#Σιγά μη φοβηθώ

Την Τρίτη 9/5 στα Παλαιά Σφαγεία το Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου «Σιγά μη φοβηθώ!»

thebest.gr
Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου με τίτλο: «Σιγά μη φοβηθώ!» θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, τις ώρες 09:00 π.
20:06 08/05/2023

Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιοδήποτε νταή, όποιον πουλάει μούρη και αέρα»

tlife.gr
Το χθεσινό ξέσπασμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην εκπομπή Breakfast @ Star σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιοδήποτε νταή, όποιον πουλάει μούρη και αέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:20 29/11/2022

Mike για τη μάχη με τον καρκίνο: Σιγά μη φοβηθώ

madata.gr
Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων του, o ράπερ Mike αποκάλυψε ότι έδωσε μία μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους και η σύντροφός του, Έλενα Τσαγκρινού.«Αυτά τα γενέθλια είναι τα
03:53 08/10/2020

Mike για τη μάχη με τον καρκίνο: «Σιγά μη φοβηθώ»

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων του, o ράπερ Mike αποκάλυψε ότι έδωσε μία μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους και η σύντροφός του, Έλενα Τσαγκρινού. «Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα! Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί έδωσα μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο! Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η νέα αρχή
19:22 07/10/2020

Δανάη Μπάρκα: Ξεκίνησε την εκπομπή με δυνατό μήνυμα & μπλούζα "Σιγά μη φοβηθώ"

thetoc.gr
"Είναι ιδιαίτερες στιγμές, αλλά είμαστε εδώ για κάθε άνθρωπο που θέλει να βλέπει έναν κόσμο καλύτερο και να μπορεί να ονειρεύεται ελεύθερα" είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.
12:22 07/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load