#Διακόπουλος

Οι “τέσσερις” της “Κ” ξαναχτύπησαν – Απάντηση σημείο προς σημείο

slpress.gr
Διάβασα με προσοχή και το πρώτο και το δεύτερο άρθρο των “τεσσάρων” στην “Καθημερινή” (Αλ. Διακόπουλος, Π. Λιάκουρας, Κ. Υφαντής και Κ. Φίλης). Είχα αποφύγει να σχολιάσω το πρώτο άρθρο τους, αλλά η δεύτερη παρέμβασή τους, καθώς και το γεγονός ότι οι απόψεις τους προσέλαβαν ευρύτερη δημοσιότητα, με υποχρεώνει, έστω και ετεροχρονισμένα, να ασχοληθώ. Επειδή, […] The post Οι “τέσσερις” της “Κ” ξαναχτύπησαν – Απάντηση σημείο προς σημείο appeared first on slpress.gr.
21:28 17/09/2023

Το κείμενο των “4” στην “Κ” – Η μέθοδος του παραπλανητικού λόγου

slpress.gr
Η επιστράτευση τεσσάρων επιφανών ειδικών στις διεθνείς σχέσεις και στην ασφάλεια–της σχολής των “ρεαλιστών”– για την προσφυγή όπως-όπως στη Χάγη για τα ελληνοτουρκικά, μπορεί να εκτιμηθεί ως οπισθοφυλακή της θεωρίας των “υποχωρήσεων” και της συνεκμετάλλευσης, πριν αυτή γίνει γεγονός. Η ομάδα των “4” (Αλέξανδρος Διακόπουλος, Πέτρος Λιάκουρας, Κώστας Υφαντής, Κωνσταντίνος Φίλης) έγραψε ένα άρθρο με […] The post Το κείμενο των “4” στην “Κ” – Η μέθοδος του παραπλανητικού λόγου appeared first on slpress.gr.
23:28 08/08/2023

Mητσοτάκης-Στεφανής και ύμνοι για όσους έχουν μνήμη χρυσόψαρου…Βίντεο

militaire.gr
Φωτογραφία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI Ύμνοι Μητσοτάκη για τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ στο βόρειο Αιγαίο. Εκλεκτός του ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής! Είναι εκπληκτικό πως οι πολιτικοί πιστεύουν ότι οι πολίτες έχουν μνήμη …χρυσόψαρου. Μπορεί να ισχύει για κάποιους, αλλά όχι για όλους. Ο Αλκιβιάδης Στεφανής έγινε Α/ΓΕΣ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο βίντεο απολαμβάνει μαζί με τον Κώστα Φλώρο -που επίσης αναβαθμίστηκε την ίδια περίοδο και τελικά έγινε Α/ΓΕΕΘΑ επί Μητσοτάκη- απολαμβάνουν στην ΛΑΕΔ, αντάρτικα τραγούδια. Το βίντεο είναι από εκδήλωση του 2017. Δεν διαπιστώσαμε καμία ενόχληση των στρατηγών. Διακρίνεται και ο μετέπειτα σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Κυριάκου Μητσοτάκ
11:00 02/08/2023

«Λαγός» η «πρόταση» από υπάλληλο του ΥΠΕΞ για κλείσιμο μη αρεστών ιστοσελίδων; Σιωπή και ανόητες δικαιολογίες

militaire.gr
Η πρόταση για «λουκέτο σε ιστοσελίδες» με πρόσχημα τον…πόλεμο κατά της Ρωσίας, έγινε γραπτώς από στέλεχος του ΥΠΕΞ , το οποίο συμμετέχει και στην επιτροπή της ΝΔ για θέματα εξωτερικής πολιτικής!!! Το militaire.gr     δημοσίευσε χθες την είδηση    για την …πρόταση ,αφού πρώτα είχε επικοινωνήσει με το ΥΠΕΞ. Αναμέναμε την αντίδραση η οποία επισήμως δεν ήρθε ποτέ…Ανεπισήμως ο υπάλληλος του ΥΠΕΞ που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί σε υπηρεσία που προϊσταται ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Αλέξανδρος Διακόπουλος «θα κληθεί σε απολογία»…Από ποιον και πότε; Όπως κλήθηκε και για τα άκρως επιθετικά του σχόλια κατά της Ρωσίας, που ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια; Κλήθηκε σε απολογία γι ΄ αυτά και ποιες ή
06:32 25/05/2023

Αποκάλυψη Τσίπρα: Τι περιείχε ο φάκελος της ΑΔΑΕ – «Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον αρχηγό του Στρατού»

Newsique.gr
Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανάφερε πως ο φάκελος που παρέλαβε από την ΑΔΑΕ «περιέχει τα παράνομα έργα του σκοτεινού παρακράτους που έστησε ο κ. Μητσοτάκης», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας… Φλώρος, Χατζηδάκης, Λαλούσης, Διακόπουλος, Λάγιος και Αλεξόπουλος ήταν υπό παρακολούθηση σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας. Το άρθρο Αποκάλυψη Τσίπρα: Τι περιείχε ο φάκελος της ΑΔΑΕ – «Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον αρχηγό του Στρατού» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:34 25/01/2023

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού, Αλ. Διακόπουλος στο ΦΩΣ: «Ο Θρύλος είναι τρέλα»

fosonline.gr
«Δεν τον παίρνει τον Ερντογάν να έρθει ένα βράδυ»! Στο «ΦΩΣ» ο πρώτος Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού, Αντιναύαρχος, Επίτιμος Διοικητής Σχολής Εθνικής Αμύνης, Αλέξανδρος Διακόπουλος. Χαίρομαι όταν βλέπω τόσο υψηλά πρόσωπα να αγαπάνε το αντικείμενο της δουλειάς μας.
08:10 12/12/2022

Υποκλοπές «ναυτικού» και ο Κουκάκης «δείχνει» το πρωθυπουργικό γραφείο-Βίντεο

militaire.gr
Αποκαλύψεις δίχως τέλος και με άγνωστη κατάληξη… Δύο Αντιναύαρχοι ε.α , ο Αλέξανδρος Διακόπουλος πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη και ο Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών Αντιναύαρχος ε.α Αριστείδης Αλεξόπουλος βρίσκονται στη λίστα των προσώπων που παρακολουθούνταν και από την ΕΥΠ και με το λογισμικό Pretador! Υπάρχουν υποψίες για την παρακόλουθηση κι άλλων προσώπων […] The post Υποκλοπές «ναυτικού» και ο Κουκάκης «δείχνει» το πρωθυπουργικό γραφείο-Βίντεο appeared first on Militaire.gr.
19:36 19/11/2022

Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού υπό παρακολούθηση και με Predator και από την ΕΥΠ

militaire.gr
Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αντιναύαρχος ε.α Αλέξανδρος Διακόπουλος φιγουράρει στη λίστα των «στόχων» που βρέθηκαν υπό παρακολούθηση! Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Documento ο κ.Διακόπουλος παρακολουθείτο και με το Predator και από την ΕΥΠ! Το ποιος είχε δώσει την εντολή , ποιοι τον παρακολουθούσαν και που πήγαιναν οι πληροφορίες […] The post Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού υπό παρακολούθηση και με Predator και από την ΕΥΠ appeared first on Militaire.gr.
10:26 19/11/2022

Οκτώ απαντήσεις για τον τουρκικό βαλλιστικό πύραυλο

in.gr
Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος, εξηγεί στα «ΝΕΑ» τις μεταβολές που προκαλεί η δοκιμή του νέου όπλου της Αγκυρας.
05:40 21/10/2022

Διακόπουλος: Πρωτοφανής η κατάσταση με την Τουρκία – Να πέσουν οι τόνοι μέχρι τις τουρκικές εκλογές

thetoc.gr
Ο τέως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Αλέξανδρος Διακόπουλος έκανε λόγο για πρωτοφανή κατάσταση με την Τουρκία και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι.
11:30 21/09/2022

Ελληνοτουρκικά - Διακόπουλος: Δεν αποκλείεται η επανάληψη της έντασης του 2020 με την Τουρκία

NewsBomb
«Υπάρχουν διάφορα σενάρια, και ίσως το χειρότερο για εμάς είναι οι Τούρκοι να έρθουν στην περιοχή μέσα της μέσης γραμμής…Περισσότερα...
09:44 04/08/2022

Διακόπουλος: Το γεωτρύπανο της Τουρκίας μάλλον θα κινηθεί στην κυπριακή ΑΟΖ- Πιθανή η επανάληψη των γεγονότων του 2020

thetoc.gr
Όπως εκτίμησε ο κ. Διακόπουλος, το γεωτρύπανο "μάλλον θα κινηθεί σε περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ, είτε στο Ψευδοκράτος που έχει ανακηρύξει μια παράνομη ΑΟΖ είτε στην περιοχή που οριοθετήσει η Κυπριακή Δημοκρατία"
09:26 04/08/2022

Αντιναύαρχος Διακόπουλος: Ο Ερντογάν λέει ότι έλεγε ο Πούτιν πριν την εισβολή στην Ουκρανία

sportime.gr
Την ρητορική του Βλαντιμίρ Πούτιν μιμείται ο Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντιναύαρχος Διακόπουλος Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
15:40 11/06/2022

Ελληνοτουρκικά: Η αναβάθμιση με F-35 θα δώσει τεράστιο στρατηγικό πλεονέκτημα στην Ελλάδα, λέει ο Διακόπουλος

matrix24.gr
Η άμυνα είναι ακριβή. Πληρώνουμε τεράστιο φόρο για να έχουμε ασφάλεια με το γείτονα που έχουμε» τόνισε o τέως Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας - «Η Τουρκία ήταν συμπαραγωγός των μαχητικών F-35, θα έπαιρνε 100 μαχητικά, θα έκαναν το Αιγαίο σουβλάκι» συμπλήρωσε. [...]
15:46 21/05/2022

Ρωσικά drones πετούσαν πάνω από τον Νίκο Δένδια όσο αυτός βρισκόταν στην Οδησσό

Newsbeast.gr
Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στην εμπόλεμη Οδησσό. Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην ιστορική πόλη την περασμένη Κυριακή, αρκετά ψηλά πάνω από το κεφάλι του πετούσαν εναλλάξ τέσσερα drones που κατέγραφαν κάθε κίνηση τόσο του ίδιου όσο και των υπόλοιπων μελών της αποστολής. Σύμφωνα με πληροφορίες τα drones τα είχαν σηκώσει οι Ρώσοι για προφανείς λόγους. Ήθελαν να γνωρίζουν που πηγαίνει και με ποιους συναντιέται κάθε φορά ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας. Θυμίζουμε ότι ο κ. Δένδιας έφθασε την Κυριακή στο αεροδρόμιο του Κισινάου, της πρωτεύουσας της Μολδαβίας, κι από εκεί οδικώς μετέβη στην πόλη της
16:24 07/04/2022

Πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας στον ANT1: Ήταν θέμα χρόνου ο πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας - Βίντεο

real.gr
Ο Αλέξανδρος Διακόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία αλλά και για τη στάση της Δύσης στον πόλεμο.
21:56 25/02/2022

Με τον επικεφαλής της Ζ΄ Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακής και Ανθρωπιστικής Αρωγής του ΥΠΕΞ συναντήθηκε ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Παραπολιτικά
Ο Ναύαρχος Διακόπουλος ευχαρίστησε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την πολύτιμη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων
14:50 29/12/2021

Ο πρώην Σ.Ε.Α. Α.Διακόπουλος ζητά πλήρη σύμπλευση με τα συμφέροντα των ΗΠΑ για να ισχυροποιηθούμε!

pronews.gr
Με μια ανάρτηση στα Facebook ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, αντιναύαρχος ε.α. Αλέξανδρος Διακόπουλος, παρεμβαίνει στις εξελίξεις μετά την υπογραφή των Συμφωνιών με ΗΠΑ και Γαλλία. Στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης με τρόπο που εμμέσως αποκαλύπτει και την προσωπική του εμπλοκή στην προετοιμασία των συμφωνιών. Επιμένει δε στην ανάγκη εστίασης στη “μεγάλη εικόνα” της γεωπολιτικής πραγματικότητας στην περιοχή μας, στη σημερινή γεωπολιτική και ιστορική συγκυρία. Ας δούμε το πολύ ενδιαφέρον κείμενο… Επειδή μέσα στον ορυμαγδό της καθημερινότητας, χάνουμε πολλές φορές την μεγάλη εικόνα. Επειδή πολλές φορές βλέπουμε τα πράγματα μεμονωμένα και αποσπασματικά. Επειδή ακούω και διαβάζω πολλά «ναι μ
12:20 16/10/2021

“Συναίνεση για μείζονα εθνικά ζητήματα-Πρόσχημα ή αδήριτη ανάγκη”;

militaire.gr
Γράφει ο Δημήτριος Μ. Πετρίδης* Από το φιλόξενο βήμα του militaire έχει επανειλημμένα επισημανθεί η αδήριτη ανάγκη διακομματικής συνεννόησης για τα μείζονα εθνικά ζητήματα τόσον από από τους θεσμικά υπευθύνους όπως ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Ναύαρχος Α. Διακόπουλος, ο αντικαταστάτης του κ. Α.Ντόκος αλλά και πλήθος άλλων μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων, αρχίζοντας […] The post “Συναίνεση για μείζονα εθνικά ζητήματα-Πρόσχημα ή αδήριτη ανάγκη”; appeared first on Militaire.gr.
06:20 04/09/2021

Κανένας δεν χάνεται…Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Αλ. Διακόπουλος Γενικός Δντης Διεθνούς Αναπτυξιακής Βοήθειας του ΥΠΕΞ

olympia.gr
Γράφει η “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” στις 11/5/2021 σε άρθρο του Σταύρου Παπαντωνίου… “Τοποθέτηση-έκπληξη Μία τοποθέτηση-έκπληξη έκανε στο ΥΠΕΞ ο Νίκος Δένδιας. Ο ναύαρχος ε.α. και πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας της κυβέρνησης Αλέξανδρος Διακόπουλος αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Διεθνούς Αναπτυξιακής Βοήθειας του υπουργείου Εξωτερικών, την αποκαλούμενη και Hellenic Aid. Κάτι μου λέει ότι με την ανάληψη της διεύθυνσης, […] Κανένας δεν χάνεται…Ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Αλ. Διακόπουλος Γενικός Δντης Διεθνούς Αναπτυξιακής Βοήθειας του ΥΠΕΞ - olympia
15:38 08/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load