#Καιρός Αθήνα

Νεφώσεις με ανέμους έως 8 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 33 βαθμούς

tilegrafimanews.gr
Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 28 με 31 και στη δυτική Ελλάδα τους 33 βαθμούς Κελσίου. Καιρός Αθήνα Καιρός: Νεφώσεις με ανέμους έως 8 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 33 βαθμούς Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6
07:46 19/09/2023

Καιρός Αθήνα – Η πρόγνωση ανά ημέρα μέχρι τις 6/5

militaire.gr
Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό στην Αθήνα και όλες τις περιοχές της Ελλάδας τις επόμενες ημέρες. Δείτε την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ. Αναλυτικά, για την Πρωτομαγιά, Δευτέρα 1 Μαΐου, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ αναφέρει: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες […] The post Καιρός Αθήνα – Η πρόγνωση ανά ημέρα μέχρι τις 6/5 appeared first on Militaire.gr.
18:02 30/04/2023

Καιρός Αθήνα αύριο 19/3 ανά ώρα

militaire.gr
Τι καιρό θα κάνει αύριο 19/3 στην Αθήνα – Πρόγνωση καιρού Αθήνας ανά ώρα. Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και τοπικές βροχές στα νότια νησιωτικά τμήματα. Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ, σύμφωνα με το meteo. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, αναμένονται […] The post Καιρός Αθήνα αύριο 19/3 ανά ώρα appeared first on Militaire.gr.
20:26 18/03/2023

ΕΜΥ Καιρός Αθήνα: Βροχές, καταιγίδες- μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου- Ποινικός κώδικας

ekklisiaonline.gr
Σοκαριστικές είναι και οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες από το σημείο, καθώς όπως φαίνεται το ποδήλατο έχει συνθλιβεί κάτω από τις ρόδες του φορτηγού. Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός Αθήνα: Βροχές, καταιγίδες- μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου- Ποινικός κώδικας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:00 02/11/2021

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη (13/1) - Χιόνια στα ορεινά και τοπικές βροχές

pronews.gr
Η πρόβλεψη του καιρού για την Τετάρτη (13/1) αναφέρει ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα σημειωθούν αρκετές ισχυρές καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το απόγευμα στα βόρεια ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές κα
19:09 12/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load