#Έλενα Μπάση

Θυμάστε την Έλενα Μπάση; Αγνώριστη και… «τούμπανο» η πρώην παίκτρια του «The Bachelor»

in.gr
Δείτε πως είναι δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι και θα μείνετε άφωνοι
18:40 10/06/2022

Φούσκωσε χείλια, άλλαξε μαλλιά: Η Έλενα Μπάση του Bachelor, 2 χρόνια μετά το ριάλιτι είναι μια άλλη

Newside.gr
Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια όμως όλοι θυμούνται την Έλενα Μπάση και τη συμμετοχή της στο πρώτο The Bachelor. Θυμάστε την τραγουδίστρια Έλενα Μπάση που πήρε μέρος στον πρώτο κύκλο του The Bachelor; Δείτε τη μεταμόρφωσή της 2 χρόνια μετά το ριάλιτι! Η Έλενα Μπάση είναι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που ζει και […] The post Φούσκωσε χείλια, άλλαξε μαλλιά: Η Έλενα Μπάση του Bachelor, 2 χρόνια μετά το ριάλιτι είναι μια άλλη appeared first on NewSide.gr.
09:16 03/06/2022

Η Έλενα Μπάση του The Bachelor συνεργάστηκε τελικά με τη Ναταλία Γερμανού

okmag.gr
Η Έλενα Μπάση που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του The Bachelor στον Alpha, μπορεί να μην κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου έκανε όμως μια συνεργασία – έκπληξη με τη Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε προκαλέσει ντελίριο στο twitter και απίστευτο «τρολάρισμα» με αφορμή την ηλικία της, εγκαινίασε τη συνεργασία της με την […] The post Η Έλενα Μπάση του The Bachelor συνεργάστηκε τελικά με τη Ναταλία Γερμανού appeared first on OK.
16:32 22/12/2021

Η Έλενα Μπάση και η Σία Βοσκανίδου επέστρεψαν στη βίλα του «The Bachelor»

Zougla
Μια έκπληξη περίμενε τα κορίτσια στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor», καθώς στη βίλα εισέβαλαν ξαφνικά δύο παλιές γνώριμες από τον...
00:16 21/11/2021

The Bachelor: Ούτε σε αρχαία… τραγωδία – Θρήνος και οδυρμός ακολούθησε την αποχώρησή της

Newsbeast.gr
Ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/11) η Τελετή των Ρόδων στο The Bachelor και μία ακόμα κοπέλα δεν έλαβε τριαντάφυλλο, με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει να διεκδικεί την καρδιά του Αλέξη Παππά. Νωρίτερα, ο Αλέξης κι οι κοπέλες έζησαν μια βραδιά γεμάτη ρυθμό και συναισθήματα στην δική τους συναυλία αγάπης. Δύο περσινές παίκτριες επέστρεψαν στην βίλα για να βοηθήσουν τις κοπέλες στην επιλογή των τραγουδιών.. Ο λόγος για την Έλενα Μπάση και η Σία Βοσκανίδου. Οι δυο τους έκαναν είσοδο τραγουδώντας και συζήτησαν με τις υπόλοιπες κοπέλες για την σχέση τους με τον Αλέξη Παππά. Όλες με ένα στόμα και μια φωνή είπαν πως ο Αλέξης είναι πιο κοντά με την Άννα. Στην συνέχεια το έριξαν στο τραγ
03:54 20/11/2021

Άναυδες στο The Bachelor – Έλενα Μπάση και Σία Βοσκανίδου επέστρεψαν στην βίλα

zappit.gr
Διπλή έκπληξη περίμενε τις κοπέλες στο The Bachelor καθώς η Έλενα Μπάση κι η Σία Βοσκανίδου επέστρεψαν στον «τόπο του […] The post Άναυδες στο The Bachelor – Έλενα Μπάση και Σία Βοσκανίδου επέστρεψαν στην βίλα appeared first on Zappit.
00:14 20/11/2021

The Bachelor – Έλενα Μπάση: Η αποκάλυψη για το φιλί που αντάλλαξε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

tlife.gr
Η Έλενα Μπάση είχε προκαλέσει αίσθηση στον πρώτο κύκλο του The Bachelor στον Alpha και σίγουρα To άρθρο The Bachelor – Έλενα Μπάση: Η αποκάλυψη για το φιλί που αντάλλαξε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:44 30/09/2021

Έλενα Μπάση: Από τον Bachelor με τραγούδι της Ναταλίας Γερμανού

okmag.gr
Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο τραγούδι είχε κάνει πέρσι η Έλενα Μπάση και κάπως έτσι βρέθηκε στο The Bachelor του Alpha, διεκδικώντας την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα είχε προκαλέσει ντελίριο στο twitter και απίστευτο «τρολάρισμα» με αφορμή την ηλικία της. Εκείνη, ωστόσο, φάνηκε να το διασκεδάζει όλο αυτό. […] The post Έλενα Μπάση: Από τον Bachelor με τραγούδι της Ναταλίας Γερμανού appeared first on OK.
13:48 16/09/2021

Έλενα Μπάση: «Με παρενόχλησε αθλητικός παράγοντας όταν ήμουν ανήλικη»

dete.gr
Στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια μίλησε η πρώην παίκτρια του «The Bachelor», Έλενα Μπάση. Η τραγουδίστρια που ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε μικρή ηλικία και την σημάδεψε μέχρι σήμερα. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται […]
23:45 14/02/2021

Έλενα Μπάση: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον εφιάλτη της σεξουαλικής παρενόχλησης που τη σημάδεψε

tlife.gr
Στην εφημερίδα Espressο και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια μίλησε η Έλενα Μπάση η οποία τα τελευταία To άρθρο Έλενα Μπάση: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον εφιάλτη της σεξουαλικής παρενόχλησης που τη σημάδεψε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:34 13/02/2021

Συγκλονίζει η Μπάση – Η σ3ξουαλική παρενόχληση στα 17 και ο εγκλεισμός σε Μοναστήρι

spoilers
Παραμυθατζού μεγάλη αλλά με εκρηκτική προσωπικότητα, η Έλενα Μπάση κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως στο ριάλιτι «Bachelor». Το τηλεοπτικό κοινό την κατάλαβε και την τρόλαρε από την πρώτη στιγμή, στο Τwitter, με αφορμή τη δήλωσή της πως είναι 38 ετών.                 Όμως, τι 38, τι 48, για τη γνωστή τραγουδίστρια η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τα σχετικά «τιτιβίσματα», απεναντίας τα διασκέδασε! Ανθρωπος έξω καρδιά, η Ελενα μετράει ήδη αρκετά χιλιόμετρα στο πεντάγραμμο, με σουξέ και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Βασίλης Καρράς, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ζαφείρης Μελάς.         Η «Espresso» την ε
17:20 13/02/2021

Bachelor: Η Έλενα Μπάση πέταξε «μπηχτή» στον Βασιλάκο (pic)

sportime.gr
Η Έλενα Μπάση μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς από το Bachelor, ωστόσο βρίσκεται ακόμα και τώρα στο προσκήνιο με τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. Το άρθρο Bachelor: Η Έλενα Μπάση πέταξε «μπηχτή» στον Βασιλάκο (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
11:47 11/02/2021

Η Έλενα Μπάση στο T-Live: “Είμαι πολύ προβληματισμένη… Σκέφτομαι να επιστρέψω πίσω στην Ελλάδα” (video)

tlife.gr
Μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, η Έλενα Μπάση έφτιαξε βαλίτσες για να ταξιδέψει To άρθρο Η Έλενα Μπάση στο T-Live: “Είμαι πολύ προβληματισμένη… Σκέφτομαι να επιστρέψω πίσω στην Ελλάδα” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:00 16/12/2020

The Bachelor: Η Έλενα Μπάση υποστηρίζει δημόσια τη Σία και “καρφώνει” τον Παναγιώτη για την αποχώρησή της! (video)

tlife.gr
Μπορεί οι γυναίκες να μπήκαν στο σπίτι του The Bachelor, με σκοπό να διεκδικήσουν την καρδιά To άρθρο The Bachelor: Η Έλενα Μπάση υποστηρίζει δημόσια τη Σία και “καρφώνει” τον Παναγιώτη για την αποχώρησή της! (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:46 15/12/2020

Η Έλενα Μπάση στο ΤLIFE: Τα νέα στοιχεία για την ηλικία της και το Bachelor! “Έχω βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει σύντροφό μου και βρήκε αυτό που δεν ήθελα”!

tlife.gr
H Έλενα Μπάση είναι χρόνια στο τραγούδι με ατελείωτες “ώρες πτήσεις” στις πίστες, τόσο στην Ελλάδα To άρθρο Η Έλενα Μπάση στο ΤLIFE: Τα νέα στοιχεία για την ηλικία της και το Bachelor! “Έχω βάλει ντετέκτιβ να παρακολουθήσει σύντροφό μου και βρήκε αυτό που δεν ήθελα”! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
06:48 10/12/2020

Θρήνος για την Έλενα Μπάση – Νεκρός ο…

spoilers
Χθες το βράδυ η 38χρονη -κατά δήλωση της-τραγουδίστρια ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μία δυσάρεστη για την ίδια στιγμή, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας πολύ κοντινός της φίλος. Η Μπάση γράφει : “Καλή Αντάμωση Φίλε μου!Βαριά η θλίψη μου!”   Πρόκειται για έναν πολύ νέο φίλο της που χάθηκε απο την ζωή. Πρόκειται για επιχειρηματία στη Νέα Υόρκη γνωστό με το παρατσούκλι “Big George”.     Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θρήνος για την Έλενα Μπάση – Νεκρός ο…
09:25 08/12/2020

The Bachelor: Το παράπονο της Έλενας Μπάση και το λάθος του Παναγιώτη Βασιλάκου

eleftherostypos.gr
Καλεσμένη στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» ήταν η Έλενα Μπάση η οποία μίλησε για το Bachelor, την guest εμφάνιση της αλλά και για το λάθος που έκανε ο Παναγιώτης Βασιλάκος! Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr The post The Bachelor: Το παράπονο της Έλενας Μπάση και το λάθος του Παναγιώτη Βασιλάκου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
11:18 22/11/2020

Η απίστευτη έκπληξη της Γερμανού που άφησε άφωνη την Μπάση

spoilers
Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Έλενα Μπάση βγήκε μέσω Skype από την Αμερική στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Μεταξύ άλλων, μίλησε για την quest εμφάνιση της στο «The Bachelor», καθώς και για την κατάσταση με τον κορονοϊό. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, η ίδια θέλησε να πει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Ναταλίας Γερμανού, με την παρουσιάστρια να της επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη, λέγοντας: «Στο δίνω, παρ’ το!», αφήνοντας άφωνους του πάντες. Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η απίστευτη έκπληξη της Γερμανού που άφησε άφωνη την Μπάση
22:00 21/11/2020

The Bachelor – Χαμός με την επιστροφή της Μπάση! Πήραν πυρκαγιά τα social

spoilers
Είναι γνωστό ότι ο …”δολοφόνος” επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος! Όπως και η Έλενα Μπάση, που επέστρεψε στο The Bachelor, μέσα από μια κόκκινη καρδιά και τραγούδησε το «Αγόρι μου, αγόρι μου, ανάσα μου κι αστέρι μου».       Η Νικολέττα με το που την είδε ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς οι δυο γυναίκες ήταν αρκετά κοντά μέσα στο σπίτι. Ο Παναγιώτης έσπευσε να την αγκαλιάσει και η Έλενα ήταν άκρως συγκινημένη που τους είδε όλους ξανά.         Δεν έλειψαν φυσικά και τα σχόλια πάσης φύσεως στο Twitter για την επιστροφή της τραγουδίστριας!       Πληροφορίες από nassosblog > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: The Bachelor – Χαμός με την επιστροφή της Μπάση! Πήραν πυρκαγιά τα social
13:19 21/11/2020

Χωρίς αποχώρηση το αποψινό The Bachelor!

spoilers
Reality TV 21 Νοεμβρίου, 2020 Τι συνέβη; Ανατροπή είχε το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor καθώς δεν υπήρξε καμία αποχώρηση από τη βίλα. Μετά την εμφάνιση της Έλενας Μπάση και τη συναυλία που διοργανώθηκε, είδαμε τον Παναγιώτη να κάθεται μαζί με τα κορίτσια για να ξεκαθαρίσει ορισμένες καταστάσεις στο μυαλό και την καρδιά του. Η τελετή των ρόδων δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ κι έτσι καμία κοπέλα δεν έφυγε αυτή την εβδομάδα από τη βίλα, γεγονός που σίγουρα ενθουσίασε τις υποψήφιες νύφες. Αφροδίτη Χανιωτάκη Tags The Bachelor τελετή των ρόδων Δειτε επισης Περισσότερα Reality TV Αποχώρησε η Ραΐσα από το σπίτι του Big Brother Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της 21 Νοεμβρίου, 2020 Περισσότερα Reality TV T
00:42 21/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load