#Anita Brand

Anita Brand: Δημοσίευσε βίντεο από την εγκυμοσύνη της – Συγκινημένη στην αγκαλιά του Χάρη Χριστόπουλου

govastileto.gr
Η Anita Brand με αφορμή τα γενέθλιά της ανέβασε στον προσωπικό της λογααριασμό στο Instagram ένα βίντεο το οποίο μοιράζεται για πρώτη φορά από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η γνωστή make up artist και ο Χάρης Χριστόπουλος πριν από λίγους μήνες απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους, κρατώντας μακριά από τα media την είδηση […]
19:00 07/12/2023

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι «Daddy Cool» και έχει τις ωραιότερες φωτογραφίες με τους γιους του

queen.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της εγχώριας showbiz. To φωτογραφικό άλμπουμ με τους γιους του και η αποκάλυψη της Anita Brand για την ανατροφή των παιδιών.Περισσότερα...
23:09 13/10/2023

Anita Brand: «Υπάρχουν τόσες Ελληνίδες να κάνουν τηλεόραση, εμένα θα πάρουν που είμαι μια ξένη;»

govastileto.gr
Η γνωστή make-up artist και σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, Anita Brand μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day» αναφέρθηκε στην νέα καθημερινότητα με δυο παιδιά πλέον στο σπίτι αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να κάνει κάτι τηλεοπτικά. «Είμαι καλά, αρχίζω και επανέρχομαι στη φυσιολογική καθημερινότητα μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού. Δεν κοιμάται […]
21:00 20/09/2023

Anita Brand: Ποζάρει αγκαλιά με τους δυο γιους της!

govastileto.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και πριν μερικούς μήνες υποδέχτηκαν στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι 2,5 ετών σήμερα. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand αποφάσισαν να κρατήσουν την […]
20:00 27/07/2023

Anita Brand: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

govastileto.gr
Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν πριν ένα μήνα ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand. Πλέον το ζευγάρι απολαμβάνει μοναδικές στιγμές ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογένειάς του στο σπίτι. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους έχουν ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι 2,5 ετών. Η Anita Brand την Κυριακή 30 Απριλίου ανήρτησε στον […]
09:42 01/05/2023

Anita Brand: Ανεβάζει βίντεο με τον γιο της και… λιώνει το Instagram

instyle.gr
Η Anita είναι μια αυτοδίδακτη makeup artist, επιχειρηματίας με τη δική της ομώνυμη εταιρεία καλλυντικών και… φυσικά χαζομαμά! Η ίδια ανέβασε πριν από λίγες ώρες ένα βιντεάκι με τον γιο της και την λεζάντα: “Κρέμομαι απ’τα χείλη του”. Η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου και η Δούκισσα σχολίασαν με emoji καρδιάς, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε μια […] The post Anita Brand: Ανεβάζει βίντεο με τον γιο της και… λιώνει το Instagram appeared first on InStyle.
14:40 07/08/2022

Iωάννα Μαλέσκου: Με ψηλόμεσο τζιν «καυτό» σορτς – Πώς το συνδύασε

okmag.gr
Μια hot εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Love it βρέθηκε στο cocktail event για τα 3 χρόνια κυκλοφορίας των καλλυντικών Anita Brand Cosmetics. Για την εμφάνισή της μάλιστα επέλεξε ένα τοπ σε φωτεινό ροζ με έναν ώμο κι ένα ψηλόμεσο τζιν σορτς με ξέφτια στο τελείωμα. Η Ιωάννα Μαλέσκου διαθέτει μια […] The post Iωάννα Μαλέσκου: Με ψηλόμεσο τζιν «καυτό» σορτς – Πώς το συνδύασε appeared first on OK.
12:04 29/06/2022

H Anita Brand είναι μια αυτοδίδακτη makeup artist

instyle.gr
Eίναι μια αυτοδίδακτη makeup artist και μια παθιασμένη καλλιτέχνιδα. Ξέρει να εντοπίζει την ευκαιρία εκεί που οι άλλοι βλέπουν πρόβλημα, ενώ χαμογελάει στωικά στα πολύπλοκα της εποχής. Ξεχωρίζει για το καθαρό της πρόσωπο και το διαπεραστικό βλέμμα της. Το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια και το λαμπερό χαμόγελο είναι πολυπράγμον. Προσπερνώντας κανείς την εξωτερική της […] The post H Anita Brand είναι μια αυτοδίδακτη makeup artist appeared first on InStyle.
19:13 23/01/2022

H Anita Brand έκοψε curtain bangs και η αλλαγή της πάει πολύ

govastileto.gr
Η Αnita Brand τόλμησε να κόψει αφέλειες στα μαλλιά της και έγινε ακόμη μια celebrity που υιοθέτησε αυτό το hair look ανανεώνοντας την εμφάνισή της. Σε...
11:36 04/12/2021

Η Anita Brand μιλάει για τη «μάχη» που δίνει με τα κιλά της εγκυμοσύνης και αποκαλύπτει πόσα πήρε

ipop.gr
Χάρης Κωστόπουλος και Anita Brand βρέθηκαν στο πλατό του Happy Day και μίλησαν, στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, για το πώς είναι η ζωή με το μωρό τους. Η Anita Brand στο Happy Day μίλησε επίσης για τη «μάχη» που δίνει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αποκαλύπτωντας πόσα έιχε πάρει κατά τη διάρκεια της κύησής της. […] Το άρθρο Η Anita Brand μιλάει για τη «μάχη» που δίνει με τα κιλά της εγκυμοσύνης και αποκαλύπτει πόσα πήρε εμφανίζεται στο iPop.
14:47 31/12/2020

Anita Brand: Περιγράφει την καθημερινοτητά της με τον Χάρη Χριστόπουλο και το γιο τους

tlife.gr
Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος εδώ και μερικούς μήνες έχουν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο To άρθρο Anita Brand: Περιγράφει την καθημερινοτητά της με τον Χάρη Χριστόπουλο και το γιο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:42 04/11/2020

Anita Brand: Μιλάει για τον ερχομό του γιου της – “Ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο και ξεσπούσα σε δάκρυα”

tlife.gr
Η Anita Brand βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της και παρά τις To άρθρο Anita Brand: Μιλάει για τον ερχομό του γιου της – “Ένιωθα ότι δεν αντέχω άλλο και ξεσπούσα σε δάκρυα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:15 02/11/2020

Ο Χάρης Χριστόπουλος κάνει μασάζ στον γιο του - Το βίντεο έγινε ανάρπαστο

mothersblog.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Χάρης Χριστόπουλος αυτή την περίοδο, καθώς κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την αγαπημένη του σύζυγο, Anita Brand.
08:04 11/10/2020

Anita Brand: Η όμορφη σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μας δείχνει το υπέροχο μωρό τους (pic)

tlife.gr
Mέρες υπέρτατης ευτυχίας και μεγάλης χαράς ζουν τους τελευταίους μήνες η Ανίτα Μπραντ και ο σύζυγός To άρθρο Anita Brand: Η όμορφη σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μας δείχνει το υπέροχο μωρό τους (pic) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:51 08/10/2020

Anita Brand: Η τρυφερή ανάρτηση ανήμερα της επετείου γνωριμίας με τον Χάρη Χριστόπουλο

tlife.gr
Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για το Χάρη Χριστόπουλο και την Anita Brand, καθώς σαν To άρθρο Anita Brand: Η τρυφερή ανάρτηση ανήμερα της επετείου γνωριμίας με τον Χάρη Χριστόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:24 23/09/2020

Χάρης Χριστόπουλος: Ανέλαβε χρέη ψήστη για χάρη της συζύγου του, Anita Brand (pic)

tlife.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος μετά την αποχώρησή του από το “Happy Day” πήρε μεταγραφή για το “My To άρθρο Χάρης Χριστόπουλος: Ανέλαβε χρέη ψήστη για χάρη της συζύγου του, Anita Brand (pic) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:18 14/09/2020

Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος: Επέτειος γάμου με τις πιο γλυκές αναρτήσεις

ipop.gr
Επέτειος γάμου για την Anita Brand και τον Χάρη Χριστόπουλο με το ζευγάρι να γιορτάζει μαζί με το μωράκι του. Η ανάρτηση της Anita Brand είναι πραγματικά υπέροχη.  Πριν δύο ημέρες είχαν πάει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, το “Love it”, και σήμερα γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους. Το Καλοκαίρι είχαν πάει διακοπές με το […] Το άρθρο Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος: Επέτειος γάμου με τις πιο γλυκές αναρτήσεις εμφανίζεται στο iPop.
16:42 04/09/2020

Χάρης Χριστόπουλος – Anita Brand: Γιορτάζουν την πιο ξεχωριστή επέτειο γάμου τους! Φωτογραφίες

tlife.gr
Πριν δύο χρόνια, ακριβώς, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια κρυφή τελετή στην Λευκάδα, με μόλις επτά καλεσμένους. The post Χάρης Χριστόπουλος – Anita Brand: Γιορτάζουν την πιο ξεχωριστή επέτειο γάμου τους! Φωτογραφίες appeared first on TLIFE.
11:15 04/09/2020

Η Anita Brand κυκλοφόρησε νέα σειρά με κραγιόν και εμείς δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε

instyle.gr
Όλες οι αποχρώσεις είναι ιδανικές για day to night μακιγιάζ The post Η Anita Brand κυκλοφόρησε νέα σειρά με κραγιόν και εμείς δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε appeared first on Instyle GR.
08:53 04/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load