#Mickey Rourke

Mickey Rourke: Country cool στα 71 του – Σπάνια δημόσια εμφάνιση

instyle.gr
Ο Mickey Rourke έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση καθώς πήγε για καφέ με τον παλιό του φίλο και κομμωτή Giuseppe Franco στο Μπέβερλι Χιλς. Ο 71χρονος σταρ εθεάθη να φιλά το μάγουλο του φίλου του αποχωρώντας από το ιταλικό καφέ. Ο Rourke έδειχνε χαλαρός και άνετος φορώντας καουμπόικο, ψάθινο καπέλο, αλλά και μια καρό καμπαρντίνα. […] The post Mickey Rourke: Country cool στα 71 του – Σπάνια δημόσια εμφάνιση appeared first on InStyle.
23:49 17/04/2024

Kim Basinger: Επιστρέφει στις οθόνες μας στο remake της ταινίας “9 ½ Εβδομάδες”

instyle.gr
H ταινία “9½ Εβδομάδες”, με πρωταγωνιστές τους Kim Basinger και Mickey Rourke, είχε τεράστιο πολιτιστικό αντίκτυπο όταν προβλήθηκε το 1986, χάρη στις καυτές ερωτικές σκηνές της. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Prime Video ετοιμάζει ένα remake, με τη μορφή μιας τηλεοπτικής σειράς δέκα επεισοδίων. Στη σειρά, η οποία θα είναι πιο πιστή στη νουβέλα […] The post Kim Basinger: Επιστρέφει στις οθόνες μας στο remake της ταινίας “9 ½ Εβδομάδες” appeared first on InStyle.
11:26 17/03/2023

Anthony Delon: Επιστρέφει στον κινηματογράφο στο πλευρό του Mickey Rourke

instyle.gr
Ο Anthony Delon ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την επιστροφή του στον κινηματογράφο με μία διεθνή παραγωγή. Ο γιος του θρυλικού Alain Delon, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όπου ενημερώνει τόσο για την κατάσταση του πατέρα του όσο και για τα δικά του πρότζεκτ, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ξεκινά τα γυρίσματα τη Δευτέρα […] The post Anthony Delon: Επιστρέφει στον κινηματογράφο στο πλευρό του Mickey Rourke appeared first on InStyle.
13:40 08/02/2023

Η ταινία “Man of God” προβλήθηκε και στην Κορέα

ekklisiaonline.gr
Από την στιγμή που προβλήθηκε στους κινηματογράφους σε πολλές χώρες του κόσμου η σπουδαία ταινία: , της Yelena Popovic, με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και συμπρωταγωνιστές τους Alexander Petrov και Mickey Rourke, επιθυμία όλων των μελών της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας ήταν να προβληθεί και στην Κορέα, για να γνωρίσουν περισσότεροι Κορεάτες τον Άγιο Νεκτάριο. Το άρθρο Η ταινία “Man of God” προβλήθηκε και στην Κορέα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:36 01/11/2022

Dave Lea: Πέθανε ο κασκαντέρ του Batman – Είχε συνεργαστεί με τους Michael Keaton, Mickey Rourke και Sylvester Stallone

instyle.gr
Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος κασκαντέρ Dave Lea, στα 67 του χρόνια και αφού είχε διαγράψει μία καριέρα που μετρούσε περισσότερα από 40 χρόνια. Ήταν ο κασκαντέρ για τον Michael Keaton στο “Batman” και το “Batman Returns”. Πέθανε το Σάββατο. Σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook αναφερόταν: “Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο […] The post Dave Lea: Πέθανε ο κασκαντέρ του Batman – Είχε συνεργαστεί με τους Michael Keaton, Mickey Rourke και Sylvester Stallone appeared first on InStyle.
20:48 11/08/2022

Τώρα ο Mickey Rourke τα βάζει με την Amber Heard: Είναι “χρυσοθήρας”

instyle.gr
Ο Τom Cruise δεν ήταν ο μόνος που βρέθηκε στο στόχαστρο του Mickey Rourke στη συνέντευξή του στον Piers Morgan. Αφού χαρακτήρισε “άσχετο” τον σταρ, ο Rourke εξαπέλυσε “πυρά” κατά της πρώην συζύγου του “φίλου” του, όπως τον χαρακτήρισε, Johnny Depp, της Amber Heard, την οποία χαρακτήρισε “χρυσοθήρα”. Όπως είπε ο 69χρονος Mickey, “ξέρετε, γνωρίζω […] The post Τώρα ο Mickey Rourke τα βάζει με την Amber Heard: Είναι “χρυσοθήρας” appeared first on InStyle.
14:58 13/07/2022

Mickey Rourke κατά Tom Cruise: “Είναι άσχετος”

instyle.gr
Ο Mickey Rourke δεν μασάει τα λόγια του και το απέδειξε άλλη μια φορά καθώς δεν κράτησε τη γνώμη του για τον Tom Cruise κρυφή, χαρακτηρίζοντάς τον “άσχετο”. Ο σταρ έδινε συνέντευξη στον Piers Morgan όταν ρωτήθηκε για την επιτυχία του Top Gun: Maverick” και σημείωσε: “Δεν σημαίνει τίποτα για εμένα. Δεν με νοιάζουν τα […] The post Mickey Rourke κατά Tom Cruise: “Είναι άσχετος” appeared first on InStyle.
12:22 12/07/2022

«Ο Άνθρωπος του Θεού» «ταξιδεύει» στην Γαλλία τον Μάρτιο

ekklisiaonline.gr
Συνεχίζει το ταξίδι της στην μεγάλη οθόνη η επιτυχημένη, βραβευμένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» (Μan Of God), η οποία είναι αφιερωμένη στη ζωή και την δράση του Αγίου Νεκταρίου. Η ταινία της Yelena Popovic με τον Άρη Σερβετάλη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αγίου και με ένα καστ Ελλήνων και ξένων ηθοποιών που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον βραβευμένο Mickey Rourke, θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Γαλλία στις 10, 13 και 14 Μαρτίου 2022. Το άρθρο «Ο Άνθρωπος του Θεού» «ταξιδεύει» στην Γαλλία τον Μάρτιο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:12 27/01/2022

Ο Mickey Rourke συγκλονίζει: «Είχα ιδιαίτερα βίαιη παιδική ηλικία»!

govastileto.gr
  Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη και εξομολογήθηκε άγνωστες και πολύ δύσκολες πτυχές της ζωής του και ειδικά της παιδικής...
20:09 16/09/2020

Τα νυχτοπερπατήματα του Mickey Rourke στην Αθήνα

govastileto.gr
Ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας «9,5 εβδομάδες» Mickey Rourke εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας «The Man of God»...
12:09 12/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load