#Demi Lovato

Γιατί η Ντέμι Λοβάτο νιώθει ανακουφισμένη μετά τη διάγνωση με διπολική διαταραχή

Newsbeast.gr
Η Demi Lovato είναι γνωστή στο να βγαίνει δημόσια να μιλά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα προβλήματά της, τις διατροφικές διαταραχές και την κατάθλιψη, λόγω χρήσης ουσιών. Η Lovato αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή σε μια συνέντευξη στο PEOPLE το 2011. Τώρα, μιλάει ξανά, λέγοντας ότι ένιωσε «ανακουφισμένη» όταν έλαβε τη διάγνωση ενώ μιλούσε σε ένα Hollywood & Mind Summit στο Λος Άντζελες στις 11 Μαΐου. Η Λοβάτο ελπίζει οι ειλικρινείς παρατηρήσεις της να βοηθήσουν τους άλλους. «Ήξερα ότι αν μπορούσα να βοηθήσω άλλους στο ταξίδι τους, τότε αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω
11:24 18/05/2023

Demi Lovato: Το δραματικό liner look της είναι η τέλεια πρόταση για την επόμενη βραδινή σου έξοδο

tlife.gr
Η Demi Lovato αγαπάει πολύ τα δραματικά eye make up looks και το τελευταίο που υιοθέτησε To άρθρο Demi Lovato: Το δραματικό liner look της είναι η τέλεια πρόταση για την επόμενη βραδινή σου έξοδο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:14 27/04/2023

Demi Lovato: Έκοψε τα μαλλιά της υιοθετώντας το πιο rock-chic trend της σεζόν

tlife.gr
Η Demi Lovato αγαπάει πολύ τις δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της και τολμά να υιοθετεί τις To άρθρο Demi Lovato: Έκοψε τα μαλλιά της υιοθετώντας το πιο rock-chic trend της σεζόν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:10 01/04/2023

Η Demi Lovato σαγηνεύει με το πιο dramatic smokey eye look

govastileto.gr
Το smokey eye έχει αποθεωθεί από τους makeup artists αλλά τα τελευταία χρόνια η τάση υποχώρησε καθώς η φυσική ομορφιά ήρθε σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα μερικές celebrities που δεν το αποχωρίζονται. Ανάμεσα σε αυτές και η Demi Lovato, η οποία τολμά να υιοθετεί τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά eye make up looks με […]
15:06 10/03/2023

Το τραγούδι της Demi Lovato για την ταινία “Scream VI”

neolaia.gr
Κυκλοφόρησε το "Still Alive" της Demy Lovato.
14:06 09/03/2023

Demi Lovato: Υιοθέτησε το πιο εξεζητημένο smokey eye look

tlife.gr
H Demi Lovato τολμά να υιοθετεί τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά eye make up looks με To άρθρο Demi Lovato: Υιοθέτησε το πιο εξεζητημένο smokey eye look δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:04 08/03/2023

H Ντέμι Λοβάτο τραγουδάει το «Still Alive» για την ταινία «Scream 6» – Δείτε το βίντεο κλιπ

Newsit
Η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) «ντύνει» με τη φωνή της το «Scream 6» και το βίντεο κλιπ του «Still Alive» κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας. Εκτός από την τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato), στο βίντεο κλιπ του «Still Alive» εμφανίζονται και βασικοί χαρακτήρες του «Scream». Μεταξύ των οποίων και ο νέος Ghostface, ... Περισσότερα To άρθρο H Ντέμι Λοβάτο τραγουδάει το «Still Alive» για την ταινία «Scream 6» – Δείτε το βίντεο κλιπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:44 04/03/2023

«Still Alive»: Η Demi Lovato θα τραγουδήσει το soundtrack του «Scream VI»

neolaia.gr
Η Demi Lovato θα τραγουδήσει το soundtrack του «Scream 6» - Πότε θα κυκλοφορήσει
17:26 16/02/2023

Demi Lovato: Δημιουργεί μόνη της το μακιγιάζ αποδεικνύοντας ότι είναι πολυτάλαντη

tlife.gr
Η Demi Lovato εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια θα μπορούσε να είναι και μια πολύ επιτυχημένη make To άρθρο Demi Lovato: Δημιουργεί μόνη της το μακιγιάζ αποδεικνύοντας ότι είναι πολυτάλαντη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:08 09/02/2023

Demi Lovato: Απαγορεύτηκε αφίσα της – «Ήταν προσβλητική στους χριστιανούς»

neolaia.gr
Αποσύρθηκε αφίσα της Demi Lovato, καθώς ήταν πιθανό να προκαλέσει σοβαρή προσβολή για τη σύνδεση της σεξουαλικότητας με τη σταύρωση.
15:24 11/01/2023

Η Demi Lovato μόλις υιοθέτησε ένα ρετρό “bixie” που θα αντιγράψουν οι τολμηρές

tlife.gr
Η Demi Lovato τολμά να πειραματίζεται συχνά με το μήκος των μαλλιών της υιοθετώντας ακόμη και To άρθρο Η Demi Lovato μόλις υιοθέτησε ένα ρετρό “bixie” που θα αντιγράψουν οι τολμηρές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:04 02/12/2022

Demi Lovato: Το wet look της είναι μια όαση μέσα στο Φθινόπωρο

tlife.gr
Έχεις συνδυάσει το wet look με το καλοκαίρι αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πως πρόκειται για To άρθρο Demi Lovato: Το wet look της είναι μια όαση μέσα στο Φθινόπωρο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:14 23/11/2022

Η Ντέμι Λοβάτο μετάνιωσε για τα ντοκιμαντέρ που έκανε

Zougla
Η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) δεν σκοπεύει να κάνει άλλα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, όπως αποκάλυψε στο Alternative Press...
03:16 01/09/2022

Demi Lovato: Γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με το αγόρι της

instyle.gr
Η Demi έγινε 30 και το γιόρτασε με το νέο της αγόρι Jute$. Μέσα από τις ιστορίες της στο Instagram, η τραγουδίστρια του “Sober” μοιράστηκε μια φωτογραφία της ίδιας και του Καναδού καλλιτέχνη να ποζάρουν για μια selfie στον καθρέφτη του μπάνιου, μαζί με την κάπως… άκομψη λεζάντα “Bday bitch with her love”. Ο Jute$ […] The post Demi Lovato: Γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με το αγόρι της appeared first on InStyle.
12:20 22/08/2022

Η Demi Lovato προσθέτει το «she/her» στις αντωνυμίες της – «Τελευταία αισθάνομαι πιο θηλυκή»

neolaia.gr
Η Demi Lovato θα χρησιμοποιεί (πλέον) και τις αντωνυμίες «she/her».
14:32 03/08/2022

Demi Lovato & Paris Hilton: Ποια έκπληξη ετοιμάζουν

instyle.gr
Η Demi μόλις κυκλοφόρησε το νέο της ποπ-πανκ τραγούδι με τίτλο Substance μαζί με το αναμενόμενο μουσικό βίντεο που είναι εμπνευσμένο από της δεκαετία του ’90, και φυσικά δεν θα έλειπε η queen των 90s, Paris Hilton. Κατά την διάρκεια του βίντεο, οι δυο τους ανεβαίνουν σε μια μοτοσικλέτα και η Paris ανάβει έναν… δυναμίτη. […] The post Demi Lovato & Paris Hilton: Ποια έκπληξη ετοιμάζουν appeared first on InStyle.
15:20 22/07/2022

Wolf cut: H Demi Lovato μόλις υιοθέτησε το huge trend της σεζόν

govastileto.gr
  Τα τελευταία χρόνια ένα νέο hair trend έχει κάνει την εμφάνισή του και κάνει ήδη θραύση στις influencers και στις celebrities. Ο λόγος για...
19:08 20/07/2022

Το νέο κούρεμα της Demi Lovato είναι το επόμενο huge trend

tlife.gr
H Demi Lovato αγαπάει τα εκκεντρικά beauty looks και κάθε της εμφάνιση είναι μια μικρή ή To άρθρο Το νέο κούρεμα της Demi Lovato είναι το επόμενο huge trend δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:10 16/07/2022

Demi Lovato: Το νέο της τραγούδι έρχεται στις 15 Ιουλίου και θα είναι γεμάτο… ουσία

instyle.gr
Η τραγουδίστρια Demi Lovato έδωσε στους θαυμαστές της μια πρώτη γεύση του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Substance», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο τραγούδι από το όγδοο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας «HOLY FVCK», που θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο στις 19 Αυγούστου μέσω της Island Records με 16 […] The post Demi Lovato: Το νέο της τραγούδι έρχεται στις 15 Ιουλίου και θα είναι γεμάτο… ουσία appeared first on InStyle.
13:16 04/07/2022

«Αυτή η δουλειά μιλάει από μόνη της»: Η Ντέμι Λοβάτο τα «σπάει» με το νέο της τραγούδι Substance [βίντεο]

hellasjournal.com
Η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) έδωσε στους θαυμαστές της στο Instagram μια πρώτη
11:22 04/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load