#Χρύσα Σπηλιώτη

Σοκάρει η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Μία τσιγγάνα της είπε ότι θα φύγει νωρίς μετά από ατύχημα»

zappit.gr
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire παραχώρησε η Αννέτα Παπαθανασίου. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο […] The post Σοκάρει η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Μία τσιγγάνα της είπε ότι θα φύγει νωρίς μετά από ατύχημα» appeared first on Zappit.
16:34 23/01/2023

Αννέτα Παπαθανασίου: «Η Χρύσα Σπηλιώτη πάντα έλεγε πως θα φύγει νωρίς από ένα ατύχημα»

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός με το λαμπερό χαμόγελο μιλά στο Marie Claire για τη ζωή και την πορεία της ως τώρα, την ταινία με τον ηθοποιό από το Αφγανιστάν, τις εξελίξεις γύρω από το #metoo και τον χαμό της αγαπημένης της φίλης, Χρύσας Σπηλιώτη στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
12:32 20/01/2023

Αννέτα Παπαθανασίου: Σκέφτομαι πολύ συχνά τη Χρύσα Σπηλιώτη

Newsit
«Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για τη Χρύσα Σπηλιώτη, είναι νωπή η ανάμνηση», λέει η Αννέτα Παπαθανασίου. Η Αννέτα Παπαθανασίου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την πολύ καλή της φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη, που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Θα ήθελα ... Περισσότερα To άρθρο Αννέτα Παπαθανασίου: Σκέφτομαι πολύ συχνά τη Χρύσα Σπηλιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:56 07/01/2023

Η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ, είναι νωπή η ανάμνηση»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε η Αννέτα Παπαθανασίου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την […] The post Η Αννέτα Παπαθανασίου για τη Χρύσα Σπηλιώτη: «Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ, είναι νωπή η ανάμνηση» appeared first on Zappit.
09:12 07/01/2023

Μαίρη Σταυρακέλλη για Χρύσα Σπηλιώτη: «Ήταν αδιανόητο αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους»

zappit.gr
Η Μαίρη Σταυρακέλλη έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για την τραγική απώλεια […] The post Μαίρη Σταυρακέλλη για Χρύσα Σπηλιώτη: «Ήταν αδιανόητο αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους» appeared first on Zappit.
09:38 09/10/2022

Μαίρη Σταυρακέλλη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τη Χρύσα Σπηλιώτη τη μέρα της φονικής πυρκαγιάς

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Μαίρη Σταυρακέλλη. Η γνωστή ηθοποιός, φορτισμένη συναισθηματικά, απάντησε και […] The post Μαίρη Σταυρακέλλη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της για τη Χρύσα Σπηλιώτη τη μέρα της φονικής πυρκαγιάς appeared first on Zappit.
13:06 26/09/2022

«Λύγισε» η Μαρία Κατσανδρή – Αυτό ήταν το τελευταίο της τηλεφώνημα στην Χρύσα Σπηλιώτη

zappit.gr
Η Μαρία Κατσανδρή έδωσε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου και μίλησε τόσο για όσα βγήκαν στο φως […] The post «Λύγισε» η Μαρία Κατσανδρή – Αυτό ήταν το τελευταίο της τηλεφώνημα στην Χρύσα Σπηλιώτη appeared first on Zappit.
12:50 22/05/2022

Ανακοινώθηκαν τα κρατικά βραβεία συγγραφής θεατρικών έργων, για το 2020

naftemporiki.gr
Το ΥΠΠΟΑ ανακοίνωσε τα Κρατικά Βραβεία Συγγραφής Θεατρικού Έργου 2020 μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των τριών αρμόδιων Επιτροπών (Επιτροπή Κρατικού Βραβείου Συγγραφής Θεατρικού Έργου, Επιτροπή Κρατικού Βραβείου Συγγραφής Θεατρικού Έργου για Παιδιά και Επιτροπή Κρατικού Βραβείου για Νέους Θεατρικούς Συγγραφείς «Χρύσα Σπηλιώτη»).
12:32 27/12/2021

Συγκινεί η Μαίρη Σταυρακέλη: «Δεν αντέχω να βλέπω το “Καρέ της ντάμας”, η Χρύσα Σπηλιώτη λείπει»

tlife.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξανθό μίλησε η Μαίρη Σταυρακέλη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε To άρθρο Συγκινεί η Μαίρη Σταυρακέλη: «Δεν αντέχω να βλέπω το “Καρέ της ντάμας”, η Χρύσα Σπηλιώτη λείπει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:42 18/11/2021

Μαίρη Σταυρακέλη για Χρύσα Σπηλιώτη: «Και μόνο που ακούω τη λέξη αείμνηστη, είναι πολύ δύσκολο»

Newsit
«Δεν το χωράει ακόμη ο νους μου», λέει η Μαίρη Σταυρακέλη για τη Χρύσα Σπηλιώτη. Η Μαίρη Σταυρακέλη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Θάνο Ξανθό, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της σήμερα με τους συναδέλφους της από το Καρέ της Ντάμας, αλλά και για την αείμνηστη Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε ... Περισσότερα To άρθρο Μαίρη Σταυρακέλη για Χρύσα Σπηλιώτη: «Και μόνο που ακούω τη λέξη αείμνηστη, είναι πολύ δύσκολο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 17/11/2021

«Όταν κρεμάσουν τις όμορφες» του Μάνου Τσιλιμίδη στο Θέατρο Αλκμήνη

irafina.gr
Στην 38η Απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων, ο Μανώλης Ιωνάς κέρδισε το βραβείο μονολόγου «Χρύσα Σπηλιώτη» για την ερμηνεία του και ο Διονύσης Τσακνής κέρδισε το βραβείο για την πρωτότυπη μουσική. Η Βενετία είναι γυναίκα· δεν είναι πόλη. Μια θεατρίνα που ξεκίνησε πριν από χρόνια το ταξίδι της στο καμιόνι ενός μπουλουκιού. Τώρα ζει μακριά απ’ τους […]
01:30 11/10/2021

Μαίρη Σταυρακέλλη – «Κοιτάω την μικρή βαλιτσούλα που έφτιαξα όταν καιγόταν ο Άγιος Στέφανος»

in.gr
Η Μαίρη Σταυρακέλλη συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά "Το καρέ της Ντάμας" και υπήρξε πολύ καλή φίλη με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, που έχασε τη ζωή της στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018
20:06 09/08/2021

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν ξεχνά την τραγωδία στο Μάτι – Η συγκινητική ανάρτησή του για φίλη που έχασε

in.gr
Ο ηθοποιός συγκλονίζει με όσα γράφει για την φίλη και συνάδερφό του, Χρύσα Σπηλιώτη, που χάθηκε από την φονική πυρκαγιά.
19:56 23/07/2021

Χρύσα Σπηλιώτη: Τρία χρόνια από το θάνατο της ηθοποιού στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι – Το μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Newsbeast.gr
Τρία χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που η χώρα βυθίστηκε στο πένθος αφού 102 ψυχές χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ανάμεσα στα θύματα που χάθηκαν στις φλόγες ήταν και η ηθοποιός, Χρύσα Σπηλιώτη με τον σύζυγό της. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας θυμήθηκε την καλή του φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη και έγραψε λίγα λόγια για εκείνη στα social media. «23 Ιουλίου… Ημέρα μνήμης για τους χαμένους μας συμπατριώτες μας στη φονική πυρκαγιά στο ΜΑΤΙ…Εκεί έχασα μία από τις καλύτερές μου φίλες που πρωτοξεκινήσαμε μαζί το ΄79 παίζοντας το “Προς Κατεδάφισιν” του Τενεσί Ουίλιαμς στο Ασκητικό Θέατρο. Παίξαμε πολλές φορές μαζί μετά στο “Ανοιχτό Θέατρο” του Γιώργου Μιχαηλίδη… Ήμαστ
18:50 23/07/2021

Τραγωδία στο Μάτι: Ο Σπύρος Μπιμπίλας θυμάται την Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της μέσα στις φλόγες

tlife.gr
23 Ιουλίου σήμερα, μια μέρα που έχει χαραχτεί στο μυαλό μας με τον πιο τραγικό τρόπο… To άρθρο Τραγωδία στο Μάτι: Ο Σπύρος Μπιμπίλας θυμάται την Χρύσα Σπηλιώτη που έχασε τη ζωή της μέσα στις φλόγες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:22 23/07/2021

Χρυσουλα Διαβάτη: “Δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν πια”

spoilers
Στην Σάσα Σταμάτη και στο “On Time” μίλησε η Χρυσούλα Διαβάτη για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην πυρκαγιά στο Μάτι, παράλληλα μίλησε για την τηλεόραση και όλα όσα γίνονται με την πανδημία του Κωρονοιού. Κάθε μέρα πήγαινα στο Κόκκινο Λιμανάκι, ήμουν εκεί χειμώνα καλοκαίρι. Ήταν η αγαπημένη μου παραλία, πηγαίναμε με τις φίλες μου και κολυμπούσαμε. Την προηγούμενη μέρα, πριν γίνει το κακό, αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο για κάτι δουλειές. Ήμασταν εκεί κάθε μέρα την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά. Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό. Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα. Χάθηκαν άδικα τό
16:26 19/08/2020

Η ηθοποιός και συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη, που τέτοιες μέρες το 2018, έχανε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι…

makeleio.gr
Η ηθοποιός και συγγραφέας Χρύσα Σπηλιώτη διακρίθηκε κυρίως για τα θεατρικά της έργα, που ανέβηκαν σε ελληνικές σκηνές και μεταφράστηκαν σε πολλές γλώσσες του κόσμου Η Χρύσα Σπηλιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιανουαρίου 1956 και μεγάλωσε στην Εύβοια, όπου εργαζόταν ο πατέρας της. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και υπήρξε από τα βασικά στελέχη […]
14:28 26/07/2020

Ποιoς ανακάλυψε τη Χρύσα Σπηλιώτη;

protagon.gr
Αφησε ένα μικρό στίγμα στη σύγχρονη ελληνική γραφή. Κάποια έργα της ενέπνευσαν και θα συνεχίσουν να εμπνέουν αναγνώστες και θεατές. Ισως να προσέφερε περισσότερα, αν μια φονική πυρκαγιά δεν της έπαιρνε τη ζωή τόσο βίαια και τραγικά... The post Ποιoς ανακάλυψε τη Χρύσα Σπηλιώτη; appeared first on Protagon.gr.
09:30 25/07/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load