#Baywatch

Επιστρέφει το «Baywatch», η θρυλική σειρά με David Hasselhoff και Pamela Anderson

thebest.gr
Η πρωτότυπη και δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Baywatch» με τους David Hasselhoff  και Pamela Anderson, που σημείωσε τεράστια επιτυχία τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 σε 145 χώρες, επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα reboot και τη συμμετοχή κάποιων από τους αρχικούς πρωταγωνιστές.
15:00 30/03/2024

Donna D’Errico: Η πρώην σταρ του Baywatch ποζάρει γυμνή στα 55 της

instyle.gr
Η Donna D’Errico πόζαρε γυμνή για έναν καλό σκοπό, που είναι κοντά στην καρδιά της. Η 55χρονη ηθοποιός του Baywatch εμφανίζεται γυμνή σε μια νέα διαφήμιση για την PETA σχετικά με την ηθική μεταχείριση των ζώων. Η πρώην σύζυγος του Nikki Sixx φορούσε μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ενώ τα επίμαχα σημεία κρύβονται πίσω από τη […] The post Donna D’Errico: Η πρώην σταρ του Baywatch ποζάρει γυμνή στα 55 της appeared first on InStyle.
00:46 27/03/2024

Συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο η Νικόλ Έγκερτ: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο

irafina.gr
Συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο του μαστού η 51χρονη σταρ του Baywatch, Nικόλ Έγκερτ. Η σταρ της πετυχημένης σειράς αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο στάδιο 2 και πώς θα έκανε χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου και επίσης ότι θα ξεκινούσε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Όσον αφορά το εξόγκωμα, εξήγησε: «Σίγουρα το νιώθω. Ειναι […]
00:46 19/03/2024

Nicole Eggert: Η selfie από το νοσοκομείο με ξυρισμένο κεφάλι – Το “κύμα” αγάπης με ευχές για γρήγορη ανάρρωση

instyle.gr
Γενναία μάχη με τον καρκίνο δίνει η Nicole Eggert, όπως έχει κάνει η ίδια γνωστό μέσα από διάφορες αναρτήσεις της. Η 52χρονη ηθοποιός του Baywatch διαγνώστηκε με μία σπάνιας μορφής καρκίνο και πριν από λίγα 24ωρα μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της, καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Πλέον η Nicole […] The post Nicole Eggert: Η selfie από το νοσοκομείο με ξυρισμένο κεφάλι – Το “κύμα” αγάπης με ευχές για γρήγορη ανάρρωση appeared first on InStyle.
20:46 18/03/2024

Nicole Eggert: H 52χρονη σταρ του Baywatch ξυρίζει το κεφάλι της – Η μάχη με τον καρκίνο του μαστού

instyle.gr
H σταρ του Baywatch, Nicole Eggert, δίνει σκληρή μάχη με πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του μαστού. Η 52χρονη ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο στο Instagram όπου ξυρίζει το κεφάλι της. Στο βίντεο, η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή ως Summer Quinn στην τηλεοπτική σειρά Baywatch, φαίνεται να ξυρίζει το κεφάλι της ενώ στο τέλος βλέπουμε μία από […] The post Nicole Eggert: H 52χρονη σταρ του Baywatch ξυρίζει το κεφάλι της – Η μάχη με τον καρκίνο του μαστού appeared first on InStyle.
17:46 15/03/2024

Κολύμπι στα βαθιά: το «Baywatch» επιστρέφει

protagon.gr
Η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά των δεκαετιών 1980 και 1990 με φόντο παραλίες της Καλιφόρνιας και της Χαβάης επιστρέφει στην τηλεόραση με νέους ηθοποιούς σε ρόλους ναυαγοσωστών μετά από την (εμπορική) ανταπόκριση που είχε και η ομώνυμη ταινία του 2017. Μπορεί να κατακτήσει την κορυφή όπως η αρχική σειρά; The post Κολύμπι στα βαθιά: το «Baywatch» επιστρέφει appeared first on Protagon.gr.
14:09 06/03/2024

Το «Baywatch» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες

NewsBomb
Τα εμβληματικά κόκκινα μαγιό επιστρέφουν για νέες περιπέτειεςΠερισσότερα...
03:00 06/03/2024

Nicole Eggert: Δυσάρεστα νέα για τη σταρ του “Baywatch” στη μάχη της με τον καρκίνο

instyle.gr
Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Nicole Eggert. Όπως δήλωσε στο Inside Edition η ηθοποιός της θρυλικής σειράς “Baywatch”, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στους λεμφαδένες της. Η 52χρονη αποκάλυψε τον περασμένο Δεκέμβριο για πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. ‘Baywatch’ star Nicole Eggert reveals more cancer has been found in her lymph nodes […] The post Nicole Eggert: Δυσάρεστα νέα για τη σταρ του “Baywatch” στη μάχη της με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
18:46 02/02/2024

Nicole Eggert: Η σταρ του Baywatch μετανιώνει για την αυξητική στήθους στα 18 της

instyle.gr
Η Nicole Eggert, σταρ του “Baywatch”, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο μαστού σοκάροντας τους θαυμαστές και φίλους της. Τώρα αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που έκανε επέμβαση για αύξηση στήθους στα 18 της χρόνια, ενώ πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά. Και ο λόγος επειδή είχε αμηχανία στο πλατό. “Κοιτάζω όλα αυτά τα νεότερα κορίτσια που το κάνουν […] The post Nicole Eggert: Η σταρ του Baywatch μετανιώνει για την αυξητική στήθους στα 18 της appeared first on InStyle.
18:46 29/01/2024

Mike Newman: Ο σταρ του Baywatch δίνει μάχη με το Πάρκινσον εδώ και 16 χρόνια

instyle.gr
Ήταν το 2006, όταν η σύζυγος του Mike Newman παρατήρησε ένα περίεργο “τρέμουλο” στην κίνησή του. Ο Newman, βασικός ρόλος στην επιτυχημένη σειρά των ’90s Baywatch, ως ο ναυαγοσώστης Mike ‘Newmie’ Newman, άρχισε να περπατά κάπως αστεία. Ξαφνικά μειώθηκε η ταχύτητά του στην κολύμβηση ενώ έγινε πιο αργός στο τρέξιμο, κάτι ασυνήθιστο για τα 1,96 […] The post Mike Newman: Ο σταρ του Baywatch δίνει μάχη με το Πάρκινσον εδώ και 16 χρόνια appeared first on InStyle.
12:46 08/10/2023

Yasmine Bleeth: Αγνώριστη η 55χρονη σταρ του Baywatch – Σοκάρει η εικόνα της

instyle.gr
Η Yasmine Bleeth έκανε θραύση όταν φορούσε το εμβληματικό κόκκινο μαγιό του Baywatch. Η 55χρονη αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και την Πέμπτη αρκετοί  την είδαν στο Λος Άντζελες. Φορούσε μια casual τζιν ολόσωμη φόρμα, μια λευκή μπλούζα και ροζ μπλουζάκι. Η ηθοποιός εθεάθη να κάνει παρέα με μια φίλη της καθώς πήγαιναν στο Whole Foods. Αφότου η […] The post Yasmine Bleeth: Αγνώριστη η 55χρονη σταρ του Baywatch – Σοκάρει η εικόνα της appeared first on InStyle.
15:46 16/09/2023

Carmen Electra: Αυτό είναι το πιο ποθητό μέρος του σώματός της στο OnlyFans

instyle.gr
Οι θαυμαστές κάνουν ουρά για να δουν το υλικό που ανεβάζει η Carmen Electra στο OnlyFans και μάλιστα, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε συγκεκριμένο μέρος του σώματός της. Η πρώην σταρ του Baywatch αποκάλυψε ότι τα κορυφαία αιτήματα που δέχεται στον λογαριασμό της στο OnlyFans είναι για τα πόδια της. “Παίρνω τόσα πολλά αιτήματα για τα […] The post Carmen Electra: Αυτό είναι το πιο ποθητό μέρος του σώματός της στο OnlyFans appeared first on InStyle.
10:46 05/09/2023

Κάρμεν Ηλέκτρα: Η πρωταγωνίστρια του «Baywatch» ποζάρει γυμνή (vid)

eretikos.gr
Στα 51 της χρόνια, η Ηλέκτρα μοιράστηκε με τόλμη μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες που άφηναν ελάχιστα στη φαντασίαΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:58 22/08/2023

Pamela Anderson: Γιατί αποφεύγει το μακιγιάζ – Η απώλεια που τη σημάδεψε

instyle.gr
Η Pamela Anderson παραμένει μία γοητευτική γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Ωστόσο, η σημερινή της εμφάνιση, δεν θυμίζει καθόλου την εποχή που μεσουρανούσε ως… “ναυαγοσώστρια” της επιτυχημένης σειράς Baywatch. Η δημοφιλής ηθοποιός επί χρόνια αγαπούσε το βαρύ μακιγιάζ και το εκκεντρικό ντύσιμο. Τα τελευταία χρόνια όμως, αυτό έχει αλλάξει. Όπως εκμυστηρεύτηκε η Pamela Anderson σε […] The post Pamela Anderson: Γιατί αποφεύγει το μακιγιάζ – Η απώλεια που τη σημάδεψε appeared first on InStyle.
00:46 19/08/2023

Κατερίνα Λιόλιου: Το baywatch στη γειτονιά σου – Η φωτογραφία με κόκκινο ολόσωμο μαγιό σε κάνει να ξεχνάς την Πάμελα Άντερσον

koolnews.gr
Η ανατρεπτική τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, γνωστή για τη φωνή της που ξεχωρίζει, τολμά να δηλώσει την παρουσία της και μέσα από τη μόδα, προκαλώντας πανικό με τις εμφανίσεις της. Με αυτή την εμφάνιση, η Κατερίνα μας θύμισε τη θρυλική Pamela Anderson και τις αξέχαστες σκηνές της στην πασίγνωστη σειρά Baywatch. Η Κατερίνα, έχοντας ατελείωτη αυτοπεποίθηση […] The post Κατερίνα Λιόλιου: Το baywatch στη γειτονιά σου – Η φωτογραφία με κόκκινο ολόσωμο μαγιό σε κάνει να ξεχνάς την Πάμελα Άντερσον appeared first on Koolnews.gr.
13:58 31/07/2023

Έρικα Ελένιακ: Aγνώριστη η πρωταγωνίστρια του Baywatch – Δείτε πως είναι σήμερα

irafina.gr
Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Έρικα Ελένιακ, γνωστή για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Baywatch» είναι σήμερα αγνώριστη Η Έρικα Ελένιακ, το σεξ σύμβολο της δεκαετίας του ’90 δείχνει εντελώς αγνώριστπ σήμερα, αφού εγκατέλειψε την ξανθιά εμφάνισή της στο Baywatch για μια έντονη αισθητική με τατουάζ . Οι θαυμαστές της έμειναν έκπληκτοι όταν […]
11:46 29/06/2023

Το Hyundai Santa Cruz σε ρόλο… Baywatch!

autogreeknews.gr
H καλύτερη περίοδος για να θυμηθούμε οι παλιοί τις δροσερές εικόνες του Baywatch, αλλά και να μυηθούν οι νεότεροι σε αυτές. Οι διασημότεροι ναυαγοσώστες όλων των εποχών, με πρωταγωνιστές τον «Ιππότη της Ασφάλτου» David Hasselhoff (και σε αυτό πρέπει να ενσκήψει η νεολαία) και την απόλυτη φαντασίωση των 90’s (κι όχι μόνο), Pamela Anderson. Τη […] The post Το Hyundai Santa Cruz σε ρόλο… Baywatch! appeared first on AutoGreekNews.
12:53 01/06/2023

Pamela Anderson: Ποζάρει με καυτά μαγιό στα 55 της και ανάβει φωτιές

instyle.gr
H Pamela Anderson απέδειξε ότι είναι ακόμη η… σεξοβόμβα που γνωρίσαμε στο “Baywatch”, καθώς πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας μαγιό, Frankies Bikinis. Η 55χρονη Pamela, που διατηρεί επάξια τον τίτλο του συμβόλου του σεξ, ανακοίνωσε τη συνεργασία με την εταιρεία μαγιό πριν από λίγες ημέρες και πριν από λίγες ώρες προανήγγειλε την καμπάνια που […] The post Pamela Anderson: Ποζάρει με καυτά μαγιό στα 55 της και ανάβει φωτιές appeared first on InStyle.
20:34 04/05/2023

Ρούλα Κορομηλά: Ματιές στο παρελθόν. – Το κόκκινο μαγιό με τον Σνούπι που έγινε viral

koolnews.gr
Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε στο instagram δύο δικές της φωτογραφίες από το μακρινό παρελθόν, όπου εμφανίζεται με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό! Αν τώρα και εσύ, όταν ακούς κόκκινο ολόσωμο μαγιό το μόνο που σου έρχεται στο μυαλό είναι baywatch και Πάμελα Άντερσον ήρθε η ώρα μάλλον να ξενερώσεις. Το κόκκινο μαγιό που έχει η Ρούλα […]
15:54 04/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load