#Ρενέ Ζελβέγκερ

Bridget Jones 4: Επιστρέφει ο Χιου Γκραντ και εισβάλλει ο Λίο Γούνταλ του «One Day»!

thebest.gr
Ανυπομονούμε ήδη! Επισημοποιήθηκε πως είναι στα σκαριά η τέταρτη ταινία «Bridget Jones» με πρωταγωνίστρια τη Ρενέ Ζελβέγκερ και μάλιστα τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν αυτό το καλοκαίρι στο Λονδίνο.
14:00 12/04/2024

Η Ρενέ Ζελβέγκερ και ο Χιου Γκραντ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το «Bridget Jones 4»

neolaia.gr
Η Ρενέ Ζελβέγκερ θα επιστρέψει για τέταρτη φορά στον ρόλο της αγαπημένης Μπρίτζετ Τζόουνς.
09:47 10/04/2024

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αρραβωνιάστηκε πασίγνωστο Βρετανό παρουσιαστή – Έχουν 10 χρόνια διαφορά ηλικίας

tlife.gr
Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Ρενέ Ζελβέγκερ. Όπως μεταδίδει η Daily Mail, η διάσημη ηθοποιός To άρθρο Η Ρενέ Ζελβέγκερ αρραβωνιάστηκε πασίγνωστο Βρετανό παρουσιαστή – Έχουν 10 χρόνια διαφορά ηλικίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 19/07/2023

Η Ρενέ Ζελβέγκερ, μια ηθοποιός… χαμαιλέοντας

protagon.gr
Bραβευμένη ήδη με δύο Οσκαρ, η 53χρονη Τεξανή αποδεικνύει ξανά πόσο ικανή είναι να μεταμορφώνεται. Ποτέ δεν φοβήθηκε να «ασχημύνει» ή να αλλάξει άρδην την εμφάνισή της, και τώρα, σε μια τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων, αφηγείται την ιστορία της δολοφόνου «Παμ» με τρόπο ανατρεπτικό The post Η Ρενέ Ζελβέγκερ, μια ηθοποιός… χαμαιλέοντας appeared first on Protagon.gr.
13:12 12/10/2022

Ρενέ Ζελβέγκερ: Επιστρέφει ως Μπρίτζετ Τζόουνς

okmag.gr
Το δημοφιλή ρόλο της Μπρίτζετ Τζόουνς φαίνεται πως θα ενσαρκώσει για ακόμα μια φορά η Ρενέ Ζελβέγκερ. Η 53χρονη ηθοποιός σύμφωνα με τη The Sun δουλεύει μυστικά για το comeback της Στην τελευταία ταινία Μπρίτζετ Τζόουνς ήταν έγκυος και προσπαθούσε να ξεκαθαρίσει ποιος ήταν ο πατέρας του μωρού. Όπως αποδεικνύεται ήταν Μαρκ Ντάρσι τον οποίο […] The post Ρενέ Ζελβέγκερ: Επιστρέφει ως Μπρίτζετ Τζόουνς appeared first on OK.
00:22 24/07/2022

Το νέο σέξι; Τα γυναικεία εσώρουχα που κοστίζουν 225 δολάρια και αφήνουν… πολλά στη φαντασία

Newsbeast.gr
Ο ιστορικός ευρωπαϊκός οίκος μόδας Balenciaga -γνωστός για την δημιουργία It bags για την Κέιτ Μος, το ντύσιμο της ελίτ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί και τη χαρακτηριστική μαύρη ολόσωμη φόρμα της Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala του 2021- αυτή τη φορά απασχολεί την κοινή γνώμη με ένα ζευγάρι σλιπ από ριπ ζέρσεϊ. Το ψηλόμεσο, made in Italy εσώρουχο αφήνει πολλά στη φαντασία και δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι θα θεωρούσαν καυτό. Παρόλα αυτά, η αξία του αγγίζει τα 225 δολάρια. Και, είναι μόνο για στεγνό καθάρισμα. Συγκριτικά, αναφέρει το δημοσίευμα ένα πακέτο 10 ομοίως μετριοπαθών βαμβακερών σλιπ κοστίζει 16 δολάρια και μπορεί να μπει στο πλυντήριο. Τα όχι και τόσο σέξι εσώρουχα, αλλά και η
10:08 28/06/2022

Τζένσον Μπάτον: Παντρεύτηκε ο σταρ της Formula 1 – Η Ρενέ Ζελβέγκερ με τον σύντροφό της Αντ Άνστεντ στη δεξίωση

okmag.gr
Ο πρωταθλητής της Formula 1 Τζένσον Μπάτον παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μπρίτνι Γουάρντ. Ο γάμος του ζευγαριού είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 2019, όμως οι απρόσμενες εγκυμοσύνες και η πανδημία του κορονοϊού ανέβαλαν δύο φορές την ημερομηνία του. Ο 42χρονος με το 31χρονο μοντέλο του Playboy ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε τελετή που […] The post Τζένσον Μπάτον: Παντρεύτηκε ο σταρ της Formula 1 – Η Ρενέ Ζελβέγκερ με τον σύντροφό της Αντ Άνστεντ στη δεξίωση appeared first on OK.
15:48 14/03/2022

Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη η οσκαρική ηθοποιός για τον ρόλο της στο «The Thing About Pam»

Newsit
H Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνιστεί στη σειρά «The Thing About Pam» και με το νέο της look μας αποδεικνύει ότι δεν διστάζει να αλλάξει εντελώς για έναν ρόλο. Η οσκαρική ηθοποιός υποδύεται την καταδικασμένη δολοφόνο Pam Hupp. Στη σειρά «The Thing About Pam» περιγράφεται η αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Betsy Faria, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή ... Περισσότερα To άρθρο Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη η οσκαρική ηθοποιός για τον ρόλο της στο «The Thing About Pam» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:32 10/02/2022

Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη στο τρέιλερ της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί

okmag.gr
Τη θυμόμαστε απόν τις ταινίες με την Μπρίτζετ Τζόουνς τη χυμώδη ηρωίδα που είχε ερωτικό δίλημμα ανάμεσα στον Χιού Γκραντ και τον Κόλιν Φερθ. Τώρα το NBC κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας σειράς με τον τίτλο The Thing About Pam. Η νέα σειρά βασίζεται στη δολοφονία της Betsy Faria το 2011 που οδήγησε στην […] The post Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη στο τρέιλερ της νέας σειράς που πρωταγωνιστεί appeared first on OK.
10:58 05/02/2022

Αγνώριστη η Ρενέ Ζελβέγκερ για τις ανάγκες του νέου της ρόλου ως η διαβόητη δολοφόνος Παμ Χαπ

Newsbeast.gr
Δεν είναι η πρώτη φορά που μεταμορφώνεται για τις ανάγκες ενός ρόλου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα κιλά που πήρε ως Μπρίτζετ Τζόουνς στις ταινίες με τα διάσημα «Ημερολόγια» της ηρωίδας. Η δις βραβευμένη με Οσκαρ Ρενέ Ζελβέγκερ ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας σειράς του NBC, «The Thing About Pam», όπου ενσαρκώνει την διαβόητη Παμ – Πάμελα – Χαπ (Pam Hupp), στην αληθινή ιστορία της οποίας βασίζεται το σενάριο. Η ηθοποιός στα γυρίσματα ήταν ντυμένη με ρούχα μεγάλου μεγέθους, λευκό μπουφάν, oversized τζιν και με εμφανή προσθετικά προσώπου. Κρατούσε ένα τεράστιο ποτήρι αναψυκτικού. Θα μεταφέρει στην τηλεοπτική οθόνη την καταδικασμένη δολοφόνο Παμ Χαπ, η οποία νωρίτερα φέτος κατηγορήθηκε γ
02:02 14/10/2021

Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη στο γύρισμα της νέας της σειράς [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός Ρενέ Ζελβέγκερ ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας σειράς του NBC, «The Thing About Pam», όπου ενσαρκώνει μία νέα ηρωίδα την Παμ Χιοπ (Pam Hupp). Η Ρενέ Ζελβέγκερ στα γυρίσματα ήταν ντυμένη με ρούχα μεγάλου μεγέθους, λευκό μπουφάν, oversized τζιν και με εμφανή προσθετικά προσώπου. Κρατούσε... The post Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη στο γύρισμα της νέας της σειράς [εικόνες] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
14:22 12/10/2021

Ρενέ Ζελβέγκερ – Αγνώριστη για την νέα της ταινία (φωτογραφίες)

in.gr
Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά για τον νέο της ρόλο
10:38 08/10/2021

Μέσα στην βίλα των 14 εκατ. δολαρίων του αστέρα της κάντρι Κένι Τσέσνεϊ

Newsit
Ο διάσημος αστέρας της κάντρι μουσικής, Κένι Τσέσνεϊ, ο οποίος είχε κάνει γάμο εξπρές με την Ρενέ Ζελβέγκερ το 2005, αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές αρχοντικό του στο Νάσβιλ του Τενεσί για 14 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια βίλα τοσκάνικου στυλ, την οποία ο καλλιτέχνης αγόρασε το 2009 για 9,25 εκατομμύρια δολάρια. Ονομάστηκε Bella Luce (όμορφο ... Περισσότερα To άρθρο Μέσα στην βίλα των 14 εκατ. δολαρίων του αστέρα της κάντρι Κένι Τσέσνεϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:14 02/09/2021

Οσκαρ χωρίς μάσκες - Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

ieidiseis.gr
Οι 170 διάσημοι προσκεκλημένοι στα Όσκαρ δεν φορούσαν μάσκες όσο «έγραφαν» οι κάμερες, ωστόσο τους είχε ζητηθεί να το κάνουν όσο η τελετή βρίσκεται σε διαφημίσεις ή παρουσιάζει εμβόλιμα βίντεο.Το μεγάλο φαβορί, η ταινία «Nomadland» της Κλόι Ζάομ κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, στην 93η τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στο Union Station, έναν ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό στην καρδιά του Λος Άντζελες, περίπου 12 χιλιόμετρα από το Dolby Theater όπου διεξάγονται παραδοσιακά οι τελετές απονομής των Όσκαρ. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η τελετή δεν είχε κεντρικό παρουσιαστή, αλλά βασίστηκε σε μια ομάδα λαμπερών προσώπων (μεταξύ των οποίων οι Χάρισον Φορντ, Μπραντ Πιτ, Χοακίν Φοίνιξ, Ριζ Γουίδερσπο
07:08 26/04/2021

Βραβεία Οσκαρ: Τελετή απονομής σε… σιδηροδρομικό σταθμό – Αγωνία για την Ελλάδα

in.gr
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ δεν έχει κεντρικό παρουσιαστή, αλλά βασίζεται σε ομάδα λαμπερών προσώπων μεταξύ των οποίων οι Χάρισον Φορντ, Μπραντ Πιτ, Χοακίν Φοίνιξ, Ριζ Γουίδερσπουν και Ρενέ Ζελβέγκερ.
04:12 26/04/2021

Βραβεία BAFTA: Τετραπλή διάκριση για το «Nomadland»

ieidiseis.gr
Όλοι οι μεγάλοι νικητές των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA. Σάρωσε η ταινία «Nomadland».Η αμερικανική δραματική ταινία «Nomadland», για μια κοινότητα ανθρώπων που ζουν σε βαν, ήταν ο μεγάλος νικητής των βρετανικών κινηματογραφικών βραβείων BAFTA, στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας και σε εκείνες για τη γεννημένη στην Κίνα σκηνοθέτρια Κλόε Ζάο και πρώτου γυναικείου ρόλου για τη Φράνσις Μακντόρμαντ. Η τελετή της Βρετανικής Ακαδημίας Τεχνών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά για δύο νύχτες με τους υποψηφίους να συνδέονται μέσω βίντεο, λόγω της πανδημίας της COVID-19. Ωστόσο οι κινηματογραφικοί αστέρες Χιου Γκραντ και Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας εμφανίστηκαν διά ζ
08:06 12/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load