#Γιώργος Μανίκας

Λάκης Γαβαλάς: «Με φλερτάρουν μέχρι να καταλάβουν ποιος είμαι… και μετά τίποτα»

lamianow.gr
Το «MEGA Καλημέρα» όπως κάθε πρωό παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας μιλώντας με ανθρώπους της showbiz. Ο Γιώργος Μανίκας μίλησε για όσους στενοχώρησαν τους κουμπάρους του, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Τα παιδιά μπορεί να ενοχλήθηκαν. Σημασία έχει ότι περάσαμε καλά. Εάν είσαι λίγο στο επίκεντρο ενοχλείσαι, αλλά με αγάπη και συνεννόηση όλα λύνονται», […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Με φλερτάρουν μέχρι να καταλάβουν ποιος είμαι… και μετά τίποτα» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
12:37 12/10/2023

Τζωρτζέλα Κόσιαβα για Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Με απείλησε, μου είπε «θα σε ξεφτιλίσω…»»

koolnews.gr
«Χείμαρρος» η Τζωρτζέλα Κόσιαβα κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Fay’s Time.Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε: «Παρουσίαζα μία εκπομπή και εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος τότε είχε σχέση με την κυρία Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος – πλέον κουμπάρος του – Γιώργος Μανίκας, […] The post Τζωρτζέλα Κόσιαβα για Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Με απείλησε, μου είπε «θα σε ξεφτιλίσω…»» appeared first on Koolnews.gr.
15:58 09/10/2023

Γιώργος Μανίκας: «Ιδανικά θα ήθελα να κάθομαι και να μου έρχονται λεφτά στο μαξιλάρι»

govastileto.gr
O Γιώργος Μανίκας μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας, δήλωσε πως το ιδανικό θα ήταν να κάθεται και να του έρχονται τα λεφτά από μόνα τους. «Λίγο δύσκολο να με δείτε στην τηλεόραση. Κάθε χρόνο έχω προτάσεις, αλλά […]
19:00 03/10/2023

Γιώργος Μανίκας: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τη βάφτιση του Πάρη

okmag.gr
Τον μπέμπη τους βάφτισαν το απόγευμα της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Νονοί του μικρού ήταν οι δυο καλοί φίλοι του ζευγαριού, Γιώργος Μανίκας και Στέλλα Πάσσαρη που συγκινήθηκαν ιδιαίτερα. Οι δυο νονοί του νουνίτο που έγινε Πάρης, ήταν ντυμένοι στα μπλε και έλαμπαν από χαρά μετά τη βάφτιση του παιδιού. Λίγες […] The post Γιώργος Μανίκας: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τη βάφτιση του Πάρη appeared first on OK! Magazine.
21:58 23/09/2023

Ιωάννα Τούνη: To ντουέτο της με τον Νικηφόρο και το τραγούδι για τον γιο της, Πάρη στον πάρτι της βάφτισης

okmag.gr
Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Πάρης. Νονοί του γιου τους έγιναν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Το ζευγάρι πραγματοποίησε το baby bloom του 9 μηνών γιου του έχοντας δίπλα του συγγενείς, φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα. Το μυστήριο τελέστηκε σε […] The post Ιωάννα Τούνη: To ντουέτο της με τον Νικηφόρο και το τραγούδι για τον γιο της, Πάρη στον πάρτι της βάφτισης appeared first on OK! Magazine.
23:58 22/09/2023

Νικηφόρος: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη από το πάρτι της βάφτισης του γιου της και οι δημόσιες ευχές του

okmag.gr
Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον 9 μηνών γιο τους o οποίος πήρε το όνομα Πάρης. Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και το ζευγάρι είχε το πλευρό του φίλους, συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Νονοί ήταν η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, αλλά και ο Γιώργος Μανίκας […] The post Νικηφόρος: Η φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη από το πάρτι της βάφτισης του γιου της και οι δημόσιες ευχές του appeared first on OK! Magazine.
21:58 22/09/2023

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο εντυπωσιακός στολισμός στο κτήμα που επέλεξαν να γίνει η βάφτιση

okmag.gr
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον γιο τους το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη. Ο μικρός «νουνίτο» πήρε το όνομα Πάρης και νονοί του ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Όλος ο στολισμός του χώρου που πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μικρού ήταν σε μπλε και λευκές […] The post Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο εντυπωσιακός στολισμός στο κτήμα που επέλεξαν να γίνει η βάφτιση appeared first on OK! Magazine.
20:58 22/09/2023

Στέλλα Πάσσαρη – Γιώργος Μανίκας: Ντυμένοι στα μπλε οι νονοί του γιου της Ιωάννας Τούνη

okmag.gr
Η μεγάλη μέρα έφθασε για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς βαφτίζουν σήμερα τον «νουνίτο» που θα πάρει το όνομα Πάρης. Νονοί του γιου τους θα είναι η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Η Στέλλα Πάσσαρη συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με την Ιωάννα Τούνη. Γνωρίστηκαν στα 18 τους χρόνια. Η φιλία τους τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και στην επαγγελματική τους […] The post Στέλλα Πάσσαρη – Γιώργος Μανίκας: Ντυμένοι στα μπλε οι νονοί του γιου της Ιωάννας Τούνη appeared first on OK! Magazine.
18:58 22/09/2023

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Γιώργος Μανίκας: Φωτογραφίες από την άφιξή τους στο κτήμα της βάφτισης

tlife.gr
Μετά την άφιξη της Ιωάννας Τούνη, σειρά είχε o Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο νονός, Γιώργος Μανίκας To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Γιώργος Μανίκας: Φωτογραφίες από την άφιξή τους στο κτήμα της βάφτισης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 22/09/2023

Γιώργος Μανίκας: «Δεν μου άρεσε η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα»

zappit.gr
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιώργος Μανίκας. Ο ίδιος ρωτήθηκε και για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, […] The post Γιώργος Μανίκας: «Δεν μου άρεσε η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα» appeared first on Zappit.
11:28 01/04/2023

Γιώργος Μανίκας: Ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη συνεργασία με την Ελίνα Παπίλα – «Δεν θα με έβαζα εκεί»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιώργος Μανίκας πριν από λίγες ημέρες που To άρθρο Γιώργος Μανίκας: Ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη συνεργασία με την Ελίνα Παπίλα – «Δεν θα με έβαζα εκεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:48 20/02/2023

Γιώργος Μανίκας για Αλεξάνδρου και Τούνη: «Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς»

Newside.gr
Ο Γιώργος Μανίκας έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τον λόγο που έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα και τον γιο του. Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show» κι αρχικά, εξήγησε πως ποτέ δεν συμπάθησε την τηλεόραση, ακόμα κι όταν την «υπηρετούσε». «Το κουτί της τηλεόρασης δεν το […] The post Γιώργος Μανίκας για Αλεξάνδρου και Τούνη: «Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς» appeared first on NewSide.gr.
09:32 14/02/2023

Γιώργος Μανίκας: Αποκάλυψε αν θα γίνει νονός του γιου της Τούνη και του Αλεξάνδρου – «Βάλλονται συνεχώς»

tlife.gr
Ο Γιώργος Μανίκας βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show», το βράδυ της Δευτέρας. Ο γνωστός παρουσιαστής To άρθρο Γιώργος Μανίκας: Αποκάλυψε αν θα γίνει νονός του γιου της Τούνη και του Αλεξάνδρου – «Βάλλονται συνεχώς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:18 14/02/2023

Γιώργος Μανίκας: «Μου τηλεφωνούν να σχολιάσω για Αλεξάνδρου και Χανταμπάκη»

zappit.gr
Ο Γιώργος Μανίκας πέρασε το κατώφλι του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον λόγο που […] The post Γιώργος Μανίκας: «Μου τηλεφωνούν να σχολιάσω για Αλεξάνδρου και Χανταμπάκη» appeared first on Zappit.
00:04 14/02/2023

Ελένη Βουλγαράκη, Διονύσης Ζάχος και Γιώργος Μανίκας απόψε στον Αρναούτογλου

Newsit
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο «The 2Night Show» την παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη, τον ταλαντούχο ηθοποιό Διονύση Ζάχο και τον Γιώργο Μανίκα. Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ελένη Βουλγαράκη. Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει για την πορεία της από τη Νοσηλευτική στην τηλεόραση, για την εμπειρία ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Βουλγαράκη, Διονύσης Ζάχος και Γιώργος Μανίκας απόψε στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:06 13/02/2023

Θεοφάνεια 2023: Ο Γιώργος Μανίκας βούτηξε και έπιασε τον σταυρό – Το συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του

tlife.gr
Για ακόμα μία χρονιά βούτηξε στα παγωμένα νερά ο Γιώργος Μανίκας, προκειμένου να πιάσει τον σταυρό To άρθρο Θεοφάνεια 2023: Ο Γιώργος Μανίκας βούτηξε και έπιασε τον σταυρό – Το συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:08 06/01/2023

Ιωάννα Τούνη – Μίλησε για τη γιατρό που έδινε αναβολικά σε αθλητές: «Έχει έρθει στο σπίτι του Δημήτρη»

Newsbeast.gr
Για τη γιατρό που συνελήφθη κατηγορούμενη για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και για απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μίλησε ο Ιωάννα Τούνη. Η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου επεσήμανε πως η γιατρός είχε έρθει στο σπίτι του παρουσιαστή. Η εν λόγω γιατρός που συνελήφθη την Τρίτη (1/11) είχε πελάτες άτομα από τη showbiz και αθλητές μεταξύ των οποίων και ο μπασκεμπολίστας Ντίνος Μήτογλου ο οποίος είχε καταθέσει εις βάρος της μήνυση. Η 48χρονη φαίνεται πως έκανε ενέσεις στον Μήτογλου κατά τη διάρκεια αποθεραπείας του. Ωστόσο η καριέρα του «πάγωσε», όταν βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ. Στο προφίλ της στα social media έχει κάνει αναρτήσεις με
17:10 03/11/2022

Έλλη Γελεβεσάκη: Ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο της, Άγγελο

govastileto.gr
Η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Γιώργος Μανίκας ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2010, τον Ιανουάριου του 2013...
08:10 26/08/2022

Ο Γιώργος Μανίκας για Snik και Light: «Το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό στα βραβεία»

zappit.gr
Προ ημερών ο Γιώργος Μανίκας βρέθηκε μαζί με τον 9χρονο γιο του στα βραβεία MAD. Και μάλιστα πολύ κοντά στον […] The post Ο Γιώργος Μανίκας για Snik και Light: «Το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό στα βραβεία» appeared first on Zappit.
11:12 26/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load