#Φασισμός

Τί είναι και τί δεν είναι Ακροδεξιά – Φασισμός δια πάσαν νόσον…

slpress.gr
Η Πολιτική Επιστήμη ορίζει το περιεχόμενο των όρων που χρησιμοποιούμε στον πολιτικό διάλογο (θα εστιάσουμε στον ορισμό Ακροδεξιά) ώστε η Δημοκρατία να προφυλάσσεται από την ασυνεννοησία και τον εκφυλισμό της σε χαοτική Βαβέλ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, λοιπόν, στην ελληνική πολιτική συζήτηση μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι η κατάχρηση των εννοιών: η Δεξιά αποκαλούσε συλλήβδην […] The post Τί είναι και τί δεν είναι Ακροδεξιά – Φασισμός δια πάσαν νόσον… appeared first on slpress.gr.
22:28 02/09/2023

Φασισμός και κομμουνισμός το ίδιο σύμφωνα με υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ

militaire.gr
Στο μπαράζ απαγορεύσεων κομμάτων για τις εκλογές της 21ης Μαίου, κάποιοι έβαλαν στη συζήτηση και το ΚΚΕ. Υπήρξε και κομματικός σχηματισμός που έκανε ενέργειες για την απαγόρευση του... Σε αυτό το κλίμα έρχεται και η δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ -στέλεχος της Αστυνομίας και συνδικαλιστής- Σπήλιου Κρικέτου ο οποίος αμφισβήτησε τη νομιμότητα του ΚΚΕ Στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra Channel είπε ότι  "εφόσον η θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αυτή (ότι Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι το ίδιο) το ίδιο πιστεύω κι εγώ». Τι λέει το ΚΚΕ; The post Φασισμός και κομμουνισμός το ίδιο σύμφωνα με υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ appeared first on Militaire.gr.
08:46 05/05/2023

Χαμός με το απίστευτο άρθρο της Αυγής για την Πολυτεχνειούπολη: "Φασισμός, ντροπή, θα ακολουθήσουν τανκς και εξορίες;"

thetoc.gr
Αντιδράσεις στα social media, με το άρθρο της Αυγής "Φράουλες και... στην Πολυτεχνειούπολη", στο οποίο - μεταξύ άλλων - χαρακτηρίζεται σεξιστική η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μετά την επιχείρηση στις φοιτητικές εστίες.
10:40 30/09/2022

Liberation: «Φασισμός στην Ευρώπη – Όλοι οι φόβοι οδηγούν στη Ρώμη»

lykavitos.gr
«Φασισμός στην Ευρώπη, Όλοι οι φόβοι οδηγούν στη Ρώμη» γράφει η Liberation σήμερα στο πρωτοσέλιδο της.
09:46 27/09/2022

Αποστομωτική η Δήμητρα Παπαδήμα: «Φασισμός τα 100 ευρώ στους γέροντες – Χάσαμε τη Θεία Χάρη και απέμεινε ο “θείος Χάρος”»!

sportime.gr
Καταπέλτης ήταν η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, μιλώντας για το πρόστιμο στους ηλικιωμένους, τη θανατολογία, και τη βλάβη στον ψυχισμό των παιδιών εν καιρώ πανδημίας. Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.
16:28 16/02/2022

Γιάννης Αγγελάκας: Ο φασισμός απλώνεται από τη ψευδοδημοκρατία μας μέχρι τον αφιονισμένο χουλιγκάνο

Newsbeast.gr
Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην frontman του συγκροτήματος «Τρύπες», Γιάννης Αγγελάκας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σχετικά με τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ο μουσικός τιτλοφορεί την ανάρτησή του «Σκοτεινή Αυλαία» επιλέγει το μαύρο χρώμα και κάνει λόγο για φασισμό που «απλώνεται από την ψευδοδημοκρατία μας και την ψευδοανημποριά μας μέχρι τον αφιονισμένο χουλιγκάνο». Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα: «ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΥΛΑΙΑ (για τον Άλκη και για όλους μας) Όταν το μέλλον σταματήσει να ονειρεύεται τον εαυτό του Όταν το μέλλον σταματήσει να δουλεύει για τον εαυτό του Τότε Το παρόν θα παγιωθεί σ’ έναν αδιάφορο εφιάλτη Και το παρελθόν θα συν
22:32 06/02/2022

«ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»: Χειροκροτούν ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ παιδιά ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ!!! Φασισμός στα σχολεία, vid

el.gr
Ρεπορτάζ φρίκης από την Γερμανία - Τι έχει αποφασιστεί για την Ελλάδα... Το άρθρο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»: Χειροκροτούν ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ παιδιά ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ!!! Φασισμός στα σχολεία, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:10 13/12/2021

Ενας χρόνος από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής: Πορείες σε όλη την Ελλάδα για την ιστορική επέτειο – Συγκλονίζει το μήνυμα της Μάγδας Φύσσα

lamianow.gr
Lamianow.gr Ενας χρόνος από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής: Πορείες σε όλη την Ελλάδα για την ιστορική επέτειο – Συγκλονίζει το μήνυμα της Μάγδας Φύσσα τους δρόμους, εκεί όπου άφησε την τελευταία του πνοή και ο Παύλος Φύσσας, δίνεται η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος, με πορείες για την επέτειο συμπλήρωσης ενός έτους από την απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση. «Φασισμός», «μίσος» και «ρατσισμός» βρίσκονται στο επίκεντρο των διαδηλωτών με την πρώτη συγκέντρωση να ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης (7/10) από το Εφετείο προς […] Ενας χρόνος από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής: Πορείες σε όλη την Ελλάδα για την ιστορική επέτειο – Συγκλονίζει το μήνυμα της Μάγδας Φύσσα L
22:52 07/10/2021

Χρ. Τσεμπέρης: Δεν θα περάσει ο Φασισμός – Δεν Ξεχνώ. Ποτέ Ξανά!

irafina.gr
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Πέρασε πάνω από μισός αιώνας από το ξημέρωμα εκείνο που οι ερπύστριες των τανκς καθοδηγούμενες από τα ανδρείκελα των φασιστών της χούντας έριχναν χώρα και λαό στο πιο βαθύ, βάρβαρο, αιματοβαμμένο, ανελεύθερο σκοτάδι, με κατάληξη την εθνική προδοσία της Κύπρου. Την ώρα που ο φασισμός και […]
15:11 21/04/2021

Κόσμος δύο ταχυτήτων:Οι Μισάνθρωποι φασίστες ζητάνε να μην προσλαμβάνονται όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν προβλήματα υγείας!

spoilers
«”Φασισμός” ο αποκλεισμός χρόνιων ασθενών από την εργασία» λέει ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός Ένας κόσμος δύο ταχυτήτων με αφορμή… τον κορωνοϊό! Επιχειρηματίες υποστηρίζουν πως δεν θα προσλάβουν όσους δεν κάνουν το εμβόλιο, Περιφέρειες της χώρας μας ζητούν εργαζόμενους χωρίς «προβλήματα υγείας». Η πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για πιστοποιητικό εμβολιασμού για να ταξιδέψει κάποιος (η οποία χαιρετίστηκε από τους Γερμανούς και την ΕΕ) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και βλέπουμε ακραίες απόψεις οι οποίες χωρίζουν τους πολίτες στα δύο. Σε καταγγελία της προκήρυξης του Δήμου Ηρακλείου η οποία αποκλείει χρόνιους ασθενείς προχώρησε η Ένωση Ασθενών Ελλάδας καλώντας τον εν λόγω
18:05 21/01/2021

Δημήτρης Φιλιππίδης για Νίκο Παπαδογιάννη: «Φασισμός να διαχωρίζεις τους Ελληνες σε εσωτερικού και εξωτερικού»

sportime.gr
Ο συνεργάτης του Sportime, Δημήτρης Φιλιππίδης. Το άρθρο Δημήτρης Φιλιππίδης για Νίκο Παπαδογιάννη: «Φασισμός να διαχωρίζεις τους Ελληνες σε εσωτερικού και εξωτερικού» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
21:31 08/01/2021

Δικτατορία – Φασισμός – Χούντα – Υποκρισία

protagon.gr
Τα αντανακλαστικά διαφόρων ημιμαθών ενεργοποιήθηκαν άμεσα και έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την κυβερνητική πολιτική ως χουντική ή φασιστική με ευφάνταστους παραλληλισμούς με την περίοδο της δικτατορίας The post Δικτατορία – Φασισμός – Χούντα – Υποκρισία appeared first on Protagon.gr.
19:37 16/11/2020

Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Φασισμός

in.gr
Δεν τελειώσαμε με τους εχθρούς της Δημοκρατίας • Γιατί η διαπόμπευση του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου συνιστά διαπόμπευση του πολιτεύματος • Κύριο άρθρο: «Καμία ανοχή»
01:36 02/11/2020

Χρυσή Αυγή ίσον Ναζισμός-Φασισμός ίσον δικτατορία – Του Ανδρέα Αγτζίδη (1926-2018)

e-ptolemeos.gr
«Η όλη συμπεριφορά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, αλλά και των απλών μελών είναι αντιλαϊκή, αντικοινωνική, ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ. Βλέποντας κανείς στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα έργα και ημέρες των ταγμάτων εφόδου, αμέσως, συνειρμικά ο νους πηγαίνει στα έργα και ημέρες του Φασισμού του Μουσολίνι και του Ναζισμού του Χίτλερ. Η όλη πολιτεία της Χρυσής Αυγής από της ... The post Χρυσή Αυγή ίσον Ναζισμός-Φασισμός ίσον δικτατορία – Του Ανδρέα Αγτζίδη (1926-2018) appeared first on e-ptolemeos.gr.
12:04 09/10/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load