#Φάνης Χριστοδούλου

Χριστοδούλου: «Στον Πανιώνιο θέλουμε κάθε χρόνο και άνοδο, το μπάσκετ είναι ο κόσμος»

fosonline.gr
Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο Φάνης Χριστοδούλου, μετά την νίκη του Πανιωνίου επί της ΦΕΑ.
11:46 18/12/2022

Χριστοδούλου: «Ο Πανιώνιος θα φτάσει ξανά ψηλά»

Gazzetta
Ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει στο Final 8 του Κυπέλλου αφού κατέκτησε το UNICEF Trophy στον τελικό με τη ΦΕΑ και ο εμβληματικός Φάνης Χριστοδούλου, ως Γενικός Αρχηγός των «κυανέρυθρων» μίλησε για την επιστροφή του «Ιστορικού» σε όλα τα επίπεδα.
17:16 17/12/2022

Ο Φάνης Χριστοδούλου αποθεώθηκε και συγκινήθηκε

sportime.gr
Ο Πανιώνιος επιστρέφει, ο Φάνης είναι μπροστάρης στην προσπάθεια, ο κόσμος τον λατρεύει και η συσπείρωση οδηγεί σε καλύτερες ημέρες. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.
11:13 02/10/2022

Χριστοδούλου: «Ήθελα να βοηθήσω τον Πανιώνιο, δεν υπήρχε ομαδικότητα στην Εθνική»

fosonline.gr
Ο θρυλικός «μπέμπης», Φάνης Χριστοδούλου, μίλησε στο «ΦΩΣ» για τη μεγάλη του επιστροφή στην πλατεία, αλλά και για την Εθνική όπου ήταν σκληρός στα λόγια του.
21:42 25/09/2022

Φάνης Χριστοδούλου: «Η Εθνική δεν μου άρεσε, αντί για άμυνα παίζαμε με στυλ ΝΒΑ»!

onsports.gr
Ο Φάνης Χριστοδούλου έκανε σκληρή κριτική στην Εθνική ομάδα για…
14:38 22/09/2022

Φάνης Χριστοδούλου: «Ασόβαροι άνθρωποι έριξαν τον Πανιώνιο» (vid)

fosonline.gr
Για την απόφαση του να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Πανιωνίου μίλησε ο Φάνης Χριστοδούλου κατά την παρουσίαση της ομάδας. 
23:50 20/09/2022

Φάνης Χριστοδούλου: «Ο Ντράζεν Πέτροβιτς ήταν κακός χαρακτήρας και είχαμε παίξει ξύλο στη φυσούνα»

Newsit
Ο Φάνης Χριστοδούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Lost Tapes by Stoiximan» με τον Βασίλη Σκουντή και θυμήθηκε τις επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδας στα Eurobasket του ’85 και του ’87, αλλά και την κόντρα του με τον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο Χριστοδούλου αποκάλυψε μάλιστα ότι οι δυο τους είχαν έρθει στα χέρια μετά από μία αναμέτρηση ... Περισσότερα To άρθρο Φάνης Χριστοδούλου: «Ο Ντράζεν Πέτροβιτς ήταν κακός χαρακτήρας και είχαμε παίξει ξύλο στη φυσούνα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:16 09/09/2022

Πανιώνιος: Ο Φάνης Χριστοδούλου έπιασε ξανά μπάλα και καλεί τον κόσμο να αγοράσει διαρκείας

ProtoThema.gr
Η σπουδαία μορφή του Πανιωνίου επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του ως γενικός αρχηγός
18:32 09/09/2022

Ο Φάνης Χριστοδούλου σε σποτάκι του Πανιωνίου

Newsit
Δείτε το πανέμορφο βίντεο του μπασκετικού Πανιωνίου, με την παρουσία του τεράστιου Φάνη Χριστοδούλου, για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023. Ο Φάνης Χριστοδούλου παίρνει την μπάλα για το… τελευταίο σουτ, αλλά δίνει “πάσα” στον κόσμο του Πανιωνίου, καλώντας τους φίλους των “κυανέρυθρων” να στηρίξουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας. «Φέτος η ... Περισσότερα To άρθρο Ο Φάνης Χριστοδούλου σε σποτάκι του Πανιωνίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:38 08/09/2022

Η μεγάλη επιστροφή! Ο Φάνης Χριστοδούλου και πάλι στον Πανιώνιο

Newsit
Ο Φάνης Χριστοδούλου είναι και επίσημα ο Γενικός Αρχηγός του Πανιωνίου με τους «κυανέρυθρους» να ανακοινώνουν την επιστροφή του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ στην ομάδα που δοξάστηκε. Η είδηση ήταν γνωστή καθώς και ο ίδιος ο Φάνης Χριστοδούλου το είχε παραδεχθεί, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να το επισημοποιεί το πρωί της Παρασκευής (17.06.2022). ... Περισσότερα To άρθρο Η μεγάλη επιστροφή! Ο Φάνης Χριστοδούλου και πάλι στον Πανιώνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:06 17/06/2022

Πανιώνιος: Και επίσημα Γενικός Αρχηγός ο Φάνης Χριστοδούλου, τον καλωσόρισαν... σπίτι του

Gazzetta
Ο Φάνης Χριστοδούλου ανήκει με κάθε επισημότητα στο δυναμικό του Πανιωνίου με την ομάδα να ανακοινώνει τον «Μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ ως νέο Γενικό Αρχηγό.
11:00 17/06/2022

«Novasports exclusive»: Ο Φάνης Χριστοδούλου στη συνέντευξη της ζωής του

Newsbeast.gr
Ο Φάνης Χριστοδούλου, είναι ο εκλεκτός φιλοξενούμενος του νέου επεισοδίου της σειράς «Novasports Exclusive»! Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, δίνει από την αγαπημένη του Πάρο, τη συνέντευξη της ζωής του στους δημοσιογράφους του Novasports, Δημήτρη Καρύδα και Γιώργο Βαλαβάνη και οι φίλοι της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου (21:00) και την Παρασκευή 17 Ιουνίου (21:00) σε δύο επεισόδια, συνολικής διάρκειας 80 λεπτών στο Novasports Prime. Και τα δύο επεισόδια θα προβληθούν σε επανάληψη το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 19:00 από το Novasports Start και θα είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της EON. Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ, μιλάει γι
16:06 15/06/2022

Ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στον Πανιώνιο ως τιμ μάνατζερ

ProtoThema.gr
Ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στους κυανέρυθρους αναλαμβάνοντας χρέη μάνατζερ της ομάδας
14:44 07/06/2022

Πανιώνιος: Επιστρέφει στον «Ιστορικό» ο Φάνης Χριστοδούλου

onsports.gr
Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει η Νέα Σμύρνη και ο…
14:12 07/06/2022

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το νέο διοικητικό συμβούλιο, έτσι μοιράστηκαν οι αρμοδιότητες

filathlos.gr
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το νέο διοικητικό συμβούλιο, έτσι μοιράστηκαν οι αρμοδιότητες 14/09/2021 Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την περασμένη Κυριακή στην οποία μεγάλος νικητής ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος, συγκροτήθηκε και το νέο διοικητικό συμβούλιο, μετά την πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης. Ο Δήμος Ντικούδης θα είναι υπεύθυνος των εθνικών ομάδων, ενώ ο Ευθύμης Ρεντζιάς θα είναι πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό. Ο Φάνης Χριστοδούλου έδωσε το διαδικτυακό "παρών", δηλώνοντας την επιθυμία του να δραστηριοποιηθεί ενεργά προς όφελος του ελληνικού μπάσκετ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τη συγκρό
17:04 14/09/2021

ΕΟΚ: Φιάσκο Φασούλα που αποχωρεί από το ΔΣ, η συνάντηση Λιόλιου- Βασιλακόπουλου

sportime.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται το ΔΣ της ΕΟΚ για συγκρότηση σε σώμα, αλλά ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Φάνης Χριστοδούλου αν και εξελέγησαν διαχώρισαν πλήρως τη θέση τους κι έλαμψαν δια της απουσίας τους Νίκος Μπουρλάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
15:52 14/09/2021

Συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Δ.Σ της ΕΟΚ - Γιατί απουσίαζε ο Φασούλας

filathlos.gr
Συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Δ.Σ της ΕΟΚ - Γιατί απουσίαζε ο Φασούλας 14/09/2021 Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ υπό την Προεδρία του Βαγγέλη Λιόλιου ολοκληρώθηκε. Από τα εκλεγμένα μέλη δεν έδωσαν το παρών ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Φάνης Χριστοδούλου από την παράταξη "Πρώτα το μπάσκετ", ωστόσο κανονικά παρευρέθηκε ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναγιώτης Φασούλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο, αναφέροντάς του ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς πάντως έδωσε κανονικά το παρών, δείχνοντας την διάθεση να συμμετάσχει
15:08 14/09/2021

ΕΟΚ: Πώς κάθισε ο Λιόλος στον θώκο του Βασιλακόπουλου - Γιατί έχασε τις εκλογές ο Φασούλας

ProtoThema.gr
Ο «Ψηλός» του ελληνικού μπάσκετ ήταν το πιο δυνατό όνομα, που μπορούσε να προκύψει από τα σπλάχνα του αθλήματος για την προεδρία της Ομοσπονδίας - Είχε μαζί του κορυφαίους συναθλητές του, όπως ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ενώ πριν ένα μήνα περίπου βρέθηκε στο πλευρό του και ο Νίκος Γκάλης - Πού κρίθηκε η «μάχη»
22:08 13/09/2021

Τα τέσσερα «βαριά χαρτιά» του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ

filathlos.gr
Τα τέσσερα «βαριά χαρτιά» του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ 13/09/2021 Η ΕΟΚ έχει πλέον νέο πρόεδρο, αφού από το βράδυ της Κυριακής ο Βαγγέλης Λιόλιος κατέχει τα «ηνία» της ομοσπονδίας. Στον συνδυασμό «δώσε πάσα» υπάρχουν αρκετά «βαριά χαρτιά» που μπορούν να προσφέρουν στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. Μάλιστα, πρόκειται για άτομα που όχι μόνο έχουν σχέση με το άθλημα, αλλά έχουν χαράξει το όνομά τους με «ανεξίτηλα» γράμματα στο εγχώριο μπάσκετ. Αναλυτικά τα τέσσερα σημαντικότερα πρόσωπα του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ: 1. Άννυ Κωνσταντινίδου Η Άννυ Κωνσταντινίδου «έγραψε» ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε σε Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ. Η πορεία τη
12:56 13/09/2021

Ο Φάνης Χριστοδούλου υποψήφιος για το Hall of Fame της FIBA

Newsit
Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Γιώργος Κολοκυθάς και ο Νίκος Νησιώτης είναι υποψήφιοι για το Hall of Fame της FIBA, για τη συμβολή τους στο ελληνικό και το παγκόσμιο μπασκετ. Ο παλαίμαχος φόργουορντ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού θα έχει έτσι την ευκαιρία να βρεθεί ξανά δίπλα στους άλλοτε συμπαίκτες του, Παναγιώτη Γιαννάκη, Νίκο Γκάλη και ... Περισσότερα To άρθρο Ο Φάνης Χριστοδούλου υποψήφιος για το Hall of Fame της FIBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:36 09/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load