#Αλεξάνδρα Παντελάκη

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;»

zappit.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ με την Αυτοψία βρέθηκαν στα παρασκήνια των σειρών του Alpha. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε για την άνθιση […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;» appeared first on Zappit.
09:00 22/12/2023

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” έπαιρνα 4.000 ευρώ το επεισόδιο» – Τι είπε για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη. Η γνωστή To άρθρο Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Στο “Ευτυχισμένοι Μαζί” έπαιρνα 4.000 ευρώ το επεισόδιο» – Τι είπε για Φιλιππίδη και Λιγνάδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:20 21/11/2022

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη για το «Ο Παράδεισος των κυριών»: «Η Μιράντα είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κάτι θα γίνει μεταξύ τους»

neolaia.gr
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στην εκπομπή « Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στον «Παράδεισο των Κυριών«.
15:44 21/11/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη όταν συνεργαστήκαμε ήταν άψογοι»

okmag.gr
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εξελίξεις του «Παράδεισου των κυριών» αλλά και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη ηθοποιός στη νέα σειρά του Alpha υποδύεται τη «δεύτερη» μαμά του Ντίνου Παπακώστα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη όταν συνεργαστήκαμε ήταν άψογοι» appeared first on OK.
14:48 21/11/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Έπαιρνα 4.000 ευρώ τον μήνα στο Ευτυχισμένοι Μαζί»

zappit.gr
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη παραχώρησε μία συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η γνωστή ηθοποιός, που […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Έπαιρνα 4.000 ευρώ τον μήνα στο Ευτυχισμένοι Μαζί» appeared first on Zappit.
12:50 21/11/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Δεν ήμουν ποτέ από τους υψηλά αμειβόμενους

Newsit
Όσα είπε με ειλικρίνεια η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην κάμερα του Alpha. Για το ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση και τους επιτυχημένους της σταθμούς μίλησε, μέσα σε όλα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και την Ειρήνη Αρβανίτη με αφορμή το φινάλε της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, “Σε ξένα ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Παντελάκη: Δεν ήμουν ποτέ από τους υψηλά αμειβόμενους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:04 22/05/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Ξεκίνησα στην τηλεόραση από τρομερή οικονομική ανάγκη»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Ξεκίνησα στην τηλεόραση από τρομερή οικονομική ανάγκη» appeared first on Zappit.
18:40 21/05/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η απίστευτη ατάκα που είπα στον άντρα της στο πρώτο τους ραντεβού

tlife.gr
Για την γνωριμία με τον σύζυγό της μίλησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη σήμερα στην εκπομπή “Στούντιο 4” To άρθρο Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η απίστευτη ατάκα που είπα στον άντρα της στο πρώτο τους ραντεβού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:48 27/04/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου κατέρρευσε»

zappit.gr
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη σχέση που είχαν οι γονείς της και για […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου κατέρρευσε» appeared first on Zappit.
18:40 27/04/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Παλιά μεγαλώναμε με το ότι πρέπει να ταλαιπωρηθείς – Έχω σκεφτεί να φύγω»

neolaia.gr
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την καριέρα της.
14:14 21/04/2022

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Τα έχανα, δεν μίλαγα, σκεφτόμουν τι θα του πω όταν είχα πάει πια σπίτι μου»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Τα έχανα, δεν μίλαγα, σκεφτόμουν τι θα του πω όταν είχα πάει πια σπίτι μου» appeared first on Zappit.
23:42 20/04/2022

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο T-Live για τη σύλληψη Λιγνάδη: “Με σόκαρε – Έβλεπες έναν άνθρωπο ευγενή και εξαιρετικά μορφωμένο…”

tlife.gr
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη και η Μαρία Τζομπανάκη μίλησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή T-Live, ώστε να τοποθετηθούν και To άρθρο Η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο T-Live για τη σύλληψη Λιγνάδη: “Με σόκαρε – Έβλεπες έναν άνθρωπο ευγενή και εξαιρετικά μορφωμένο…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:48 22/02/2021

Άγριες Μέλισσες: Έκλαψε το twitter για το θάνατο της Φωτεινής και υποκλίθηκε στην Αλεξάνδρα Παντελάκη

tlife.gr
Οι Άγριες Μέλισσες ξεκίνησαν δυναμικά την νέα εβδομάδα με ένα δυνατό επεισόδιο, που δημιούργησε μεγάλη συναισθηματική To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Έκλαψε το twitter για το θάνατο της Φωτεινής και υποκλίθηκε στην Αλεξάνδρα Παντελάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:48 16/11/2020

Spoilers : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επεισόδιο Πέμπτης, The bachelor

tilegrafimanews.gr
Spoilers : ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ επεισόδιο Πέμπτης, The bachelor – Το φινάλε της Φωτεινής. Τηλεοπτικά νέα: Συγκλονιστικό θα είναι το φινάλε της Φωτεινής της συγκρατούμενης της Λενιώ στη φυλακή. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη η οποία υποδύεται τη Φωτεινή στις Άγριες Μέλισσες πεθαίνει κατά την απόδραση από τη φυλακή. Η Αλεξάνδρα Παντελιδάκη αποκάλυψε: «Πέσαμε στο 10 το καλό […]
15:05 12/11/2020

Δάκρυσε σε εκπομπή της ΕΡΤ η Νάντια Κοντογεώργη με τα όσα ανέφερε η Αλεξάνδρα Παντελάκη

topontiki.gr
ΕΛΛAΔΑ  Στο πλατό της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ-1 βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη και η συνάντηση τους είχε εκπλήξεις, εξομολογήσεις αλλά και συγκίνηση. Η ηθοποιός , η οποία συμμετέχει στην σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και «κλέβει» την παράσταση ως συγκρατούμενη της Ελένης, μίλησε για την προσωπική της ζωή και έκανε την Νάντια Κοντογεώργη να δακρύσει. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αναφέρθηκε αρχικά για το «δώρο» που της έγινε στην περίοδο της καραντίνας, όταν χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο και της πρότειναν τον ρόλο της «Φωτεινής» στις «Άγριες Μέλισσες». «Εμείς ως ηθοποιοί ψάχνουμε για δουλειά δύο φορές τον χρόνο. Ομολογώ ότι δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που έχω μείνει χωρίς δουλ
11:34 12/11/2020

φλΕΡΤ: Δάκρυσε στον «αέρα» η Νάντια Κοντογεώργη με τα όσα ανέφερε η Αλεξάνδρα Παντελάκη

Newsbeast.gr
Στο πλατό της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη  και η συνάντηση τους είχε εκπλήξεις, εξομολογήσεις αλλά...
23:15 11/11/2020

Άγριες Μέλισσες – Αλεξάνδρα Παντελάκη: Έκλαψε η Νάντια Κοντογεώργη με όσα της αποκάλυψε για τον άνδρα της (βίντεο)

tlife.gr
Η αγαπημένη μας από τις Άγριες Μέλισσες Αλεξάνδρα Παντελάκη που υποδύεται με επιτυχία τη Φωτεινή στις To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Αλεξάνδρα Παντελάκη: Έκλαψε η Νάντια Κοντογεώργη με όσα της αποκάλυψε για τον άνδρα της (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:24 11/11/2020

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο θάνατος θα είναι ένα είδος κάθαρσης

logiastarata.gr
Η ελπίδα γίνεται θυσία στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. Ο χαρακτήρας της Φωτεινής στις Άγριες Μέλισσες, ο συγκινητικός τρόπος που θυσιάζεται για να ζήσει η Ελένη, τα περισσότερα χρήματα που πήρε από την τηλεόραση. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη αποκαλύπτει πολλά στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα. Τι ξεχωρίζεις στον χαρακτήρα της Φωτεινής; Την σχέση της με […] The post ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο θάνατος θα είναι ένα είδος κάθαρσης appeared first on Λόγια-Σταράτα.
18:03 09/11/2020

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Στο σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» έπαιρνα 1.000 ευρώ το επεισόδιο»

govastileto.gr
Η Αλεξάνδρα Παντελάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, για τις δυσκολίες που...
18:09 08/11/2020

Άγριες Μέλισσες – Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η επιτυχημένη καριέρα, ο γάμος στα 48 και η στενοχώρια για το τέλος του ρόλου της! Φωτογραφίες από τη ζωή της

tlife.gr
Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1954. Με μαμά φιλόλογο και πατέρα εργολάβο η ανακοίνωση της απόφασής To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Αλεξάνδρα Παντελάκη: Η επιτυχημένη καριέρα, ο γάμος στα 48 και η στενοχώρια για το τέλος του ρόλου της! Φωτογραφίες από τη ζωή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:33 07/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load