#Lakers

Η JLo φέρνει το disco trend στο γήπεδο – Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση;

instyle.gr
Η Jennifer Lopez, γνωστή για τον εκκεντρικό και λαμπερό της στιλ, πρόσφατα έκλεψε την παράσταση. Πήγε σε ένα παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των Los Angeles Lakers και των Golden State Warriors. Φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο που αναδείκνυε την ατομική της αισθητική, η JLo έκανε μια εμφάνιση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο με μια λέξη: disco. […] The post Η JLo φέρνει το disco trend στο γήπεδο – Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση; appeared first on InStyle.
14:46 18/03/2024

Αν είσαι οπαδός των LA Lakers αυτήν την Urus αγοράζεις!

Newsauto.gr
Γνωστή για τέτοιες τολμηρές τροποποιήσεις και κατασκευές, η Mansory το πήγε σε άλλο επίπεδο με τη συγκεκριμένη Urus. Όταν μιλάμε για Mansory, τότε αυτόματα το μυαλό μας πάει σε μία ομολογουμένως υπερβολική τροποποίηση ενός premium αυτοκινήτου. Παρότι έχει «τουμπανιάσει» στο παρελθόν και άλλες Lamborghini Urus, ο βελτιωτικός οίκος ίσως το παράκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αυτήν […]
00:00 24/02/2024

Vanessa Bryant: Τα συγκινητικά λόγια για τον Kobe Bryant και το άγαλμα προς τιμήν του

instyle.gr
Η Vanessa Bryant βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος προς τιμήν του αείμνηστου συζύγου της Kobe Bryant. Ένα χάλκινο άγαλμα προς τιμή του παίκτη του ΝΒΑ, ο οποίος πέθανε το 2020 σε ηλικία 41 ετών, αποκαλύφθηκε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια τελετής ενόψει του αγώνα των Lakers με τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο Κοbe πέθανε μαζί με […] The post Vanessa Bryant: Τα συγκινητικά λόγια για τον Kobe Bryant και το άγαλμα προς τιμήν του appeared first on InStyle.
12:46 10/02/2024

Η Selena Gomez και ο Benny Blanco κάνουν το στιλιστικό τους ντεμπούτο σε αγώνα των Lakers!

instyle.gr
Τρέμετε Beliebers! Το Hollywood έχει νέο ζευγάρι που κάνει θόρυβο και φέρνει φρέσκο αέρα στη showbiz. Η Selena Gomez και ο Benny Blanco κατάφεραν όχι μόνο να ερωτευτούν παράφορα, αλλά και να γίνουν ένα από τα πιο στιλάτα ζευγάρια, αφού πρόσφατα έκαναν το στιλιστικό τους ντεμπούτο σε αγώνα των Lakers! Love and style is in […] The post Η Selena Gomez και ο Benny Blanco κάνουν το στιλιστικό τους ντεμπούτο σε αγώνα των Lakers! appeared first on InStyle.
08:46 06/01/2024

Τα τσιγάρα και το τυχερό σακάκι του «ξανθού»

patrasevents.gr
Πάντοτε, τους αθλητικούς αγώνες τους παρακολουθούσα με τον πατέρα μου. Είχε μετεκπαιδευθεί στην Αεροπορική Βάση του Keesler, στο Biloxi του Μισισίπι το 1962 –στη διάρκεια, μάλιστα, της «κρίσης των πυραύλων της Κούβας»- και για αυτό, ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί, παρότι εκείνη η χρονιά, στους τελικούς του ΝΒΑ είχε σημαδευτεί, μπασκετικά, από άλλη μια επική μάχη ανάμεσα στους Los Angeles Lakers και τους Boston Celtics του, επίσης, θανόντος Bill Rusell, o πατέρας μου επέμενε να υποστηρίζει πως δεν του άρεσε πο...
22:53 06/10/2023

Ξεσπάει η μητέρα του 12χρονου που δέχτηκε επίθεση στον Βόλο για αυτή την φανέλα των Lakers που φορούσε

Newsit
Ανάστατος ο Βόλος για την επίθεση σε 12χρονο αγόρι. Ο ξυλοδαρμός του παιδιού που φορούσε φανέλα των Lakers από δύο «νταήδες» προκαλεί οργή στους συγγενείς και έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία… O ξυλοδαρμός ενός μικρού παιδιού έχει κινητοποιήσει την αστυνομία, που προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών. Ο Βόλος περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας ... Περισσότερα To άρθρο Ξεσπάει η μητέρα του 12χρονου που δέχτηκε επίθεση στον Βόλο για αυτή την φανέλα των Lakers που φορούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 03/09/2023

Περιμένοντας τη… «σκούπα»

agriniopress.gr
Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης. Φανταστικοί Nuggets το πρωί, τελείωσαν τη δουλειά. «Σκούπισαν» τους Lakers και πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στα ΝΒΑ Finals. Η απόλυτη δικαίωση για τον καλαθοσφαιριστή, Nikola Jokic. Για τον οποίο γράφτηκε ότι κουταμάρα μπορεί να φανταστεί κάποιος την τελευταία διετία. Που έπαιρνε τα MVP της REGULAR SEASON αλλά …
11:34 23/05/2023

Jack Nicholson: Νέα δημόσια εμφάνιση για τον θρυλικό σταρ – Δεν χάνει αγώνα των Lakers

instyle.gr
O Jack Nicholson επέλεξε να κάνει άλλη μια δημόσια εμφάνιση, αν και είχε μείνει αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκαλώντας μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του σε οικείους και φίλους. Ο Nicholson επέστρεψε στην Crypto.com Arena το βράδυ του Σαββάτου, καθώς οι Los Angeles Lakers αντιμετώπισαν και πάλι τους Denver Nuggets στους […] The post Jack Nicholson: Νέα δημόσια εμφάνιση για τον θρυλικό σταρ – Δεν χάνει αγώνα των Lakers appeared first on InStyle.
10:00 22/05/2023

Κένταλ Τζένερ: Κυλιέται στην άμμο με ανυπαρκτο μαγιό. Η φωτογραφία που ζουμάρει στις λεπτομέρειες

koolnews.gr
Έχουμε αγαπημένη εδώ στο Koolnews από την οικογένεια των Καρντάσιανς και φυσικά δεν είναι άλλη από την Kendall Jenner! Η 29χρονη ψηλή που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να δει τον αγώνα των Los Angeles Lakers με τους Golden State Warriors είπε να αρπάξει την ευκαιρία για μία επίσκεψη σε κοντινή παραλία για μπάνιο ηλιοθεραπεία […] The post Κένταλ Τζένερ: Κυλιέται στην άμμο με ανυπαρκτο μαγιό. Η φωτογραφία που ζουμάρει στις λεπτομέρειες appeared first on Koolnews.gr.
01:38 19/05/2023

H Zendaya και ο Tom Holland παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ με ταιριαστά σύνολα και ήταν #couplegoals

instyle.gr
Η Zendaya και ο Tom Holland πέρασαν μια χαλαρή βραδιά παρακολουθώντας τον αγώνα μπάσκετ Golden State Warriors εναντίον Los Angeles Lakers. Φορούσαν μάλιστα matching σύνολα, ένας γλυκός τρόπος να δείξουν ότι μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα. Το ζευγάρι το οποίο είναι μαζί από το 2016 (γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Spider-Man: Homecoming“) έδειχνε να έχει χαλαρή διάθεση […] The post H Zendaya και ο Tom Holland παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ με ταιριαστά σύνολα και ήταν #couplegoals appeared first on InStyle.
22:14 09/05/2023

Viral η μπλούζα της Κιμ Kαρντάσιαν σε αγώνα του NBA – «Αγαπώ τους σπασίκλες»

Newsbeast.gr
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κιμ Kαρντάσιαν να παρακολουθεί αγώνα του NBA για τα πλέι οφ και αμέσως έγινε viral το μπλουζάκι που φορούσε, αφού έγραφε το μήνυμα «αγαπώ τους σπασίκλες». Όπως ανέφερε η dailymail.co.uk, η διάσημη τηλεπερσόνα δεν ήταν μόνη της, αλλά συνοδεύονταν από τη μητέρα της και μάνατζέρ της Κρις Τζένερ, όπως και από τη φίλη της Σάρα Στάντινγκερ. Οι τρεις γυναίκες παρακολούθησαν την αναμέτρηση των LA Lakers με τους Golden State Warriors, ενώ αμέσως ξεχώρισε η μπλούζα της Κιμ, για το μήνυμα που έγραφε. Ωστόσο, την αφαίρεσε σε κάποια φάση κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως οι φωτογραφίες που έδειχναν να τη φοράει, έγιναν αμέσως viral.
21:36 09/05/2023

Κιμ Kαρντάσιαν: «Αγαπώ τους σπασίκλες» - Το T-shirt που φόρεσε και έγινε viral

NewsBomb
Η Κίμ Καρντάσιαν φόρεσε ένα μπλουζάκι όλο νόημα για να παρακολουθήσει τον αγώνα των LA Lakers με τους Golden State…Περισσότερα...
13:50 09/05/2023

Αντέλ: Με εντυπωσιακό μανικιούρ και χρυσό ρολόι Βuglari σε αγώνα του ΝΒΑ δίπλα στον Ριτς Πολ

okmag.gr
Η Αντέλ βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον σύντροφό της Ριτς Πολ και την ηθοποιό Νία Λονγκ στον 3ο αγώνα των Playoffs του NBA μεταξύ των Los Angeles Lakers και The Golden State Warriors στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες στις 6 Μαΐου. Το glam στυλ της Αντέλ Από τότε που ξεκίνησε να βγαίνει με […] The post Αντέλ: Με εντυπωσιακό μανικιούρ και χρυσό ρολόι Βuglari σε αγώνα του ΝΒΑ δίπλα στον Ριτς Πολ appeared first on OK! Magazine.
12:46 08/05/2023

Jack Nicholson: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για την κατάστασή του – Χαμογελαστός σε αγώνα μπάσκετ

instyle.gr
Ο Jack Nicholson σηματοδότησε την επιστροφή του στο προσκήνιο, σε αγώνα μπάσκετ των Los Angeles Lakers για τα playoff την Παρασκευή. Ο βραβευμένος με τρία Όσκαρ σταρ έμοιαζε ευδιάθετος και χαμογελούσε πλατιά ενώ καθόταν στην πρώτη σειρά στο γήπεδο, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τότε που παρακολούθησε έναν αγώνα των Lakers με τον γιο […] The post Jack Nicholson: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για την κατάστασή του – Χαμογελαστός σε αγώνα μπάσκετ appeared first on InStyle.
17:40 30/04/2023

Harry-Meghan: Ρομαντικό ραντεβού σε αγώνα μπάσκετ – Το… παραλίγο kisscam

instyle.gr
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απόλαυσαν το βραδινό ραντεβού τους, επιλέγοντας τον αγώνα μπάσκετ των Los Angeles Lakers για να επιδείξουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι παρακολούθησε τους Lakers να κατατροπώνουν τους Memphis Grizzlies και ταυτόχρονα επιδόθηκε σε τρυφερές χειρονομίες και γλυκά αγγίγματα. Οι δυο τους έδειχναν ερωτευμένοι και ευδιάθετοι, με τη Meghan […] The post Harry-Meghan: Ρομαντικό ραντεβού σε αγώνα μπάσκετ – Το… παραλίγο kisscam appeared first on InStyle.
10:28 25/04/2023

NBA: Έμπλεξαν οι Lakers – Απέκτησαν το απόλυτο πλεονέκτημα στα play offs οι Μπακς

NewsBomb
Οι Los Angeles Lakers του ΛεΜπρόν Τζέιμς ηττήθηκαν από τους Clippers και μπήκαν σε περιπέτειες αναφορικά με την παρουσία τους…Περισσότερα...
08:16 06/04/2023

Μαρία Σολωμού: Με τζιν σορτς και τα αγαπημένα αθλητικά των skaters σε φθινοπωρινή της βόλτα

okmag.gr
Σε μια βόλτα της στην Αθήνα απαθανάτισε οι φωτογραφικός φακός τη Μαρία Σολωμού σε μια βόλτα της στην Αθήνα. Η ηθοποιός επέλεξε για την έξοδό της ένα funky σετ. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μοβ αθλητική ζακέτα των Lakers με καυτό τζιν σορτς και αθλητικά παπούτσια Vans. Στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» […] The post Μαρία Σολωμού: Με τζιν σορτς και τα αγαπημένα αθλητικά των skaters σε φθινοπωρινή της βόλτα appeared first on OK.
23:00 20/11/2022

NBA: Στην προετοιμασία των Lakers ο Στρέντερ

fosonline.gr
Στην προετοιμασία των Lakers από το Σάββατο 8/10 εντάσσεται ο Ντένις Στρέντερ.
18:26 07/10/2022

Οι Warriors θα φιλοξενήσουν τους Lakers για τη βραδιά έναρξης, την τελετή του ring

fosonline.gr
Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα φιλοξενήσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς στις 18 Οκτωβρίου για την τελετή των δαχτυλιδιών.
09:48 16/08/2022

Λέικερς: Μαγικό ντοκιμαντέρ με διαδρομή από τον Τζαμπάρ μέχρι τον Κόμπι και τον ΛεΜπρόν (vid)

Gazzetta
Η ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς θα ξεδιπλωθεί σε μία σειρά από επεισόδια του "Legacy: The True Story of the LA Lakers" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου και το πρώτο trailer βγήκε στον «αέρα».
10:10 02/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load