#Χαρά Παππά

Χαρά Παππά: «Νομίζω ότι από τα 15 μου, δεν υπάρχει μέρα που να μην πονάω»

tlife.gr
Σε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων αποφάσισε να απαντήσει η Χαρά Παππά το μεσημέρι της To άρθρο Χαρά Παππά: «Νομίζω ότι από τα 15 μου, δεν υπάρχει μέρα που να μην πονάω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 03/12/2023

Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Το ιδιαίτερο παρασκήνιο της γνωριμίας τους – «Μείναμε μαζί από την πρώτη μέρα»

tlife.gr
Τη Χαρά Παππά και τον Στέφανο Τσαγκαράκη συνάντησε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από το To άρθρο Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Το ιδιαίτερο παρασκήνιο της γνωριμίας τους – «Μείναμε μαζί από την πρώτη μέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 14/09/2023

Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: «Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα που είπαμε πως πάμε για σχέση»

zappit.gr
Ο Στέφανος Δρουμαλιάς συνάντησε την Χαρά Παππά και τον Στέφανος Τσαγκαράκη στο αεροδρόμιο. Το ζευγάρι ρωτήθηκε για τη σχέση του […] The post Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: «Συγκατοικούμε από την πρώτη ημέρα που είπαμε πως πάμε για σχέση» appeared first on Zappit.
16:00 14/09/2023

Η Χαρά Παππά και άλλα 5 κορίτσια του GNTM που θα μπορούσαν να είναι νικήτριες αν γινόταν All Star

queen.gr
Φέτος δεν θα απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες άλλον έναν κύκλο του GNTM κι ήδη έχει αρχίσει να μας λείπει. Τι κάνουν άραγε κάποια από τα κορίτσια που έφτασαν πολύ κοντά στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό; Κάτι μας λέει πως αν δεις την πορεία τους μέχρι τώρα σίγουρα θα πεις κάντε ένα All Star εδώ και τώρα.Περισσότερα...
18:17 01/08/2023

Χαρά Παππά: Φωτογραφίζει τον σύντροφό της Στέφανο Τσαγκαράκη στις καλοκαιρινές τους διακοπές

tlife.gr
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στα ελληνικά νησιά απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Χαρά Παππά με τον To άρθρο Χαρά Παππά: Φωτογραφίζει τον σύντροφό της Στέφανο Τσαγκαράκη στις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 28/07/2023

Η Χαρά Παππά είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι και στο q&a μίλησε με ειλικρίνεια για τις ατέλειές της

queen.gr
Η Χαρά Παππά του GNTM για ακόμα μια φορά απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι μιλώντας για τις ατέλειές της.Περισσότερα...
23:17 24/06/2023

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για την κόρη της Βανδή, η ΚatKen για το block της Μενεγάκη & 3 ακόμα top νέα

queen.gr
H Χαρά Παππά μιλάει για το πρόβλημα με το άγχος της, ο Στέφανος Ξενάκης μίλησε για τη σύλληψή του ενώ η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε φωτογραφία με την αλλαγή στα μαλλιά της. Περισσότερα...
14:17 16/06/2023

Χαρά Παππά: «Εξαφανίστηκα γιατί πέρασα λίγο δύσκολα, έχω αποσυντονιστεί τελείως»

tlife.gr
Η Χαρά Παππά είναι ένα από τα άτομα που πολλές φορές μέσα από το instagram της To άρθρο Χαρά Παππά: «Εξαφανίστηκα γιατί πέρασα λίγο δύσκολα, έχω αποσυντονιστεί τελείως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 15/06/2023

Η εξομολόγηση της Χαράς Παππά για την αλωπεκία: «Κάνω ψυχοθεραπεία για να μπορώ να το ελέγχω»

okmag.gr
Η Χαρά Παππά βρέθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και μίλησε για την αλωπεκία, πώς τη βιώνει και την κληρονομικότητα που υπάρχει στην οικογένειά της. «Πέρασα μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Επειδή άφηνα το άγχος για πάρα πολλά χρόνια και δεν το έλεγχα, κάποια στιγμή με κατέβαλε. Τότε εννοείται πως […] The post Η εξομολόγηση της Χαράς Παππά για την αλωπεκία: «Κάνω ψυχοθεραπεία για να μπορώ να το ελέγχω» appeared first on OK! Magazine.
20:30 26/05/2023

Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί – «Φοβήθηκα, αγχώθηκα, δεν υπήρχαν μαλλιά»

tlife.gr
Την Χαρά Παππά υποδέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/5 η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζήσε To άρθρο Χαρά Παππά: Η αποκάλυψη για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί – «Φοβήθηκα, αγχώθηκα, δεν υπήρχαν μαλλιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:24 26/05/2023

Χαρά Παππά: «Φοβήθηκα, στεναχωρήθηκα, δεν είναι ευχάριστο να το μαθαίνεις»

zappit.gr
Καλεσμένη της Σοφίας Αλιμπέρτη βρέθηκε η Χαρά Παππά, το απόγευμα της  Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1. […] The post Χαρά Παππά: «Φοβήθηκα, στεναχωρήθηκα, δεν είναι ευχάριστο να το μαθαίνεις» appeared first on Zappit.
19:12 26/05/2023

Η Χαρά Παππά εξομολογείται για την αλωπεκία: «Ήξερα ότι μπορεί να συμβεί»

okmag.gr
Με αφορμή το θέμα της αλωπεκίας με το οποίο καταπιάνεται η σημερινή εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», η Χαρά Παππά μιλά για τη δική της εμπειρία. Η δερματολόγος – αφροδισιολόγος Κατερίνα Λαμπρινοπούλου εξηγεί τις διαφορές ανάμεσα σε αλωπεκία και τριχόπτωση και το μοντέλο, Χαρά Παππά, αναφέρεται στη δική της περιπέτεια με την αλωπεκία και στην κληρονομικότητα που […] The post Η Χαρά Παππά εξομολογείται για την αλωπεκία: «Ήξερα ότι μπορεί να συμβεί» appeared first on OK! Magazine.
13:36 26/05/2023

Χαρά Παππά: «Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για μια ζωή»

NewsBomb
Η Χαρά Παππά μιλάει για την αλωπεκία αλλά και για τον σύντροφό της, Στέφανο ΤσαγκαράκηΠερισσότερα...
09:48 04/05/2023

Χαρά Παππά: «Είμαι καλύτερα στην υγεία μου. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου, το θέλω»

tlife.gr
Σε event μόδας συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Χαρά Παππά το βράδυ της Τετάρτης 3/5. Το To άρθρο Χαρά Παππά: «Είμαι καλύτερα στην υγεία μου. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου, το θέλω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:24 04/05/2023

Χαρά Παππά: «Μερικές φορές με κυριεύει το άγχος μου και νιώθω ότι δε μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι για ώρες»

tlife.gr
Τη Χαρά Παππά τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GTNM. Το To άρθρο Χαρά Παππά: «Μερικές φορές με κυριεύει το άγχος μου και νιώθω ότι δε μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι για ώρες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:30 02/04/2023

Χαρά Παππά: «Tο άγχος ήταν, είναι και μάλλον θα είναι για πάντα εδώ να με παιδεύει»

NewsBomb
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χαρά Παππά έχει εκφράσει μέσα από τα social media τα προβλήματα που αντιμετώπισε…Περισσότερα...
23:22 27/03/2023

Χαρά Παππά: Η μακροσκελής απάντηση για την ψυχολογική της κατάσταση – «Το άγχος θα είναι για πάντα εδώ»

tlife.gr
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Χαρά Παππά έχει εκφράσει μέσα από τα social media To άρθρο Χαρά Παππά: Η μακροσκελής απάντηση για την ψυχολογική της κατάσταση – «Το άγχος θα είναι για πάντα εδώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:10 27/03/2023

Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο

govastileto.gr
Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Μπουράκ Χακί, η Χαρά Παππά έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι πάλι ερωτευμένη. Η μελαχρινή καλλονή που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Στέφανο Τσαγκαράκη και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι. Το ζευγάρι μάλιστα, πριν μερικούς μήνες […]
07:08 02/01/2023

Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ στην τελευταία έξοδό τους πριν την αλλαγή του χρόνου

tlife.gr
Μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Χαράς Παππά θα έχει η φετινή χρονιά, καθώς βρήκε τον To άρθρο Χαρά Παππά – Στέφανος Τσαγκαράκης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ στην τελευταία έξοδό τους πριν την αλλαγή του χρόνου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 31/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load