#Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo: Στα βήματα του μπαμπά τους τα 6χρονα δίδυμά του – Τα δίνουν όλα στο γυμναστήριο

instyle.gr
Η Georgina Rodriguez πέρασε την ημέρα στο γυμναστήριο όπου επέδειξε την καλογυμνασμένη σιλουέτα της. Μαζί της είχε και τα δίδυμα παιδιά της, την Eva Maria και τον Mateo Ronaldo, τα οποία όπως φαίνεται ακολουθούν τα βήματα του μπαμπά τους, Cristiano Ronaldo. Τα δύο παιδιά γυμνάζονται σκληρά υπό την καθοδήγηση της μαμάς τους, που τα παρακολουθει […] The post Cristiano Ronaldo: Στα βήματα του μπαμπά τους τα 6χρονα δίδυμά του – Τα δίνουν όλα στο γυμναστήριο appeared first on InStyle.
12:46 08/04/2024

Το νέο «παιχνίδι» του Cristiano Ronaldo έχει 840 PS και τελική ταχύτητα 340 km/h (photos)

caranddriver.gr
Ο Πορτογάλος star έβαλε ακόμη ένα πανάκριβο αυτοκίνητο στο γκαράζ του, αυτή τη φορά διά χειρός Ferrari.
14:09 29/03/2024

Cristiano Ronaldo: Οι πολυτελείς οικογενειακές διακοπές σε ιδιωτικό νησί

instyle.gr
Μια γεύση από την πολυτελή απόδραση της οικογένειάς του σε ιδιωτικό νησί της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε στους θαυμαστές του ο Cristiano Ronaldo. Ο σουπερστάρ της μπάλας, η σύντροφός του, Georgina Rodriguez, και τα παιδιά τους έμειναν στο St. Regis Red Sea Resort στο νησί Ummahat, σύμφωνα με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε το […] The post Cristiano Ronaldo: Οι πολυτελείς οικογενειακές διακοπές σε ιδιωτικό νησί appeared first on InStyle.
23:46 19/03/2024

Cristiano Ronaldo: Οι καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τα παιδιά του – “Κοντά στον Παράδεισο”

real.gr
Ο Cristiano Ronaldo απολαμβάνει στιγμές κοντά στον… Παράδεισο, αφού περνά χρόνο με τα παιδιά του.
15:09 18/03/2024

Georgina Rodriguez: Η πιο φανατική θαυμάστρια του Ronaldo – H ξεχωριστή εμφάνιση στην πασαρέλα

instyle.gr
Η Georgina Rodriguez είναι μια υποστηρικτική σύντροφος για τον Cristiano Ronaldo και το επιδεικνύει συχνά. Αυτήν τη φορά επέλεξε έναν… στιλάτο τρόπο. Η 30χρονη influencer συμμετείχε στην επίδειξη Vetements Womenswear Fall/Winter 2024-2025 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Georgina Rodríguez desfila para Vetements con una camiseta firmada por Cristiano Ronaldo ???? pic.twitter.com/tnPHx8Py8V — HIGHXTAR. […] The post Georgina Rodriguez: Η πιο φανατική θαυμάστρια του Ronaldo – H ξεχωριστή εμφάνιση στην πασαρέλα appeared first on InStyle.
13:46 02/03/2024

Cristiano Ronaldo: Τα δίνει όλα στο γυμναστήριο μετά τα Χριστούγεννα

instyle.gr
Ο Cristiano Ronaldo επιδεικνύει το γραμμωμένο κορμί του και προκαλεί ταχυπαλμίες στις θαυμάστριές του που καλοτυχίζουν την Georgina Rodriguez. Ο σουπερστάρ της μπάλας επέστρεψε στη γυμναστική του ρουτίνα μετά τα Χριστούγεννα και μας δείχνει τη σκληρή του προπόνηση στο γυμναστήριο. O Ronaldo ανέβασε φωτογραφία όπου γυμνάζεται φορώντας μόνο το σορτσάκι του με το καλογυμνασμένο κορμί […] The post Cristiano Ronaldo: Τα δίνει όλα στο γυμναστήριο μετά τα Χριστούγεννα appeared first on InStyle.
14:46 29/12/2023

Quiz της Ημέρας: Ποια ήταν, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα το 2020;

instyle.gr
Άραγε θυμάστε… ποια ήταν, σύμφωνα με το Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα το 2020; α) Kanye West β) Roger Federer γ) Kylie Jenner δ) Cristiano Ronaldo Μία είναι η απάντηση και λογικά την ξέρετε. H Κylie Jenner παραμένει στην πρώτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους διάσημους με έσοδα 590 εκατ. δολαρίων. Ακολουθεί ο τότε […] The post Quiz της Ημέρας: Ποια ήταν, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη διασημότητα το 2020; appeared first on InStyle.
08:46 28/11/2023

Απίστευτο βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ντυμένο Άραβα σεΐχη

empisteutiko.gr
Ο Πορτογάλος σταρ εμφανίζεται στο Instagram της Αλ Νασρ ντυμένος με λευκό χιτώνα, μαντίλα και την κάπα που προορίζεται για τους Σαουδάραβες βασιλείς Η υπογραφή του Cristiano Ronaldo για την Al-Nassr, τον Δεκέμβριο του 2022, αντιπροσώπευε μια πραγματική επανάσταση στη Σαουδική Αραβία και όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Από την άφιξή του στη χώρα, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν δίστασε […] The post Απίστευτο βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ντυμένο Άραβα σεΐχη appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 23/09/2023

Cristiano Ronaldo: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων στο Μαρόκο

instyle.gr
Το Μαρόκο μετράει τις πληγές του από τον καταστροφικό σεισμό των 6,8 ρίχτερ που χτύπησε χθες το Μαρακές και έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους. Πολλοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον κόσμο που έχασε το σπίτι του και τους ανθρώπους του… ένας από αυτούς ήταν ο Cristiano Ronaldo. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου που […] The post Cristiano Ronaldo: Στο πλευρό των σεισμόπληκτων στο Μαρόκο appeared first on InStyle.
09:46 10/09/2023

Cristiano Ronaldo: Πήρε λάθος νούμερο και το σήκωσε γνωστή παρουσιάστρια – Ακούστε το ηχητικό που έγινε viral

govastileto.gr
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη ανάμεσα στον Cristiano Ronaldo που παίζει στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας και στην παρουσιάστρια, Χαλίμα Μπουλάντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμενε σε ξενοδοχείο κι ενώ ήθελε να τηλεφωνήσει σε φίλο του, πληκτρολόγησε κατά λάθος τον αριθμό της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, Χαλίμα Μπουλάντ. Εκείνη σήκωσε το τηλέφωνο και όταν κατάλαβε ότι […]
15:00 07/08/2023

Ronaldo: Η ταινία του Cristiano Ronaldo θα παίζει από τον Αύγουστο στο Netflix

fosonline.gr
Ένα ντοκιμαντέρ για τους φίλους του ποδοσφαίρου στο Netflix.
11:46 29/07/2023

Irina Shayk & Tom Brady ερωτευμένοι; Που κολλάει ο Cristiano Ronaldo

astrology.gr
Η Irina Shayk και ο Tom Brady έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι του Hollywood.
13:28 25/07/2023

Georgina Rodríguez: Κλικ από τις πολυτελείς διακοπές της με τον Cristiano Ronaldo – Οι αγκαλιές και τα ακριβά γούστα της

instyle.gr
Η Georgina Rodríguez έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από τις πολυτελείς διακοπές της με τον Cristiano Rolnaldo, αφού η influencer εθεάθη να απολαμβάνει στιγμές στην Ιταλία και την Πορτογαλία της τελευταίες εβδομάδες. Στα στιγμιότυπα, που μοιράστηκε η 29χρονη σύντροφος του Cristiano Ronaldo, τη βλέπουμε να ποζάρει σε ιδιωτικό τζετ ή σε πολυτελές σκάφος μαζί […] The post Georgina Rodríguez: Κλικ από τις πολυτελείς διακοπές της με τον Cristiano Ronaldo – Οι αγκαλιές και τα ακριβά γούστα της appeared first on InStyle.
20:46 18/07/2023

O Cristiano Ronaldo προκαλει χαμο στα social με τα οπίσθια του yacht των 16,5 εκατομμυρίων ευρώ

sportime.gr
Πανικό στα μέσα μαζικής δικτύωσης οι φωτογραφίες του instagram από την WAG Georgina Rodriguez του Cristiano Ronaldo και το 47 μέτρων yacht Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 30/06/2023

Georgina Rodríguez: Εντυπωσιάζει με το λευκό μπικίνι της εν μέσω επικρίσεων για τη συμπεριφορά της στην πεθερά της

instyle.gr
Η Georgina Rodríguez απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές με τον Cristiano Ronaldo και τα παιδιά τους στη Σαρδηνία. Η influencer εντυπωσιάζει με την άψογη φυσική της κατάσταση την οποία επιδεικνύει φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι. #GeorginaRodriguez and #CristianoRonaldo are enjoying a family holiday in Sardinia. #AlNassr pic.twitter.com/F90w89ImKo — It's a Wag Wag World (@ItsAWagWagWorld) June 25, 2023 Το ζευγάρι […] The post Georgina Rodríguez: Εντυπωσιάζει με το λευκό μπικίνι της εν μέσω επικρίσεων για τη συμπεριφορά της στην πεθερά της appeared first on InStyle.
13:46 26/06/2023

Cristiano Ronaldo: Το αστρονομικό ποσό που θα λαμβάνει μηνιαίως η Georgina Rodriguez σε περίπτωση χωρισμού

govastileto.gr
Ο Cristiano Ronaldo και η Georgina Rodriguez σύμφωνα με δημοσίευμα έχουν συνάψει συμφωνία για το ενδεχόμενο χωρισμού. Ένα ρεπορτάζ του TV GUIA ανέφερε ότι το ζευγάρι έφτασε σε ένα είδος «προγαμιαίου συμβολαίου» και περιέγραψε τους όρους του. Το συμφωνητικό αυτό υπάρχει σε περίπτωση προβλημάτων μεταξύ του ζευγαριού και, με αυτό, η Georgina Rodriguez θα λαμβάνει […]
15:00 14/06/2023

Georgina Rodríguez: Το συγκινητικό μήνυμα για την αδελφή της – “Θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε η μία την άλλη για πάντα”

instyle.gr
Η Georgina Rodríguez παρακολούθησε την τελετή της αποφοίτησης της αδελφής της Ivana Rodríguez όλο περηφάνια και συγκίνηση. H σύντροφος του Cristiano Ronaldo είναι κοντά στην αγαπημένη αδελφή της, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη στην Ivana και δεν ξεχνά τις δυσκολίες που πέρασαν μαζί ώσπου να βρει η καθεμία τον δρόμο της. Η Georgina ήταν παρούσα στην […] The post Georgina Rodríguez: Το συγκινητικό μήνυμα για την αδελφή της – “Θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε η μία την άλλη για πάντα” appeared first on InStyle.
13:46 05/06/2023

Cristiano Ronaldo: Το πανάκριβο ρολόι του “βγάζει μάτι” – Στα 862.000 ευρώ η αξία του

instyle.gr
O Cristiano Ronaldo απολαμβάνει τη χλιδή και την πολυτέλεια στην προσωπική του ζωή. Άλλωστε, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι γνωστός για την αγάπη του για τα γρήγορα, πολυτελή αυτοκίνητα αλλά και τα ακριβά ρολόγια. Μ’ ένα τέτοιο πόζαρε ο Cristiano Ronaldo ενώ χαλαρώνει στην ξαπλώστρα του στο σπίτι του στο Ριάντ, εκεί όπου η εταιρεία κοσμημάτων […] The post Cristiano Ronaldo: Το πανάκριβο ρολόι του “βγάζει μάτι” – Στα 862.000 ευρώ η αξία του appeared first on InStyle.
12:18 23/05/2023

Με φανέλα της Μπαρτσελόνα ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

thessports.gr
Με φανέλα της Μπαρτσελόνα ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο; Κι όμως! Η Χεορχίνα Ροντρίγκες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο στο οποίο ένας από τους γιους του Πορτογάλου σούπερ σταρ χορεύει μαζί με τις αδελφές του φορώντας φανέλα των Καταλανών! Και, όπως, αναμενόταν το βίντεο με πρωταγωνιστή τον 5χρονο Ματέο έγινε viral! Cristiano Ronaldo’s […] The post Με φανέλα της Μπαρτσελόνα ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid) first appeared on ThesSports.
15:46 21/05/2023

Cristiano Ronaldo: Η φωτογραφία του που έφτασε τα 4 εκατομμύρια likes μέσα σε 2 ώρες

instyle.gr
Ο Cristiano Ronaldo είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που προκάλεσε πανικό. Συγκεκριμένα ο Cristiano Ronaldo ποζάρει με μαγιό και κάνει ηλιοθεραπεία μπροστά […] The post Cristiano Ronaldo: Η φωτογραφία του που έφτασε τα 4 εκατομμύρια likes μέσα σε 2 ώρες appeared first on InStyle.
15:46 20/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load