#Πωλίνα

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: "Μια δεκαετία κράτησε η αποχή μου από το τραγούδι"

patrasevents.gr
"Ώσπου ήρθε πάλι η τρελή η Πωλίνα και μου είπε να εμφανιστούμε μαζί"
22:53 22/02/2024

“Τι ισορροπία να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας; Σε λίγο θα κάνουν επεμβάσεις για να βάλουν μήτρα”

sinidisi.gr
“Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας;” αναρωτιέται η Πωλίνα Γκιωνάκη. Η Πωλίνα Γκιωνάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού, την Τετάρτη, όπου και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια. Η γνωστή...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: “Τι ισορροπία να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας; Σε λίγο θα κάνουν επεμβάσεις για να βάλουν μήτρα”
15:09 01/02/2024

«Ποταμός» η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά»

zappit.gr
Η Πωλίνα Γκιωνάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού, την Τετάρτη, όπου και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε […] The post «Ποταμός» η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά» appeared first on Zappit.
19:00 31/01/2024

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;»

empisteutiko.gr
«Έχουμε ξεφύγει λίγο, για αυτό η φύση μάς εκδικείται», ανέφερε η ηθοποιός για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Η Εκκλησία της Ελλάδος, σε εγκύκλιο που δημοσιοποίησε και θα διαβαστεί στους πιστούς την προσεχή Κυριακή, τονίζει πως ότι «ὁ λεγόμενος “γάμος τῶν ὁμοφυλοφίλων” εἶναι ἀνατροπή τοῦ Χριστιανικοῦ Γάμου καί τοῦ θεσμοῦ τῆς πατροπαράδοτης ἑλληνικῆς οἰκογένειας, ἀλλάζοντας τό πρότυπό της». […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη: «Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;» appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 31/01/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος για Πωλίνα Γκιωνάκη: Ο έχων μύγα… μυγιάζεται

empisteutiko.gr
Χειμαρρώδης ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” το Σάββατο (13.01.2024). Τόσο στη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου και τις δυναμικές του στιγμές όσο και στην τηλεοπτική κόντρα με την Πωλίνα Γκιωνάκη αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. “Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Πωλίνα Γκιωνάκη: Ο έχων μύγα… μυγιάζεται appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 13/01/2024

Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου» – Απίστευτο ξέσπασμα on air

tlife.gr
Έναν έντονο διάλογο είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Πωλίνα Γκιωνάκη την Παρασκευή 5/1 στην εκπομπή To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου» – Απίστευτο ξέσπασμα on air δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 05/01/2024

Γκιωνάκη – Μικρούτσικος: Άγριος καβγάς on air: «Δεν σας επιτρέπω»

NewsBomb
Καβγάδισαν on air η Πωλίνα Γκιωνάκη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.Περισσότερα...
13:00 05/01/2024

Πωλίνα Νιάρχου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης της από τότε που ήταν τριών μηνών

okmag.gr
Η Πωλίνα Νιάρχου, η γνωστή φωτογράφος και καλή φίλη της Κατερίνας Καινούργιου έγινε μαμά τον περασμένο Ιανουάριο , φέρνοντας στον κόσμο ένα κορίτσι. Η Αριάδνη, που βαφτίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου με νονά την παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», έγινε σήμερα δέκα μηνών και η φωτογράφος το γιόρτασε με ένα διαφορετικό post. Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης […] The post Πωλίνα Νιάρχου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης της από τότε που ήταν τριών μηνών appeared first on OK! Magazine.
22:58 07/11/2023

Κατερίνα Καινούργιου: Για ψώνια με τη βαφτιστήρα της, Αριάδνη

okmag.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου το μεσημέρι του Σαββάτου επέλεξε να πάει βόλτα μαζί με την κουμπάρα της, Πωλίνα Νιάρχου αλλά και την βαφτιστήρα της, Αριάδνη για να της πάρει διάφορα δώρα. Όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, η μικρή Αριάδνη είναι η ψυχοθεραπεία της και φαίνεται ότι της έχει μεγάλη αδυναμία. Οι τρεις τους πήγαν για φαγητό […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Για ψώνια με τη βαφτιστήρα της, Αριάδνη appeared first on OK! Magazine.
09:58 22/10/2023

Πωλίνα Νιάρχου: «Η μόνη σίγουρη από τη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή ήταν η νονά»

okmag.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου το προηγούμενο Σάββατο (30/9) έγινε νονά στη μικρή Αριάδνη, την κόρη της φίλης της, Πωλίνας Νιάρχου. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Αττικής και η Κατερίνα Καινούργιου έλαμπε μέσα στο λευκό φόρεμά της. Η φωτογράφος έκανε ένα Q & A στο Instagram account της, σχετικό με τη βάφτιση της κόρης της, κι […] The post Πωλίνα Νιάρχου: «Η μόνη σίγουρη από τη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή ήταν η νονά» appeared first on OK! Magazine.
09:58 06/10/2023

Κατερίνα Καινούργιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση που έγινε νονά

govastileto.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έγινε νονά και πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα από την όμορφη αυτή μέρα. Η παρουσιάστρια του Alpha, βάφτισε την κόρη της στενής της συνεργάτιδας, προσωπικής της φωτογράφου Πωλίνας Νιάρχου και του συζύγου της, γνωστού πολιτικού μηχανικού Λακωνίας, Νίκου Κατσιαδράμη. Το βράδυ της […]
10:00 02/10/2023

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε νονά – Οι πρώτες φωτογραφίες

okmag.gr
Μία ξεχωριστή στιγμή έζησε σήμερα Σάββατο 30/9 η Κατερίνα Καινούργιου αφού έγινε νονά. Η παρουσιάστρια του Alpha βάφτισε την κόρη της Πωλίνας Νιάρχου. Οι δύο τους είναι πολύ καλές φίλες από την πρώτη στιγμή που συνεργάστηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα «Αριάδνη» και η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στις 18:00 όπως αποκάλυπτε το προσκλητήριο που είχε δημοσιεύσει […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε νονά – Οι πρώτες φωτογραφίες appeared first on OK! Magazine.
19:58 30/09/2023

Κατερίνα Καινούργιου: Τα ρούχα που επέλεξε για την βαφτιστήρα της

okmag.gr
Σήμερα 30/9 βαφτίζει η Κατερίνα Καινούργιου την κόρη της καλής της φίλης, Πωλίνας Νιάρχου και θα της δώσει το όνομα «Αριάδνη». Η βάφτιση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 όπως αποκάλυπτε το προσκλητήριο που είχε δημοσιεύσει η φωτογράφος. Η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τι ρούχα που θα φορέσει η βαφτιστήρα της όταν θα πηγαίνει στην […] The post Κατερίνα Καινούργιου: Τα ρούχα που επέλεξε για την βαφτιστήρα της appeared first on OK! Magazine.
11:58 30/09/2023

Εορτολόγιο 29 Ιουνίου: Σήμερα η μεγάλη γιορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

lamiafm1.gr
Σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του 2023 τιμάται η μνήμη των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο, έχουν γιορτή οι: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα Παύλος, Πωλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη, Πάολα Οι δύο απόστολοι υπήρξαν οι στύλοι και οι ακρογωνιαίοι λίθοι, επάνω στους οποίους οικοδομήθηκε […] The post Εορτολόγιο 29 Ιουνίου: Σήμερα η μεγάλη γιορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
08:53 29/06/2023

Μαντώ, Μπίγαλης, Βόσσου και Πωλίνα φέρνουν το απόλυτο 80s και 90s party στο Faliro Summer Theater

monopoli.gr
Η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Σοφία Βόσσου και η Πωλίνα θα μάς ταξιδέψουν στην εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι που θα στηθεί στο Faliro Summer Theater.
17:53 22/06/2023

The Biggest 80s & 90s Party at Faliro Summer Theater

patrasevents.gr
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό ΦάληροΠαρασκευή, 07 Ιούλ 2023 21:30Παρασκευή 7 Ιουλίου FALIRO SUMMER THEATER Το μεγαλύτερο 80s και 90s party έρχεται στο Faliro Summer Theater με τους μεγαλύτερους stars του ελληνικού πενταγράμμου! Η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Σοφία Βόσσου και η Πωλίνα θα μας κεράσουν πολλές μουσικές «γρανίτες» με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο 80s και 90ς πάρτυ! Ετοιμαστείτε για «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Άνοιξη», «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια»,...
22:53 08/06/2023

Η αποκάλυψη του Βιντιάδη για τον χωρισμό με την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη!

paraskhnio.gr
Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ ρωτήθηκε και για τον χωρισμό του που είχε πριν από από αρκετά χρόνια με την τραγουδίστρια Πωλίνα. «Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει Το άρθρο Η αποκάλυψη του Βιντιάδη για τον χωρισμό με την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:46 17/05/2023

Μεγακλής Βιντιάδης: «Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός»

okmag.gr
Τον Μεγακλή Βιντιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τον γνωστό σκηνοθέτη να σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που ήταν ζευγάρι με την τραγουδίστρια Πωλίνα. «Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. […] The post Μεγακλής Βιντιάδης: «Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός» appeared first on OK! Magazine.
16:16 17/05/2023

Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, μου το είπε τους πρώτους μήνες»

zappit.gr
Στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη μίλησε ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης σχολίασε τα […] The post Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, μου το είπε τους πρώτους μήνες» appeared first on Zappit.
12:32 17/05/2023

Πωλίνα: «Πισώπλατα μαχαιρώματα όλοι έχουμε υποστεί»

zappit.gr
Η Πωλίνα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε, […] The post Πωλίνα: «Πισώπλατα μαχαιρώματα όλοι έχουμε υποστεί» appeared first on Zappit.
23:34 16/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load