#Zendaya

Zendaya-Τοm Holland: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ παρά τις φήμες χωρισμού(video)

instyle.gr
Παρά τις φήμες περί χωρισμού, Zendaya και ο Tom Holland είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο Tom Holland ήταν ένας πολύ υποστηρικτικός σύντροφος στην πρεμιέρα του “Challengers” στο Λονδίνο και βρέθηκε κοντά στην αγαπημένη του. Κράτησε όμως τις στιγμές του με την Zendaya, μακριά από το κόκκινο χαλί. Ένας άλλος παρευρισκόμενος στην πρεμιέρα αποκάλυψε ότι […] The post Zendaya-Τοm Holland: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ παρά τις φήμες χωρισμού(video) appeared first on InStyle.
17:46 14/04/2024

Zendaya: Τα hairstyles που υιοθέτησε στις πρεμιέρες της νέας της ταινίας αγγίζουν την τελειότητα

tlife.gr
Η Zendaya τις τελευταίες ημέρες κάνει μερικές ακόμη εντυπωσιακές εμφανίσεις στις πρεμιέρες της νέας της ταινίας To άρθρο Zendaya: Τα hairstyles που υιοθέτησε στις πρεμιέρες της νέας της ταινίας αγγίζουν την τελειότητα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 14/04/2024

Zendaya: Φωτογραφίζετε με εξωπραγματικά μακριά μαλλιά και μοιάζει με μεταμοντέρνα πριγκίπισσα

tlife.gr
Η Zendaya είναι το απόλυτο beauty και fashion icon. Κάθε της εμφάνιση, χωρίς καμία εξαίρεση, γίνεται To άρθρο Zendaya: Φωτογραφίζετε με εξωπραγματικά μακριά μαλλιά και μοιάζει με μεταμοντέρνα πριγκίπισσα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 11/04/2024

Zendaya: Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια – “Μακάρι να πήγαινα σχολείο”

instyle.gr
Η Zendaya κάνει μια αναδρομή στην εφηβική της ηλικία και μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. “Δεν ξέρω αν είχα επιλογή“, δήλωσε η 27χρονη ηθοποιός μιλώντας στη Vogue και τη βρετανική Vogue για το κοινό προφίλ του εξώφυλλου των περιοδικών τον Μάιο. “Έχω ανάμικτα συναισθήματα σχετικά με τα παιδιά και τη διασημότητα και το να […] The post Zendaya: Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια – “Μακάρι να πήγαινα σχολείο” appeared first on InStyle.
22:46 10/04/2024

Η Zendaya περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την πιο καλοκαρινή απόχρωση στα μαλλιά της

queen.gr
Αυτή η απόχρωση κολακεύει τέλεια τις σταρένιες επιδερμίδες. Περισσότερα...
21:09 08/04/2024

Zendaya: Τρεις πράσινες σκιές για να αντιγράψει το απίθανο eye make up look της

tlife.gr
Στην τελευταία της εμφάνιση η Zendaya φόρεσε μια απίθανη πράσινη σκιά στην απόχρωση του σμαραγδιού με To άρθρο Zendaya: Τρεις πράσινες σκιές για να αντιγράψει το απίθανο eye make up look της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 28/03/2024

Girl Crush: Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που δεν αποχωρίζεται η Zendaya, όχι δεν είναι το lip gloss

queen.gr
«Ποτέ δεν παραλείπω την ενυδατική κρέμα, ενώ ένας μεγάλος κανόνας είναι ότι δεν κοιμάμαι ποτέ με μακιγιάζ». Περισσότερα...
09:09 28/03/2024

Zendaya-Tom Holland: H γλυκιά στιγμή που βάζει οριστικά τέλος στις φήμες χωρισμού

instyle.gr
Έντονες φήμες για χωρισμό από τον Tom Holland πυροδότησε η Zendaya πριν από δύο μήνες, όταν έκανε “μαζικό” unfollow στο Instagram. Μάλιστα, σταμάτησε να ακολουθεί και τον σύντροφό της, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές τους. Ωστόσο, λίγο αργότερα ήρθε η διάψευση από τα χείλη του Tom Holland, ενώ τώρα ήρθε άλλη μία κοινή έξοδος […] The post Zendaya-Tom Holland: H γλυκιά στιγμή που βάζει οριστικά τέλος στις φήμες χωρισμού appeared first on InStyle.
13:46 18/03/2024

Nika King: Απλήρωτο το ενοίκιο της ηθοποιού της “Euphoria” εδώ και 6 μήνες – “Και η Zendaya είναι στο Παρίσι”

instyle.gr
Η ηθοποιός της σειράς “Euphoria“, Nika King, δήλωσε ότι δεν έχει πληρώσει το νοίκι της εδώ και έξι μήνες, καθώς η παραγωγή της 3ης σεζόν της σειράς του HBO καθυστερεί. Η King, που υποδύεται τη Leslie Bennett, μητέρα της έφηβης ναρκομανούς Rue Bennett (Zendaya), μοιράστηκε στο Instagram ένα απόσπασμα από μια πρόσφατη εμφάνισή της σε […] The post Nika King: Απλήρωτο το ενοίκιο της ηθοποιού της “Euphoria” εδώ και 6 μήνες – “Και η Zendaya είναι στο Παρίσι” appeared first on InStyle.
19:46 07/03/2024

«Dune: Μέρος Δεύτερο» στον «Άνεσις» του Αγρινίου μέχρι 13/3

agrinionews.gr
Συνεχίζεται η ταινία «Dune: Μέρος Δεύτερο» να προβάλλεται στον Κινηματογράφο «Άνεσις» από την Πέμπτη 7  Μαρτίου έως και Τετάρτη 13 Μαρτίου. Καθημερινά στις 6:00 μ.μ. & 9:30 μ.μ. Δείτε το trailer:   https://www.youtube.com/watch?v=6e_QTTsfvug&feature=youtu.be Το Dune: Μέρος Δεύτερο εξερευνεί το συναρπαστικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη, τη στιγμή που βρίσκεται ξανά με την Τσάνι και τους Φρέμεν, και ενώ πολεμά για να πάρει εκδίκηση από όσους συνωμότησαν για να καταστρέψουν την οικογένειά του. Διχασμένος - καθώς πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και το πεπρωμένο του ορατού σύμπαντος - ο Πολ θα αποτολμήσει να αλλάξει ένα φρικτό μέλλον που μόνο ο ίδιος μπορεί να προβλέψ
10:46 05/03/2024

Met Gala 2024: Τι σημαίνουν το θέμα και το dress code του σημαντικότερου event μόδας

Newsbeast.gr
Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, η οποία σηματοδοτείται από το Met Gala, την πιο διάσημη και λαμπερή εκδήλωση μόδας, γνωστή και ως «η μεγαλύτερη νύχτα της μόδας». Η Editor-in-Chief της Vogue, Anna Wintour, είναι η πρόεδρος του Met Gala από το 1995 και επιβλέπει με σιδηρά πυγμή τόσο την εκδήλωση όσο και το ποιος θα παρευρεθεί σε αυτή. Πρόσφατα η Vogue ανακοίνωσε το θέμα του Met Gala 2024, αλλά και τους οικοδεσπότες. Φέτος, μαζί με την Anna Wintour, θα δούμε τους Bad Bunny, Chris Hemsworth, Jennifer Lopez και Zendaya. Tα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Loewe, Jonathan Anderson, και ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew. Ποιο είναι το θέ
11:00 04/03/2024

5 tips από τους καλύτερους makeup artists για τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ

queen.gr
Οι makeup artists της Zendaya και της Beyoncé σου αποκαλύπτουν τα πιο εύκολα tips για το τέλειο spring makeup look. Περισσότερα...
15:09 27/02/2024

Η συγκινητική χειρονομία της Zendaya – Δεν ξεχνά το ξεκίνημά της

instyle.gr
Η Zendaya αποδεικνύει ότι δεν ξεχνά το ξεκίνημά της παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσια παγκόσμια φήμη. Η 27χρονη σταρ του Euphoria συνεργάστηκε με το Women Donors Network για να δωρίσει 100.000 δολάρια στο μέρος όπου ξεκίνησε η καριέρα της ως ηθοποιού: το California Shakespeare Theater στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Το θέατρο ανακοίνωσε τη δωρεά […] The post Η συγκινητική χειρονομία της Zendaya – Δεν ξεχνά το ξεκίνημά της appeared first on InStyle.
12:46 23/02/2024

Η Zendaya γίνεται προπονήτρια τένις στο «Challengers» & το κοινό εντόπισε ένα πρόβλημα με το trailer

queen.gr
Το κοινό βλέπει πως υπάρχει ένα πρόβλημα με το trailer της ταινίας «Challengers», στην οποία η Zendaya υποδύεται μία αθλήτρια-προπονήτρια τένις. Περισσότερα...
17:17 22/02/2024

Η Zendaya το τερμάτισε! Εμφανίστηκε με πανοπλία στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Φυσικά και το τόλμησε! Όταν μιλάμε για εκπληκτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η celebrity που ξέρει πώς να μας σοκάρει είναι η Zendaya. Και φυσικά, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στον στιλίστα της, Law Roach. Γιατί έχει το ταλέντο να επιλέγει τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια από τις αρχειακές συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας. Για […] The post Η Zendaya το τερμάτισε! Εμφανίστηκε με πανοπλία στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
09:46 17/02/2024

Εμφάνιση-έκπληξη για την Anya Taylor-Joy στο “Dune: Part Two”

monopoli.gr
Η Anya Taylor-Joy βρέθηκε στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Dune: Part Two» στο Λονδίνο, επιβεβαιώνοντας ότι έχει έναν ρόλο-έκπληξη στην ταινία, στο πλευρό των Timothée Chalamet και Zendaya.
13:53 16/02/2024

Zendaya: Με αυτή την εμφάνιση «έριξε» το Instagram

tlife.gr
Η πρεμιέρα της ταινίας “Dune Part 2” στο Λονδίνο ήταν η αφορμή για την Zendaya να To άρθρο Zendaya: Με αυτή την εμφάνιση «έριξε» το Instagram δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 16/02/2024

Zendaya: Συνεχίζει να ζαλίζει με τις sci-fi εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί

tlife.gr
Kάθε μέρα και μία ακόμη εμφάνιση της  Zendaya μας κάνει να ζαλιζόμαστε. Χθες η ηθοποιός με To άρθρο Zendaya: Συνεχίζει να ζαλίζει με τις sci-fi εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 07/02/2024

Aγνώριστη με τo νέο look της η Zendaya που θέλουμε επειγόντως να αντιγράψουμε

instyle.gr
Οι goth επιρροές στις τελευταίες εμφανίσεις της Zendaya είναι προφανείς. Αυτή τη φορά τις αναβαθμίζει με ένα άψογο cherry cola μακιγιάζ. Δείτε το απίθανο αποτέλεσμα.   Αν έπρεπε να διαλέξουμε μία celebrity-χαμαιλέων που όποιο look και να δοκιμάσει της πηγαίνει, αυτή είναι η Zendaya. Είτε κάνει μία εκκεντρική εμφάνιση όπως στο Met Gala, είτε μια […] The post Aγνώριστη με τo νέο look της η Zendaya που θέλουμε επειγόντως να αντιγράψουμε appeared first on InStyle.
18:46 27/01/2024

Baby bangs: Επανέρχονται στο προσκήνιο με την Zendaya και την Camila Cabello να υιοθετούν τις πιο stylish

tlife.gr
Αφέλειες και φράντζες συνεχίζουν να είναι μεγάλη τάση και τη φετινή χρονιά με τις celebrities να To άρθρο Baby bangs: Επανέρχονται στο προσκήνιο με την Zendaya και την Camila Cabello να υιοθετούν τις πιο stylish δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 26/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load