#Enola Holmes

Enola Holmes 2 από σήμερα στο Netflix

Newsit
Η Enola Holmes σε νέες περιπέτειες από σήμερα στο Netflix. Εργαζόμενη πλέον ως ντετέκτιβ, όπως και ο περιβόητος αδερφός της, η Ενόλα Χολμς αναλαμβάνει επίσημα την πρώτη της υπόθεση αναζητώντας ένα αγνοούμενο κορίτσι, ενώ οι σπίθες μιας επικίνδυνης συνωμοσίας πυροδοτούν ένα μυστήριο που απαιτεί τη βοήθεια φίλων, αλλά και του ίδιου του Σέρλοκ, για να ... Περισσότερα To άρθρο Enola Holmes 2 από σήμερα στο Netflix δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:04 04/11/2022

Netflix: Enola Holmes, Το Ημερολόγιο της Νοέλ και ακόμη 17 ταινίες τον Νοέμβριο

Newsit
Ποιες είναι οι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε. Οι νέες ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Νοέμβριο, είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι. 01/11/2022Η Κατάληψη / The TakeoverΚατηγορούμενη για φόνο επειδή ξεσκέπασε ένα σκάνδαλο απορρήτου, μια τίμια χάκερ προσπαθεί να ... Περισσότερα To άρθρο Netflix: Enola Holmes, Το Ημερολόγιο της Νοέλ και ακόμη 17 ταινίες τον Νοέμβριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 02/11/2022

Χένρι Κάβιλ: Με look που θύμιζε «Τζέιμς Μποντ» στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας – Είναι το φαβορί για τον νέο 007;

okmag.gr
Μια εμφάνιση που συζητήθηκε έκανε ο Χένρι Κάβιλ την Πέμπτη. Ο γοητευτικός σταρ έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί με την κοπέλα του Natalie Viscuso! Ο 39χρονος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τη Νάταλι στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Netflix, Enola Holmes 2 το βράδυ της Πέμπτης (27 Οκτωβρίου) στο Paris Theatre […] The post Χένρι Κάβιλ: Με look που θύμιζε «Τζέιμς Μποντ» στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας – Είναι το φαβορί για τον νέο 007; appeared first on OK.
18:38 29/10/2022

Henry Cavill: Για πρώτη φορά με τη σύντροφό του στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Ο Henry Cavill και η Natalie Viscuso έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Enola Holmes 2 στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Πέμπτης. Το ζευγάρι δημοσιοποίησε τη σχέση του τον Απρίλιο του 2021 και με την κοινή εμφάνισή του στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του σταρ δείχνει ότι συνεχίζουν […] The post Henry Cavill: Για πρώτη φορά με τη σύντροφό του στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
10:22 28/10/2022

Enola Holmes 2: Η αδελφή του Sherlock συνεχίζει να εξιχνιάζει μυστήρια – Δείτε το τρέιλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

dete.gr
H Enola Holmes επιστρέφει σε νέες περιπέτειες και σκοπεύει να εξιχνιάσει νέα μυστήρια στο σίκουελ της ομώνυμης ταινίας που θα κυκλοφορήσει στο Νetlflix. Το νέο επίσημο τρέιλερ δείχνει την Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή ως Eleven του «Stranger Things» να ερευνά ένα ακόμη μυστήριο.Αυτή τη φορά, ψάχνει για ένα κορίτσι, που εργάζεται σε ένα εργοστάσιο σπίρτων […]
15:18 13/10/2022

Enola Holmes 2 τρέιλερ: Η Millie Bobby Brown επιστρέφει στο Netflix

youfly.com
Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Enola Holmes 2» στο οποίο βλέπουμε την Millie Bobby Brown να επιστρέφει για να λύσει ακόμα περισσότερα μυστήρια. Δείτε περισσότερα. The post Enola Holmes 2 τρέιλερ: Η Millie Bobby Brown επιστρέφει στο Netflix appeared first on Youfly.
09:02 28/09/2022

Η 18χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν γράφει ιστορία με αμοιβή 10 εκατ. δολαρίων για τη συνέχεια τoυ «Enola Holmes» [video]

hellasjournal.com
Αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων θα λάβει η 18χρονη ηθοποιός Μίλι Μπόμπι Μπράουν
11:14 26/07/2022

Louis Partridge: Γιατί όλοι μιλούν για τον Βρετανό ηθοποιό του Netflix (photos)

NewsBomb
10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτόν - Μπορείς να τον δεις στο Enola Holmes!Περισσότερα...
23:00 12/11/2021

The Witcher: Άναψαν οι μηχανές για το γράψιμο του σεναρίου της 3ης σεζόν

Newsbeast.gr
Μπορεί το The Witcher να μην έχει ανανεωθεί και επίσημα για 3η σεζόν από το Netflix, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως αυτό θα γίνει. Ενώ λοιπόν ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν στις 17 Δεκεμβρίου, το επιτελείο της σειράς έχει βάλει μπρος τις μηχανές δουλεύοντας το σενάριο για την 3η. Σύμφωνα με το Redanian Intelligence και όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr, το γράψιμο του σεναρίου έχει ξεκινήσει πολύ πρόσφατα και πλέον το θέμα είναι πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. «Κλειδί» για το ξεκίνημα τους είναι το πρόγραμμα του πρωταγωνιστή Henry Cavill, ο οποίος ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα του ταινία, Argylle, τον Αύγουστο. Συνεχίζει με το Enola Holmes 2, όπου θα έχει έναν μικρότερο
22:50 27/07/2021

Θα έχουμε sequel της ταινίας Enola Holmes; Η Millie Bobby Brown μόλις προδόθηκε!

mothersblog.gr
Ένα post της έδωσε την απάντηση που όλες περιμέναμε.
20:46 19/05/2021

Enola Holmes: Η αδερφή του Sherlock επιστρέφει με δεύτερη ταινία

neolaia.gr
Το Netflix "έδωσε" το πράσινο φως για το "Enola Holmes: 2".
19:46 18/05/2021

Netflix: Ανακοινώθηκε επίσημα το "Enola Holmes 2"

patrasevents.gr
Επιστρέφουν Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Χένρι Κάβιλ
02:14 17/05/2021

Η Ενόλα Χολμς επιστρέφει με sequel στο Netflix

naftemporiki.gr
Μετά την απρόσμενη επιτυχία του Enola Holmes το περασμένο φθινόπωρο, το Netflix και η Legendary ανακοίνωσαν το sequel της ευχάριστης περιπέτειας, στην οποία θα πρωταγωνιστούν και πάλι, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ως Ενόλα και ο Χένρι Κάβιλ ως Σέρλοκ Χολμς.
08:38 16/05/2021

Netflix: Οι καλύτερες αστυνομικές ταινίες για τους λάτρεις του μυστηρίου

ieidiseis.gr
Δείτε τις πέντε καλύτερες αστυνομικές ταινίες, στο Netflix.Από ταινίες εποχής, μέχρι και το κλασικό δυστοπικό «Blade Runner», αυτές είναι οι πέντε καλύτερες αστυνομικές ταινίες για τους λάτρεις του μυστηρίου, στο Netflix. Enola Holmes Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της Ενόλα Χολμς, άσημης αδερφής του πιο διάσημου ντετέκτιβ στον κόσμο, καθώς προσπαθεί να εντοπίσει την εξαφανισμένη μητέρα της. Μια εξαιρετικά δημοφιλής ταινία που ήταν στις τάσεις του ελληνικού Netflix για αρκετές μέρες. Όσοι από εσάς ακόμα αναρωτιέστε εάν αξίζει να την δείτε, η απάντηση είναι ναι. Το Κορίτσι του Τρένου (The girl on the train) Μια αλκοολική γυναίκα έχει εμμονή με ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι, το οποίο και
23:58 08/01/2021

Αυτοί είναι οι δέκα δημοφιλέστεροι ηθοποιοί για το 2020 σύμφωνα με το IMDb

pronews.gr
Αυτοί είναι οι δέκα κορυφαίοι ηθοποιοί του 2020 σύμφωνα με τα στοιχεία του IMDb (the Internet Movie Database). Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η κατάταξή τους διαμορφώθηκε από τις βαθμολογίες στο STARmeter, ενώ παράλληλα είχαν και τις περισσότερες αναζητήσεις τον τελευταίο χρόνο. Πολλοί από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα είναι διάσημοι από τη δουλειά τους με το Netflix και είχαν μια εξαιρετική χρονιά στην καριέρα τους, παρά την πανδημία του κορωνοϊού. 10. Henry Cavill Ο Cavill τα πήγε πολύ καλά το 2020. Στα τέλη του 2019, πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά The Witcher στο Netflix αλλά και στο φιλμ Enola Holmes. Το όνομά του βρίσκεται συνεχώς στη δημοσιότητα, ενώ όλοι περιμένουν να επιστρέψει στον ρ
07:49 03/12/2020

Enola Holmes: Η αδερφή του Sherlock Holmes σάρωσε τις κριτικές

monopoli.gr
Η ταινία "Enola Holmes" στο Netflix με πρωταγωνίστρια την Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει λάβει κορυφαίες κριτικές σε σύντομο χρονικό διάστημα.
15:09 28/09/2020

Αυτή είναι η νέα ταινία που είναι πρώτη στις προτιμήσεις των χρηστών του Netflix στην Ελλάδα

ProtoThema.gr
Από το Stranger Things στο… σόι του Sherlock: Η Millie Bobby Brown είναι η τετραπέρατη Enola Holmes
19:03 27/09/2020

Διαθέσιμο το Enola Holmes με την Millie Brown του Stranger Things στο ελληνικό Netflix

fosonline.gr
Το πολυαναμενόμενο Enola Holmes κυκλοφόρησε στο Netflix - Πρωταγωνιστεί η Millie Brown του Stranger Things αλλά και ο... Superman Henry Cavill ως Sherlock.
14:23 25/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load