#Nicki Minaj

H Nicki Minaj θα κυκλοφορήσει την πρώτη της συλλογή vegan παπουτσιών και το preview ήδη ενθουσίασε

queen.gr
Η Nicki Minaj μετά το εξώφυλλο στην Vogue κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή παπουτσιών.Περισσότερα...
20:17 03/04/2024

Η Anne Hathaway προκαλεί ζάλη με… twerking – Το viral βίντεο

instyle.gr
Η Anne Hathaway χόρεψε με την ψυχή της σε πάρτι του οίκου Versace στο περιθώριο της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο. Η ηθοποιός λικνίστηκε στους ρυθμούς του τραγουδιού “Anaconda” της Nicki Minaj και προκάλεσε ζάλη με… twerking. Ανάμεσα σε αυτούς που στέκονται γύρω της και την αποθεώνουν είναι και η Donatella Versace, σύμφωνα με το Page […] The post Η Anne Hathaway προκαλεί ζάλη με… twerking – Το viral βίντεο appeared first on InStyle.
09:46 26/02/2024

Nicki Minaj: Μετάνιωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις της – «Η εγκυμοσύνη έπαιξε ρόλο, όταν είδα τον γιο μου…»

tlife.gr
Η Nicki Minaj μιλώντας στο podcast «The Run-Through with Vogue» αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για τις To άρθρο Nicki Minaj: Μετάνιωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις της – «Η εγκυμοσύνη έπαιξε ρόλο, όταν είδα τον γιο μου…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 16/11/2023

Nicki Minaj: Δεν έπρεπε να κάνω τόσες αισθητικές επεμβάσεις

instyle.gr
Η Nicki Minaj μίλησε για τα συναισθήματα της σχετικά με ορισμένες αποφάσεις της. Η 40χρονη ράπερ μίλησε στο podcast “The Run-Through with Vogue” για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν. “Σας εγγυώμαι, αν αλλάξετε οτιδήποτε στο σώμα σας και κάνετε οτιδήποτε χειρουργικό, πιθανότατα, όχι απαραίτητα, θα κοιτάξετε πίσω κάποια μέρα και θα πείτε, ‘Ήμουν […] The post Nicki Minaj: Δεν έπρεπε να κάνω τόσες αισθητικές επεμβάσεις appeared first on InStyle.
08:46 12/11/2023

Nicki Minaj: Μπλόκαρε φαν της επειδή ανάρτησε ένα άσχημο πορτρέτο της στο Twitter

neolaia.gr
Η Nicki Minaj φημολογείται ότι μπλόκαρε έναν θαυμαστή της αφού εκείνος ανάρτησε ένα μη κολακευτικό πορτρέτο της που στη συνέχεια έγινε viral.
16:38 25/05/2023

«Η Lady Gaga μοιάζει διαφορετική αλλά δεν ξέρω γιατί» γράφουν οι ακόλουθοι της ποπ σταρ στο νέο της TikTok

Newsbeast.gr
Η pop star Lady Gaga είναι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, η ίδια τελευταία ανεβάζει βίντεο και στην πλατφόρμα του TikTok, όπου διαφημίζει τα καλλυντικά της εταιρείας της, «HausLabs». Όμως, σε ένα από τα τελευταία της βίντεο, η Lady Gaga προκάλεσε θύελλα σχολίων. Ανάμεσα σε όλους όσους εκθείασαν το πόσο όμορφη φαίνεται, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πίστευαν πως βλέπουν την star στις οθόνες τους. Στο συγκεκριμένο βίντεο, φαίνεται η τραγουδίστρια να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «Princess Diana» της Nicki Minaj, ενώ παρουσιάζει τα κραγιόν της εταιρείας της στους ακολούθους της και να ποζάρει στον φακό. Τα σχόλια που έλαβε, όμως, αν και θετικά από τους περισσότερ
12:42 19/05/2023

Νίκι Μινάζ: Με τσίτα μπόμπα κολλητά και προκλητική φωτογραφία έιπε θένκ γιου στους Αφρικανούς!

koolnews.gr
Αυτό που κάνει την Nicki Minaj να ξεχωρίζει είναι η ιδιαιτερότητα του σώματος της. Όταν βλέπεις μπροστά σου δύο σιλικονάτα στήθη και δύο τεράστια οπίσθια, το τελευταίο πράγμα που θα προσέξεις είναι το μυαλό της ή τη φωνή της. Η ίδια έχει ένα σώμα που κολάζει, ενώ ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να βρίσκεται στο […]
20:40 21/03/2023

Νίκι Μινάζ: Δημιουργεί τη δική της δισκογραφική εταιρεία – Τι είδη μουσικής θα κυκλοφορεί

Newsbeast.gr
Τη δημιουργία της δικής της δισκογραφικής εταιρείας ανακοίνωσε η Nicki Minaj. Η είδηση έγινε γνωστή από τη 40χρονη ράπερ, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής της Queen Radio. Μάλιστα, η ίδια επιβεβαίωσε βασικές λεπτομέρειες για το καινούριο της εγχείρημα, όπως τους πρώτους καλλιτέχνες με τους οποίους θα συνεργαστεί και τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την εταιρεία. Η ράπερ εξήγησε ότι ο Paddy Duke θα είναι υπεύθυνος ρεπερτορίου και καλλιτεχνών στη δισκογραφική της εταιρεία, της οποίας το όνομα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα. Σημείωσε, επίσης, ότι η νέα εταιρεία θα κυκλοφορεί διάφορα είδη μουσικής και «όχι μόνον ραπ, ή μαύρων καλλιτεχνών». Η Minaj ανέφερε πως πρόκειται να
17:08 06/03/2023

Η Nicki Minaj ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία

Newsit
Η Nicki Minaj προχωρά στη δημιουργία της δικής της δισκογραφικής εταιρείας. Η ράπερ αποκάλυψε την είδηση κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής της Queen Radio, επιβεβαιώνοντας βασικές λεπτομέρειες για το καινούριο της εγχείρημα, όπως τους πρώτους καλλιτέχνες, με τους οποίους θα συνεργαστεί και τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την εταιρεία. Η ... Περισσότερα To άρθρο Η Nicki Minaj ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:38 06/03/2023

«Call of Duty: Modern Warfare II»: Nicki Minaj, Pete Davison και πολύ ακόμα διάσημοι στο νέο trailer

neolaia.gr
Λίγες ημέρες έμειναν για την κυκλοφορία του «Call of Duty: Modern Warfare II» και η Activision έδωσε το φετινό «Squad Up» trailer, που είναι γεμάτο με διασημότητες!
12:56 10/10/2022

MTV VMAs: O Damiano των Maneskin εμφανίστηκε στη σκηνή με γυμνά οπίσθια (VIDEO)

grtimes.gr
Την παλιά τους αίγλη φάνηκαν να ανακτούν μετά από χρόνια τα Video Music Awards του MTV και ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν και οι Maneskin, το ιταλικό συγκρότημα του Damiano David που είχε κερδίσει τη Eurovision το 2021. Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Prudential Centre στο New Jersey με παρουσιαστές τη Nicki Minaj, τον LL Cool J και τον Jack Harlow. Οι Maneskin απέσπασαν το βραβείο «Moon Person» για το Best Alternative μουσικό βίντεο «I Wanna Be Your Slave». Ωστόσο, όταν το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το κομμάτι «Supermodel», όλοι είδαν πως ο Damiano David επιδείκνυε τα γυμνά οπίσθιά του και έγινε χαμός στο twitter, καθώς άλλοι
20:42 29/08/2022

MTV VMAs 2022: Από την Taylor Swift στον Johnny Depp και από τη Nicki Minaj στους Måneskin, η βραδιά τα είχε όλα!

instyle.gr
Τα βραβεία MTV VMA 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Prudential Centre στο New Jersey. Η παρουσιάστρια Nicki Minaj τιμήθηκε κατά τη διάρκεια του show με το βραβείο Video Vanguard, ενώ το Global Icon Award δόθηκε στους Red Hot Chili Peppers. Οι υποψήφιοι σε όλες τις κατηγορίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων τη Madonna, η οποία είναι η καλλιτέχνιδα με […] The post MTV VMAs 2022: Από την Taylor Swift στον Johnny Depp και από τη Nicki Minaj στους Måneskin, η βραδιά τα είχε όλα! appeared first on InStyle.
12:32 29/08/2022

MTV Video Music Awards 2022: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς

okmag.gr
Τα βραβεία MTV VMA 2022 πραγματοποιήθηκαν στο Prudential Centre στο New Jersey στις 28 Αυγούστου. Εκτός από τα βραβεία, η παρουσιάστρια Nicki Minaj τιμήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής με το βραβείο Video Vanguard, ενώ το Global Icon Award δόθηκε στους Red Hot Chili Peppers. Οι υποψήφιοι σε όλες τις κατηγορίες περιλαμβάνουν τη Madonna, η […] The post MTV Video Music Awards 2022: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς appeared first on OK.
08:24 29/08/2022

Nicki Minaj: Υπερασπίζεται την Britney Spears εν μέσω του… δράματος με τον Kevin Federline

instyle.gr
Η Nicki Minaj υπερασπίστηκε την pop star εν μέσω της συνεχιζόμενης κόντρας της με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline. Περισσότερο από μια εβδομάδα αφότου ο Kevin μίλησε δημόσια για τη σχέση της Britney με τους δύο γιους τους, τον 16χρονο Sean Preston Federline και τον 15χρονο Jayden James Federline, η ράπερ εξέφρασε την γνώμη […] The post Nicki Minaj: Υπερασπίζεται την Britney Spears εν μέσω του… δράματος με τον Kevin Federline appeared first on InStyle.
12:58 18/08/2022

Nicki Minaj: Σε ένα χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε ο οδηγός που σκότωσε τον πατέρα της

neolaia.gr
Ο πατέρας της Nicki Minaj έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος με τον οδηγό να τον εγκαταλείπει μετά το συμβάν.
15:56 12/08/2022

Η Nicki Minaj μίλησε για το πώς άλλαξε η μητρότητα τη ζωή της

instyle.gr
Η 39χρονη ράπερ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Σεπτέμβριο του 2020. Μαζί με τον σύζυγό της, Kenneth Petty απέκτησαν έναν γιο. Μοιράζονται συχνά φωτογραφίες του στους προσωπικούς λογαριασμούς τους και – όπως είναι αναμενόμενο – οι θαυμαστές τους ενθουσιάζονται κάθε φορά. Πριν από λίγες μέρες λοιπόν η διάσημη μουσικός μίλησε ανοιχτά για […] The post Η Nicki Minaj μίλησε για το πώς άλλαξε η μητρότητα τη ζωή της appeared first on InStyle.
11:24 08/02/2022

Η Nicki Minaj υποδύθηκε την Adele στην εκπομπή «The Late Late Show»

neolaia.gr
Η Nicki Minaj υποδήθηκε (μοναδικά) την Adele και πρέπει να το δεις!
17:00 05/02/2022

Σοκαρισμένες οι Kardashians και η Nicki Minaj από τη δολοφονία της μάνατζερ τους

queen.gr
Συνελήφθη ως κύριος ύποπτος για την δολοφονία της Angela Kukawski ο σύντροφός της. Τα πρώτα…
12:48 30/12/2021

Νicki Minaj: Έκλεισε τα 38 και βγήκε εντελώς από τα ρούχα της

govastileto.gr
Η Nicki Minaj δεν είχε ποτέ ταμπού με το γυμνό. Άλλωστε πριν γίνει τραγουδίστρια, εργαζόταν ως stripper. Κλείνοντας τα 38, έκανε αυτό που ξέρει πολύ...
19:34 10/12/2021

Nicki Minaj: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία σειρά από τόπλες πόζες

neolaia.gr
Η Nicki Minaj, για τα γενέθλιά της αποφάσισε να ποζάρει τόπλες. (Φωτογραφίες)
22:36 09/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load