#Eregister

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2023-24 : eregister.it.minedu.gov.gr- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ !

tilegrafimanews.gr
ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2023-24 : eregister.it.minedu.gov.gr- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ! ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αρχίζουν σήμερα οι εγγραφές των νέων φοιτητών στα πανεπιστήμια σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά και ειδικά για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα υπάρξει υποστήριξη από τις σχολικές μονάδες για θέματα πρόσβασης στην εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Εγγραφών. Σε κάθε περίπτωση, προς διευκόλυνση όλων των επιτυχόντων, στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα παρέχεται αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης με οδηγίες για κάθε βήμα της εφαρμογής. Οι
16:46 31/08/2023

Πανελλαδικές εξετάσεις 2023: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

thecaller.gr
Από αύριο (31/8) και έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιείται η ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα τμήματα των ΑΕΙ που έχουν περάσει.Από αύριο (31/8) και έως την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιείται η ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα τμήματα των ΑΕΙ που έχουν περάσει.Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι υποχρεωτική μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος «Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2023» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr . Αναλυτικές οδηγίες για την είσοδο στην εφαρμογή, […]
20:00 30/08/2023

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική διαδικασία επιτυχόντων σε ΑΕΙ

in.gr
Υποχρεωτικά ηλεκτρονικά οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών 2022 έως και τις 9Σεπτεμβρίου από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr.
08:10 03/09/2022

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2022 στο eregister.it.minedu – Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία

Newsit
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022 – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2022: Υποχρεωτικά ηλεκτρονικά οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών 2022 έως και τις 9Σεπτεμβρίου από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr. Ξεκίνησε η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2022 και της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά έως ... Περισσότερα To άρθρο Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2022 στο eregister.it.minedu – Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:04 03/09/2022

Ο Νέος ακαδημαϊκός χάρτης Πανεπιστημίου Πατρών

thebest.gr
Η εγγραφή των νέων φοιτητών πραγματοποιείται σε 2 φάσεις: πρώτα, στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (https://eregister.
00:12 03/09/2022

Ξεκινούν αύριο οι εγγραφές των επιτυχόντων στα ΑΕΙ

esos.gr
 Από αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου   έως και την Παρασκευή 9  θα πρέπει οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2022 και της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, νά κάνουν την εγγραφή τους, ηλεκτρονικά. Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά,  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2022. Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2022  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr . Για την είσοδό τους  στην ηλεκτρονική εφαρμογή: Α. Οι επιτυχόντες...
17:08 31/08/2022

Μετεγγραφές πρωτοετών Φοιτητών- eregister.it.minedu.gov.gr- ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία

ekklisiaonline.gr
Κατά τη διαδικασία της Ηλεκτρονικής Εγγραφής, οι επιτυχόντες είναι απαραίτητο να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, αριθμό κινητού τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία επιβεβαιώνονται μέσω σχετικών μηχανισμών της ηλεκτρονικής εφαρμογής. Επισημαίνεται ότι, η ορθότητα των στοιχείων επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων θα έχουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν σε περαιτέρω διαδικασίες. Το άρθρο Μετεγγραφές πρωτοετών Φοιτητών- eregister.it.minedu.gov.gr- ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:26 05/10/2021

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στο eregister.it.minedu.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 24/09

Newsit
Σε εξέλιξη είναι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2021 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00.  Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2021 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κάνοντας κλικ στο ... Περισσότερα To άρθρο Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στο eregister.it.minedu.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 24/09 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:12 23/09/2021

Κλείσιμο σχολείων: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, eregister.it.minedu.gov.gr- e-ΕΦΚΑ

ekklisiaonline.gr
Επόμενος στόχος του e-ΕΦΚΑ είναι η πλήρης ψηφιοποίηση μέσα στους επόμενους μήνες της διαδικασίας υποβολής αιτήματος για επίδομα μητρότητας που θα μειώσει ακόμα περισσότερο τον χρόνο υλοποίησης των αιτημάτων. Το άρθρο Κλείσιμο σχολείων: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα, eregister.it.minedu.gov.gr- e-ΕΦΚΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
11:18 22/09/2021

Eregister.it.minedu.gov.gr: Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφών στα Πανεπιστήμια – Η Εκκλησία κοντά στους φοιτητές

ekklisiaonline.gr
Ξεκίνησε από χθες, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Το άρθρο Eregister.it.minedu.gov.gr: Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφών στα Πανεπιστήμια – Η Εκκλησία κοντά στους φοιτητές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:12 17/09/2021

Ξεκινούν οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στο eregister.it.minedu.gov.gr

ieidiseis.gr
Άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των πρωτοετών φοιτητών. Όλη η διαδικασία.  Ξεκινά η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2021 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, κατά το διάστημα από, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 έως και Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00. Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Ηλεκτρονικών Εγγραφών 2021. Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2021 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση eregister.it.minedu.gov.gr . Γ
13:54 16/09/2021

Πανεπιστήμια – Αρχίζει η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών εξετάσεων

tanea.gr
Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2021  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr .
13:52 16/09/2021

Πανεπιστήμια – Έως τις 24 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές των φοιτητών – Δείτε τη διαδικασία

in.gr
Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2021  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr .
13:36 16/09/2021

ΟΛΑ στο eregister.it.minedu.gov.gr : Κλείσιμο σχολείων ΕΝΦΙΑ- Συντάξεις Οκτωβρίου 2021

ekklisiaonline.gr
Για την είσοδό τους στο σύστημα θα πρέπει να γράψουν τον 8ψήψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Το άρθρο ΟΛΑ στο eregister.it.minedu.gov.gr : Κλείσιμο σχολείων ΕΝΦΙΑ- Συντάξεις Οκτωβρίου 2021 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:06 14/09/2021

Πότε ξεκινούν οι εγγραφές πρωτοετών στα Πανεπιστήμια - Ποια θα είναι η διαδικασία

pronews.gr
Πλησιάζει η ώρα για τους πρωτοετείς φοιτητές και την εγγραφή τους στα Πανεπιστήμια της χώρας. Πότε αναμένεται η έναρξή τους. Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει ανακοινώσει, ακόμη, την επίσημη ημερομηνία για την έναρξη των εγγραφών, αλλά, παραδοσιακά, η διαδικασία αρχίζει στα τέλη Σεπτεμβρίου και διαρκεί μερικές ημέρες. Ενδεικτικό πως την περσινή χρονιά οι εγγραφές άρχισαν στις 22 Σεπτεμβρίου και συνεχίστηκαν έως και τις 29 του μηνός. Το 2019 είχαν αρχίσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα δικαιολογητικά, τη διαδικασία εγγραφής και τις τελικές ημερομηνίες. Πώς θα γίνουν οι εγγραφές Οι εγγραφές των φοιτητών, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αναμένεται ν
13:26 09/09/2021

Eregister.it.minedu.gov.gr- Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

ekklisiaonline.gr
Οι επιτυχόντες, μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα καλούνται να συμπληρώσουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής (ΑΜΚΑ), ο οποίος θα επιβεβαιώνεται μέσω διαλειτουργικότητας με το Εθνικό Μητρώο ΑΜΚΑ. Το άρθρο Eregister.it.minedu.gov.gr- Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:45 25/09/2020

eregister.it.minedu.gov.gr: Οδηγίες για τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών

dikaiologitika.gr
Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Ξεκίνησε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020.Για πρώτη φορά φέτος, το Υπουργείο προσφέρει τη δυνατότητα η εγγραφή των επιτυχόντων να γίνει συνολικά ηλεκτρονικά μέσω πιστοποίησης του αριθμού κινητού τηλεφώνου τους που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πληροφοριακού Συστήματος των Ηλεκτρονικών Εγγραφών. Η εγγραφή των επιτυχόντων πρωτοετών φοιτητών πραγματοποιείται μέσω του συστήματος της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντ
11:22 24/09/2020

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών: Που και μέχρι πότε γίνονται οι αιτήσεις

ieidiseis.gr
Δείτε για τις εγγραφές πρωτοετών φοιτητών, που γίνονται οι αιτήσεις, μέχρι πότε είναι η προθεσμία υποβολής και ποιους αφορά.Οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών αλλοδαπών, είτε αλλογενών, ξεκινούν από σήμερα 23/9 και γίνονται στο eregister.it.minedu.gov.gr, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Επίσης, οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της ΕΕ, πραγματοποιούνται έως τις 30/9. Παράλληλα, στις ίδιες ημερομηνίες εγγράφονται: 1. Οι εισακτέοι με την ως άνω κατηγορία ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 που δεν είχαν αποκτήσει τη βεβαίωση
16:17 23/09/2020

Υπουργείο Παιδείας: Στο eregister.it.minedu.gov.gr οι εγγραφές πρωτοετών Αλλοδαπών – Αλλογενών

dikaiologitika.gr
Υπουργείο Παιδείας: Στο eregister.it.minedu.gov.gr και οι εγγραφές πρωτοετών με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε.Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών σε Πανεπιστήμια των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.
13:32 23/09/2020

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2020 στο eregister.it.minedu.gov.gr - Όλη η διαδικασία

ProtoThema.gr
Οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2020 φέτος θα γίνουν ηλεκτρονικά 
12:39 23/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load