#Πλατεία Βαρνάβα

Αυτά είναι τα σημεία που πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test την Παρασκευή 4/3

pronews.gr
Σε 166 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται αύριο, Παρασκευή 4 Μαρτίου, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.   Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στις περισσότερες περιοχές από νωρίς το πρωί. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο. Τα σημεία δωρεάν ελέγχου είναι τα ακόλουθα: Δ. Ελευσίνας, Πολιτιστικό Κέντρο Κίμωνος και Παγκάλου, (απέναντι από την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου), 09:30-15:00 Δ. Διονύσου, Πεντζερίδου 3, πολιτιστικό κ
19:30 03/03/2022

Εστίαση: Πώς είναι κίνηση κατά την πρώτη μέρα του ανοίγματος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

thecaller.gr
Ο πεζόδρομος της Τσακάλωφ στο Κολωνάκι θυμίζει σιγά- σιγά εποχές πριν την πανδημία Covid-19. Τραπέζια και καρέκλες στήθηκαν ξανά στο γνωστό σημείο συνάντησης πολλών Αθηναίων. Το ίδιο και στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, όπου τα τραπέζια ξεκίνησαν να γεμίζουν.«Τώρα είναι ήρεμοι όλοι, πίνουν το καφεδάκι τους, έχουν τις μάσκες τους», περιγράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ρεβέκκα […]
14:48 03/05/2021

Πρώτη προσφυγή στη δικαιοσύνη από κατοίκους για τα κορονοπάρτι

Newsbeast.gr
Στην δικαιοσύνη προσέφυγαν κάτοικοι και εργαζόμενοι στην Πλατεία Βαρνάβα οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα κορονοπάρτι καταγγέλλοντας  ότι επικρατεί «ένα καθεστώς ανομίας που ταλαιπωρεί για έναν περίπου χρόνο της περιοχή με την ανοχή των αρχών». Με την μηνυτήρια αναφορά τους στρέφονται κατά παντός υπευθύνου που διαπράττει όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ησυχίας, […]
22:30 22/04/2021

«Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ» στην Πλατεία Βαρνάβα για την αποτροπή νέων κορωνοπάρτι (βίντεο)

lykavitos.gr
Στη μάχη της αποφυγής νέων κορωνοπάρτι έχει ριχτεί τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι όπου τις προηγούμενες μέρες εκατοντάδες νεαροί συμμετείχαν σε κορωνοπάρτι χωρίς να τηρούν τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Πληροφορίες αναφέρουν πως όπου […] The post «Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ» στην Πλατεία Βαρνάβα για την αποτροπή νέων κορωνοπάρτι (βίντεο) first appeared on Lykavitos.gr.
00:02 22/04/2021

Δείτε βίντεο: «Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ» στην Πλατεία Βαρνάβα για την αποτροπή νέων κορωνοπάρτι

ProtoThema.gr
Περιπολικά και μηχανές της ΕΛ.ΑΣ έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ στην πλατεία που βρίσκεται στο Παγκράτι
22:05 21/04/2021

Lockdown : Στην Πλατεία Βαρνάβα αστυνομία, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου… ξέφρενο κορονοπάρτι

in.gr
Θέσεις στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι έχουν πάρει από νωρίς την Παρασκευή, μέλη της Ομάδας Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να γίνουν για ακόμα ένα βράδυ αυτοσχέδια πάρτι
00:27 17/04/2021

Πλατεία Βαρνάβα: «Φρουρούμενη» από αστυνομικές δυνάμεις λόγω των κορονο-πάρτι

Newsit
Η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, είναι ένα από τα πιο… συνηθισμένα μέρη που συγκεντρώνουν σχεδόν κάθε βράδυ εκατοντάδες νέους και νέες που κάνουν κορονοπάρτι παρά τους περιορισμούς για τον κορονοϊό. Οι εικόνες που σας είχε μεταφέρει το newsit.gr από την πλατεία Βαρνάβα το περασμένο Σάββατο ήταν πραγματικά απίστευτες, καθώς υπήρχαν ακόμη και… ηχεία για να ... Περισσότερα To άρθρο Πλατεία Βαρνάβα: «Φρουρούμενη» από αστυνομικές δυνάμεις λόγω των κορονο-πάρτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:30 16/04/2021

Πλατεία Βαρνάβα: Το «πριν» και το «μετά» – Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας από το Δήμο Αθηναίων

eleftherostypos.gr
Να παραδώσουν την πλατεία Βαρνάβα καθαρή και περιποιημένη ξανά στους ανθρώπους της 2ης Δημοτικής κοινότητας , φρόντισαν από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Συνεργείο εργαζομένων της καθαριότητας, ενισχυμένο με επιπλέον έμψυχο δυναμικό, μάζεψε τα απορρίμματα από τον χώρο στην πλατεία Βαρνάβα, γέμισαν περίπου 20 μεγάλες σακούλες... The post Πλατεία Βαρνάβα: Το «πριν» και το «μετά» – Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας από το Δήμο Αθηναίων appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
15:03 12/04/2021

Σκουπιδότοπος η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορωνοπάρτι – Έντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων (βίντεο)

logiastarata.gr
Ακραίος συνωστισμός και αδιαφορία από τους μόνιμους πλέον θαμώνες – DJ, πυροτεχνήματα και λιποθυμίες από αλκοόλ – Δείτε εικόνες και βίντεο Σκηνικό χάους άφησαν πίσω τους όσοι βρέθηκαν στο Σαββατιάτικο κορωνοπάρτι στην Πλατεία Βαρνάβα με την περιοχή να θυμίζει «βομβαρδισμένο τοπίο» από τα σκουπίδια, τα κουτάκια αλκοόλ, τα πλαστικά και όλα όσα πετάχτηκαν στο έδαφος. […] The post Σκουπιδότοπος η πλατεία Βαρνάβα μετά τα κορωνοπάρτι – Έντονες οι διαμαρτυρίες των κατοίκων (βίντεο) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:03 12/04/2021

Ποιος κορονοϊός; Ατελείωτα πάρτι σε Πλατεία Βαρνάβα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Newsit
Μπορεί η χώρα να μετρά καθημερινά χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού και το ΕΣΥ να πιέζεται ασφυκτικά με εκατοντάδες εισαγωγές στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ όμως αυτό δεν δείχνει να πτοεί εκατοντάδες κόσμου που κάνει κορονοπάρτι σε όλη την Ελλάδα. Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα η κατάσταση τα τελευταία βράδια μοιάζει ανεξέλεγκτη καθώς ... Περισσότερα To άρθρο Ποιος κορονοϊός; Ατελείωτα πάρτι σε Πλατεία Βαρνάβα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:27 11/04/2021

Νέο κορωνοπάρτι χθες στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι: Τώρα και με DJ…[video]

hellasjournal.com
Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ χθες εκατοντάδες άτομα συνωστίστηκαν
01:45 11/04/2021

«Η πλατεία ήταν γεμάτη»: Συνωστισμός στις γειτονιές παρά τα μέτρα (pics & vid)

dikaiologitika.gr
Πρώτη νύχτα εφαρμογής για τα νέα μέτρα ήταν το Σάββατο, ωστόσο όπως δείχνουν οι εικόνες τα κλειστά περίπτερα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.Μπορεί τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες να έκλεισαν τα μεσάνυχτα όπως ορίζουν τα νέα μέτρα, αυτό ωστόσο φαίνεται ότι δεν πτόησε τον κόσμο που παρέμεινε συγκεντρωμένος στις πλατείες. Ενδεικτικά, συνωστισμός παρατηρήθηκε στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης αλλά και στην Πλατεία στο Μοναστηράκι.  
11:59 27/09/2020

Έκλεισαν τα περίπτερα αλλά δεν άδειασαν οι πλατείες! (ΦΩΤΟ)

paraskhnio.gr
Σε πολλές περιοχές της Αττικής αρκετός κόσμος, κυρίως νέοι, συγκεντρώθηκαν σε πλατείες και άλλα σημεία τα οποία είχαν μεταβληθεί σε ιδιότυπους τόπους νυκτερινής διασκέδασης. Στην Πλατεία Βαρνάβα, στα Εξάρχεια και σε άλλες περιοχές, ο κόσμος έμεινε ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, οπότε τα περίπτερα και άλλοι χώροι έκλεισαν στο πλαίσιο των νέων αυστηρότερων μέτρων που […] The post Έκλεισαν τα περίπτερα αλλά δεν άδειασαν οι πλατείες! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.
08:22 27/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load