#Big Brother Spoiler

Big Brother 2 Νικητής: Διαρροή (17-12) – LIVE – Αυτός προηγείται πριν το φινάλε!

spoilers
Big Brother 2 Spoiler: Το μεγάλο φινάλε φινάλε έφτασε για το γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Βραδιά τελικού... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother 2 Νικητής: Διαρροή (17-12) – LIVE – Αυτός προηγείται πριν το φινάλε!
00:08 18/12/2021

Big Brother spoiler: ΜΑΔΟΜOYNI και στον τάκο όλες οι γυναίκες. Ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι

koolnews.gr
Υποψήφια χθες από την φανερή ψηφοφορία που έγινε στο σπίτι του Big Brother αναδείχθηκε η Μαίρη η οποία αν και ισοψήφισε μαζί με την Ανχελίτα με 2 ψήφουςυποδείχθηκε από τον αρχηγό όπως πάντα γίνεται στην περίπτωση ισοψηφίας. Σήμερα στο ριάλιτι θα δούμε την κρυφή ψηφοφορία που θα γίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας ενώ αυτή τη στιγμή […] The post Big Brother spoiler: ΜΑΔΟΜOYNI και στον τάκο όλες οι γυναίκες. Ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
14:05 01/12/2021

Big Brother Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τα 100.000 ευρώ

eleftherostypos.gr
Το Big Brother έχει μπει σε τελική ευθεία και σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Και ενώ οι φήμες για τους παίκτες “φουντώνουν”, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τον διαγωνιζόμενο που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.... The post Big Brother Spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τα 100.000 ευρώ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
08:10 26/11/2021

Big Brother Spoiler: Κανένα θέμα με το Video ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΧΕΛΙΤΑ. Μόνοι τους τα έκαναν

koolnews.gr
Κανένα νομικό θέμα δεν μπορεί να υπάρξει σχετικά με το βίντεο που διέρρευσε από το Big Brother με τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα σύμφωνα με νομικούς κύκλους. Οι δύο παίκτες γνώριζαν που πήγαν. Υπέγραψαν ότι θα παρακολουθούνται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και η παραγωγή θα έχει δικαίωμα να δείξει στην τηλεόραση ή στο internet ή […] The post Big Brother Spoiler: Κανένα θέμα με το Video ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΧΕΛΙΤΑ. Μόνοι τους τα έκαναν appeared first on Koolnews.gr.
10:00 24/11/2021

Big Brother spoiler: Ανοιχτή ψηφοφορία ξανά. Αυτή είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το ριάλιτι

koolnews.gr
Νέα ανοιχτή ψηφοφορία αναμένεται να φέρει ο Big Brother για τους συγκατοίκους του σπιτιού. Με εξαίρεση τον Παναγιώτη ο οποίος έχει ασυλία ως αρχηγός και δεν μπορεί να ψηφιστεί όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να είναι εν δυνάμει υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σε ανοιχτή ψηφοφορία τα στάνταρ είναι Η Ανχελίτα να ψηφίσει τη Μαίρη ο Παναγιώτης […] The post Big Brother spoiler: Ανοιχτή ψηφοφορία ξανά. Αυτή είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
09:14 23/11/2021

Big Brother αποχώρηση: Σκληρό ντέρμπι για δύο γυναίκες. Ποιος αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι. Big brother spoiler

koolnews.gr
Τέσσερις γυναίκες και ο Νάσος υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Big Brother. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα από το σπίτι του μεγάλου αδελφού; Υποψήφιοι προς αποχώρηση Μαίρη, Μαρία, Άννα, Ευδοκία και Νάσος έχουν ήδη τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού και σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα δούμε την πιο αμφίρροπη αναμέτρηση. Ποιούς παίκτες στηρίζει ο […] The post Big Brother αποχώρηση: Σκληρό ντέρμπι για δύο γυναίκες. Ποιος αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι. Big brother spoiler appeared first on Koolnews.gr.
12:46 19/11/2021

Big Brother spoiler αποχώρηση: Η κλίκα τη σκαπούλαρε. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι

koolnews.gr
Χθες έγινε η ψηφοφορία στο big brother όπου αναδείχθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση εκτός από τη Μαίρη η οποία είχε ψηφιστεί κατά τη ζωντανή ψηφοφορία ο Νάσος ο Παναγιώτης η Άννα και η Μαρία! Το αγώνισμα του βέτο Σήμερα θα δείτε το αγώνισμα του βέτο που όπως έχει αποκαλύψει το koolnews κερδίζει η Ανχελίτα! Η Ανχελίτα […] The post Big Brother spoiler αποχώρηση: Η κλίκα τη σκαπούλαρε. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
11:14 18/11/2021

Big brother spoiler: Φανερή ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο του ριάλιτι σήμερα

koolnews.gr
Μία τελείως διαφορετική δοκιμασία περιμένει Σήμερα τους συγκάτοικους στο σπίτι του Big Brother. Ο μεγάλος αδερφός βάζει τους οκτώ παίκτες να ψηφίσουν ζωντανά για τον πρώτο συγκάτοικο που θέλουν να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και το μεγάλο φαβορί αναμένεται είναι ο Νάσος. Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να υπάρχει κρυφή ψηφοφορία στο δωμάτιο […] The post Big brother spoiler: Φανερή ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο του ριάλιτι σήμερα appeared first on Koolnews.gr.
13:40 16/11/2021

Big Brother Spoiler: Είναι στον τάκο ήδη! Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι

koolnews.gr
Οι ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί στο big brother δείχνουν ξεκάθαρα ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τα μεγάλα φαβορί και να ψηφιστούν είναι ο Νάσος η Άννα και η Μαίρη και ένας από τους Ανχελίτα και Παναγιώτη. Άννα και Μαίρη θα πέρουν από 4 ψήφους τουλάχιστον. Μία από Ανχελίτα, μία από Νάσο και διπλή λόγω […] The post Big Brother Spoiler: Είναι στον τάκο ήδη! Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
08:02 16/11/2021

Big Brother spoiler: Τάκος Alert. Είναι να σκάσει η αποδεκατισμένη κλίκα του ριάλιτι. Έχασαν πάλι την αρχηγία

koolnews.gr
Αυτό που γίνεται φέτος στο big brother δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ σε άλλο ριάλιτι! Μία κλίκα, η μεγαλύτερη που έχει ποτέ δημιουργηθεί αποδεκατίζεται κυριολεκτικά ένας προς ένας από το τηλεοπτικό κοινό! Μετά από διακοπή μιας εβδομάδας όπου αποχώρησε ο Ισίδωρος έπεσε ξανά τσεκούρι στην κλίκα Αποτέλεσμα είναι να έχουν μείνει στο σπίτι του Big […] The post Big Brother spoiler: Τάκος Alert. Είναι να σκάσει η αποδεκατισμένη κλίκα του ριάλιτι. Έχασαν πάλι την αρχηγία appeared first on Koolnews.gr.
11:20 15/11/2021

Big Brother αποχώρηση: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

koolnews.gr
Πέμπτη σήμερα και μετά το αγώνισμα για το βέτο θα οριστικοποιηθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όσοι βέβαια και είστε αρκετοί, διαβάζεται το Koolnews.gr γνωρίζετε από μέρες τα πάντα! Όσοι έρχεστε εδώ μετά την αναζήτηση στο Google ήρθε η ώρα να μάθετε τις τελευταίες εξελίξεις και το Big Brother spoiler που έχουμε για εσάς! Η Μαίρη […] The post Big Brother αποχώρηση: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ appeared first on Koolnews.gr.
15:28 11/11/2021

Big Brother spoiler: Ποιοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ποιος παίρνει βέτο. Εκπλήξεις για φαβορί

fimes.gr
Ποιοι παίκτες του Big brother βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση; Τι λένε τα Big Brother spoilers αυτής της βδομάδας; Πριν από το βέτο οι υποψήφιοι ήταν ο Πάνος, η Άννα, ο Νάσος και ο Νίκος και δύο ασυλία η Μαίρη. Το βέτο παίρνει η Αnxελίτα και σώζει τον Πάνο. Οι οριστικοί υποψήφιοι είναι ο Κώστας, η […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Big Brother spoiler: Ποιοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ποιος παίρνει βέτο. Εκπλήξεις για φαβορί.
21:02 10/11/2021

Big Brother: Υποψήφιοι προς αποχώρηση. Big Brother spoiler. Το φαβορί για να αποχωρήσει από το ριάλιτι

koolnews.gr
Νέα εβδομάδα στο big brother και οι παίκτες που έμειναν είναι μόλις 9, από αυτούς ασυλία έχει η Μαρία που είναι αρχηγός και σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν κερδίζει και η Μαίρη! Οι παίκτες θα μπούνε αύριο στο δωμάτιο επικοινωνίας και θα δούμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας το οποίο φέρνειτους Νίκο Παναγιώτη Νάσο και […] The post Big Brother: Υποψήφιοι προς αποχώρηση. Big Brother spoiler. Το φαβορί για να αποχωρήσει από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
23:52 09/11/2021

Big Brother spoiler: Ποιος είναι ο νέος αρχηγός στο ριάλιτι και ποιον σώζει;

koolnews.gr
Νέα εβδομάδα στο big brother και έχουμε την ανάδειξη αρχηγού ο οποίος καλείται να σώσει κάποιον από τους παίκτες που τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο της Παρασκευής που είχαμε την αποχώρηση του Ισίδωρου οι εννέα παίκτες που έμειναν μπήκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και ψήφισαν αυτόν που θα ήθελαν να αποχωρήσει από το σπίτι του […] The post Big Brother spoiler: Ποιος είναι ο νέος αρχηγός στο ριάλιτι και ποιον σώζει; appeared first on Koolnews.gr.
11:26 08/11/2021

Big Brother spoiler: Ο Ισίδωρος νιώθει Στέλιος Χανταμπάκης του Survivor. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

koolnews.gr
Ο Ισίδωρος που αποχώρησε χθες από το Big Brother εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Όλα Γκουντ τον ΣΚΑΪ και εμφανώς στεναχωρημένος και ξενυχτισμένος δήλωσε: Αισθάνομαι όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor λίγα χρόνια πριν. Ξενύχτησα χθες και διάβασα τι λέγανε για μένα και φυσικά έχω απογοητευτεί. Τόσα αρνητικά σχόλια νομίζω μόνο ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε δεχθεί, […] The post Big Brother spoiler: Ο Ισίδωρος νιώθει Στέλιος Χανταμπάκης του Survivor. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση appeared first on Koolnews.gr.
16:22 06/11/2021

Big Brother: Αυτός είναι το φαβορί για αποχώρηση απο το ριάλιτι σήμερα 5-11

spoilers
Όλα έγιναν όπως ακριβώς σας τα έχουμε μεταφέρει σε προηγούμενα Big Brother spoiler και έτσι σήμερα στις 21:00, άλλαξε η ώρα μην το ξεχνάτε, στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Big Brother: Αυτός είναι το φαβορί για αποχώρηση απο το ριάλιτι σήμερα 5-11
10:26 05/11/2021

Big brother spoiler: Ποιοι οι τρεις υποψήφιοι, ποιος κερδίζει το βέτο και το χρησιμοποιεί

fimes.gr
Διέρρευσε ζεστό Big Brother spoiler. Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Σύμφωνα με το nasosblog, οι παίκτες που θα βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι οι: Ανχελίτα, Ισίδωρος, Νάσος. Το βέτο στο Big Brother θα το κερδίσει ο Κώστας και οι τελικοί υποψήφιοι θα είναι ο Νάσος, Ισίδωρος και η Μαίρη. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Big brother spoiler: Ποιοι οι τρεις υποψήφιοι, ποιος κερδίζει το βέτο και το χρησιμοποιεί.
19:46 03/11/2021

Big Brother Spoiler: Υποψήφιοι προς αποχώρηση! Απίστευτη ανατροπή από την κλίκα του ριάλιτι. ΣΩΖΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ

koolnews.gr
Μία μεγάλη ανατροπή περιμένει τους τηλεθεατές του Big Brother αφού έχουμε μία μεγάλη ανατροπή από την κλίκα και έχουμε υποψηφίους που δεν περιμέναμε! Τουλάχιστον με τις δεδομένες αριθμητικές ισορροπίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού! Όπως ήδη γνωρίζουμε από την προηγούμενη Παρασκευή έχουν ασυλία η Ευδοκία που είναι η αρχηγός […] The post Big Brother Spoiler: Υποψήφιοι προς αποχώρηση! Απίστευτη ανατροπή από την κλίκα του ριάλιτι. ΣΩΖΩΝΤΑΙ ΟΛΟΙ appeared first on Koolnews.gr.
18:10 03/11/2021

Big Brother spoiler: Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι

koolnews.gr
Παναγιώτης και Ευδοκία έχουν ασυλία για αυτήν την εβδομάδα και δεν μπορούν να ψηφιστούν Οπότε σύμφωνα με τις ισορροπίες που υπάρχουν στο σπίτι αλλά και τις συμπάθειες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα μεγάλα φαβορί είναι: Η Ανχελίτα, ο Κώστας, ο Ισίδωρος και η Άννα. Αν φερθούν έξυπνα οι τρεις που απέμειναν της κλίκας, ο […] The post Big Brother spoiler: Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
13:26 02/11/2021

Big Brother spoiler: Κλείδωσε η σημερινή αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

koolnews.gr
Παρασκευή σήμερα και όπως κάθε τέτοια ημέρα στο τέλος της εβδομάδας έχουμε αποχώρηση από το σπίτι του μεγάλου αδερφού! Τρεις γυναίκες υποψήφιες για να αποχωρήσουν με την Ευδοκία να είναι το απόλυτο φαβορί για να παραμείνει στο σπίτι! Είναι άλλωστε για πολλοστή φορά υποψήφια και το κοινό δείχνει να την στηρίζει, ενώ από τις αντιδράσεις […] The post Big Brother spoiler: Κλείδωσε η σημερινή αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ appeared first on Koolnews.gr.
18:08 29/10/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load