#Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο;

youfly.com
Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε η Δανάη Μπάρκα για την κατάσταση υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο; appeared first on Youfly.
15:58 27/03/2024

Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Newsit
Στο νοσοκομείο παραμένει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που την περασμένη Τετάρτη (20.03.2024), υπέστη έμφραγμα. Η καλή του φίλη και συγκάτοικος, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αναφέρθηκαν στην κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού. Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και αφού ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 26/03/2024

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Έπαθε έμφραγμα, είναι εκτός κινδύνου

Newside.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη ένα έμφραγμα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου. Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το περιστατικό, καθώς ο ηθοποιός είναι σύντροφος της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου. Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες από την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, επιβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και [...] Το άρθρο Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Έπαθε έμφραγμα, είναι εκτός κινδύνου εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 22/03/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης> Υπέστη έμφραγμα KAI ο εμβολιασθής ηθοποιός ενώ η Μαρία Σολωμού την οποία επέκρινε ως ανεμβολίαστη πηδάει από τη χαρά της!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης> Υπέστη έμφραγμα KAI ο εμβολιασθής ηθοποιός ενώ η Μαρία Σολωμού την οποία επέκρινε ως ανεμβολίαστη πηδάει από τη χαρά της! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:37 22/03/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα που υπέστη

iatropedia.gr
Ο 65χρονος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα που υπέστη appeared first on Iatropedia.
11:09 22/03/2024

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» μέχρι τέλος Μαρτίου

zappit.gr
Σε προσωρινή διακοπή οδηγήθηκε η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» λόγω ξαφνικής ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος μεταφέρθηκε […] The post Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» μέχρι τέλος Μαρτίου appeared first on Zappit.
08:00 22/03/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν ήθελα να με στιγματίσει η επιτυχία των ‘Εγκλημάτων’» (vid)

monopoli.gr
Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σειρά «Εγκλήματα» αλλά και τον απόηχο της επιτυχίας της.
12:53 26/01/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τρόμαξα όταν η Δανάη ανέλαβε το πρωινό του MEGA»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός συζήτησε με […] The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τρόμαξα όταν η Δανάη ανέλαβε το πρωινό του MEGA» appeared first on Zappit.
17:00 25/01/2024

«Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του»  του Ιάκωβου Καμπανέλλη, στα Τρίκαλα

trikalavoice.gr
«Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του»  του Ιάκωβου Καμπανέλλη-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 20.30.       Να έχω έναν άνθρωπο… Με αφορμή το φετινό έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, γνωστός μεταξύ άλλων και για τη θητεία του στο νεοελληνικό έργο, Μάνος Καρατζογιάννης παρουσιάζουν το […]
18:53 24/01/2024

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Αγρίνιο για δύο μόνο παραστάσεις στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

sinidisi.gr
Η παράσταση «Αυτός, ο Άλλος και το Παντελόνι του» με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη θα παρουσιαστεί στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2023 (21:00) στο Αγρίνιο, στη σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.). ...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Αγρίνιο για δύο μόνο παραστάσεις στις 4 και 5 Δεκεμβρίου
15:09 16/11/2023

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Σταυροπούλου – Μπάρκα: «Είμαστε μια οικογένεια, μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα»

zappit.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μιλά στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Ο γνωστός ηθοποιός, που πέρσι ξεχώρισε μέσα από την […] The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Σταυροπούλου – Μπάρκα: «Είμαστε μια οικογένεια, μην κάνουμε διαχωρισμούς που θέτουν ερωτήματα» appeared first on Zappit.
14:00 27/08/2023

Δανάη Μπάρκα: Στις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της την ρωτούν «πού είναι αυτός ο παράδεισος»

Newsbeast.gr
Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεό της από αυτές. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» που θα συνεχιστεί για ακόμη μία σεζόν, μετά τη Σέριφο «Εκεί που είσαι ο εαυτός σου, εκεί που δεν βάζεις φίλτρα για να σε αποδεχτούν ή να σε αποδεχτείς, εκεί που κάνεις τις ωραίες συζητήσεις, εκεί που έχεις αγκαλιές να σε σφίξουν…εκεί να πηγαίνεις. Αυτή την φωτογραφία την τραβάω κάθε καλοκαίρι εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Στο ίδιο σημείο, με το ίδιο αληθινό χαμόγελο, και τους ίδιους αγαπημένους μου ανθρώπους. Στο σπιτάκι της καρδιάς μου με 3 αγκαλιές πάντα ορθάνοιχτες ⭐️ Μ,Γ,Κ σας αγαπ
04:00 01/08/2023

"Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του" στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

patrasevents.gr
Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων"Δευτέρα, 08 Μάϊ 2023 19:00Να έχω έναν άνθρωπο… Με αφορμή το έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάνος Καρατζογιάννης παρουσιάζουν το μονόπρακτό του «Αυτός και το παντελόνι του», που ανέβηκε το Μάιο του 2018 στο Θέατρο Σταθμός, μαζί με τον «Επικήδειο» του ίδιου συγγραφέα σε ενιαία παράσταση με τον γενικό τίτλο «Αυτός, ο Άλλος και το Παντελόνι του». Η τόσο αστεία όσο και συγκινητική παράσταση - φόρος τιμής στον πατριάρχη του νεοελληνικού θεάτρου - που παρουσιάστηκε και σε επιλεγμένες π...
16:50 27/04/2023

Πάτρα: Ανοιξιάτικη "εξόρμηση" του ΔΗΠΕΘΕ - Πρεμιέρα για "Του Κουτρούλη ο Γάμος" - Έρχεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

thebest.gr
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας θα έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων & δράσεων την φετινή άνοιξη στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων ξεκινώντας με τη νέα παράσταση του ευέλικτου σχήματος Άρμα Θέσπιδος, με τίτλο «Του Κουτρούλη ο Γάμος» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Απριλίου 2023.
17:52 21/04/2023

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το story της Δανάης Μπάρκα με τη Βίκυ Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του

okmag.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης γίνεται σήμερα 65 ετών και τα γενέθλιά του θα τα περάσει παρέα με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός φοράει ένα σετ μπλε σατέν πιτζάμες κι έχει στα μαλλιά της, κάποιο προϊόν styling που θα μετατρέψει τα μαλλιά της σε μπούκλες. Η Δανάη Μπάρκα την τρολάρει για την εμφάνισή […] The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το story της Δανάης Μπάρκα με τη Βίκυ Σταυροπούλου για τα γενέθλιά του appeared first on OK! Magazine.
19:44 19/04/2023

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε με ποιους celebrities έκανε Ανάσταση

govastileto.gr
Ο Λάκης Λαζόπουλος αποφάσισε να περάσει το φετινό Πάσχα στις Μηλιές, στο Πήλιο. Στην παρέα του βρέθηκαν μεταξύ άλλων, πολλοί καλλιτέχνες και φίλοι του, όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ευγενία Σαμαρά, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Σάντυ Χατζηιωάννου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Κωνσταντίνος Δέδες. Μαζί, απόλαυσαν το Πάσχα […]
09:06 17/04/2023

Ανάσταση στο Πήλιο για τον Λάκη Λαζόπουλο – Ποιοι ήταν στην παρέα του

Newsbeast.gr
Στις Μηλιές Πηλίου αποφάσισε να περάσει το φετινό Πάσχα ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ έκανε Ανάσταση με αρκετούς φίλους του, όπως φάνηκε και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media. Στην παρέα του βρέθηκαν μεταξύ άλλων, πολλοί καλλιτέχνες και φίλοι του, όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ευγενία Σαμαρά, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Σάντυ Χατζηιωάννου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Κωνσταντίνος Δέδες.
13:54 16/04/2023

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Δανάη Μπάρκα: «Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, το μυαλό της δεν το έχω ξανασυναντήσει»

tlife.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το μεσημέρι της Κυριακής 9/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT. Ο γνωστός ηθοποιός, To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Δανάη Μπάρκα: «Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, το μυαλό της δεν το έχω ξανασυναντήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:34 09/04/2023

Βίκυ Σταυροπούλου: «Εισέβαλε» σε συνέντευξη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη – «Πρώτη φορά βγαίνω σε εκπομπή άβαφη»

zappit.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μοιράστηκε στο Dot. και στον Μίνω Θεοχάρη τους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, μίλησε για τη […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: «Εισέβαλε» σε συνέντευξη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη – «Πρώτη φορά βγαίνω σε εκπομπή άβαφη» appeared first on Zappit.
17:40 09/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load