#Άριελ Κωνσταντινίδη

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη»

zappit.gr
H Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο Ηλία […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θα δούλευα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη» appeared first on Zappit.
00:00 15/03/2024

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το 2008 ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου, χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου»

tlife.gr
Απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στο περιοδικό Λοιπόν, προβλήθηκε το πρωί της To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το 2008 ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου, χρειάστηκα τη βοήθεια ψυχιάτρου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 06/03/2024

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα» – Η ερώτηση που δέχεται συχνά από τα παιδιά της

tlife.gr
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το ξεκίνημά της στην υποκριτική δίπλα στην Αλίκη To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Τον αγάπησα μία φορά, αυτό θα είναι για πάντα» – Η ερώτηση που δέχεται συχνά από τα παιδιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 23/02/2024

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ»

zappit.gr
Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Η ηθοποιός μίλησε για την ταμπέλα του παιδιού […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ» appeared first on Zappit.
15:00 23/02/2024

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θύμωσα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν άρρωστη»

zappit.gr
Την συνάδελφο του, Άριελ Κωνσταντινίδη συνάντησε ο Τάσος Ιορδανίδης το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Θύμωσα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν άρρωστη» appeared first on Zappit.
00:00 17/12/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου “έκοψε” πολλές προτάσεις. Έχασα τον εαυτό μου από τη σύγκριση μαζί της»

okmag.gr
Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μίλησε για το διαζύγιο της, το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου και τα «εμπόδια» που προέκυψαν από τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τι είπε για τον χωρισμό της και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου; Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον χωρισμό της και […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου “έκοψε” πολλές προτάσεις. Έχασα τον εαυτό μου από τη σύγκριση μαζί της» appeared first on OK! Magazine.
15:58 20/10/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Κατάλαβα ότι η Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη»

eleftherostypos.gr
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το διαζύγιο της, το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου και τα «εμπόδια» από τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό της και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου. «Δεν μου λείπει καθόλου το κομμάτι της συντροφικότητας, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Μετά τον […] Το άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Κατάλαβα ότι η Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε επιτυχημένη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 20/10/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η σπάνια εμφάνιση της και η συνάντηση με τον Κιμούλη (αποκλειστικές εικόνες)

happytv.gr
Ο φωτογραφικός φακός του HappyTv.gr πέτυχε την Άριελ Κωνσταντινίδη στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, όπου βρέθηκε με την παρέα της για να παρακολουθήσει την παράσταση “Δωδέκατη νύχτα” με τον Γιώργο Κιμούλη. Η αγαπημένη ηθοποιός, που όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο, στο τέλος της παράστασης, πήγε να συγχαρεί τον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίο και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Άριελ Κωνσταντινίδη: Η σπάνια εμφάνιση της και η συνάντηση με τον Κιμούλη (αποκλειστικές εικόνες)
11:37 02/08/2023

Η Άριελ Κωνσταντινίδη για το διαζύγιό της: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

zappit.gr
Για το διαζύγιό της μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη στην εκπομπή Όλα για την ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, περιγράφοντας […] The post Η Άριελ Κωνσταντινίδη για το διαζύγιό της: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι» appeared first on Zappit.
10:00 18/06/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

irafina.gr
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στη μητρότητα, το πώς την άλλαξε ο ερχομός των παιδιών της και την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Είναι συναρπαστικό το να μεγαλώνεις ένα παιδί και να παρακολουθείς τα στάδια ανάπτυξής του. Ο ερχομός των παιδιών κλόνισε τη σχέση μου με τον πρώην σύζυγο […]
23:02 17/05/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη»

zappit.gr
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Άριελ Κωνσταντινίδη. Αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε στη μητρότητα, αλλά και το […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη και επιτυχημένη» appeared first on Zappit.
11:10 17/05/2023

Δημήτρης Γιώτης: Οι celebrities που γιόρτασαν μαζί του τα γενέθλιά του – Φωτογραφίες

govastileto.gr
Ο Δημήτρης Γιώτης είχε τα γενέθλιά του και θέλησε να τα γιορτάσει συντροφιά με αγαπημένους του φίλους. Ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr βρέθηκε στο Box, όπου γιόρτασε ο γνωστός ηθοποιός τα γενέθλιά του, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα από την showbiz. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η τούρτα γενεθλίων του Δημήτρη Γιώτη! Άριελ Κωνσταντινίδη Ανθή Αγγελοπούλου […]
08:06 22/01/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μεθοδεύσει ότι θα φύγει σαν την Εβίτα

Newsit
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην «Ελένη» για τη δύναμη που της έδωσε η ψυχοθεραπεία στις αποφάσεις που πηρέ στη ζωή της για το διαζύγιο της, αλλά και το μεγάλωμα των δίδυμων παιδιών της. Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την κατάρα της ομοιότητας της με εκείνη ... Περισσότερα To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μεθοδεύσει ότι θα φύγει σαν την Εβίτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 13/01/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη

instyle.gr
Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την κατάρα της ομοιότητας της με εκείνη που ο κόσμος την ταύτισε απόλυτα μαζί της. Επίσης αναφέρθηκε στη δύναμη που της έδωσε η ψυχοθεραπεία στις αποφάσεις που πήρε στη ζωή της για το […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη appeared first on InStyle.
15:50 13/01/2023

 «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε δει στα όνειρα της τη Τζένη Καρέζη που της έλεγε… έλα εδώ»

zappit.gr
Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε για τη δύναμη που της έδωσε […] The post  «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε δει στα όνειρα της τη Τζένη Καρέζη που της έλεγε… έλα εδώ» appeared first on Zappit.
15:04 13/01/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ένας ενήλικας με φίλησε όταν ήμουν ανήλικη στο θέατρο»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, αλλά και το metoo. «Η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν καρμική. Από το πρώτο κοίταγμα που είχαμε, ήταν σαν τη μαμά μου. Θυμάμαι τα γράμματα των θαυμαστών που […]
23:06 06/01/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν καρμική

Newsit
«Είδα θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά», λέει η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, αλλά και το metoo. «Η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν καρμική. Από ... Περισσότερα To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: Η συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν καρμική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:24 06/01/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είδα θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είδα θύματα του metoo να έχουν κακοποιητική συμπεριφορά» appeared first on Zappit.
08:44 06/01/2023

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο και σε αυτό μπορεί να έχω φταίξει και εγώ»

tlife.gr
Η Άριελ Κωνσταντινίδη κάνοντας τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχτηκε πως το κοινό την To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο και σε αυτό μπορεί να έχω φταίξει και εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:06 25/10/2022

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη»

zappit.gr
Για το γεγονός ότι οι τηλεθεατές τη θυμούνται περισσότερο από το ρόλο της στη σειρά Μαρία η Άσχημη, απάντησε η […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είναι άδικο να με θυμούνται μόνο από τη Μαρία την Άσχημη» appeared first on Zappit.
08:44 25/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load