#Ιούδας ο Θαδδαίος

Χιονισμένη η Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν. Το άρθρο Χιονισμένη η Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:04 06/02/2023

Σήμερα 14/1/2023: Κοίταξα πάνω τον Ταξιάρχη και έμεινα έκπληκτη – Συγκλονίζει γυναίκα στην Κερατέα

ekklisiaonline.gr
Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Το άρθρο Σήμερα 14/1/2023: Κοίταξα πάνω τον Ταξιάρχη και έμεινα έκπληκτη – Συγκλονίζει γυναίκα στην Κερατέα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 14/01/2023

21 Νοεμβρίου Γιορτή Σήμερα: Εισόδια Θεοτόκου με ΑΝΟΙΧΤΑ τα μάτια του Ταξιάρχη στην Εκκλησία Ιούδα Θαδδαίου

ekklisiaonline.gr
Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Το άρθρο 21 Νοεμβρίου Γιορτή Σήμερα: Εισόδια Θεοτόκου με ΑΝΟΙΧΤΑ τα μάτια του Ταξιάρχη στην Εκκλησία Ιούδα Θαδδαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:56 21/11/2022

Σήμερα 16/10/2022: Ο Άγιος Ιούδα Θαδδαίος ΕΒΑΛΕ το χέρι του!

ekklisiaonline.gr
Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Το άρθρο Σήμερα 16/10/2022: Ο Άγιος Ιούδα Θαδδαίος ΕΒΑΛΕ το χέρι του! εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 16/10/2022

ΤΩΡΑ- 22/8/2022: Μυροβλύζει κατά τη Λιτανεία! Πρώτη φορά βγήκε από την Εκκλησία ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος

ekklisiaonline.gr
Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς. Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ. Το άρθρο ΤΩΡΑ- 22/8/2022: Μυροβλύζει κατά τη Λιτανεία! Πρώτη φορά βγήκε από την Εκκλησία ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:42 22/08/2022

ΑΓΙΟY ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟY ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: 21 Αυγούστου γιορτή Σήμερα – Προσευχή στην Εκκλησία

ekklisiaonline.gr
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ι Ματθαίου με την εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 07.00. Ι Κυριακής Ματθαίου με την θεραπεία του σεληνιασμένου παιδιού. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος. Το άρθρο ΑΓΙΟY ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟY ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: 21 Αυγούστου γιορτή Σήμερα – Προσευχή στην Εκκλησία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:58 21/08/2022

Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Θεία Λειτουργία Κυριακής Live: Στείλτε ονόματα στον Άγιο Βησσαρίωνα Πύλης μέσω της φόρμας – Όρθρος Κυριακή Ι Ματθαίου 21 Αυγούστου 2022 Ζωντανά

ekklisiaonline.gr
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Live - ΚΥΡΙΑΚΗ Ι ΜΑΤΘΑΙΟΥ Live - ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΔΑΣ ΘΑΔΔΑΙΟΣ Live: Άγιος Βησσαρίωνας Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ι Ματθαίου και εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου Ζωντανά. Όρθρος και Θεία λειτουργία της Ι Κυριακής Ματθαίου με το θαύμα της θεραπείας του σεληνιασμένου παιδιού από τον Κύριό μας τoν Ιησού Χριστό και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου - Ευλογία και Αγιασμός. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος ο Απόστολος. Η θεραπεία του δαιμονισμένου παιδιού. Ο Ιησούς προλέγει ξανά το θάνατο και την ανάστασή του. Κυριακή μετά την Κοίμηση της Θεοτόκου. Κυριακή Ι Ματθαίου. Το άρθρο Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Θ
04:06 20/08/2022

Αύριο γιορτάζουμε τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο – Συνταγή για Θαδδαιόπιτα

ekklisiaonline.gr
Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Το άρθρο Αύριο γιορτάζουμε τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο – Συνταγή για Θαδδαιόπιτα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:08 19/08/2022

Ομολόγησε θαύμα η Αθανασία από το Μόναχο: Δεν αποχωρίζομαι ποτέ τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο

ekklisiaonline.gr
Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν. Το άρθρο Ομολόγησε θαύμα η Αθανασία από το Μόναχο: Δεν αποχωρίζομαι ποτέ τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:52 18/08/2022

Γιορτάζει η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή και άνοιξε τα μάτια ο Ταξιάρχης στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου

ekklisiaonline.gr
Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν. Το άρθρο Γιορτάζει η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή και άνοιξε τα μάτια ο Ταξιάρχης στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:34 22/07/2022

Έτσι είναι σήμερα 14/7/2022 ο Ταξιάρχης στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου

ekklisiaonline.gr
Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Το άρθρο Έτσι είναι σήμερα 14/7/2022 ο Ταξιάρχης στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:44 14/07/2022

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! Ο Ταξιάρχης σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Το άρθρο ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! Ο Ταξιάρχης σήμερα στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:34 09/07/2022

Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου: Άνοιξε τα μάτια ο Ταξιάρχης σήμερα 25/6/2022 (VIDEO)

ekklisiaonline.gr
Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Το άρθρο Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου: Άνοιξε τα μάτια ο Ταξιάρχης σήμερα 25/6/2022 (VIDEO) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:46 25/06/2022

Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Mεγάλη γιορτή σήμερα 19 Ιουνίου

ekklisiaonline.gr
Ο Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Κατά την Ιεράν Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, ο Κυριος μας, θέλοντας να αποκαταστήσει το Όνομα του Προδότη Ισκαριώτη, έδωσε στον Ιούδα τον Θαδδαίο, μια ξεχωριστή ευλογία. Μια χάρη, στην οποία, ότι θα ζητάει ο Θαδδαίος από τον Χριστό μας για εμάς, αυτό θα γίνεται. Το άρθρο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Mεγάλη γιορτή σήμερα 19 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:02 19/06/2022

Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Το εικονοστάσι του Αγίου στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττου

ekklisiaonline.gr
Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Πως χτίστηκε το εικονοστάσι στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού; Ακολουθεί συνέντευξη με τον π. Δημήτριο στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού μπροστά στο εικονοστάσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου. Το άρθρο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Το εικονοστάσι του Αγίου στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
08:24 19/06/2022

19 Ιουνίου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Παΐσιος ο Μέγας και Θεοφόρος

ekklisiaonline.gr
Η Γιορτή σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου 2022. Γιορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος και Αδελφόθεος. Ο Όσιος Παΐσιος ο Μέγας και Θεοφόρος. Ο Άγιος Ζώσιμος ο Μάρτυρας. Ο Όσιος Γρηγόριος Μυστριώτης ο εν Στρογγυλή των Λιχάδων (Κινητή Αγίων Πάντων). Κυριακή της Ορθοδοξίας: Α Ματθαίου. Κυριακής των Αγίων Πάντων Το άρθρο 19 Ιουνίου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Παΐσιος ο Μέγας και Θεοφόρος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:22 18/06/2022

Γιορτάζει 19 Ιουνίου ο Άγιος για τα δύσκολα- Η θαυματουργή Προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου

ekklisiaonline.gr
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο. Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Το άρθρο Γιορτάζει 19 Ιουνίου ο Άγιος για τα δύσκολα- Η θαυματουργή Προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:12 18/06/2022

Ο Απόστολος Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 – Γιορτή Αγίων Πάντων

ekklisiaonline.gr
Ο Απόστολος της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022. Κυριακής Α Ματθαίου. Κυριακή των Αγίων Πάντων. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος και Αδελφόθεος. Ο Όσιος Παΐσιος ο Μέγας και Θεοφόρος. Ο Άγιος Ζώσιμος ο Μάρτυρας. Ο Όσιος Γρηγόριος Μυστριώτης ο εν Στρογγυλή των Λιχάδων. Επιστολή Ιούδα: Χαιρετισμός. Η καταδίκη των ψευδοδιδασκάλων. Προειδοποιήσεις και προτροπές. Ευλογία. Αποστολικό ανάγνωσμα ημέρας εορτής του Αγίου Ιούδα από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση. Το άρθρο Ο Απόστολος Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 – Γιορτή Αγίων Πάντων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
18:06 18/06/2022

Εορτολόγιο 19 Ιουνίου – Η Ορθοδοξία γιορτάζει! Άγιος Ιούδας Θαδδαίος- Η προσευχή που κάνει θαύματα

ekklisiaonline.gr
Ποιος ήταν ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος. Τα βιογραφικά στοιχεία του Αγίου Ιούδα, είναι κάπως συγκεχυμένα, διότι συγχέονται με αυτά του Αποστόλου Θαδδαίου. Θα προσπαθήσουμε να διασαφηνίσουμε τα σχετικά με την ταυτότητα του Ιούδα του Θαδδαίου ή Λεββαίου, όπως και την ημέρα εορτής του. Το άρθρο Εορτολόγιο 19 Ιουνίου – Η Ορθοδοξία γιορτάζει! Άγιος Ιούδας Θαδδαίος- Η προσευχή που κάνει θαύματα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:40 18/06/2022

Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Tι γιορτάζει η εκκλησία μας στις 19 Ιουνίου

ekklisiaonline.gr
Η ε­ορ­τή της 19ης Ι­ου­νί­ου εί­ναι α­φι­ε­ρω­μέ­νη στον Ά­γιο Aπό­στο­λο Ι­ού­δα τον αδελ­φό­θε­ο, ο οποίος ήταν αδελφός του Ιακώβου του αδελφόθεου (του πρώτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων).  Το άρθρο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος: Tι γιορτάζει η εκκλησία μας στις 19 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:32 17/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load