#Θερμό επεισόδιο

Θερμό επεισόδιο στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πασοκ

olympia.gr
Σας είχαμε ενημερώσει ότι η κατάσταση στο Κίνημα δεν είναι καθόλου ειδυλλιακή, καθώς αρκετοί βουλευτές έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη για την νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων. Ήταν θέμα χρόνου η κόντρα να πάρει διαστάσεις, καθώς μέχρι σήμερα οι διαφωνούντες αποφεύγουν μεν να δημοσιοποιήσουν την άποψη τους, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα […] Θερμό επεισόδιο στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πασοκ - olympia
10:28 09/02/2024

Θερμό επεισόδιο Κασσελάκη-Παππά για Σπέτσες: Τι συνέβη και προσπαθούν να κρύψουν

fimes.gr
Ποιο το θερμό επεισόδιο Κασσελάκη-Παππά για τις Σπέτσες που προσπαθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να κρύψουν με νύχια και με δόντια; Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θέλουν να παρουσιάσουν με κάθε τρόπο ότι επικρατεί νηνεμία στα εσωκομματικά τους, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Ένα άγνωστο επεισόδιο, το οποίο αποκαλύπτει το «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» ανάμεσα […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Θερμό επεισόδιο Κασσελάκη-Παππά για Σπέτσες: Τι συνέβη και προσπαθούν να κρύψουν.
14:37 21/01/2024

Eurovision 2024: “Θερμό επεισόδιο” μεταξύ Ουκρανίας και Ολλανδίας, λόγω Ρωσίας

aek1924.gr
Πολιτική διαμάχη στη Eurovision 2024, λόγω Ρωσίας. Τι ακριβώς συνέβη. Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο Joost Klein θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στη Eurovision 2024. Ωστόσο, τα δράματα δεν άργησαν να ξεκινήσουν… Πιο συγκεκριμένα, παράπονα εκφράστηκαν αρχικά για το γεγονός ότι ο Ολλανδός καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει ένα τραγούδι που εκφράζει την αγάπη του για τη Ρωσία. Στο τραγούδι του, […] The post Eurovision 2024: “Θερμό επεισόδιο” μεταξύ Ουκρανίας και Ολλανδίας, λόγω Ρωσίας appeared first on AEK1924.gr.
19:37 14/12/2023

“Θερμό επεισόδιο” στους Κήπους Έβρου: Τούρκος τσακώθηκε με Έλληνα και τον παρέσυρε με το ΙΧ του!

olympia.gr
Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και με βαριά τραύματα μάλιστα, έστειλε ένας 33χρονος Τούρκος, έναν 57χρονο Έλληνα, τον οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στο συνοριακό σημείο διέλευσης στους Κήπους Έβρου, επειδή τσακώθηκαν όσο περίμεναν τον έλεγχο! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όσο ο Τούρκος οδηγός περίμενε να ελεγχθεί κατά την έξοδό του από […] “Θερμό επεισόδιο” στους Κήπους Έβρου: Τούρκος τσακώθηκε με Έλληνα και τον παρέσυρε με το ΙΧ του! - olympia
12:28 08/07/2023

Θερμό επεισόδιο στο Στενό της Ταϊβάν> Κινεζικό πλοίο πέρασε σε απόσταση μόλις 130μ. από την πλώρη αμερικανικού αντιτορπιλικού

kourdistoportocali.com
Εκτακτη είδηση The post Θερμό επεισόδιο στο Στενό της Ταϊβάν> Κινεζικό πλοίο πέρασε σε απόσταση μόλις 130μ. από την πλώρη αμερικανικού αντιτορπιλικού appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
07:37 04/06/2023

Survivor All Star: «Θερμό επεισόδιο» ανάμεσα σε Τάκη και Μπάρτζη - «Έλα εδώ και ξανά πες το»

ProtoThema.gr
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε με τους δύο παίκτες να πλησιάζουν επικίνδυνα
23:00 16/05/2023

ISW: O Πριγκόζιν αποκάλεσε τον Πούτιν μαλ@κ@

pagenews.gr
«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ ρωσικού και πολωνικού αεροσκάφους αναφέρει η Πολωνία, τη στιγμή που ο επικεφαλής της ομάδας Wagner, Γ. Πριγκόζιν φέρεται να καθυβρίζει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκαλώντας τον μαλ@@κα.
07:02 11/05/2023

Πρώην του ΠΑΟΚ πήγε να πιαστεί στα… χέρια με τον προπονητή του! (video

thessports.gr
«Θερμό επεισόδιο» με το πρωταγωνιστές τον Ντι Τζέι Κούπερ και τον προπονητή του στη Νες Ζιόνα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Ιρόνι Κιριάτ, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ είχε έναν πολύ έντονο διάλογο με τον τεχνικό της ομάδας, όπου μάλιστα στη συνέχεια τον απώθησε και χρειάστηκε η […] The post Πρώην του ΠΑΟΚ πήγε να πιαστεί στα… χέρια με τον προπονητή του! (video first appeared on ThesSports.
22:24 07/03/2023

Βουλή: Καβγάδες και τσαντίλες στα έδρανα – Επεισόδιο με Πιπιλή και Αναγνωστοπούλου

eleftherostypos.gr
Βουλή: Θερμό επεισόδιο μεταξύ της Φωτεινής Πιπιλή και της Σία Αναγνωστοπούλου προέκυψε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται νομοσχέδιο του Υπουργείου Πολιτισμού για τον εκσυγχρονισμό της μουσειακής πολιτικής. Το περιστατικό έγινε την ώρα που στο βήμα βρισκόταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία διαμαρτυρήθηκε υποστηρίζοντας ότι η κυρία Πιπιλή από […] Το άρθρο Βουλή: Καβγάδες και τσαντίλες στα έδρανα – Επεισόδιο με Πιπιλή και Αναγνωστοπούλου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:12 03/02/2023

Τουρκία: Καταρρέει ο Ερντογάν, αυξάνει τις απειλές στην Ελλάδα – Υπάρχουν πιθανότητες για «Θερμό επεισόδιο;»

sportime.gr
Οσο περισσότερο καταρρέει ο Ερντογάν στις δημοσκοπήσεις, τόσο περισσότερο επενδύει στον εθνικισμό και τις επιθέσεις κατά της Ελλάδας. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
20:06 21/01/2023

Πεντάγωνο: «Θερμό επεισόδιο» Παναγιωτόπουλου – Φλώρου

eretikos.gr
Πεντάγωνο: Τεταμένο ήταν το κλίμα στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, κατά τη συνάντηση με τον Α/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του militaire.gr. Το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει ότι το επεισόδιο δεν έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» με «θεούς, δαίμονες, ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου να τα παίρνει η μπάλα». Αναλυτικά: «Θεούς, Δαίμονες» […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:02 11/01/2023

«Θερμό επεισόδιο» στο γραφείο του ΥΕΘΑ με πρωταγωνιστή τον Α/ΓΕΕΘΑ

militaire.gr
«Θεούς, Δαίμονες» ακόμη και το Μέγαρο Μαξίμου, πήρε η «μπάλα» χθες το απόγευμα στο γραφείο του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, όπου ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος, ζήτησε με έντονο τρόπο εξηγήσεις για την υλοποίηση της πρωθυπουργικής εξαγγελίας για τα πλεύσιμα στο Στόλο! Ο κ.Φλώρος μόλις ενημερώθηκε για την έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών της καταβολής «πρόσθετης αμοιβής στο […] The post «Θερμό επεισόδιο» στο γραφείο του ΥΕΘΑ με πρωταγωνιστή τον Α/ΓΕΕΘΑ appeared first on Militaire.gr.
04:56 11/01/2023

Έπεσε ξύλο σε μανάβικο για την κλοπή που είδε ο ιδιοκτήτης

thebest.gr
Πραγματική μάχη σε μανάβικο όταν ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι τον έκλεβαν. ΟΒόλος συζητάει τα όσα έγιναν λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου… Θερμό επεισόδιο το μεσημέρι της Παραμονής του 2023 στο «Φαρδύ» στη Ν.
11:30 02/01/2023

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή με κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργό!

olympia.gr
Πρωτοφανής εικόνα πριν από λίγο στο ελληνικό κοινοβούλιο, με τρεις τουλάχιστον βουλευτές της Ν.Δ. να πηγαίνουν στα υπουργικά έδρανα και να ζητούν το λόγο από τον υπουργό Κώστα Σκρέκα! Μεταξύ των βουλευτών ήταν ο Γιώργος Βλάχος, ο Περικλής Μαντάς, ο Γιάννης Παππάς, που πραγματικά τους έπνιγε το δίκιο αναφορικά με το άρθρο 88. Στη σκηνή […] Θερμό επεισόδιο στη Βουλή με κυβερνητικούς βουλευτές και υπουργό! - olympia
15:56 21/12/2022

Αποχώρησε έντρομος ο πρωθυπουργος από τη βουλη – Κατερρευσε πολιτικά

olympia.gr
Αδιανόητα γεγονότα εξελίσσονται στο κοινοβούλιο αυτή τη στιγμή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβούμενος προφανώς ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προσκομίσει τα στοιχεία για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη και του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, έφυγε πανικόβλητος από τη Βουλή! Θερμό επεισόδιο και με τον Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος δεν πρόλαβε να μιλήσει! Ήταν τέτοιος ο πανικός του […] Αποχώρησε έντρομος ο πρωθυπουργος από τη βουλη – Κατερρευσε πολιτικά - olympia
16:06 08/12/2022

Επιτροπή Θεσμών: Θερμό επεισόδιο Πολάκη – Δημητριάδη!

olympia.gr
Τον Παναγιώτη Κοντολέοντα «έδειξε» ο Γρηγόρης Δημητριάδης για τις υποκλοπές κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου  ρωτήθηκε για τις «νόμιμες επισυνδέσεις» (Ανδρουλάκη, Κουκάκη κ.λπ) και είπε ότι ούτε ο ίδιος δεν γνώριζε,  ούτε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επομένως, ο μόνος που γνώριζε είναι ο […] Επιτροπή Θεσμών: Θερμό επεισόδιο Πολάκη – Δημητριάδη! - olympia
17:02 28/11/2022

Παρακολουθήσεις: Θερμό επεισόδιο Μαρκόπουλου – Πολάκη στην Επιτροπή της Βουλής – «Βούλωσέ το»

Newsit
Ένταση επικράτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Παύλο Πολάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιροπής της Βουλής για τις παρακολουθήσεις. Ο γαλάζιος βουλευτής, Δημήτρης Μαρκόπουλος φέρεται να κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προβαίνει σε διαρροές προς τους δημοσιογράφους, παραβιάζοντας την μυστικότητα της συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής για ... Περισσότερα To άρθρο Παρακολουθήσεις: Θερμό επεισόδιο Μαρκόπουλου – Πολάκη στην Επιτροπή της Βουλής – «Βούλωσέ το» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:26 28/11/2022

Σουλεϊμάν Σοϊλού: «Θερμό επεισόδιο» με την υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας για τους βομβαρδισμούς στη Συρία

ProtoThema.gr
Η Γερμανίδα υπουργός τόνισε στον Τούρκο ομόλογό της ότι πρέπει να υπάρχει «αναλογικότητα» στις αντιδράσεις
13:58 22/11/2022

Τουρκία: Τα δεδομένα για «Θερμό επεισόδιο» και προβοκάτσια κατά της Ελλάδας μετά το νέο όχι των «ΗΠΑ» για τα F-16

sportime.gr
Οι αυξανόμενες προκλήσεις της Τουρκίας κατά της Ελλάδας και τα δεδομένα για πρόκληση «θερμού επεισοδίου» ή ακόμη και προβοκάτσιας. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
19:54 19/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load