gr
Από απεργίες που παρέλυσαν το Χόλιγουντ μέχρι το συγκρότημα των Beatles που κυκλοφόρησε το τελευταίο τραγούδι της καριέρας του, ο κόσμος της σόουμπιζνες χάρισε πολλά πρωτοσέλιδα το 2023. Ακολουθούν μερικές από τις σημαντικότερες ειδήσεις του χώρου για το 2023: * [...]
10:46 28/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load