#Χαλακατεβάκης

Βασίλης Χαλακατεβάκης και Νόνη Δούνια στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη

Newsit
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Νόνη Δούνια είναι οι καλεσμένοι του Τάσου Ιορδανίδη, αυτό το Σάββατο (10.02.2024) στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ1. Ο Τάσος Ιορδανίδης συναντάει τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπάς, και μιλάει για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή του το παιδί του. Επίσης, συναντάει τον Ηλία Μαγγλίνη. Έναν μπαμπά ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης και Νόνη Δούνια στους «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 10/02/2024

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Στάθηκα στα πόδια μου, είπα ότι θα κάνω τον αγώνα μου κι ότι αν βγω νικητής βγήκα»

thecaller.gr
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τη στάση που κράτησε απέναντι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τη στάση που κράτησε απέναντι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Για άλλους δεν έχω κάνει ηρωικές πράξεις, αλλά έχω κάνει για εμένα. Στάθηκα στα πόδια μου στις δύσκολες στιγμές που πέρασα και δεν μετέδωσα […]
20:00 09/01/2024

Στα σύρματα: Το πρώτο τρέιλερ της «φυλακισμένης» κωμωδίας της ΕΡΤ

ieidiseis.gr
Η νέα κωμωδία της ΕΡΤ, «Στα σύρματα», φέρνει γέλιο κι ανατροπές μέσα από τη φυλακή.Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της νέας κωμωδίας της ΕΡΤ, «Στα σύρματα» με τον Θανάση Τσαλταμπάση και τον Ιβάν Σβιτάιλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους πολλοί γνωστοί ηθοποιοί που συντελούν στην περίεργη γνωριμία τους μέσα στη φυλακή, όπου βρέθηκαν για τελείως διαφορετικούς λόγους. Το άκρως πρωτότυπο σενάριο, ακολουθεί τη ζωή δύο ανδρών που εκτίουν τις ποινές τους στη φυλακή. Μια κοινωνική λειτουργός ζητά 5 βαρυποινίτες για ένα κοινωνικό πείραμα εκτόνωσης θυμού. Θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τρόπους χρησιμοποιώντας τους για 6 εβδομάδες. Παράλληλα η πλοκή ακολουθεί το ταξίδι του Σπύρου Καταραχι
00:46 25/07/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Συγκινημένος στην βάπτιση της κόρης του – «Με είπε μπαμπάκα»

tlife.gr
Την δύο ετών κόρη τους βάπτισαν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η Δέσποινα Μαραγκουδάκη. Το ζευγάρι βίωσε To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: Συγκινημένος στην βάπτιση της κόρης του – «Με είπε μπαμπάκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 26/06/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης – Δέσποινα Μαραγκουδάκη: Βάφτισαν την κόρη της με δύο ονόματα

tlife.gr
Ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένεια του Βασίλη Χαλακατεβάκη. Ο γνωστός ηθοποιός βάφτισε την κόρη του, όπως To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης – Δέσποινα Μαραγκουδάκη: Βάφτισαν την κόρη της με δύο ονόματα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 25/06/2023

Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Νομίζω ότι αυτοί που θέλουν συνειδητά ένα παιδί, είναι οι καλύτεροι γονείς – Δυσκολευτήκαμε να γίνουμε γονείς»

eleftherostypos.gr
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Ο ταλαντούχος ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης και η σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μέχρι να αποκτήσουν το μονάκριβο παιδί τους. Βασίλης Χαλακατεβάκης: Περάσαμε μια εξαετία δύσκολη «Είμαστε από τα ζευγάρια που δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να φέρουμε στον κόσμο […] Το άρθρο Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Νομίζω ότι αυτοί που θέλουν συνειδητά ένα παιδί, είναι οι καλύτεροι γονείς – Δυσκολευτήκαμε να γίνουμε γονείς» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:34 19/05/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης – Δέσποινα Μαραγκουδάκη: «Δυσκολευτήκαμε πολύ να φέρουμε στον κόσμο το παιδί»

zappit.gr
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και η σύζυγός του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησαν […] The post Βασίλης Χαλακατεβάκης – Δέσποινα Μαραγκουδάκη: «Δυσκολευτήκαμε πολύ να φέρουμε στον κόσμο το παιδί» appeared first on Zappit.
15:26 19/05/2023

Τίμησαν τη μνήμη του Νάσου

thessports.gr
Αντιπροσωπεία των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στο τρισάγιο των συνδέσμων, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Δικεφάλου, Νάσου Κωνσταντίνου. Οι Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος (Πάλη), Θωμάς Μποδιτσόπουλος (Πυγμαχία), Σταύρος Τυριτίδης, Χαλακατεβάκης και Ζούρκα (Πάλη), έδωσαν το παρών, καταθέτοντας λουλούδια. Έτσι, για ακόμα μία χρονιά οι αθλητές του Δικεφάλου διατήρησαν τη μνήμη του Νάσου ζωντανή. The post Τίμησαν τη μνήμη του Νάσου first appeared on ThesSports.
20:14 06/05/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης: "Πέρασα διπλό καρκίνο, είχα στο παχύ έντερο κι έκανε μετάσταση στον πνεύμονα"

patrasevents.gr
"Αυτό που με έκανε να συνειδητοποιήσω είναι ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και χαλαροί"
06:44 04/05/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έχουν περάσει 13 χρόνια, ήταν διπλός καρκίνος»

okmag.gr
Μετρούσε ήδη κάποια χρόνια στο θέατρο, αλλά τηλεοπτικά ήταν μόλις η δεύτερη του δουλειά, λέει για τον ρόλο του διαχειριστή στους «Απαράδεκτους» ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο ίδιος δεν φανταζόταν ότι αυτός ο ρόλος θα τον ακολουθούσε μέχρι σήμερα. «Θεωρώ ότι αυτός ο τύπος ήταν από τα πιο εύκολα πράγματα που “έχτισα”», δήλωσε στην εκπομπή «Ποιος […] The post Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έχουν περάσει 13 χρόνια, ήταν διπλός καρκίνος» appeared first on OK! Magazine.
15:24 02/05/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα διπλό καρκίνο, είχα στο παχύ έντερο κι έκανε μετάσταση στον πνεύμονα»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν σήμερα ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τη […] The post Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα διπλό καρκίνο, είχα στο παχύ έντερο κι έκανε μετάσταση στον πνεύμονα» appeared first on Zappit.
13:42 02/05/2023

«Έγινα χαζομπαμπάς στα 63, ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου»: Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης

tomati.gr
Συγκίνηση προκαλεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μιλώντας για τον ερχομό του παιδιού του στη ζωή του [...] The post «Έγινα χαζομπαμπάς στα 63, ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου»: Συγκινεί ο Βασίλης Χαλακατεβάκης appeared first on Το Μάτι.
09:56 09/01/2023

Βασίλης Χαλακατεβάκης: "Έχω αφήσει πίσω την περιπέτεια που πέρασα με τον καρκίνο"

patrasevents.gr
"Όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας δεν αγχώθηκα, αλλά γέμισα χαρά"
08:32 30/10/2022

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έχω αφήσει πίσω την περιπέτεια που πέρασα με τον καρκίνο»

zappit.gr
Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στον Αλέξη Μίχα, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αναφέρθηκε στην πατρότητα και την […] The post Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έχω αφήσει πίσω την περιπέτεια που πέρασα με τον καρκίνο» appeared first on Zappit.
13:22 28/10/2022

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η κόρη του γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ευτυχισμένος πατέρας ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος πριν από έναν χρόνο απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η κόρη του γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:30 01/08/2022

Οι Απαράδεκτοι: Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θυμάται – «Τα τρία πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει τόσο καλά και υπήρχε γκρίνια»

Newsbeast.gr
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον ηθοποιό Βασίλη Χαλακατεβάκη, ο οποίος διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της εμβληματικής κωμικής σειράς του Mega «Οι Απαράδεκτοι», που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με διπλά επεισόδια. Για τον αξέχαστο ρόλο του Βασίλη, του «στριμμένου διαχειριστή» της πολυκατοικίας των «Απαράδεκτων», που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα στους γείτονές του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Αγάπησα πολύ αυτόν τον ρόλο. Εδώ και 30 χρόνια με ρωτάνε λεπτομέρειες γι’ αυτόν». Η συμμετοχή του Βασίλη Χαλακατεβάκη ξεκίνησε από μια πρόταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Στο τσακ»: «Δέχτηκα με μεγάλη μου χαρά. Όλα
18:08 04/02/2022

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έγινα χαζομπαμπάς στα 63 και ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου»

diaforetiko.gr
Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έγινα χαζομπαμπάς στα 63 και ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου» Ο γλυκύτατος Βασίλης Χαλακατεβάκης έδωσε συνεντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για το δώρο της πατρότητας που είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε. Απάντησε μαλιστα με τον δικό του τρόπο στα επικριτικά σχόλια που […]
18:02 12/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load