#Γιώργος Κουμουτσάκος

Παρεμβάσεις 20.6.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Γιώργος Κουμουτσάκος  υπ. βουλευτής  ΝΔ Πέτρος Φιλίππου υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ζέφη Δημαδάμα μέλος ΚΕ ΠΑΣΟΚ Άδωνις Γεωργιάδης υπ. βουλευτής ΝΔ Μίλτος Χατζηγιαννάκης υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ               Παρεμβάσεις 20.6.2023 on BLUE SKY.
09:46 21/06/2023

Ατόπημα Κουμουτσάκου για το ναυάγιο στην Πύλο: Οι άνθρωποι δεν θέλουν να σωθούν, δεν θέλουν να συνεργαστούν

ieidiseis.gr
Πρόσφυγες και μετανάστες δεν θέλουν να σωθούν γιατί, κατά τον κ. Κουμουτσάκο, δεν συνεργάζονται με τις ομάδες διάσωσης.  Με τους νεκρούς από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου να έχουν φτάσει τους 79 και να εκφράζονται φόβοι για πολλά περισσότερα, ο πρώην υφυπουργός και υποψήφιος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος προχώρησε σε ένα σοβαρό ατόπημα. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra το βράδυ της Τετάρτης είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να σωθούν καθώς όπως τους έχουν πει και λένε οι ίδιοι δεν συνεργάζονται με όσους τους έχουν προσπαθούν να τους σώσουν. «Η Ευρώπη είναι πόλος έλξης για εκατομμύρια μετανάστες, αλλά κάποιοι στην ΕΕ ολιγωρούν ώστε να σταματήσει η διακίνηση μεταναστών. Το μεταναστευτικό π
06:46 15/06/2023

Παρεμβάσεις 12.6.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Γιώργος Κουμουτσάκος υπ. βουλευτής  ΝΔ Δημήτρης  Τζανακόπουλος υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τόνια Αντωνίου υπ. βουλευτής  ΠΑΣΟΚ  Θοδωρής Χιόνης  μέλος  ΚΚΕ             Παρεμβάσεις 12.6.2023 on BLUE SKY.
09:46 13/06/2023

Γ. Κουμουτσάκος, Χρ. Σπίρτζης, Ευ. Λιακούλη στο Naftemporiki TV: Πώς αποτιμούν το αποτέλεσμα των εκλογών

naftemporiki.gr
Στην εκπομπή «12:00-14:00» του Naftemporiki TV μίλησαν για το αποτέλεσμα των εκλογών ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία… Γ. Κουμουτσάκος, Χρ. Σπίρτζης, Ευ. Λιακούλη στο Naftemporiki TV: Πώς αποτιμούν το αποτέλεσμα των εκλογών - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:46 23/05/2023

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Πρωτιά Χατζηδάκη στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας για τη ΝΔ – Ποιοι εκλέγονται

Newsbeast.gr
Με καταγεγραμμένο το 92% των ψήφων στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας η ΝΔ κερδίζει 9 έδρες και ο Κωστής Χατζηδάκης φαίνεται πως εξασφαλίζει την πρώτη θέση. Εκλέγονται επίσης οι Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Δημήτρης Καιρίδης, Ζωή Ράπτη, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Νίκος Παπαθανάσης, Γιώργος Κουμουτσάκος και Άρια Αγάτσα. Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει 3 βουλευτές με Ευκλείδη Τσακαλώτο και Αθηνά Λινού να εκλέγονται ενώ ακολουθουν οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Κώστας Ζαχαριάδης οι οποιοι θα δώσουν μάχη για την 3η εκλόγιμη θέση. Το ΚΚΕ εκλέγει δύο βουλευτές με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να είναι μπροστά και να ακολουθείται από την Αφροδίτη Ξενά. Για το ΠΑΣΟΚ η Μιλένα Αποστολάκη επιστρέφει στη Βουλή κι
03:46 22/05/2023

Παρεμβάσεις 15.5.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Νίκος Ανδρουλάκης πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κουμουτσάκος  υπ. βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Τζανακόπουλος  υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαθανάσης  υπ. βουλευτής ΝΔ Μίλτος Χατζηγιαννάκης υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Σερετάκης υπ. βουλευτής ΚΚΕ       Παρεμβάσεις 15.5.2023 on BLUE SKY.
09:38 16/05/2023

Παρεμβάσεις 8.5.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Γιώργος Κουμουτσάκος υπ. βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κατρούγκαλος υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Λοβέρδος υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ       Παρεμβάσεις 8.5.2023 on BLUE SKY.
10:10 09/05/2023

Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Μαυραγάνη έκαναν πρόβα debate στον ΑΝΤ1

eleftherostypos.gr
Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Παπαδάκης, που θα συμμετάσχει και στο debate των πολιτικών αρχηγών, έκανε τις ερωτήσεις και τον ρόλο συντονιστή είχε η Φαίη Μαυραγάνη. Οι πολιτικοί που πήραν μέρος ήταν ο ο Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος με την ΝΔ στο βόρειο τομέα των Αθηνών, ο Άγγελος Τόλκας υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ημαθίας και […] Το άρθρο Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Μαυραγάνη έκαναν πρόβα debate στον ΑΝΤ1 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:58 07/05/2023

«Η ΝΔ μόνη επιλογή για στιβαρή διακυβέρνηση του τόπου» τονίζει ο Κουμουτσάκος

paraskhnio.gr
Το δίλημμα «αβεβαιότητα ή σταθερότητα» θα κυριαρχήσει και θα γείρει την πλάστιγγα των εκλογών υπέρ της ΝΔ εκτιμά ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο κ. Κουμουτσάκος θεωρεί ότι το εν λόγω δίλημμα «επισκιάζει όλα τα άλλα διλήμματα διότι αφορά τη διακυβέρνηση του τόπου. Ποιος θα είναι Το άρθρο «Η ΝΔ μόνη επιλογή για στιβαρή διακυβέρνηση του τόπου» τονίζει ο Κουμουτσάκος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:46 01/05/2023

Κουμουτσάκος: Στις εκλογές θα κυριαρχήσει το δίλημμα «αβεβαιότητα ή σταθερότητα» – Η πλάστιγγα θα γείρει υπέρ της ΝΔ

Newsbeast.gr
Την εκτίμιση ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα κυριαρχήσει το δίλημμα «αβεβαιότητα ή σταθερότητα», κάτι που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ΝΔ έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο κ. Κουμουτσάκος θεωρεί ότι το εν λόγω δίλημμα «επισκιάζει όλα τα άλλα διλήμματα διότι αφορά τη διακυβέρνηση του τόπου. Ποιος θα είναι πρωθυπουργός, ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποιο θα είναι το πρόγραμμα. Ε σε αυτή την ερώτηση μπορεί να απαντήσει μόνο η ΝΔ». Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει επίσης ότι «ο απολογισμός της κυβέρνησης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πραγματικά εντυπωσιακός» και εξηγεί ότι έδωσε πετυχημένες μάχες σε δυο μέτωπα, τ
08:30 01/05/2023

Κουμουτσάκος – Ηλιόπουλος στο pagenews.gr: Debate για τις μετεκλογικές συνεργασίες,τις δημοσκοπήσεις

pagenews.gr
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τέως αναπληρωτής υπουργός και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο τομέα Αθηνών και ο Νάσος Ηλιόπουλος υπεύθυνος στρατηγικής και επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και υποψήφιος στην Α Αθηνών, μίλησαν στο pagenews.gr και αναφέρθηκαν στις εκλογές 21 Μαϊου, τις μετεκλογικές συνεργασίες και άλλα θέματα.
18:53 26/04/2023

Κουμουτσάκος: Θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκανα όλα μου τα χρόνια

Newsit
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος δεν άρχισε μόνο την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος του Βόρειου Τομέα Αθηνών από την πόλη του, την Κηφισιά. Δεν ήταν μόνο ότι εκατοντάδες Κηφισιώτες έσπευσαν να δώσουν το παρόν τους στο Μουσείο Γουλανδρή για να ακούσουν την ομιλία του μαζί με τους δυο μονομάχους για τον Δήμο ... Περισσότερα To άρθρο Κουμουτσάκος: Θα συνεχίσω να υπηρετώ την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκανα όλα μου τα χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:26 26/04/2023

Παρεμβάσεις 12.4.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Γιώργος Κουμουτσάκος βουλευτής ΝΔ Τρύφων Αλεξιάδης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάζαρος Καραούλης υποψ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σπήλιος Κρικέτος υποψ. βουλευτής ΝΔ Μίλτος Χατζηγιαννάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Ξενοκώστας υποψ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ       Παρεμβάσεις 12.4.2023 on BLUE SKY.
09:28 13/04/2023

Μάχες υπουργών και «γαλάζια μαχαιρώματα» για τον σταυρό στην Αττική

ieidiseis.gr
Ο προεκλογικός «Γολγοθάς» της Αττικής και ο χάρτης της μάχης στο Λεκανοπεδίου.Το άγνωστο τοπίο των εκλογών της απλής αναλογικής, σε συνδυασμό με τον σημαντικό αριθμό των αναποφάσιστων ψηφοφόρων, έχει βάλει «φτερά» στα πόδια των γαλάζιων υποψηφίων, οι οποίοι δίνουν ήδη τη σκληρή μάχη του σταυρού. Ιδιαίτερα στις περιφέρειες της Αττικής, πέραν της εκλογής, οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης διαγκωνίζονται και για το «γόητρο», ενώ κάποιοι εξ αυτών, διεκδικούν την πρωτιά, ώστε να είναι «παρόντες» όταν ανοίξει το εσωκομματικό παιχνίδι της ΝΔ. Η πιο σκληρή μάχη στο Λεκανοπέδιο φαίνεται ότι θα δοθεί στην Α΄Αθηνών, στην οποία ούτως ή άλλως, περιλαμβάνονται «βαριά ονόματα», ενώ η συμμετοχή και του υ
06:14 07/04/2023

Κουμουτσάκος : «Ως κοινωνία μας αρέσει να δουλεύουμε έως τα 67, είναι ωραίο» (vid)

thessports.gr
Μια άστοχη δήλωση έκανε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στο ΣΚΑΪ, καθώς υποστήριξε ότι στην Ελλάδα οι άνθρωποι αρέσκονται να δουλεύουν έως τα 67 τους έτη. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής, κλήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην Γαλλία, όπου η […] The post Κουμουτσάκος : «Ως κοινωνία μας αρέσει να δουλεύουμε έως τα 67, είναι ωραίο» (vid) first appeared on ThesSports.
15:02 29/03/2023

Παρεμβάσεις 23.3.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Γιώργος Κουμουτσάκος βουλευτής ΝΔ Γιώργος Κατρούγκαλος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Χρηστίδης  στέλεχος ΠΑΣΟΚ       Παρεμβάσεις 23.3.2023 on BLUE SKY.
09:30 24/03/2023

Γιώργος Κουμουτσάκος στο «Π»: Πολυτέλεια η αβεβαιότητα

paraskhnio.gr
«Η κοινωνία απαιτεί αλήθειες χωρίς υποκρισία και υπεκφυγές», δηλώνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος για την τραγωδία των Τεμπών, επισημαίνοντας πως το εφιαλτικό δυστύχημα είναι μια τομή οδύνης στον χρόνο και ορίζει επώδυνα ένα «πριν» και ένα «μετά». «Η “γενιά των τρένων” διαμορφώνει νέα κοινωνικά δεδομένα», σημειώνει με νόημα. Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών κυριαρχεί στην πολιτική Το άρθρο Γιώργος Κουμουτσάκος στο «Π»: Πολυτέλεια η αβεβαιότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:06 21/03/2023

Οι φωτιές που άναψε η υποψηφιότητα Καραμανλή

tovima
Η υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή φαίνεται πως διχάζει ένα μεγάλο μέρος της νεοδημοκρατικής παράταξης. Έτσι μετά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, τον Γιάννη Λοβέρδο, τον Νικήτα Κακλαμάνη προστέθηκε και ο Γιώργος Κουμουτσάκος που , άλλοι ευθέως και άλλοι εμμέσως πλην σαφώς, τάσσονται κατά της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Μεταφορών στις εκλογές. Το περίεργο είναι ότι οι ανωτέρω […]
07:02 10/03/2023

Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχεται ότι ο μοιραίος σταθμάρχης ήταν κομματικό ρουσφέτι

ieidiseis.gr
Το «άδειασμα» του Γιάννη Λοβέρδου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την υποψηφιότητα Καραμανλή.Σε κατάσταση αποσύνθεσης φαίνεται πως βρίσκεται το εσωτερικό της ΝΔ λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, με τους «γαλάζιους» βουλευτές να χαράζουν τη δική τους ξεχωριστή «γραμμή» όσον αφορά στη διαχείριση του δυστυχήματος, προκειμένου να διατηρήσουν τις ισορροπίες εκείνες που θα τους επιτρέψουν να βγουν στον δρόμο και να ζητήσουν τη στήριξη των ψηφοφόρων τους στις εκλογές που έρχονται σε περίπου 2 μήνες. Μάλιστα, ήδη έχουμε δει ηχηρά «αδειάσματα» (βλ. Θοδωρής Ρουσσόπουλος, Γιώργος Κουμουτσάκος, αλλά και δηλώσεις σε τελείως διαφορετικό πνεύμα από αυτό του Μαξίμου. Έτσι, μιλώντα
11:06 09/03/2023

Νέα νεοδημοκρατική βολή στον Κώστα Αχ. Καραμανλή για την υποψηφιότητα στις εκλογές

eretikos.gr
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ανέφερε ότι «αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
10:52 09/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load