#Vodafone

Παπαστεργίου: Συνάντηση με εκπροσώπους ΟΤΕ, Vodafone, Nova και ΔΕΗ για τις οπτικές ίνες

mononews.gr
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τους εκπροσώπους των τηλεπικοινωνιακών παρόχων (ΟΤΕ, VODAFONE, ΝOVA, ΔΕΗ).
21:28 19/03/2024

4 βραβεία Όσκαρ για το POOR THINGS του Γιώργου Λάνθιμου, διαθέσιμο αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV

thetoc.gr
Η ταινία που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις είναι διαθέσιμη στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV.
15:09 14/03/2024

Vodafone: Αναφορές για προβλήματα στο δίκτυο

documentonews.gr
Δεκάδες είναι οι αναφορές πολιτών στα social media σχετικά με προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone. Συγκεκριμένα, συνδρομητές καταγγέλλουν ότι δεν… Το άρθρο Vodafone: Αναφορές για προβλήματα στο δίκτυο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
13:09 14/03/2024

Bright Sky app από το Ίδρυμα Vodafone: Ένα πολύτιμο εργαλείο στη μάχη κατά της ενδοοικογενειακής βίας

thetoc.gr
Ένα από τα πλέον σημαντικά βήματα, είτε μιλάμε για διαδικτυακή κακοποίηση ή για οποιαδήποτε άλλη μορφή έμφυλης, είναι να αναγνωρίσει κανείς έγκαιρα τα σημάδια.
15:09 13/03/2024

ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ:To πιο inclusive πάρτυ έρχεται στις 9 Μαρτίου από το Vodafone CU

documentonews.gr
Το Vodafone CU  συνεχίζει να σχεδιάζει μοναδικές εμπειρίες για τους συνδρομητές του και παρουσιάζει το ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: THE PARTY, το… Το άρθρο ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ:To πιο inclusive πάρτυ έρχεται στις 9 Μαρτίου από το Vodafone CU εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
14:09 04/03/2024

Vodafone Discover Graduate Program: Χτίζει την καριέρα για τα ταλέντα του μέλλοντος

in.gr
Το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων της Vodafone Ελλάδας δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε νέα άτομα, χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία, να ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους ταξίδι μέσα στην εταιρεία
16:00 29/02/2024

Μαθητές και εκπαιδευτικοί διασχίζουν την πύλη της Τεχνητής Νοημοσύνης με πλοηγό το Generation Next

ProtoThema.gr
Το πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με ελεύθερη πρόσβαση στην τεχνολογία ΑΙ, διευρύνει τα πεδία γνώσεων και δυνατοτήτων μαθητών και εκπαιδευτικών.
11:00 29/02/2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με την CEO του ομίλου Vodafone – «Προσβλέπω στις επενδύσεις σας στην Ελλάδα»

paraskhnio.gr
Στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου Margherita Della Valle, που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, τέθηκαν οι επενδύσεις που δρομολογεί η Vodafone στην Ελλάδα και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας Στη συνάντηση που έγινε στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης της επικεφαλής του Ομίλου εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, έγινε παρουσίαση του σχεδιασμού της Vodafone όσον Το άρθρο Συνάντηση Μητσοτάκη με την CEO του ομίλου Vodafone – «Προσβλέπω στις επενδύσεις σας στην Ελλάδα» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 15/02/2024

Generation Next: Νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων STEAM για εκπαιδευτικούς

Newsbeast.gr
Στο πλαίσιο του Generation Next, του εκπαιδευτικού προγράμματος ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων του Ιδρύματος Vodafone, που παρέχει  ελεύθερη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και την επιστήμη σε  όλους, ξεκινάει ο νέος κύκλος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Σπουδών που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ο νέος κύκλος μαθημάτων STEAM, όπως και ο προηγούμενος, πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).  Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών παρέχει δωρεάν τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς που το επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να εξοικειωθούν με ψηφιακά εργαλεία. Σκοπός του προγράμματος είναι να μπο
18:00 07/02/2024

Σύναψη δεκαετούς συμφωνίας για Vodafone & Microsoft

secnews.gr
Η Vodafone Group Plc σύναψε συμφωνία με την Microsoft Corp. για επενδύσεις ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη δεκαετία.
15:09 16/01/2024

Μαζί θα τα δούμε όλα! στα My market

Gazzetta
6μηνη συνδρομή Vodafone TV μόνο €19,90€ με αγορές αξίας 30€ και άνω στα My market.
18:00 21/12/2023

It’s Christmas Time: Ένας οδηγός ταινιών για γιορτινές, σινεφίλ βραδιές στο σαλόνι σου με Vodafone TV

in.gr
Αυτά είναι τα blockbuster που θα εμπλουτίσουν με μαγεία και αδρεναλίνη τα φετινά Χριστούγεννα!
13:00 19/12/2023

Διαδίκτυο: Τι θα γίνει με τις χρεώσεις για τις συνδέσεις οπτικής ίνας

empisteutiko.gr
ΟΤΕ, Vodafone και Nova καλούνται να συμφωνήσουν σε εκπτώσεις όγκου μεταξύ τους Ανοίγει εκ νέου η συζήτηση για τις τιμές που πληρώνουν οι καταναλωτές για τη σύνδεση στο διαδίκτυο και ειδικότερα για τις συνδέσεις οπτικής ίνας μέχρι τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις (FTTH).   Οι τρεις βασικοί πάροχοι ΟΤΕ, Vodafone και Nova, καλούνται να συμφωνήσουν σε εκπτώσεις όγκου μεταξύ τους (στη […] The post Διαδίκτυο: Τι θα γίνει με τις χρεώσεις για τις συνδέσεις οπτικής ίνας appeared first on Empisteutiko.gr.
18:58 05/12/2023

COSMOTE: Έρχονται μεγάλες αυξήσεις σε κινητά και σταθερά; Όλη η αλήθεια

fimes.gr
COSMOTE: Οι αυξήσεις που ανακοινώνονται κατά καιρούς από τις εταιρείες τηλεπικοινωνίες τρομάζουν τους καταναλωτές, οι οποίοι βάζουν για όλα πια βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μετά το σούπερ μάρκετ που έχει αυξηθεί δραματικά, νέες χρεώσεις (μεγάλες σε ορισμένες περιπτώσεις) έρχονται και σε λογαριασμούς των κινητών και σταθερών. Μετά τις ανακοινώσεις της Vodafone, σειρά έχει η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο COSMOTE: Έρχονται μεγάλες αυξήσεις σε κινητά και σταθερά; Όλη η αλήθεια.
12:37 30/11/2023

Black Friday στη Vodafone με προσφορές που θα φορεθούν πολύ

neolaia.gr
Φέτος οι Black Friday προσφορές ξεκινούν από τη Vodafone με προσφορές στα πιο αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας.
20:46 14/11/2023

Friends: The Reunion αποκλειστικά στο Vodafone TV

Newsit
Αν μετά την είδηση πως ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή, ξεκινήσατε από την αρχή τα «Φιλαράκια», στο Vodafone TV μπορείτε να δείτε και την τελευταία φορά που η αγαπημένη παρέα ήταν όλοι μαζί μπροστά από τις κάμερες.  Το Friends: The Reunion, το ντοκιμαντέρ για τα «Φιλαράκια» της καρδιάς μας, streamαρει στο Vodafone TV. ... Περισσότερα To άρθρο Friends: The Reunion αποκλειστικά στο Vodafone TV δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 05/11/2023

Vodafone: Αυξήσεις στην τηλεφωνία και τη συνδρομητική τηλεόραση

eretikos.gr
Kόβει την έκπτωση ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill από 22/10/2023, για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές υπηρεσιών σταθερής και Vodafone TV.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
14:58 04/10/2023

Εθνική Ασφαλιστική: Τοποθέτηση Νέου Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

slpress.gr
Η Εθνική Ασφαλιστική ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Νάσου Ζαρκαλή στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της, από 1 Οκτωβρίου 2023. Ο κ. Ζαρκαλής κατέχει υψηλές ιεραρχικές θέσεις σε ανταγωνιστικούς επιχειρηματικούς τομείς για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone Ελλάδας και […] The post Εθνική Ασφαλιστική: Τοποθέτηση Νέου Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου appeared first on slpress.gr.
13:28 03/10/2023

Πώς δρούσε το κύκλωμα των «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης -Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η ζημιά στις εταιρείες

logiastarata.gr
Τουλάχιστον 25.000.000 ευρώ κατάφεραν να κερδίσουν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που τουλάχιστον για 8 χρόνια προέβαιναν στην κατ’ επάγγελμα παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας σε εμπορική κλίμακα έχοντες πολυπληθές πελατολόγιο, τουλάχιστον 13.000 συνδρομητών, τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Με αυτόν τον τρόπο προκάλεσαν οικονομική ζημία στις εταιρείες COSMOTE TV , VODAFONE […] The post Πώς δρούσε το κύκλωμα των «πειρατών» συνδρομητικής τηλεόρασης -Πάνω από 100 εκατ. ευρώ η ζημιά στις εταιρείες appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:00 30/09/2023

Οργή για Vodafone: Ποιο δημοφιλές πακέτο θέλει να καταργήσει. Ανακοίνωση

fimes.gr
Vodafone: Σε μια απόφαση που δεν αρέσει στην πλειοψηφία των κατόχων καρτοκινητών προχωρά η Vodafone. Το Vodafone CU ουσιαστικά θέλει να καταργήσει το φθηνότερο πακέτο 30 ημερών που συνδυάζει ομιλία SMS και MB, για 7.2 ευρώ Ο λόγος για το πακέτο CU MeApOla 7.2 Extra που προσέφερε 400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Οργή για Vodafone: Ποιο δημοφιλές πακέτο θέλει να καταργήσει. Ανακοίνωση.
22:37 16/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load