#Ελένη Ροδά

Ελένη Ροδά: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την κηδεία της Κατερίνας Γώγου

zappit.gr
Η Ελένη Ροδά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καλή […] The post Ελένη Ροδά: Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την κηδεία της Κατερίνας Γώγου appeared first on Zappit.
18:00 18/02/2024

Ελένη Ροδά: «Έπεσα σε μεγάλους απατεώνες, ήταν 20 τετραγωνικά και τώρα είδα στα συμβόλαια 30.000 ευρώ»

zappit.gr
Η Ελένη Ροδά φιλοξενήθηκε στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τις […] The post Ελένη Ροδά: «Έπεσα σε μεγάλους απατεώνες, ήταν 20 τετραγωνικά και τώρα είδα στα συμβόλαια 30.000 ευρώ» appeared first on Zappit.
16:00 23/01/2024

Χαμός στην ΕΡΤ οταν η Ελένη Ροδά σηκώθηκε και τραγούδησε ένα πασίγνωστο τραγούδι που όλη η Ελλάδα ήξερε απο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου

olympia.gr
Αφιέρωμα στον Μανο Λοϊζο είχε η εκπομπή της ΕΡΤ, Νύχτα Στάσου το βράδυ του Σαββάτου. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που φιλοξένησε η εκπομπή ήταν και η Ελένη Ροδά που μιλησε για την συνεργασία της με τον Μανο Λοϊζο και τραγούδησε τραγούδια του. Αναμεσα στα τραγούδια που ειπε ήταν και ο Τρίτος Παγκόσμιος που εγινε γνωστό με […] Χαμός στην ΕΡΤ οταν η Ελένη Ροδά σηκώθηκε και τραγούδησε ένα πασίγνωστο τραγούδι που όλη η Ελλάδα ήξερε απο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου - olympia
08:28 10/12/2023

Ελένη Ροδά: «Αχ Ελένη μου και ο γάιδαρος γκαρίζει… μου είχε πει ο Βασίλης Τσιτσάνης για τον Κόκοτα»

zappit.gr
Με αφορμή την θεατρική της επιστροφή, η Ελένη Ροδά έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο […] The post Ελένη Ροδά: «Αχ Ελένη μου και ο γάιδαρος γκαρίζει… μου είχε πει ο Βασίλης Τσιτσάνης για τον Κόκοτα» appeared first on Zappit.
22:00 07/12/2023

Ελένη Ροδά: «Με έταξε η μητέρα μου στην Τήνο όταν αρρώστησα… αυτό που έζησα δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

zappit.gr
Η Ελένη Ροδά μίλησε το περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου για το θαύμα που έζησε σε μικρή ηλικία, […] The post Ελένη Ροδά: «Με έταξε η μητέρα μου στην Τήνο όταν αρρώστησα… αυτό που έζησα δεν θα το ξεχάσω ποτέ» appeared first on Zappit.
21:54 16/04/2023

Ελένη Ροδά: Η εξομολόγηση για την ατυχή εγκυμοσύνη και το διαζύγιο που μετάνιωσε

tlife.gr
Για τον χρόνο που αφιέρωσε στον γιο της, την ατυχή εγκυμοσύνη που βίωσε με τον πρώτο To άρθρο Ελένη Ροδά: Η εξομολόγηση για την ατυχή εγκυμοσύνη και το διαζύγιο που μετάνιωσε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:00 16/04/2023

Ελένη Ροδά: Μετάνιωσα για το διαζύγιο, μείναμε όμως περισσότερο από φίλοι

Newsit
Αφοπλοστικά ειλικρινής η Ελένη Ροδά στη νέα της συνέντευξη. Στην προσωπική της ζωή, την μητρότητα και το διαζύγιο με τον σύζυγο της μίλησε από καρδιάς η Ελένη Ροδά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ως μαμά έχετε τύψεις που λόγω της καριέρας σας δεν είχατε ενδεχομένως τον χρόνο που ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Ροδά: Μετάνιωσα για το διαζύγιο, μείναμε όμως περισσότερο από φίλοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:34 16/04/2023

Ελένη Ροδά: «Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό, πάρα πολύ δύσκολο»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ροδά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η δημοφιλής […] The post Ελένη Ροδά: «Ήμασταν σε τουρνέ και δυστυχώς έχασα το μωρό, πάρα πολύ δύσκολο» appeared first on Zappit.
16:38 15/04/2023

Ελένη Ροδά: «Μου πήραν 1.300.000 δραχμές και μου έδωσαν έναν χώρο 20 τ.μ, χωρίς τουαλέτα, χωρίς τίποτα»

thecaller.gr
Για τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού κινηματογράφου και των νυχτερινών κέντρων και την μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη στο παρελθόν, μίλησε η Ελένη Ροδά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.Για τις «χρυσές εποχές» του ελληνικού κινηματογράφου και των νυχτερινών κέντρων και την μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη στο παρελθόν, μίλησε η Ελένη Ροδά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.Ζήσατε στις «χρυσές» εποχές του κινηματογράφου, αλλά και των νυχτερινών κέντρων. Καταφέρατε να δημιουργήσετε μεγάλη περιουσία; Όχι, όχι. Βγάζαμε πολλά, αλλά τότε δεν υπολογίζαμε […]
17:18 14/04/2023

Καθηλώνει η Ελένη Ροδά: «Τι λεφτά να μου μείνουν αφού ήμουν συνέχεια το θύμα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ροδά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, […] The post Καθηλώνει η Ελένη Ροδά: «Τι λεφτά να μου μείνουν αφού ήμουν συνέχεια το θύμα» appeared first on Zappit.
16:02 14/04/2023

Ελένη Ροδά: «Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό και ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί»

zappit.gr
Η Ελένη Ροδά προχώρησε σε μια συνέντευξη από καρδιάς στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μέσα σε όλα, […] The post Ελένη Ροδά: «Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό και ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί» appeared first on Zappit.
21:48 13/04/2023

Συγκινεί η Ελένη Ροδά για την Ρένα Κουμιώτη: «Δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ελένη Ροδά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, […] The post Συγκινεί η Ελένη Ροδά για την Ρένα Κουμιώτη: «Δεν κατάλαβε ότι πέθανε ο γιος της» appeared first on Zappit.
21:02 12/04/2023

Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής- 11.1.23 | Ελένη Ροδά

blueskytv.gr
Στην Αρένα της Ζωής η τραγουδίστρια Ελένη Ροδά Στην ΑΡΕΝΑ της Ζωής- 11.1.23 | Ελένη Ροδά on BLUE SKY.
08:48 13/01/2023

Ελένη Ροδά: «Είδα τον Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο, σήκωσε το χεράκι του, λύγισα»

zappit.gr
Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. […] The post Ελένη Ροδά: «Είδα τον Σταμάτη Κόκοτα στο νοσοκομείο, σήκωσε το χεράκι του, λύγισα» appeared first on Zappit.
08:16 04/10/2022

«Μικρασία»: Μουσικο-θεατρική παράσταση στο Πανόραμα στο πλαίσιο εκδηλώσεων μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή

grtimes.gr
Συνεχίζοντας το αφιέρωμα του στο 2022 ως «Έτος Μνήμης για τις Αλησμόνητες Πατρίδες» ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη παρουσιάζει την επική, μουσικό-θεατρική παράσταση «ΜΙΚΡΑΣΙΑ» την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στο Πέτρινο Δημοτικό σχολείο Πανοράματος. Η παράσταση αποτελεί ένα μουσικό-θεατρικό βίωμα βασισμένο σε αφηγήσεις, τραγούδια και μνήμες μιας εποχής κι ενός τόπου που σημάδεψε τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, που εγείρει τις μνήμες και αποτελεί σπονδή για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή και τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες. Με ενδελεχή έρευνα και μαρτυρίες από τα αρχεία του προσφυγικού ελληνισμού ανά την Ελλάδα, αλλά και με ιστορίες προφορικής μνήμης που
19:04 19/09/2022

Ο Δημήτρης Κανέλλος στον Λόφο Λαμπράκη τιμά τον συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα

happytv.gr
Ο Δημήτρης Κανέλλος συμμετέχει στο αφιέρωμα του Γιώργου Ζαμπέτα που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 8 Ιούλιου 2022 στον Λόφο Λαμπράκη. Στις 21.00 την Παρασκευή στον Λόφο Λαμπράκη, τιμούνε τον μεγάλο συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα σε ένα μοναδικό αφιέρωμα η Ελένη Ροδά, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Κανέλλος και ο Γιώργος Ζαμπέτας ο νεότερος. Η είσοδος […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Δημήτρης Κανέλλος στον Λόφο Λαμπράκη τιμά τον συνθέτη Γιώργο Ζαμπέτα
09:58 06/07/2022

Η Ελένη Ροδά στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές»

fosonline.gr
Η Ελένη Ροδά είναι καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Η ζωή είναι στιγμές», το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, στις 24:00.
13:50 01/03/2022

Δήμος Βύρωνα: Μουσική εκδήλωση «Τραγουδώντας Ποιητές της Ελευθερίας» στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

otavoice.gr
Ο Δήμος Βύρωνα για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 παρουσιάζει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» την μουσική εκδήλωση «Τραγουδώντας Ποιητές της Ελευθερίας».   Ένα  μουσικό οδοιπορικό του  φημισμένου Ελληνοκαναδού συνθέτη Παναγιώτη Καρούσου υπό την διδασκαλία και διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Πριονά. Τραγούδι: Ελένη Ροδά, Γιώργος Καμπανέλλης, Δημήτρης Kανέλλoς, Ερωφίλη Τζάνου, Θεόδωρος Μπιράκος, Γεωργία Σιακαβάρα, Τζωρτζίνα Αντωνακάκη.  […]
10:26 28/09/2021

Σεξουαλική παρενόχληση: Καταγγελία-σοκ από την αγαπημένη ηθοποιό Ελένη Ροδά

sportime.gr
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ελένη Ροδά καταγγέλλει ότι έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
18:18 04/09/2021

Σοκάρει μεγάλη ελληνίδα ηθοποιός – Με στρίμωξε μέσα στο αμάξι ο θιασάρχης και…

to10.gr
Μια καθ’ όλα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ροδά στην On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.
17:42 04/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load