#Gal Gadot

Gal Gadot: Η «Wonder Woman» έγινε μητέρα για τέταρτη φορά

govastileto.gr
Η Gal Gadot έγινε μητέρα για τέταρτη φορά και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τα social media. Πιο αναλυτικά, η «Wonder Woman» και ο σύζυγός της Jaron Varsano υποδέχτηκαν μία ακόμη κόρη, το όνομα της οποίας θα είναι Ori. Η Gal Gadot με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram ανέβασε μία […]
17:00 08/03/2024

Γέννησε η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ - Έφερε στον κόσμο την τέταρτη κόρη της

thebest.gr
Η διάσημη Ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot), η Wonder Woman της μεγάλης οθόνης, καλωσόρισε την τέταρτη κόρη της.
17:00 07/03/2024

Gal Gadot: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι -Το νόημα πίσω από το όνομα της νεογέννητης

instyle.gr
Με μια φωτογραφία στο Instagram η Gal Gadot ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της. Η Wonder Woman κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της, η οποία, όπως έγραψε στην ανάρτησή της, δεν ήταν εύκολη. “Γλυκό μου κορίτσι, καλώς ήρθες. Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη και τα καταφέραμε. Έφερες τόσο πολύ φως στη ζωή μας, ζώντας αντάξιος του […] The post Gal Gadot: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι -Το νόημα πίσω από το όνομα της νεογέννητης appeared first on InStyle.
11:46 07/03/2024

«Τι θα κάνατε εάν ήταν τα δικά σας παιδιά;»: Οι νέες αναρτήσεις της Gal Gadot για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Skai.gr
Στις νεότερες αναρτήσεις της η διάσημη ηθοποιός, επισυνάπτει βίντεο με αναφορές για αγνοούμενα βρέφη, μητέρες που μιλούν στην κάμερα για τον χαμό των παιδιών τους
17:37 12/10/2023

Gal Gadot: Το μυστικό της για απόλυτα υγιή και λαμπερά μαλλιά

govastileto.gr
Η Gal Gadot, η πανέμορφη ηθοποιός από το Ισραήλ που έγινε γνωστή μέσα από την ταινία «Wonder Woman» έχει από τα πιο ωραία μαλλιά που έχουμε δει ποτέ. Μάλιστα έχουμε ζηλέψει πολύ αυτές τις κυματιστές άκρες της στις ταινίες Wonder Woman που κάνουν αίσθηση όποτε εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Εάν αναρωτιέσαι πώς […]
12:00 26/08/2023

Η ταινία του Netflix με την πιο αντισυμβατική καταδίωξη

pagenews.gr
Πρόκειται φυσικά για το Heart of Stone, που θεωρείται από εκείνους που ασχολούνται με τον κινηματογράφο, όσο εμείς με τα αυτοκίνητα, η προσπάθεια της Gal Gadot να ανακάμψει σε επίπεδο κινηματογραφικής επιτυχίας μετά τις όχι και τόσο διθυραμβικές κριτικές για το Wonder Woman 1984.
08:46 16/08/2023

Heart of Stone: Όσα ξέρουμε για τη νέα κατασκοπευτική ταινία του Netflix, με πρωταγωνίστρια τη Gal Gadot

monopoli.gr
Η Γκαλ Γκαντότ μεταμορφώνεται σε κατάσκοπο μίας άκρως μυστικής υπηρεσίας στο "Heart of Stone", τη νέα ταινία δράσης του Netflix που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Netflix και υπόσχεται να ενθουσιάσει τους χρήστες της πλατφόρμας.
10:53 11/08/2023

Jamie Dornan: Ο Mr Grey oμολογεί ότι ζήλευε τον καλό του φίλο Robert Pattinson

instyle.gr
Ο Jamie Dornan έχει μόνο αγάπη -έστω και λίγη ζήλια- για τον παλιό του φίλο Robert Pattinson. Σε μια νέα συνέντευξη στο WIRED με τις συμπρωταγωνίστριες του Heart of Stone, Gal Gadot και Alia Bhatt, ο Ιρλανδός ηθοποιός, 41 ετών, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, προβληματίστηκε για […] The post Jamie Dornan: Ο Mr Grey oμολογεί ότι ζήλευε τον καλό του φίλο Robert Pattinson appeared first on InStyle.
23:46 08/08/2023

Gal Gadot> Tιμήθηκε στο Los Angeles από το Israeli American Council (IAC)

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Gal Gadot> Tιμήθηκε στο Los Angeles από το Israeli American Council (IAC) appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:40 20/05/2023

Εκτός πλάνων της DC η Wonder Woman με τη Gal Gadot

Newsbeast.gr
Ριζικές αλλαγές φαίνεται πώς θα υπάρξουν στο σύμπαν υπερηρώων της DC, καθώς μετά τον Superman του Henry Cavill, εκτός σχεδιασμού φαίνεται πώς βρίσκεται και η Wonder Woman που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του γνωστού μέσου Variety, ο James Gunn και ο Peter Safran ετοιμάζονται να αποκαλύψουν το νέο τους τριετές πλάνο για την DC πολύ σύντομα και αυτό δεν περιλαμβάνει ούτε την Diana Prince της Gadot, ούτε τον Superman του Henry Cavill. Για την ώρα γνωρίζουμε πως ο Superman του νέου DC σύμπαντος θα είναι νεότερος, εξου και η απόφαση να μην επιστρέψει ο Cavill. Από την άλλη, για την Wonder Woman δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Ακόμη παρα
13:26 06/01/2023

Henry Cavill: “Βόμβα” από την DC Films – Απολύθηκε ο Superman

instyle.gr
Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση ότι απολύθηκε ο Henry Cavill από τον ρόλο του ως Superman, μόνο μερικές μέρες μετά που “ψαλίδι” έπεσε και στη Wonder Woman 3 της Gal Gadot, καθώς η κατάσταση βράζει στην DC Films. Ο Cavill, που πρόσφατα είχε μία εμφάνιση cameo ως Superman στο τέλος της ταινίας της Warner Bros. […] The post Henry Cavill: “Βόμβα” από την DC Films – Απολύθηκε ο Superman appeared first on InStyle.
09:28 15/12/2022

«Heart of Stone»: Στη νέα ταινία του Netflix η Gal Gadot ως θηλυκή εκδοχή του James Bond

el.gr
Ή έστω του Τομ Κρουζ στο Mission Impossible. Το άρθρο «Heart of Stone»: Στη νέα ταινία του Netflix η Gal Gadot ως θηλυκή εκδοχή του James Bond εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
10:22 23/03/2022

Το Έγκλημα στον Νείλο με την Gal Gadot απαγορεύτηκε σε Λίβανο και Κουβέιτ

youfly.com
Ο Λίβανος και το Κουβέιτ απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας «Έγκλημα στον Νείλο» ύστερα από διαμαρτυρίες κατά της Gal Gadot. The post Το Έγκλημα στον Νείλο με την Gal Gadot απαγορεύτηκε σε Λίβανο και Κουβέιτ appeared first on Youfly.
14:20 11/02/2022

Jamie Dornan: Με την Gal Gadot στο κατασκοπικό Heart of Stone του Netflix

youfly.com
Μετά την επιτυχία του στο φαβορί των Όσκαρ, Belfast, ο Jamie Dornan εντάσσεται στο καστ του Heart of Stone του Netflix δίπλα στην Gal Gadot. Δείτε αναλυτικά! The post Jamie Dornan: Με την Gal Gadot στο κατασκοπικό Heart of Stone του Netflix appeared first on Youfly.
15:56 02/02/2022

Red Notice: Πόσα δευτερόλεπτα… έπαιξε η νέα Porsche Taycan; (video)

Newsauto.gr
Η νέα επιτυχία του Netflix, το Red Notice έκανε πρεμιέρα, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Dwayne “The Rock” Johnson, ο Gal Gadot και ο Ryan Reynolds. Η νέα ταινία Red Notice κυκλοφόρησε στο Netflix και σκαρφάλωσε αμέσως στις τάσεις της δημοφιλούς πλατφόρμας, χάρη στο casting. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Dwayne “The Rock” Johnson, η Gal Gadot […] The post Red Notice: Πόσα δευτερόλεπτα… έπαιξε η νέα Porsche Taycan; (video) appeared first on NewsAuto.gr.
09:02 15/11/2021

Red Notice: Πολύ κακό για το τίποτα;

thetoc.gr
Τα πρώτα σχόλια για την υπερπαραγωγή του Netflix με τους Ryan Reynolds, Gal Gadot και Dwayne Johnson.
13:38 12/11/2021

Η Gal Gadot μας δείχνει πως να φορέσουμε τις παγιέτες

instyle.gr
Η Gal Gadot έκανε εντυπωσιακή εμφάνισή στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Red Notice του … Continue reading "Η Gal Gadot μας δείχνει πως να φορέσουμε τις παγιέτες" The post Η Gal Gadot μας δείχνει πως να φορέσουμε τις παγιέτες appeared first on Instyle GR.
12:56 08/11/2021

Gal Gadot: Η Χιονάτη βρήκε την κακιά της μητριά στη live-action ταινία της Disney

youfly.com
Η Gal Gadot αναμένεται να υποδυθεί την κακιά βασίλισσα στη live-action ταινία της Disney, Η Χιονάτη κι οι Επτά Νάνοι. Δείτε αναλυτικά! The post Gal Gadot: Η Χιονάτη βρήκε την κακιά της μητριά στη live-action ταινία της Disney appeared first on Youfly.
19:00 04/11/2021

Disney: Η Gal Gadot θα είναι η «Κακιά Βασίλισσα» στη live action ταινία της Χιονάτης

Newsit
Το ρόλο της «κακιάς βασίλισσας» θα έχει στην επερχόμενη live action ταινία «Snow White» η γνωστή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot). Θα συμπρωταγωνιστήσει, έτσι, με την Ρέιτσελ Ζέγκλερ (Rachel Zegler), η οποία θα αναλάβει το ρόλο της Χιονάτης. Μετά την πρεμιέρα του «Red Notice», στην οποία πρωταγωνιστεί η Γκαλ Γκαντότ πλάι στους Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne ... Περισσότερα To άρθρο Disney: Η Gal Gadot θα είναι η «Κακιά Βασίλισσα» στη live action ταινία της Χιονάτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:08 04/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load