#Avengers

Τζέρεμι Ρένερ: Η ανάρρωσή μου ήταν μονόδρομος

Newsit
Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, ο «Hawkeye» των «Avengers» μίλησε για την ανάρρωσή του από το σοβαρό ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά του 2023. Όπως αναφέρει το BBC, ο Τζέρεμι Ρένερ λειτούργησε ως… ήρωας των Avengers, στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό  αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του έσπασε περισσότερα από ... Περισσότερα To άρθρο Τζέρεμι Ρένερ: Η ανάρρωσή μου ήταν μονόδρομος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 02/01/2024

Avengers: Πλήγμα για το The Kang Dynasty εν μέσω του ευρύτερου κλίματος στο MCU

fosonline.gr
Τι αναφέρει νέο έγκυρο ρεπορτάζ για την κατάσταση του Avengers: The Kang Dynasty.
13:46 17/11/2023

Φήμη – «βόμβα» για το Avengers: Secret Wars και την ιστορική αλλαγή που θα φέρει

fosonline.gr
Νέες φήμες για τα μακροπρόθεσμα σχέδια της Marvel Studios.
11:46 17/10/2023

Πώς το MCU προετοιμάζει την επόμενη γενιά των Avengers

fosonline.gr
Το MCU ακολούθησε μια μακροχρόνια στρατηγική για να προετοιμάσει το έδαφος για τους νέους της υπερήρωες
12:46 13/08/2023

O Tζέρεμι Ρένερ εμφανίστηκε με μπαστούνι σε εκδήλωση μετά τον τραυματισμό που παραλίγο να τον σκοτώσει

Newsbeast.gr
Ο ηθοποιός Tζέρεμι Ρένερ λίγους μήνες μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή, έκανε μια δημόσια εμφάνιση και παρευρέθηκε σε εκδήλωση με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του σειράς. Όπως αναφέρει το variety.com, ο πρωταγωνιστής των «Avengers» παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας σειράς «Rennervations» στο Λος Άντζελες, ενώ κρατούσε ένα μπαστούνι στο χέρι, για να μη χάσει την ισορροπία του. Οι φαν του λοιπόν τον αποθέωσαν και τον εκθείασαν, μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε. Υπενθυμίζεται πως είχε βρεθεί στην εντατική μετά την ιστορική χιονοθύελλα που είχε πλήξει τις ΗΠΑ, αφού το εκχιονιστικό μηχάνημα έπεσε πάνω του και είχε υποστεί θωρακικό τραύμα και ορθο
21:08 12/04/2023

Μάιλς: «Η ΑΕΚ έμοιαζε σαν τους Avengers και το Justice League»

aek1924.gr
Ο Αμερικανός άσος της Βασίλισσας μίλησε στο «gazzetta.gr» για την ηρωϊκή προσπάθεια της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟ που έμοιαζε με μία μίξη… Avangers και Justice League. Ο Αϊζάια Μάιλς λατρεύει τα comics. Τους ήρωες και την κουλτούρα που τα συνδέει. Από το… χαρτί, στο παρκέ, με την ΑΕΚ να μοιάζει ως ένας υπερήρωας που σώζει την ημέρα, απέναντι στον […] The post Μάιλς: «Η ΑΕΚ έμοιαζε σαν τους Avengers και το Justice League» appeared first on AEK1924.gr.
12:02 26/03/2023

Avengers – Endgame: Κομμένη σκηνή επαναφέρει το σενάριο πως δεν ήρθε οριστικό τέλος του Thanos

Newsbeast.gr
Μια φωτογραφία από διαγραμμένη σκηνή του «Avengers: Endgame» θα μπορούσε να ενισχύσει μια θεωρία για τον κακό της ιστορίας, τον Thanos, σύμφωνα με την οποία μπορεί να επιστρέψει. Ο Independent αναφέρεται συγκεκριμένα σε ένα απόσπασμα της ταινίας, που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στην υπηρεσία streaming Disney Plus, και αποτελεί μια εναλλακτική εκδοχή μιας συνομιλίας μεταξύ του Hulk (Μαρκ Ράφαλο) και της Ancient One (Τίλντα Σουίντον) που εμφανίζεται στην ταινία. Ο χαρακτήρας της Σούιντον φαίνεται να λέει στον Ράφαλο ότι η αφαίρεση μιας πέτρας δημιουργεί ένα νέο χρονοδιάγραμμα. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύπτει κάτι που παραλείφθηκε από την ταινία, ότι έχει ήδη χρησιμοποιήσει τη Λίθο
18:36 05/03/2023

Jeremy Renner: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο αστέρας των Avengers!

fosonline.gr
Έπειτα από ατύχημα καθώς καθάριζε τα χιόνια από το σπίτι του.
20:08 02/01/2023

James Bond: Αυτός ο ηθοποιός είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Daniel Craig στον ρόλο του 007

instyle.gr
Ο Aaron Taylor-Johnson φέρεται να είναι το φαβορί για να γίνει ο επόμενος James Bond έπειτα από μυστική ακρόαση. Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία «Avengers: Age Of Ultron», λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Barbara Broccoli κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, συγκεκριμένα, ερμηνείας μπροστά από […] The post James Bond: Αυτός ο ηθοποιός είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Daniel Craig στον ρόλο του 007 appeared first on InStyle.
19:18 28/11/2022

Όλα δείχνουν ότι αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

eleftherostypos.gr
Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον φέρεται να είναι το φαβορί για να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ έπειτα από μυστική ακρόαση. Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία «Avengers: Age Of Ultron», λέγεται ότι εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι κατά τη διάρκεια ακρόασης για το ρόλο, συγκεκριμένα, ερμηνείας μπροστά από […] Το άρθρο Όλα δείχνουν ότι αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:48 28/11/2022

Σειρά από την Amazon με θέμα την κατάρρευση της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων FTX

naftemporiki.gr
Όπως μεταδίδει το The Hollywood Reporter έρχεται στο Prime Video μια μίνι σειρά για την υπόθεση της FTX σε παραγωγή των Joe και Anthony Russo (Avengers: Endgame) και της εταιρείας… Σειρά από την Amazon με θέμα την κατάρρευση της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων FTX - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:44 24/11/2022

Avengers: Secret Wars: Καθυστερεί, παρασέρνοντας τα Phase 5 και 6 του MCU

fosonline.gr
Η απρόσμενη ανακοίνωση της Marvel Studios για το Avengers: Secret Wars που θα απογοητεύσει τους fans.
15:40 12/10/2022

Avengers: The Kang Dynasty - Ο σεναριογράφος της ταινίας θέλει τη βοήθειά σας

fosonline.gr
Ο σεναριογράφος του επερχόμενου Avengers: The Kang Dynasty ζητάει τη βοήθεια των fans του MCU για να γράψει την πλοκή του.
13:16 23/09/2022

The Comic Con 6: Η μεγάλη Pop-culture έκθεση επιστρέφει από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

grtimes.gr
Το απόλυτο φεστιβάλ για τα κόμικς, το cosplay, τις ταινίες δράσης, τα βίντεο, board και card games (και όλα όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης) επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικό και ενδιαφέρον, γεμάτο από μοναδικά masterclasses και συναρπαστικούς καλεσμένους, για πρώτη φορά μετά το διετές, αναγκαστικό διάλειμμα λόγω της πανδημίας. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ Στόχος τού «The Comic Con» ήδη από την πρώτη του διοργάνωση, πριν από επτά χρόνια, είναι να φέρνει κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη κορυφαία ονόματα των κόμικς. Τις προηγούμενες χρονιές, έφερε στη Θεσσαλονίκη ορισμένους από τους σημαντικότερους δημιουργούς - μεταξύ αυτών ο Frank Miller, ο Don Rosa, ο Giorgio Cavazzano, ο Mike Collins,
09:48 23/09/2022

Το Top Gun: Maverick - Πέρασε το «Avengers Infinity War» στο box office

ProtoThema.gr
Η νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ είναι πλέον η 6η πιο επιτυχημένη στην ιστορία του αμερικανικού box office
18:52 21/08/2022

«Avengers»: Έρχονται δύο νέες ταινίες από τη Marvel

thebest.gr
Δύο νέες ταινίες «Avengers» θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες από την Marvel Studios.
09:32 31/07/2022

H Μarvel ανακοίνωσε δύο νέες ταινίες «Avengers»

dete.gr
Οι ταινίες που έρχονται μέσα στο 2023 για να συνεχίσουν την ιστορία των «Εκδικητών» είναι οι «Avengers: The Kang Dynasty» και «Avengers: Secret Wars» και πρόκειται να ολοκληρώσουν τη φάση έξι του εξαιρετικά επιτυχημένου Marvel Cinematic Universe (MCU).Οι ανακοινώσεις προκάλεσαν έντονες επευφημίες και χειροκροτήματα από ένα πλήθος άνω των 6.000 ατόμων, που είναι φανατικοί θαυμαστές […]
13:22 30/07/2022

Η καινούρια ταινία «Avengers» βρήκε τον σκηνοθέτη της

neolaia.gr
Ο σκηνοθέτης του «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» θα βρεθεί στη σκηνοθετική ταινία του «Avengers: The Kang Dynasty».
13:00 27/07/2022

Οι νέες συναρπαστικές ταινίες και σειρές που θα δούμε από την Marvel μέχρι το 2025

monopoli.gr
Το συγκινητικό teaser του σίκουελ «Black Panther: Wakanda Forever», δύο επικείμενες ταινίες «Avengers» και πολλά ακόμη συναρπαστικά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ αποκάλυψε η Marvel κατά τη διάρκεια του φετινού Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο.
13:16 25/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load