#Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Φατίχ Τερίμ στο Κορωπί

Newsit
Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Φατίχ Τερίμ στο Κορωπί το Σάββατο(23/03/24), με τους δυο άνδρες να βγάζουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο Γιώργος Καραγκούνης θέλησε να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και να συναντήσει τον τεχνικό των «πράσινων» Φατίχ Τερίμ, με τους δυο άνδρες μάλιστα να έχουν μια πολύ ευχάριστη συνομιλία. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Φατίχ Τερίμ στο Κορωπί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 23/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ: Λάμψη Καραγκούνη στο φιλικό των Inter Legends κόντρα σε θρύλους της Γεωργίας

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ: Λάμψη Καραγκούνη στο φιλικό των Inter Legends κόντρα σε θρύλους της Γεωργίας 07/03/2024 Οι θρύλοι της Ίντερ (Inter Legends) ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο παίρνοντας μέρος σε σειρά φιλικών αναμετρήσεων για την προώθηση του «βασιλιά» των σπορ και ο τελευταίος σταθμός τους ήταν το Μπατούμι, όπου αντιμετώπισαν το βράδυ της Πέμπτης σπουδαίους παίκτες της Γεωργίας όπως οι Αρβελάτζε (κορυφαίος σκόρερ στην εθνική ομάδα της χώρας), Κομπιασβίλι, Κινκλάτζε και Τιμούρ Κετσπάγια. Στην πρώτη γραμμή των παλαιμάχων των νερατζούρι βρίσκονταν οι Χαβιέρ Σανέτι (νυν αντιπρόεδρος της ομάδας), Λουίς Φίγκο, Μάρκο Ματεράτσι και Εστέμπαν Καμπιάσο (έχει περάσει και από
19:46 07/03/2024

Καραγκούνης: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση»

pressaris.gr
Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν ένας απ’ τους ξεχωριστούς καλεσμένους της UEFA στην αποψινή (8/2) κλήρωση των ομίλων στις τέσσερις Λίγκες του Nations League 2024/25 που διεξήχθη στο Παρίσι, πραγματοποιώντας την κλήρωση των 4 ομίλων της League C. Στο περιθώριο της διαδικασίας, ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος της Εθνικής και του Παναθηναϊκού, μίλησε για την επερχόμενη «μάχη» […] The post Καραγκούνης: «Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η Ελλάδα σε μεγάλη διοργάνωση» appeared first on pressaris.gr.
22:09 08/02/2024

Ο Γιώργος Καραγκούνης βλέπει τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο

filathlos.gr
Ο Γιώργος Καραγκούνης βλέπει τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο 22/12/2023 Χρώμα... ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού έχει το εκτός έδρας ματς των «πράσινων» με την Αρμάνι Μιλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα την αναμέτρηση παρακολουθεί από κοντά ο Γιώργος Καραγκούνης. Υπενθυμίζεται πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε περάσει και από το Μιλάνο κατά τη διάρκεια της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα της Ίντερ μεταξύ 2003 και 2005.
22:46 22/12/2023

Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε προσωπικό σόου σε φιλικό παλαιμάχων Ευρώπης – Λατινικής Αμερικής

Newsit
Ο Γιώργος Καραγκούνης το… έχει ακόμα! Σε ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα παλαιμάχων, με κορυφαίους αστέρες του παρελθόντος από ολόκληρο τον κόσμο, ο “Κάρα” έδωσε το δικό του προσωπικό σόου, με φοβερό γκολ και δύο ασίστ. Παλαίμαχοι από την Ευρώπη αντιμετώπισαν παλαιμάχους από τη Λατινική Αμερική σε αγώνα επίδειξης στην Κίνα, με παλιούς παίκτες όπως ο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε προσωπικό σόου σε φιλικό παλαιμάχων Ευρώπης – Λατινικής Αμερικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:00 27/11/2023

Ο Καραγκούνης πήγε τον Καμπιάσο σε πανηγύρι στον Πύργο! (photos)

onsports.gr
Μία ιδιαίτερη βραδιά διασκέδασης πρόσφερε ο Γιώργος Καραγκούνης στον Εστεμπάν…
13:17 31/07/2023

Ο Καραγκούνης έμαθε… που μπλοκάρει πιο καλά ο Ρομπέρτο Κάρλος

onsports.gr
Ανάμεσα σε θρύλους του ποδοσφαίρου στην Ινδονησία ο Γιώργος Καραγκούνης…
06:17 02/06/2023

Φίλιππός Ζαχιώτης: Θα πρέπει όλοι να κυνηγάμε τα όνειρα μας – παράδειγμα ο Γιώργος Καραγκούνης

olympia.gr
Τον συγχωριανό του, πρ. διεθνή ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004, Γιώργο Καραγκούνη βάζει ως παράδειγμα ο 20χρονος τενίστας Φίλιππός Ζαχιώτης από τον Αμπελώνα Πύργου προτρέποντας τους νέους του νομού Ηλείας να κυνηγούν τα όνειρα τους… Θυμίζουμε ότι Φίλιππος Ζαχιώτης που σπουδάζει στο Μέριλαντ των ΗΠΑ κατάφερε μαζί με τον συναθλητή του Jarrett Karnibad να […] Φίλιππός Ζαχιώτης: Θα πρέπει όλοι να κυνηγάμε τα όνειρα μας – παράδειγμα ο Γιώργος Καραγκούνης - olympia
19:22 20/04/2023

Γιώργος Καραγκούνης: Αποθέωση από τους οπαδούς της Ίντερ σε περιοδεία παλαίμαχων στη Νέα Υόρκη

Newsbeast.gr
Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο περιοδείας των παλαίμαχων της Ίντερ, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς της, όπως δείχνει και το βίντεο που ανέβηκε στους λογαριασμούς του κλαμπ στα social media. Από το 2003 ως το 2005 ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ιταλική ομάδα, με την οποία μπορεί να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα, κατέκτησε όμως την αγάπη των οπαδών της. Κάτι που αποδεικνύεται ακόμη και σήμερα, τόσα χρόνια μετά. Ο Καραγκούνης, τον οποίο οι φίλοι της Ίντερ είχαν συμπαθήσει από την πρώτη στιγμή, πήρε μέρος στην περιοδεία των παλαίμαχων της ομάδας στις ΗΠΑ και στη Νέα Υόρκη, όπου έγινε μία από
20:38 29/03/2023

Καραγκούνης: Αποθεώθηκε μαζί με τον Ματεράτσι από τους φίλους της Ίντερ στις ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Την αποθέωση γνώρισε από τους φίλους των Νερατζούρι ο Γιώργος Καραγκούνης, παρέα με τον Μάρκο Ματεράτσι, στο πλαίσιο περιοδείας της Ίντερ με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές στη Νέα Υόρκη
19:52 29/03/2023

Ο Γιώργος Καραγκούνης αποθεώθηκε στη Νέα Υόρκη

Newsit
Ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του στην Ίντερ. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ίντερ βρίσκονται σε περιοδεία σε όλο τον πλανήτη και ο Γιώργος Καραγκούνης αποθεώθηκε, όντας μαζί με τον Μάρκο Ματεράτσι στη Νέα Υόρκη. Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκε για δυο σεζόν στην Ίντερ (2003/04, 2004/05) μετρώντας 36 συμμετοχές ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Καραγκούνης αποθεώθηκε στη Νέα Υόρκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:36 29/03/2023

Παναθηναϊκός: Οι ευχές στον Καραγκούνη για τα γενέθλια του

eleftherostypos.gr
Με μια ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε τις θερμότατες ευχές της με αποδέκτη τον Γιώργο Καραγκούνη με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια. «Ο λατρεμένος Γιώργος Καραγκούνης, το πιο λαμπρό αστέρι των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του. Ευχόμαστε στον «Κάρα» χρόνια πολλά με υγεία», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο λατρεμένος […] Το άρθρο Παναθηναϊκός: Οι ευχές στον Καραγκούνη για τα γενέθλια του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:32 06/03/2023

Δομάζος, Αντωνιάδης και Καραγκούνης στην «Opap Arena» (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Δομάζος, Αντωνιάδης και Καραγκούνης στην «Opap Arena» (ΦΩΤΟ) 08/01/2023 Tρεις από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι παρόντες σήμερα ως... φιλοξενούμενοι στην «Opap Arena». Το αχώριστο εδώ και 50 χρόνια δίδυμο των Μίμη Δομάζου (που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ) - Αντώνη Αντωνιάδη και ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Καραγκούνης.
19:48 08/01/2023

Γιώργος Καραγκούνης στο Gazzetta για τον «τζέντλεμαν εντός και εκτός γηπέδου» Σίνισα Μιχαΐλοβιτς

Gazzetta
Το ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να φεύγει για τα γήπεδα των... αγγέλων και ο Γιώργος Καραγκούνης μοιράζεται στο Gazzetta όσα θυμάται από την κοινή τους παρουσία ως ποδοσφαιριστές.
20:16 17/12/2022

Μουντιάλ 2022-Καραγκούνης στον Ε.Τ.: «Φαβορί είναι η Αργεντινή και η Βραζιλία»

eleftherostypos.gr
Ο Γιώργος Καραγκούνης περιμένει πώς και πώς το πρώτο σφύριγμα του Μουντιάλ. Γνήσιος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ετοιμάζεται να ζήσει ένα μήνα γεμάτο δράση. Η αναμονή για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον γυρίζει λίγα χρόνια πίσω. Τότε που φορούσε τη γαλανόλευκη φανέλα την οποία τίμησε όσο κανείς άλλος και ζούσε το Μουντιάλ από μέσα. Από […] Το άρθρο Μουντιάλ 2022-Καραγκούνης στον Ε.Τ.: «Φαβορί είναι η Αργεντινή και η Βραζιλία» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:38 20/11/2022

Βραβεύτηκαν Ρότσα, Ζάετς, Καραγκούνης και Σαραβάκος στο ημίχρονο του ντέρμπι

filathlos.gr
Βραβεύτηκαν Ρότσα, Ζάετς, Καραγκούνης και Σαραβάκος στο ημίχρονο του ντέρμπι 06/11/2022 Όπως συμβαίνει σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τέσσερις ανθρώπους που έγραψαν το δικό τους όνομα στην «χρυσή» βίβλο του «τριφυλλιού» και τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη φετινή πρώτη φανέλα της ομάδας. Στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τιμήθηκαν οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Βέλιμιρ Ζάετς, Γιώργος Καραγκούνης και ΔημήτρηςΣαραβάκος. . Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη αποθέωση γνώρισε ο Γιώργος Καραγκούνης, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.
20:44 06/11/2022

Σισέ, Ρότσα, Ζάετς και Καραγκούνης βραβεύονται από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Σισέ, Ρότσα, Ζάετς και Καραγκούνης βραβεύονται από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ) 21/10/2022 Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο των βραβεύσεων, που κάνει από την αρχή της σεζόν, θα τιμήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος πρώην σούπερ σταρ των πράσινων, που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη διετία 2009-2011, με απολογισμό 55 γκολ και 16 ασίστ, αλλά κι ένα νταμπλ το 2010, αναμένεται να δώσει το "παρών" στο clasico του ελληνικού πρωταθλήματος για να βραβευτεί στο ημίχρονο. Ο ίδιος μάλιστα, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του και με ένα μήνυμα που ανέβασε στο instagram έδειξε πως έχει "κυκλώσει" ήδη στο μ
15:32 21/10/2022

Στην Αυστραλία ο Γιώργος Καραγκούνης: «Η νέα γενιά χρειάζεται έμπνευση και κίνητρο»

NewsBomb
Ο Γιώργος Καραγκούνης θα βρεθεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, σε μια περιοδεία που έχει ως στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά…Περισσότερα...
19:08 11/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load