#Μαρία Αντουλινάκη

Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν μετανιώνω που διέκοψα μια εγκυμοσύνη μου, είχα πονέσει πολύ»

tlife.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη.  To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν μετανιώνω που διέκοψα μια εγκυμοσύνη μου, είχα πονέσει πολύ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 19/12/2023

Συγκινεί η Μαρία Αντουλινάκη: «Είχα πέσει σε μια πολύ βαριά κατάθλιψη λόγω της απώλειας αυτής»

zappit.gr
Πλάι στον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν η Μαρία Αντουλινάκη στην παράσταση «Για μια ζωή» και […] The post Συγκινεί η Μαρία Αντουλινάκη: «Είχα πέσει σε μια πολύ βαριά κατάθλιψη λόγω της απώλειας αυτής» appeared first on Zappit.
00:00 09/12/2023

Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Διέκοψα την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήθελε το παιδί ο σύντροφός μου»

zappit.gr
Με αφορμή την συμμετοχή στην παράσταση «Για μια ζωή» στο θέατρο Πειραιώς 131, η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης […] The post Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη: «Διέκοψα την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήθελε το παιδί ο σύντροφός μου» appeared first on Zappit.
00:00 08/12/2023

"Η Παγίδα" στο Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΣάββατο, 06 Μάϊ 2023 18:00Η ΠΑΓΙΔΑ 2ος χρόνοςΤου Ρομπέρ Τομά Σκηνοθεσία Πέτρος Ζούλιας Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Μαίου 2023 Πρόκειται για αστυνομικό έργο, που παγκοσμίως μετρά περισσότερες από 30.000 παραστάσεις και θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους. Στο γεμάτο μυστήριο και ανατρεπτικό αυτό έργο, πρωταγωνιστούν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Έφη Μουρίκη, η Μαρία Αντουλινάκη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και ο Τάκης Παπαματθαίου, σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Ο Ρομπέρ Τομά δημιουργεί μοναδικό σκηνικό παιχνίδι συγκιν...
12:20 19/04/2023

Μαρία Αντουλινάκη: Στην οικονομική κρίση δεν είχα δουλειά και με βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας – Πριν τις «Άγριες Μέλισσες» ήμουν babysitter

thecaller.gr
Η Μαρία Αντουλινάκη, που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της ως Αγορίτσα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες» σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που χρειάστηκε να ακολουθήσει κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.Η Μαρία Αντουλινάκη, που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της ως Αγορίτσα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες» σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα επαγγέλματα που χρειάστηκε να ακολουθήσει κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.Ειδικότερα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα και τη βοήθεια που της […]
17:58 27/02/2023

Μαρία Αντουλινάκη: «Η τελευταία μου δουλειά πριν τις Μέλισσες ήταν babysitter»

zappit.gr
Συνέντευξη στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην παράσταση «Η Παγίδα» […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Η τελευταία μου δουλειά πριν τις Μέλισσες ήταν babysitter» appeared first on Zappit.
12:20 27/02/2023

Μαρία Αντουλινάκη για Μαύρο Ρόδο: Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν θέλω να το συζητήσω

Newsit
«Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο», λέει η Μαρία Αντουλινάκη. Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη. Η ηθοποιός δήλωσε πως πικράθηκε και στεναχωρήθηκε που δεν θα είναι τελικά στο Μαύρο Ρόδο. «Έγιναν διάφορες στραβές και δεν μπόρεσα να είμαι κάπου τηλεοπτικά φέτος. Ήταν να είμαι στο ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη για Μαύρο Ρόδο: Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν θέλω να το συζητήσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:24 22/11/2022

Μαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός δήλωσε πως πικράθηκε και στεναχωρήθηκε […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο» appeared first on Zappit.
10:56 22/11/2022

Μαρία Αντουλινάκη: «Μου είπε… εσύ κάνεις την Αγορίτσα; Εσύ είσαι γκομενάρα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις τηλεοπτικές […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Μου είπε… εσύ κάνεις την Αγορίτσα; Εσύ είσαι γκομενάρα» appeared first on Zappit.
14:14 24/10/2022

Μαρία Αντουλινάκη: Δεν μπορώ να διεκδικήσω χρήματα για τον εαυτό μου

Newsit
“Έχω δουλέψει πολλές φορά τζάμπα” παραδέχθηκε η Μαρία Αντουλινάκη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Αντουλινάκη στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου και αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τις τηλεοπτικές προτάσεις μετά τις Άγριες Μέλισσες και την αδυναμία να διαχειριστεί το οικονομικό μέρος ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Αντουλινάκη: Δεν μπορώ να διεκδικήσω χρήματα για τον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:46 21/10/2022

Μαρία Αντουλινάκη: «Έχω δουλέψει πολλές φορά τζάμπα και έχω χάσει χρήματα»

zappit.gr
Η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN με αφορμή […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Έχω δουλέψει πολλές φορά τζάμπα και έχω χάσει χρήματα» appeared first on Zappit.
11:26 21/10/2022

«Η ΠΑΓΙΔΑ» στο θέατρο Αριστοτέλειον κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1/4

grtimes.gr
Πρόκειται για αστυνομικό έργο, που παγκοσμίως μετρά περισσότερες από 30.000 παραστάσεις και θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους. Στο γεμάτο μυστήριο και ανατρεπτικό αυτό έργο, πρωταγωνιστούν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Έφη Μουρίκη, η Μαρία Αντουλινάκη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και ο Τάκης Παπαματθαίου, σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικας. Ο Ρομπέρ Τομά δημιουργεί μοναδικό σκηνικό παιχνίδι συγκινήσεων και ανατροπών, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή του έργου. Άνθρωπος του θεάτρου, ηθοποιός κι ο ίδιος, στήνει μια σκηνική μηχανή, παίζοντας με το «είναι» και το «φαίνεσθαι», την αλήθεια και το ψέμα, τη λογική και τη φα
12:48 31/03/2022

«Η Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη

grtimes.gr
«Η Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια έρχεται από 1- 17 Απριλίου 2022 στο θέατρο Αριστοτέλειον. Πρόκειται για αστυνομικό έργο, που παγκοσμίως μετρά περισσότερες από 30.000 παραστάσεις και θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους. Στο γεμάτο μυστήριο και ανατρεπτικό αυτό έργο, πρωταγωνιστούν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Έφη Μουρίκη, η Μαρία Αντουλινάκη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και ο Τάκης Παπαματθαίου, σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικας. Ο Ρομπέρ Τομά δημιουργεί μοναδικό σκηνικό παιχνίδι συγκινήσεων και ανατροπών, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή του έργου. Άνθρωπος του θεάτρου, ηθοποιός κι ο ίδιος,
15:26 29/03/2022

Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ

Newsit
Τι λέει η Μαρία Αντουλινάκη για το τέλος της Αγορίτσας στις Άγριες Μέλισσες. Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο της Αγορίτσας, αλλά και το τέλος που προτιμάει για την ηρωίδα της. «Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Μαρία Αντουλινάκη: Η μαμά μου βλέπει τη σειρά λες και δεν συμμετέχω εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:56 24/03/2022

Μαρία Αντουλινάκη: Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις

Newsbeast.gr
Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αντουλινάκη, στην δεύτερη ζωντανή τηλεοπτική της συνέντευξη. Η τηλεοπτική «Αγορίτσα» από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη ζωή της ενώ ρωτήθηκε και για τους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.  «Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιο σοβαρή για μένα, λόγω των ανήλικων. Είναι λιγάκι διαστροφικό όλο αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το ανεχτώ με τίποτα. Όχι πως του Πέτρου δεν είναι μεμπτό. Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα της δίκης αλλά μέσα μου, αυτούς τους ανθρώπους τους έχω καταδικά
18:08 17/02/2022

Μαρία Αντουλινάκη: «Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω»

zappit.gr
Η Μαρία Αντουλινάκη εξομολογήθηκε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε πριν από λίγα […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω» appeared first on Zappit.
13:32 17/02/2022

Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

zappit.gr
Η Μαρία Αντουλινάκη, καλεσμένη στο Πρωινό, τοποθετήθηκε για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ηθοποιός δήλωσε […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.
13:14 17/02/2022

Άγριες Μέλισσες: Η «Αγορίτσα» δεν θέλει να πάει η σειρά 4η σεζόν

Newsbeast.gr
Οι «Άγριες Μέλισσες», τη φετινή σεζόν έχουν μπει στην σκληρή Χούντας και οι ήρωες εκτός από τις ιστορίες τους, περιγράφουν και την σκοτεινή αυτή περίοδο. Η Μαρία Αντουλινάκη, η τηλεοπτική Αγορίτσα που είναι στο πλάι όλων, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τόνισε πως δεν θέλει να «πάει» η σειρά και τέταρτη σεζόν. «Όχι, δεν θέλω με τίποτα να πάει η σειρά και τέταρτη σεζόν. Θεωρώ πως πρέπει να κλείσει τον κύκλο του πάνω στο πικ του κάτι», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη. Οι «Άγριες Μέλισσες» για ορισμένες εβδομάδες θα προβάλλονται δυο φορές την εβδομάδα καθώς υπήρξαν κάποια κρούσματα κορονοϊού. «Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, παίρνω τις βιταμίνες μου και έχω βάλει στοίχημα να μην κολλήσω κορονο
19:20 13/01/2022

Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν»

zappit.gr
Για τις Άγριες Μέλισσες, τον κορονοϊό, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, μίλησε η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη στις […] The post Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν» appeared first on Zappit.
08:32 13/01/2022

Μαρία Αντουλινάκη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα

thebest.gr
Στο Πάμε Δανάη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη και μίλησε για το Me Too, τις δυσκολίες που έχει περάσει στο θέατρο και ότι κάποια στιγμή την βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
20:50 06/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load