#John Travolta

John Travolta: Η συγκινητική αφιέρωση της κόρης του για τα 70ά του γενέθλια

instyle.gr
Κι όμως, ο John Travolta έγινε 70 χρόνων. Ο σταρ γιόρτασε τα γενέθλιά του και η κόρη του, Ella τον τίμησε με μια συγκινητική ανάρτηση. “Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σ’ αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω”, έγραψε η […] The post John Travolta: Η συγκινητική αφιέρωση της κόρης του για τα 70ά του γενέθλια appeared first on InStyle.
09:46 19/02/2024

Meghan Markle: Γιατί απουσίαζε από την τελετή βράβευσης του πρίγκιπα Harry

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry τιμήθηκε με την εισαγωγή στους Living Legends of Aviation, μία τιμή που του απένειμε ο John Travolta. Η τελετή διοργανώθηκε την Παρασκευή και ο Harry ήταν ανάμεσα στα τέσσερα άτομα που τιμήθηκαν. Ο πρίγκιπας κατέφθασε μόνος του, με την απουσία της Meghan Markle να προκαλεί εντύπωση. Ωστόσο, τώρα έγινε γνωστή η αιτία […] The post Meghan Markle: Γιατί απουσίαζε από την τελετή βράβευσης του πρίγκιπα Harry appeared first on InStyle.
15:46 21/01/2024

John Travolta: Για σκι μαζί με τα παιδιά του – Στέλνουν χριστουγεννιάτικες ευχές

instyle.gr
Ο John Travolta στέλνει τις χριστουγεννιάτικες ευχές του στους θαυμαστές του. Ο σταρ είναι σε διακοπές με τα παιδιά του, Ella Bleu, 23 ετών, και Benjamin, 13 ετών, αφού γιορτάζουν μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ο 69χρονος Travolta κατακτά τις πίστες του σκι με τα δύο του παιδιά και ανέβασε ένα οικογενειακό στιγμιότυπο με τα […] The post John Travolta: Για σκι μαζί με τα παιδιά του – Στέλνουν χριστουγεννιάτικες ευχές appeared first on InStyle.
13:46 26/12/2023

John Travolta: Γιατί απομακρύνεται από τη Σαηεντολογία; Οι φήμες “οργιάζουν”

instyle.gr
Δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον John Travolta. Ο ηθοποιός έχασε την αγαπημένη σύζυγο Kelly Preston και την καλή του φίλης Kirstie Alley από καρκίνο. Σύμφωνα με αναφορές, αυτά τα τραγικά γεγονότα που του άλλαξαν τη ζωή μπορεί να άλλαξαν και την αφοσίωσή του στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Υπάρχουν μάλιστα σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή […] The post John Travolta: Γιατί απομακρύνεται από τη Σαηεντολογία; Οι φήμες “οργιάζουν” appeared first on InStyle.
16:46 28/11/2023

Harry-Meghan: Πιάνουν φιλία με τον John Travolta μετά τον καβγά με τους Beckham – “Κανείς δεν θέλει επαφές με το μελοδραματικό ζευγάρι”

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φέρεται να έχουν γίνει φίλοι με τον John Travolta, ενώ είναι έντονες οι φήμες ότι υπήρξε πικρή διαμάχη με το ζευγάρι των Beckham, η οποία ώθησε τον David να θέσει τέλος στη φιλία του με τους Σάσεξ. Μάλιστα, ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι διασημότητες θέλουν να πάρουν αποστάσεις από […] The post Harry-Meghan: Πιάνουν φιλία με τον John Travolta μετά τον καβγά με τους Beckham – “Κανείς δεν θέλει επαφές με το μελοδραματικό ζευγάρι” appeared first on InStyle.
18:46 05/08/2023

John Travolta: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό της Katherine Heigl

instyle.gr
Ο John Travolta ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, για χάρη μίας ρομαντικής κωμωδίας. Ο σταρ θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Katherine Heigl στην ταινία “That’s Amore!” της Palisades Park Pictures. Η ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη μέσω του Variety, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Nick Vallelonga, ο οποίος έγραψε και έκανε […] The post John Travolta: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό της Katherine Heigl appeared first on InStyle.
13:02 12/05/2023

Η νέα κινηματογραφική ζώνη «Action Movies» του Action 24 κάθε Σάββατο στις 22:00

ieidiseis.gr
Kινηματογραφικές βραδιές έρχονται στο ACTION 24.Η κινηματογραφική ζώνη «Action Movies», εγκαινιάζει τη συνεργασία του ACTION 24 με την Tanweer μέχρι και τον Ιούνιο του 2025. Kινηματογραφικές βραδιές έρχονται στο ACTION 24. Blockbusters, διάσημοι πρωταγωνιστές, Action Movies έρχονται κάθε Σάββατο στις 22:00. Φονική καταιγίδα, Σάββατο 6 Μαΐου 22:00 (Περιπέτεια, Δραματική) O Τζον Τραβόλτα πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός εναερίτη, ο οποίος διακινδυνεύει τη ζωή του καθημερινά, προκειμένου να αποκαθιστά τυχόν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος. Μετά από το θάνατο του αδερφού του – επίσης εναερίτη – εν ώρα εργασίας, ο Μπο (Τζον Τραβόλτα) έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανιψιά του, κόρη του αδερφού του Μπ
18:26 06/05/2023

John Travolta: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη του για τα 23α γενέθλιά της

instyle.gr
Ο John Travolta απόλαυσε τη βραδινή του έξοδο στο Μπέβερλι Χιλς συνοδεύοντας την κόρη του Ella Bleu σε δείπνο για να γιορτάσουν τα 23α γενέθλιά της. Ο 69χρονος σταρ εθεάθη να φεύγει από το γνωστό εστιατόριο Mastros μετά τον ιδιωτικό εορτασμό, μία ημέρα πριν από την ξεχωριστή ημέρα της κόρης του. John Travolta makes a […] The post John Travolta: Η σπάνια εμφάνιση με την κόρη του για τα 23α γενέθλιά της appeared first on InStyle.
15:22 03/04/2023

John Travolta: Συγκινημένος στη σκηνή των Όσκαρ – Τιμά τη μνήμη της Olivia Newton-John

instyle.gr
Τα Όσκαρ 2023 απέτισαν φόρο τιμής στους αστέρες και τους δημιουργούς του Χόλιγουντ που έφυγαν από τη ζωή τον περασμένο χρόνο. Στην 95η Τελετή Απονομής των Όσκαρ, ο Lenny Kravitz ερμήνευσε το τραγούδι “Calling All Angels” στη διάρκεια του αφιερώματος στη μνήμη των εκλιπόντων αστέρων, όπως ο Ray Liotta, η Angela Lansbury, ο James Caan, […] The post John Travolta: Συγκινημένος στη σκηνή των Όσκαρ – Τιμά τη μνήμη της Olivia Newton-John appeared first on InStyle.
10:10 13/03/2023

John Travolta: Tα ξεχωριστά 69α γενέθλιά του – Έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο

instyle.gr
Ο John Travolta γιόρτασε μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο τα 69α γενέθλιά του, παίρνοντας την 22χρονη κόρη του Ella Bleu και αρκετούς καλούς φίλους του σ’ ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο Λας Βέγκας. Ο σταρ, που εμφανίστηκε στη διαφήμιση της T-Mobile για το Super Bowl τραγουδώντας το Summer Nights από την ταινία “Grease”, επέλεξε να μοιραστεί στιγμές […] The post John Travolta: Tα ξεχωριστά 69α γενέθλιά του – Έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο appeared first on InStyle.
09:38 22/02/2023

Kirstie Alley: O απαγορευμένος έρωτάς της για τον John Travolta – «Αν δεν ήμουν ήδη παντρεμένη, θα τον είχα παντρευτεί»

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στα 71 χρόνια της ήταν συμπρωταγωνίστριά του στην εμβληματική ταινία των 80s «Κοίτα ποιος μιλάει».  
19:02 24/12/2022

John Travolta: Kατακτά τους… ελληνικούς αιθέρες – Η στιγμή της απογείωσης από την Αθήνα

instyle.gr
Ο John Travolta μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή που το ιδιωτικό του αεροσκάφος απογειώνεται από το αεροδρόμιο της Αθήνας. Ο Χολιγουντιανός σταρ ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram βίντεο από τη στιγμή της απογείωσης από την ελληνική πρωτεύουσα. “Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου απογειώσεις από την Αθήνα” προσθέτει στη λεζάντα […] The post John Travolta: Kατακτά τους… ελληνικούς αιθέρες – Η στιγμή της απογείωσης από την Αθήνα appeared first on InStyle.
13:20 13/12/2022

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών η βραβευμένη με Emmy, Kirstie Alley

queen.gr
Τα παιδιά της Kirstie Alley ανακοίνωσαν τον θάνατό της, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Το συγκινητικό μήνυμα του John Travolta.Περισσότερα...
09:36 06/12/2022

Kirstie Alley: Πέθανε στα 71 της – To συγκινητικό “αντίο” του John Travolta

instyle.gr
Άλλη μια σημαντική απώλεια στον χώρο του θεάματος. Η Kirstie Alley έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Τα παιδιά της Alley, True και Lillie Parker, ανακοίνωσαν τη δυσάρεστη είδηση, ενώ σε δήλωσή τους στο PEOPLE, επιβεβαίωσαν ότι η σταρ του “Κοίτα ποιος μιλάει” πέθανε τη Δευτέρα. […] The post Kirstie Alley: Πέθανε στα 71 της – To συγκινητικό “αντίο” του John Travolta appeared first on InStyle.
09:22 06/12/2022

Έρχεται το Pulp Fiction στο ελληνικό Netflix

Newsbeast.gr
Το θρυλικό Pulp Fiction, μία από τις δημοφιλέστερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, πρόκειται να φτάσει στο ελληνικό Netflix, σύμφωνα με το μηνιαίο βίντεο της πλατφόρμας. Σε αυτό το φιλμ παίζουν μεταξύ άλλων οι: Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Tim Roth, John Travolta, Uma Thurman, Amanda Plummer, Laura Lovelace, Phil LaMarr, Frank Whaley, Burr Steers, Ving Rhames, Paul Calderson και άλλοι. Η σύνοψη της ταινίας: «Ο Τζουλς Ουίνφιλντ και ο Βίνσεντ Βέγκα δουλεύουν σαν εκτελεστές για τον γκάνγκστερ Μαρσέλους Ουάλας. Σε μια «δουλειά» σώζονται σαν από θαύμα και ο Τζουλς αποφασίζει να τα παρατήσει. Ο Ουάλας κλείνει συμφωνία με τον μποξέρ Μπουτς Κούλιτζ, να χάσει σε αγώνα που είναι να δώ
16:20 26/11/2022

John Travolta: H γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του

instyle.gr
Ο John Travolta γιορτάζει τα γενέθλια του γιου του Benjamin, ο οποίος συμπληρώνει τα 12 χρόνια του. Ο περήφανος μπαμπάς ανέβασε μία αξιολάτρευτη φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ο γιος του ποζάρει δίπλα στο πολυαγαπημένο σκυλάκι του, τον Peanut, και έστειλε τις πιο γλυκές ευχές στον Ben μαζί με την 22χρονη κόρη του Ella. “Χαρούμενα […] The post John Travolta: H γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του appeared first on InStyle.
09:50 24/11/2022

Περήφανος μπαμπάς ο John Travolta – Η τρυφερή αφιέρωση στην κόρη του Ella

instyle.gr
Ο John Travolta είναι ένας περήφανος μπαμπάς. Ο σταρ έκανε μία τρυφερή αφιέρωση στην 22χρονη κόρη του Ella Bleu με ανάρτησή του στο Instagram. Ο John Travolta, που είχε αποκτήσει την κόρη του με την αείμνηστη σύζυγό του Kelly Preston, ανέβασε μια φωτογραφία όπου η νεαρή ηθοποιός ποζάρει με μια γατούλα. “Μια φορά στο τόσο […] The post Περήφανος μπαμπάς ο John Travolta – Η τρυφερή αφιέρωση στην κόρη του Ella appeared first on InStyle.
09:36 09/11/2022

John Travolta: Τίμησε την εκλιπούσα σύζυγό του Kelly Preston για τα 60α γενέθλιά της

instyle.gr
Η Kelly Preston θα είναι πάντα στην καρδιά και στη ζωή τού John Travolta. Στα 60ά γενέθλια της εκλιπούσας συζύγου του, ο star του Grease μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού στην πρεμιέρα του Face/Off τον Ιούνιο του 1997 στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι ενώ η Kelly, ντυμένη με μαύρο φόρεμα με κοψίματα, […] The post John Travolta: Τίμησε την εκλιπούσα σύζυγό του Kelly Preston για τα 60α γενέθλιά της appeared first on InStyle.
10:34 14/10/2022

John Travolta: Είναι… χαζομπαμπάς και το δείχνει

instyle.gr
Ο 68χρονος ηθοποιός είναι και υπερήφανος μπαμπάς, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε παρά να επαινέσει την κόρη του Ella Bleu, μετά το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η Ella περπάτησε στην επίδειξη μόδας του Karl Lagerfeld για την capsule συλλογή Cara Loves Karl. “Τόσο περήφανος για το ντεμπούτο της Ella στην […] The post John Travolta: Είναι… χαζομπαμπάς και το δείχνει appeared first on InStyle.
13:04 18/09/2022

Η ξεχωριστή σχέση του John Travolta με την κόρη του Ella και το ντεμπούτο της στη μόδα

queen.gr
Μετά τη διπλή τραγωδία της οικογένειας, η Ella Travolta, δίνει τη μία χαρά μετά την άλλη στον πατέρα της. Περισσότερα...
23:02 17/09/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load